salarii
- dr_
- elder

Re: salarii
Dar apoi ai de ales. Ori pleci la Baicoi ori stai in Bucuresti si castigi la privat FIX cat castiga cu curatator de gume la McDonalds.
Stiu ce vorbesc ca sunt in domeniu. Nicaieri nu e lapte si miere cand vine vorba de medicina.
Stiu ce vorbesc ca sunt in domeniu. Nicaieri nu e lapte si miere cand vine vorba de medicina.
-
Deke
- newbie

vreun rezident din cta care a luat salariu?em am verificat azi dimineatza si nimic..
an 1 mf.
an 1 mf.
- dyddy
- junior

stiu ca nu e on topic... dar exista vreo adunare a rezidentilor ceva... un lider... o adresa , un mail , ceva cum era SSMB la facultate... ca am si eu p problema...
multumesc
multumesc
Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci!
-
ikujjj
- senior

dyddy wrote:stiu ca nu e on topic... dar exista vreo adunare a rezidentilor ceva... un lider... o adresa , un mail , ceva cum era SSMB la facultate... ca am si eu p problema...
multumesc
http://www.amrez.net/index.php
uite link-ul asociatiei medicilor rezidenti
- pc7
- elite

- d'Arc
- elder

azi e 22 febr si inca n-am luat salariul. bonuri nici poveste. ce pana corbului fac astia cu noi???
- AvLee
- elder

Colegii de la acelasi spital platitor au luat? Vezi sa nu le fi dat nr de cont gresit, ca am cunoscut si un caz din asta.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- crisstallus_cris
- senior

Deke wrote:vreun rezident din cta care a luat salariu?em am verificat azi dimineatza si nimic..
an 1 mf.
In Cta s-au pus banii de vineri.Despre bonuri ne-a zis doamna care le distribuie ca saptamana asta vor veni pt rezidenti.
nothing to gain,so much to lose...as a doctor
-
salmonela
- junior

dr_bang wrote:totusi ce zice legea, banii de unde vin, de la spital sau de la minister? ca e aiurea rau de tot.
Cred ca acum suntem platiti de MS.
"Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat că, de pe 1 ianuarie 2007, s-a decis ca medicii rezidenţi să fie plătiţi de către Ministrul Sănătăţii Publice, şi nu de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, cum a fost pînă acum."
Nu stiu daca s-a schimbat ceva de atunci.
Inainte: Rezidenţiatul şi stagiatura-Legea nr. 463 din 04/11/2004
"(2) Drepturile salariale ale rezidenţilor din primii doi ani de rezidenţiat, în care se realizează pregătirea teoretică generală, se suportă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sănătăţii, de la titlul «Transferuri».
(3) Sumele aferente drepturilor de personal pentru rezidenţii din anii 3-7 de rezidenţiat se plătesc din Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate şi se prevăd în mod distinct în contractele încheiate de unităţile sanitare cu casele de asigurări de sănătate.
- Spark
- senior

pc7 wrote:sau poti sa te inscrii in sindicatul medicilor
Ce este cu acest sindicat al medicilor? Am vazut ca mi-au oprit 10 lei din salariu contributie pt sindicat (pe langa cei 5 lei pt CMR).
Just because I'm sorry doesn't mean I didn't enjoy it at the time.
- pc7
- elite

e un sindicat a care apara medicii, daca tot iti retin banii macar sa profiti de el, in unele spitale e activ, adeca se baga daca ai pobleme
Life's not fair, get used to it
- singe_s
- junior

Ma ajuta careva cu un link catre o lege sau ceva care zice cat ii salariul si bonusurile care eventual le primim? Ca vreau sa merg cu hartia asta la "angajatorii" mei.
Salariul de baza a crescut sau nu de la 1 ianuarie 2009?
Bonuri de masa primesc toti rezidentii indiferent de specialitate?
Mersi in avans
Salariul de baza a crescut sau nu de la 1 ianuarie 2009?
Bonuri de masa primesc toti rezidentii indiferent de specialitate?
Mersi in avans
- d'Arc
- elder

nici azi n-am luat salariul. nici bonurile. e sfarsit de luna imediat.ma mai tine gazda sau ma da afara daca nu-i dau chiria?
-
rezchir
- junior

credeam ca noi platim la sanitas (si eu am pe fluturas parca 14 lei retinuti ca si contributie sindicat)
sa inteleg ca platim la sindicate diferite? daca si suma e diferita.....
sa inteleg ca platim la sindicate diferite? daca si suma e diferita.....
-
rezchir
- junior

dr_bang wrote:nici azi n-am luat salariul. nici bonurile. e sfarsit de luna imediat.ma mai tine gazda sau ma da afara daca nu-i dau chiria?
ce are dormitul in gara? sau garzi permanente.....cu patul facut si mancarica....rece si sleita
cam asa considera bravii nostri conducatori ca trebuie sa traim ca sa ajungem medici adevarati
- ares/tm
- elder

deci treaba asta cu sindicatu....ii legala? adica pe mine nu m-o intrebat nimeni daca vreau sau nu, plus ca sanitas nu imi reprezinta interesele, daca despre asta e vb....o sa fac scandal
e prima oara cand imi apare asta pe fluturas
e prima oara cand imi apare asta pe fluturas
i can resist everything except temptation
- Doll
- elder

