Am un adenom hipofizar de 1 cm localizat posterolateral stang (acum 5 ani avea 0,5 cm,dar ultimul RMN indica acum 1 cm). Credeti ca este cazul sa il operez? Daca da,imi puteti oferi cateva nume de dr,va rog?!
aspirina wrote:Mi-e teama sa nu am si mai multe probleme in viitor,de asta am intrebat daca imi puteti recomanda vreun dr bun care sa faca operatia asta,nu stiu....inka nu sunt convinsa ca as face-o,dar macar sa ma vada un om competent
Alta problema la mine ar fi circulatia,cica as avea tromboflebita profunda
Absence of pregnancy should be documented before oral contraceptive therapy is begun. If the woman has had no menstrual period for six or more weeks, withdrawal bleeding should be induced by administration of 5 to 10 mg of medroxyprogesterone acetate daily for 10 days prior to initiation of oral contraceptive treatment (to minimize breakthrough bleeding when starting the pill).
Therapy then is begun with an oral contraceptive containing 30 to 35 mcg ethinyl estradiol and a progestin like norethindrone (0.5 mg), or a third generation progestin such as norgestimate or desogestrel.
Metformin am luat( mi-a recomandat medicul endocrinolog),era sa mor de la porcaria aia,probabil pt k nu am probl cu glicemia
aspirina wrote:Da,poti dar iti trebuie in mod obligatoriu testul de inhibitie cu dextametazona.
Daca te pot ajuta cu ceva,eventual vreun sfat ,poti sa imi lasi un id ceva
Aaaa...si daca vrei iti pot spune exact ce analize am facut eu la parhon sa le faci si tu
vio_tzuk wrote:buna!revin cu vesti noi.am luat rezultatele la analize.desi nu inteleg eu chiar bine ce e aici,concluzia k toate analizele sunt in limite normale.cortizolul mi-a iesit 193 ng/ml,testosteronul 0,8,prolactina 15,4...toate sunt intre valorile lor de referinta...asta inseaman k e ok??
aspirina wrote:Mai exact o treime din adenoame sunt nesecretante,deci raman restul. Cu medicamentele nu ai motiv sa te joci daca nu e prolactiom sau alt fel in afara de nesecretant,eu chiar asa procedez,il monitorizez imagistic si lab.
In prezent al meu are 14mm ,hormonii nu stiu cum sunt recent,ma gandeam, doar daca la dimensiunea asta e necesara interventia chirurgicala
aspirina wrote:Stai linistit ca nu ai pierdut nimic importantAsa sintetizat,majoritatea sunt prolactinoame
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests