urgenta la floreasca

de dat il dam, dar il mai terminam ?
max1411
newbie
newbie

urgenta la floreasca

Postby max1411 » Wed Nov 26, 2008 8:02 pm

cum e in upu la floreasca? as face urgenta, sau as mai putea ramane un an sa invat? daca ma hotarasc sa merg acolo cum e, mai ales pt o fata m-ar interesa? :peace:

olguta666
junior
junior

Re: urgenta la floreasca

Postby olguta666 » Thu Dec 11, 2008 9:31 pm

e f bine....lumea e ok...eu sunt acolo voluntar(prin programul de voluntariat inceput in mai) de 6 luni si chiar e bine...ii lasa pe rezidenti sa faca de toate plus ca acolo e si sediu smurd si am inteles ca au spor pt smurd de 75% la salariu....deci mai bine du-te...

dr_dina
newbie
newbie

Postby dr_dina » Fri Dec 12, 2008 1:34 pm

olguta666 wrote:e f bine....lumea e ok...eu sunt acolo voluntar(prin programul de voluntariat inceput in mai) de 6 luni si chiar e bine...ii lasa pe rezidenti sa faca de toate plus ca acolo e si sediu smurd si am inteles ca au spor pt smurd de 75% la salariu....deci mai bine du-te...

olguta666, cum te-ai dus ca voluntar, ce ti-au cerut, ce acte ai semnat?te invata ceva/cate ore/zi /sapt ,faci voluntariat?ai perspective sa te angajeze si cu carte de munca? dupa cat timp?

rowana
junior
junior

Postby rowana » Sat Dec 13, 2008 7:25 pm

ca voluntar nu te angajeaza nimeni cu carte de munca....esti voluntar.
Rezidentiatul e ok depinde si in ce echipa intrii.
Stresul e mare dar se poate invata, asta daca iti doresti...nu te ia nimeni de mana sa iti arate.
Asa ca depinde ce vrei....daca nu vrei sa fii urgentist mai bine stai acasa si invata pt anul viitor

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Dec 13, 2008 7:26 pm

unde se duc urgentistii dupa 40 de ani cand obosesc? dar dupa 50?

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Sat Dec 13, 2008 9:14 pm

trident wrote:unde se duc urgentistii dupa 40 de ani cand obosesc? dar dupa 50?

se fac medici de familie (daca e sa ne luam dupa "lista" de specialitati inrudite). sau nu obosesc :peace:

olguta666
junior
junior

Postby olguta666 » Thu Jan 29, 2009 11:40 am

dr_dina wrote:
olguta666 wrote:e f bine....lumea e ok...eu sunt acolo voluntar(prin programul de voluntariat inceput in mai) de 6 luni si chiar e bine...ii lasa pe rezidenti sa faca de toate plus ca acolo e si sediu smurd si am inteles ca au spor pt smurd de 75% la salariu....deci mai bine du-te...

olguta666, cum te-ai dus ca voluntar, ce ti-au cerut, ce acte ai semnat?te invata ceva/cate ore/zi /sapt ,faci voluntariat?ai perspective sa te angajeze si cu carte de munca? dupa cat timp?

eu sunt voluntar prin programul de voluntariat inceput in 15 mai 2008 pt studentii la medicina.. e un contract pe 1 an de zile ...trebuyie sa faci un nr de 48 ore/luna....s-au facut niste cursuri de 2 sapt inainte....nu ma angajeaza nimeni,....e program pt studenti...eu sunt studenta anul 6...si imi place chiar asta am sa fac mai departe...e f interesant...faci multe lucruri si vezi cazuri cum n-ai vazut toata facultatea...

mamamia

Postby mamamia » Sun Feb 08, 2009 6:25 pm

buna, mai trimesc acum voluntari cei de la smurd floreasca?

olguta666
junior
junior

Postby olguta666 » Tue Feb 10, 2009 10:21 am

chivu wrote:buna, mai trimesc acum voluntari cei de la smurd floreasca?

..da dar din vara.....din iunie cred ....anul trecut totul a inceput pe 15 mai..

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Fri Feb 13, 2009 6:27 am

olguta666 wrote:
dr_dina wrote:

eu sunt voluntar prin programul de voluntariat inceput in 15 mai 2008 pt studentii la medicina.. e un contract pe 1 an de zile ...trebuyie sa faci un nr de 48 ore/luna....s-au facut niste cursuri de 2 sapt inainte....nu ma angajeaza nimeni,....e program pt studenti...eu sunt studenta anul 6...si imi place chiar asta am sa fac mai departe...e f interesant...faci multe lucruri si vezi cazuri cum n-ai vazut toata facultatea...

primesc astia si satanisti pe ambulanta??? :D :D :D
qpepsi.gif

sef_serie
newbie
newbie

Postby sef_serie » Sat Feb 14, 2009 1:36 pm

in definitv si la urma urmei... ce inseamna medicina de urgenta??

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Sat Feb 14, 2009 3:57 pm

sef_serie wrote:in definitv si la urma urmei... ce inseamna medicina de urgenta??

prima linie, ca si la razboi. asta inseamna med de urgenta. adica aia in capul carora se sparg toate, si care la 40 de ani ajung saracii mai rau ca niste pensionari
qpepsi.gif

olguta666
junior
junior

Postby olguta666 » Sun Feb 15, 2009 1:18 am

sef_serie wrote:in definitv si la urma urmei... ce inseamna medicina de urgenta??

vino la floreasca intr-o garda(cand vrei tu) si ai sa vezi.!!!!!!!!!!!!!

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Fri Feb 20, 2009 4:43 pm

Inseamna ca vine pacientu' ca il doare unghia mica de la degetul mare de la piciorul stang si tu trebuie sa il iei, sa il consulti pe toate partile (anamneza+examen obiectiv pe TOATE aparatele si sistemele+investigatii paraclinice) si sa ii spui de la ce il doare unghia. Si apoi sa il si tratezi de acea durere ca de nu, vine cu presa pe capul tau. :mrgreen: Medicina adevarata. Sa vezi atunci cum iti amintesti tot ce ai invatat in facultate si iti tragi pumni in cap ca n-ai fost atent la semio in anul 3 cand ti-a aratat asistul cum se face nu stiu care semn :?
Aaaa... am uitat sa spun ca ai vreo 5 pacienti deodata si ca trebuie sa fugi de la unul la altul :mrgreen:
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

Return to “Rezidentiat 2009”