Si eu am incercat sa fac scandal dar degeaba. Din cate stiu eu banii se duc la Sanitas datorita nu stiu caror contracte colective de munca care s-au incheiat/semnat la nivel national. Se considera ca si nemembrii sindicatului beneficiaza de pe urma negocierilor cu guvernul etc de aceea si nemembrii trebuie sa plateasca o cotizatie. Mie imi retin 8 ron/luna+5 ron la colegiul medicilor.
- giaserbu
- senior

Cat mai castiga un rezi pe pediatrie,anul 2?Multumesc!
- drzuzu
- senior

dr_bang wrote:totusi ce zice legea, banii de unde vin, de la spital sau de la minister?
Ordonanta privind organizarea si finantarea rezidentiatului, ordonanta nr. 12/2008
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 81 din 01/02/2008
Art. 19
Salarizarea se face de la bugetul de stat, iar salariul de baza se stabileste la nivelul functiei de medic prevazute in Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 115/2004 privind salarizarea si alte drepturi ale personalului contractual din unitatile sanitare publice din sectorul sanitar, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 125/2005, cu modificarile si completarile ulterioare.
http://www.dreptonline.ro/legislatie/or ... 2_2008.php
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."
-
razi
- senior

Credeti ca ne luam salariul pana de Paste?
-
vasile.
- newbie

- pc7
- elite

-
razi
- senior

Vai saracu manager...si cat era sporu ala de calculator,2 lei?Adica le-a luat la amaratele alea de infirmiere sporu de preventie(ca nu cred ca au renuntat ele) si a renuntat si el la sporu de calc...mi se rupe inima.
-
ikujjj
- senior

Readucem in actualitate discutia despre salarii 
Oare vom primi pana vineri banii? Ce semne sunt pe la voi ca vad ca nu mai zice nimeni nimic...
Cat despre prime de stabilitate anul asta ....
Oare vom primi pana vineri banii? Ce semne sunt pe la voi ca vad ca nu mai zice nimeni nimic...
Cat despre prime de stabilitate anul asta ....

- Spark
- senior

Miercuri intra banii la SUUB, de joi ne dau bonurile. 

Just because I'm sorry doesn't mean I didn't enjoy it at the time.
- Doll
- elder

Vom primi salariul, prima si bonurile inainte de Paste, insa toate in moneda statului Botswana.

- dr.rezidentx1
- senior

[quote="Doll"]Vom primi salariul, prima si bonurile inainte de Paste, insa toate in moneda statului Botswana.
la sf ioan a inceput sa se dea bonurile. poate intra sapt asta si salariile ca fluturasele sunt facute. sarbatori fericite for all !!! Ady
la sf ioan a inceput sa se dea bonurile. poate intra sapt asta si salariile ca fluturasele sunt facute. sarbatori fericite for all !!! Ady
-
razi
- senior

A primit cineva de la Sf. Ioan vreo prima ceva?Sa ma explic...eu sunt transferata de la 1.03 si salariul de la noul spital inca nu a intrat,in schimb m-am trezit in cont cu 130 roni si nu stiu daca sunt de la vechiul spital sau ce este cu banii.Daca stiti ceva in plus comentati va rog.Multumesc.
-
anateodora
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj: se dau bonuri pe martie si salariul 13 e trecut pe fluturas
-
anateodora
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj: bonuri pe martie+salariul 13 pe fluturas
- dr.rezidentx1
- senior

dr.rezidentx1 wrote:Doll wrote:Vom primi salariul, prima si bonurile inainte de Paste, insa toate in moneda statului Botswana.
a intrat sal pe card la sf ioan buc
- magdutz
- elder

SUUB-ul nu a virat astazi banii.... 
- nicoletaghe
- senior

-
razi
- senior

Rezistentii din Cta stiti ceva de bani?
- crisstallus_cris
- senior

razi wrote:Rezistentii din Cta stiti ceva de bani?
S-au pus azi pe card.De bonuri nu stiu,erau zvonuri ca se vor da azi,dar nu am ajuns sa vad.
nothing to gain,so much to lose...as a doctor
-
razi
- senior

S-au dat si bonurile,scuze de intarziere.
- sheehan
- junior

nicoletaghe wrote:la Sp Floreasca au intrat banii!;)
La toata lumea? Am verificat azi dimineata si nu intrasera.
- sheehan
- junior

sheehan wrote:nicoletaghe wrote:la Sp Floreasca au intrat banii!;)
La toata lumea? Am verificat azi dimineata si nu intrasera.
Mda, mi-au bramburit pontajul, aveti grija la Floreasca cu tantile de la contabilitate.
- ndsimona
- elder

stie cineva cam cat e diferenta (net ma intereseaza) intre salariu de anul 2 si salariul de anul 3?
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde