urgenta la floreasca
-
max1411
- newbie

urgenta la floreasca
cum e in upu la floreasca? as face urgenta, sau as mai putea ramane un an sa invat? daca ma hotarasc sa merg acolo cum e, mai ales pt o fata m-ar interesa? 

-
olguta666
- junior

Re: urgenta la floreasca
e f bine....lumea e ok...eu sunt acolo voluntar(prin programul de voluntariat inceput in mai) de 6 luni si chiar e bine...ii lasa pe rezidenti sa faca de toate plus ca acolo e si sediu smurd si am inteles ca au spor pt smurd de 75% la salariu....deci mai bine du-te...
-
dr_dina
- newbie

olguta666 wrote:e f bine....lumea e ok...eu sunt acolo voluntar(prin programul de voluntariat inceput in mai) de 6 luni si chiar e bine...ii lasa pe rezidenti sa faca de toate plus ca acolo e si sediu smurd si am inteles ca au spor pt smurd de 75% la salariu....deci mai bine du-te...
olguta666, cum te-ai dus ca voluntar, ce ti-au cerut, ce acte ai semnat?te invata ceva/cate ore/zi /sapt ,faci voluntariat?ai perspective sa te angajeze si cu carte de munca? dupa cat timp?
-
rowana
- junior

ca voluntar nu te angajeaza nimeni cu carte de munca....esti voluntar.
Rezidentiatul e ok depinde si in ce echipa intrii.
Stresul e mare dar se poate invata, asta daca iti doresti...nu te ia nimeni de mana sa iti arate.
Asa ca depinde ce vrei....daca nu vrei sa fii urgentist mai bine stai acasa si invata pt anul viitor
Rezidentiatul e ok depinde si in ce echipa intrii.
Stresul e mare dar se poate invata, asta daca iti doresti...nu te ia nimeni de mana sa iti arate.
Asa ca depinde ce vrei....daca nu vrei sa fii urgentist mai bine stai acasa si invata pt anul viitor
- 187.92a
- addicted

unde se duc urgentistii dupa 40 de ani cand obosesc? dar dupa 50?
- d'Arc
- elder

trident wrote:unde se duc urgentistii dupa 40 de ani cand obosesc? dar dupa 50?
se fac medici de familie (daca e sa ne luam dupa "lista" de specialitati inrudite). sau nu obosesc

-
olguta666
- junior

dr_dina wrote:olguta666 wrote:e f bine....lumea e ok...eu sunt acolo voluntar(prin programul de voluntariat inceput in mai) de 6 luni si chiar e bine...ii lasa pe rezidenti sa faca de toate plus ca acolo e si sediu smurd si am inteles ca au spor pt smurd de 75% la salariu....deci mai bine du-te...
olguta666, cum te-ai dus ca voluntar, ce ti-au cerut, ce acte ai semnat?te invata ceva/cate ore/zi /sapt ,faci voluntariat?ai perspective sa te angajeze si cu carte de munca? dupa cat timp?
eu sunt voluntar prin programul de voluntariat inceput in 15 mai 2008 pt studentii la medicina.. e un contract pe 1 an de zile ...trebuyie sa faci un nr de 48 ore/luna....s-au facut niste cursuri de 2 sapt inainte....nu ma angajeaza nimeni,....e program pt studenti...eu sunt studenta anul 6...si imi place chiar asta am sa fac mai departe...e f interesant...faci multe lucruri si vezi cazuri cum n-ai vazut toata facultatea...
-
olguta666
- junior

chivu wrote:buna, mai trimesc acum voluntari cei de la smurd floreasca?
..da dar din vara.....din iunie cred ....anul trecut totul a inceput pe 15 mai..
- marmotul
- elite

olguta666 wrote:dr_dina wrote:olguta666 wrote:e f bine....lumea e ok...eu sunt acolo voluntar(prin programul de voluntariat inceput in mai) de 6 luni si chiar e bine...ii lasa pe rezidenti sa faca de toate plus ca acolo e si sediu smurd si am inteles ca au spor pt smurd de 75% la salariu....deci mai bine du-te...
eu sunt voluntar prin programul de voluntariat inceput in 15 mai 2008 pt studentii la medicina.. e un contract pe 1 an de zile ...trebuyie sa faci un nr de 48 ore/luna....s-au facut niste cursuri de 2 sapt inainte....nu ma angajeaza nimeni,....e program pt studenti...eu sunt studenta anul 6...si imi place chiar asta am sa fac mai departe...e f interesant...faci multe lucruri si vezi cazuri cum n-ai vazut toata facultatea...
primesc astia si satanisti pe ambulanta???

-
sef_serie
- newbie

in definitv si la urma urmei... ce inseamna medicina de urgenta??
- marmotul
- elite

sef_serie wrote:in definitv si la urma urmei... ce inseamna medicina de urgenta??
prima linie, ca si la razboi. asta inseamna med de urgenta. adica aia in capul carora se sparg toate, si care la 40 de ani ajung saracii mai rau ca niste pensionari

-
olguta666
- junior

sef_serie wrote:in definitv si la urma urmei... ce inseamna medicina de urgenta??
vino la floreasca intr-o garda(cand vrei tu) si ai sa vezi.!!!!!!!!!!!!!
- cog1983
- elder

Inseamna ca vine pacientu' ca il doare unghia mica de la degetul mare de la piciorul stang si tu trebuie sa il iei, sa il consulti pe toate partile (anamneza+examen obiectiv pe TOATE aparatele si sistemele+investigatii paraclinice) si sa ii spui de la ce il doare unghia. Si apoi sa il si tratezi de acea durere ca de nu, vine cu presa pe capul tau.
Aaaa... am uitat sa spun ca ai vreo 5 pacienti deodata si ca trebuie sa fugi de la unul la altul
Simtul umorului e o dovada de inteligenta