vara mea a renuntat la o frumusete de camin in Moxa( a se citi 800 euro)
caminul E o fi el mai micut, da mie imi place

i_love_chipmunks wrote:njoydy wrote:ti-a luat mult sa o convingi pe aia sa iti zica? primul numar nu e bun si la al doilea suna mereu ocupat
Am sunat mult timp, ori suna ocupat la rectorat, ori imi raspundea tipa de la rectorat si imi zicea k este ocupat la serviciul social. Nu au fost isterice tipele, cum am mai auzit. Dar inca nu s-au terminat repartitiile, eu am facut cerere impreuna cu o colega si ea inca nu a primit, cica trebuie sa mai sune vineri.
DentStudent wrote:i_love_chipmunks wrote:njoydy wrote:ti-a luat mult sa o convingi pe aia sa iti zica? primul numar nu e bun si la al doilea suna mereu ocupat
Am sunat mult timp, ori suna ocupat la rectorat, ori imi raspundea tipa de la rectorat si imi zicea k este ocupat la serviciul social. Nu au fost isterice tipele, cum am mai auzit. Dar inca nu s-au terminat repartitiile, eu am facut cerere impreuna cu o colega si ea inca nu a primit, cica trebuie sa mai sune vineri.
cu ce medie ai obtinut camin in u in anul 2?:D
andreiumf wrote::))) era vorba de mobilier
The Cezar wrote:ce parere aveti de a2 ?
si am niste fosti colegi care sunt la ase ... si stau tot in a2.. e comun al umf si ase caminu asta ? sau am inteles eu gresit si nu stam in aceeasi cladire ?
ionut_ionescu86 wrote:stiti cumva care este ultima zi in care iti poti ocupa locul la camin? am inteles ca s ar face cazari toata saptamana asta ..este adevarat?
mc
cosmina-gabriela wrote:Salut!
Cam cu cat se vinde un loc in E?
holliday wrote:cosmina-gabriela wrote:Salut!
Cam cu cat se vinde un loc in E?
loc de parcare sau ce fel de loc?
holliday wrote:nu, doar intrebam, nu tre sa faci crize, daca nu stii nu raspunzi printr'o alta intrebare.
poate stiu pe cineva, care stie pe altcineva, care poate sa'ti ofere un loc.
la superoferta.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests