Admitere 2009
-
absurd_kitty
- newbie

hello
Hello all. Ma numesc Cristina si mi-s din Slatina..and ofc, vreau sa dau la medicina. Problema e ca cineva al carui copil a dat la medicina mi-a spus k trebuie sa fac meditatie cu profesori univ dak vreau sa intru
.Eu am incredere in profesoarele mele dar ma intrebam daca totusi e nevoie si de altfel de pregatire.. Si mai am o intrebare: tot lucrez din cartile de teste din 2008 si vroiam sa aflu daca si cele din 2009 au ramas la fel ca macar sa nu le mai cumpar degeaba. Daca ar putea cineva sa ma inforeze (s'il vous plait!)
mc anticipat 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
absurd_kitty
- newbie

Re: hello
Hello all. Ma numesc Cristina si mi-s din Slatina..and ofc, vreau sa dau la medicina. Problema e ca cineva al carui copil a dat la medicina mi-a spus k trebuie sa fac meditatie cu profesori univ dak vreau sa intru
.Eu am incredere in profesoarele mele dar ma intrebam daca totusi e nevoie si de altfel de pregatire.. Si mai am o intrebare: tot lucrez din cartile de teste din 2008 si vroiam sa aflu daca si cele din 2009 au ramas la fel ca macar sa nu le mai cumpar degeaba. Daca ar putea cineva sa ma inforeze (s'il vous plait!)
mc anticipat 
- cosmina-gabriela
- elder

Re: Admitere 2009
freaky_dr wrote:Buna seara tuturor!
Am citit si eu acum postarile voastre si am aflat ca au aparut grilele la biologie !
Voiam sa va intreb daca stiti cumva ... daca la medicina dentara intra si "Notiuni elementare de igiena si patologie"... in admiterea 2009 .
O seara placuta
NU (Ce manuale aveti acolo la Deva?)
- freaky_dr
- newbie

Pai Corint(cu coperta portocalie) de Cristescu !
Cu prostul nescolarizat te lupti putin si ai scapat /dar duci o lupta colosala cu prostul care are scoala
-
absurd_kitty
- newbie

Hello all. Ma numesc Cristina si mi-s din Slatina..and ofc, vreau sa dau la medicina, la Carol Davila. Problema e ca cineva al carui copil a dat la medicina mi-a spus k trebuie sa fac meditatie cu profesori univ dak vreau sa intru
mc anticipat 
- ex_nunc
- junior

absurd_kitty wrote:Hello all. Ma numesc Cristina si mi-s din Slatina..and ofc, vreau sa dau la medicina, la Carol Davila. Problema e ca cineva al carui copil a dat la medicina mi-a spus k trebuie sa fac meditatie cu profesori univ dak vreau sa intru.Eu am incredere in profesoarele mele dar ma intrebam daca totusi e nevoie si de altfel de pregatire.. Si mai am o intrebare: tot lucrez din cartile de teste din 2008 si vroiam sa aflu daca si cele din 2009 au ramas la fel ca macar sa nu le mai cumpar degeaba. Daca ar putea cineva sa ma inforeze (s'il vous plait!)
mc anticipat
in ceea ce priveste culegerile nu cred ca s-a schimbat mare lucru.culegerile raman neschimbate de la un an la altul...
iar in ceea ce priveste "pregatirea cu profesori universitari",parerea mea e ca e o prostie.asta stiu ca se obisnuieste la arhitectura,dar acolo e de inteles.pentru admitere trebuie sa invatam ce este in manualul de corint.oricum nu mai pleca urechea la ceea ce spun toti.unii fac intentionat sa ne descurajeze...

-
Tia
- newbie

La anatomie s-au modificat intrebarile din cartea de teste. Stie cineva daca nu a aparut chimia?
- Alfa_omega
- senior

A aparut....si costa mi se pare 50 de RON
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...
-
Ioana.
- junior

absurd_kitty wrote:Hello all. Ma numesc Cristina si mi-s din Slatina..and ofc, vreau sa dau la medicina, la Carol Davila. Problema e ca cineva al carui copil a dat la medicina mi-a spus k trebuie sa fac meditatie cu profesori univ dak vreau sa intru.Eu am incredere in profesoarele mele dar ma intrebam daca totusi e nevoie si de altfel de pregatire.. Si mai am o intrebare: tot lucrez din cartile de teste din 2008 si vroiam sa aflu daca si cele din 2009 au ramas la fel ca macar sa nu le mai cumpar degeaba. Daca ar putea cineva sa ma inforeze (s'il vous plait!)
mc anticipat
Jenant.
Aaaa, da, este nevoie, sigur. Cei 400 care intra la buget in fiecare an au facut toti pregatire cu profesorii universitari. Nu este cale de mijloc. De fapt, eu zic sa te interesezi de pe acum, ca te asteapta un drum pana in bucuresti in fiecare weekend pana la admitere.
-
De3a
- senior

