caiet de monitorizare a pregatirii in rezidentiat

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
bebelusha
junior
junior

caiet de monitorizare a pregatirii in rezidentiat

Postby bebelusha » Fri Mar 06, 2009 9:51 pm

Stie cineva cum trebuie sa completam acest caiet de monitorizare? A facut cineva pana acum acest lucru? :help:

cog1983
elder
elder

Re: caiet de monitorizare a pregatirii in rezidentiat

Postby cog1983 » Mon Mar 09, 2009 5:18 pm

bebelusha wrote:Stie cineva cum trebuie sa completam acest caiet de monitorizare? A facut cineva pana acum acest lucru? :help:

Trebuie sa scriem in el manoperele pe care le-am facut. La noi, pe urgente de exemplu: scrii diagnosticul: coma, EPA, etc... manopera: intubatie oro-traheala, acces venos periferic, recoltare ASTRUP arterial, monitorizare EKG, etc (fiecare pe un rand diferit) si il pui pe medicul care te-a supravegheat sa iti dea o nota de la 1 la 5 (e explicat in josul paginii) si sa isi puna parafa. O data la nu stiu cat timp se uita indrumatorul tau peste caiet si contraparafeaza. Mai trebuie trecute toate garzile si e bine sa treci din fiecare garda cate 3-4 pacienti. La noi parca este ceva lista cu manoperele pe care trebuie sa le invatam pana la sfarsitul rezidentiatului si trebuie sa avem cel putin cate una din fiecare... Nu stiu cum e in alte specialitati.
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

bebelusha
junior
junior

Postby bebelusha » Mon Mar 09, 2009 7:08 pm

Eu din ce m-am mai interesat (la Centru, dar nici ei nu stiu prea bine, doar au presupus) am inteles ca trebuie sa scriem exact din curricula de la activitati practice - exact punctele respective. Credeam ca e cineva care a completat caietul si imi poate spune si mie cum se completeaza ca nu as vrea sa ma risc sa completez si sa nu fie bine, apoi sa mai cumpar un caiet. :x mersi oricum pentru raspuns.

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Mon Mar 09, 2009 9:06 pm

cog1983 wrote:
bebelusha wrote:Stie cineva cum trebuie sa completam acest caiet de monitorizare? A facut cineva pana acum acest lucru? :help:

Trebuie sa scriem in el manoperele pe care le-am facut. La noi, pe urgente de exemplu: scrii diagnosticul: coma, EPA, etc... manopera: intubatie oro-traheala, acces venos periferic, recoltare ASTRUP arterial, monitorizare EKG, etc (fiecare pe un rand diferit) si il pui pe medicul care te-a supravegheat sa iti dea o nota de la 1 la 5 (e explicat in josul paginii) si sa isi puna parafa. O data la nu stiu cat timp se uita indrumatorul tau peste caiet si contraparafeaza. Mai trebuie trecute toate garzile si e bine sa treci din fiecare garda cate 3-4 pacienti. La noi parca este ceva lista cu manoperele pe care trebuie sa le invatam pana la sfarsitul rezidentiatului si trebuie sa avem cel putin cate una din fiecare... Nu stiu cum e in alte specialitati.

:shocked!: voi completati caietul?????????apai acuma cine-si mai aduce aminte (ma refer la profi).... ei nah! :hate:

Return to “Viata in spital”