simona g wrote:eu sunt in a 11-a si ma gandesc de ceva timp s dau la medicina,dar...vreau s stiu in mare...e chiar atat d mult si de greu de invatat?...sau exista si o oarecare exagerare?...banuiesc c atata timp cat inveti si te concentrezi p materie...poti s reusesti s treci cu bine. din cate am auzit fac din Iasi ar fi cea mai buna...la Buc cum e? dak ma pasioneaza medicina...imi place...darrrr...am o pb cu invatatul...mi-e frica c la un mom nu o s mai pot si o s clachez...voi c spuneti?...e chiar atat d rau?...sau ar tre s incerc?

Si eu sunt a 11a. Stiu ca probabil voiai un raspuns de la cineva mai experimentat dar ma introduc si eu.
Deci...acum conteaza si daca vrei la medicina generala sau stomatologie(nu ai precizat). Cu invatatul iti dai si tu seama ca merge mult mai usor daca iti place materia(despre care aud ca este exagerat de voluminoasa si uneori inutila). Daca te pasioneaza medicina si pana acum ai mai invatat si tu una alta, o sa te descurci

. Eu zic ca trebuie sa te obisnuiesti cu invatatul inca din liceu.
Nu stiu nimic despre facultatea din Iasi dar mi-au zis mai multi ca Facultatea de Medicina "Carol Davila" din Bucuresti este ff buna. Also, in Constanta cica le merge bine. Dar acolo admiterea se da doar la biologie deci nu stiu cat de serioasa e.
Daca vrei sa ocupi un loc la buget cred ca trebuie sa faci mai mult decat sa incerci

Trebuie sa te implici serios.
Anyway, sper ca te-am ajutat macar putin.
Asteptam feedback de la ceilalti