legislatia privind examenul de licenta
-
legislatia privind examenul de licenta
Am o intrebare, poate stie cineva, ca eu am tot cautat un raspuns, dar...care este perioada in care poti sustine ex de licenta , respectiv prezentarea lucrarii de diploma, dupa terminarea facultatii? de exemplu, am terminat anul asta , dar nu am dat examenul.cand il mai pot da, sau mai precis pana cand il pot da, ca sa nu pierd cei 6 ani de fac.Va multumesc de pe acum....
- Chingachgook
- addicted
Re: legislatia privind examenul de licenta
cel mai sigur e sa intrebi la secretariat.
nu cred sa fie multi oameni care sa stie din proprie experienta si e bine sa ai info de la prima mana
nu cred sa fie multi oameni care sa stie din proprie experienta si e bine sa ai info de la prima mana
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
La secretariat am intrebat si din pacate ...nu aveau aceasta informatie.o sa mai incerc poate intre timp au aflat.tks oricum!
- Chingachgook
- addicted
cum adica nu stiau?!?!
pai nu la ei te inscrii?
pai nu la ei te inscrii?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
nu stiau decat ca se poate sustine in septembrie...dar care este perioada limita...uimitor, dar nu stiau:(
- marmotul
- elite
irina.m wrote:nu stiau decat ca se poate sustine in septembrie...dar care este perioada limita...uimitor, dar nu stiau:(
probabil din cauza ca nu au nici un precedent..in fine.. succes in continuare