Cristina stai linistita ca nu tre sa faci pregatire cu profi universitari, decat daca tii tu neaparat.
Eu iti garantez ca am intrat si fara sa fac pregatire cu profi universitari.
Eu iti garantez ca am intrat si fara sa fac pregatire cu profi universitari.
- Chingachgook
- addicted

las aprostiile cu profi univ
fa cartile alea si intri sigur.
dar are parintii bani?
fa cartile alea si intri sigur.
dar are parintii bani?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- AvLee
- elder

Parca e si mare filozofie sa mai intri la medicina ?
Dar totusi ce e cu poza asta?
Dar totusi ce e cu poza asta?
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- freaky_dr
- newbie

Se mai ingramadeste lumea sa dea la medicina si stoma???
)
Cu prostul nescolarizat te lupti putin si ai scapat /dar duci o lupta colosala cu prostul care are scoala
- uana
- newbie

admitere farmacie
buna.m-am hotarat de curand ca vreau sa dau la farmacie.cine ma poate ajuta si pe mine cu niste informatii referitoare la admitere? la ce se da admiterea?multumesc 
Destinul e scuza celor slabi ÅŸi opera celor tari.
- Alfa_omega
- senior

Tocmai am luat culegerea de teste de chimie. Costa tot 51 RON(cat culegerea de bio)..........si e exact ca cea din 2008, doar ca are in plus la sfarsit subiectele de chimie care s-au dat la Admiterea din 2008.
-
ina09
- junior

ADMITERE STOMATOLOGIE 2009
Am vazut ca s-a postat materia pentru admiterea la biologie si am o nedumerire.Sunt incluse si notiunile de patologie?
Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns!
-
ina09
- junior

CULEGERI ADMITERE 2009
Stie cineva cand apar culegerile cu subiecte pentru 2009?
- ex_nunc
- junior

Re: CULEGERI ADMITERE 2009
culegerile pt admitere au aparut deja....chimie si biologie.
cel putin,de fizica ,nu stiu ,dar presupun ca si asta 
- uana
- newbie

la admitere conteaza media de la bacalaureat?:D <multumesc>
Destinul e scuza celor slabi ÅŸi opera celor tari.
- Alfa_omega
- senior

Cea de fizica a fost prima care a aparut 
- ANUBISa
- newbie

uana wrote:la admitere conteaza media de la bacalaureat?:D <multumesc>
In principiu, NU! E al II`lea criteriu in cazul in care se face o departajare, primul fiind punctajul obt. la bio.
I intend to live forever - so far, so good
- Alfa_omega
- senior

uana wrote:la admitere conteaza media de la bacalaureat?:D <multumesc>
Conteaza putin. Doar daca iesi la egalitate cu cineva, atunci departajarea se face mai intai dupa punctajul obtinut la bio, iar apoi, daca tot la egalitate sunteti, dupa media de la bac.
- razvv
- senior

ANUBISa wrote:primul fiind punctajul obt. la bio.
Primul fiind punctajul total (biologie + chimie/fizica).
-
absurd_kitty
- newbie

stie cineva dak s-a schimbat total culegerea de bio?
- Miss Amelie Cherie
- newbie

Re: admitere farmacie
Logic, info pe site-ul UMF Carol Davila...
Incearca asta : http://www.univermed-cdgm.ro/?pid=1623
Incearca asta : http://www.univermed-cdgm.ro/?pid=1623
"My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." - Forrest Gump
-
Tia
- newbie

absurd_kitty wrote:stie cineva dak s-a schimbat total culegerea de bio?
S-a schimbat mult. S-au schimbat intrebarile, autorii pentru fiecare capitol, culegerea e alta.
-
ina09
- junior

Culegerile pentru admitere 2009 se gasesc la facultate?
- razvv
- senior

Da, la poarta facultatii.
-
ina09
- junior

Stie cineva daca exista vreo diferenta intre culegerile din 2008 si cele din 2009?
- razvv
- senior

Citeste si tu (,) topicul inainte sa postezi. Sau mai simplu "Search" sus langa "Members"
-
eos_neo
- newbie

la chimie s-au adaugat doar testele de anul trecut ... ca eu acum am culegerile din 2007 si din 2008 dar sunt identice doar ca cea din 2008 are cateva teste in plus ... acum ca am auzit ca la biologie s-au schimbat total intrebarile am sa mi-o cumpar dar la chimie cred ca au ramas aceleasi intrebari
- dud
mi-am luat si eu culegerea de bio 2009, sunt schimbate intrebarile, dar rezultatele de la sf multe sunt gresite
..la fizica, daca da cineva, e identica
- Doddy
- elder

eos_neo wrote:la chimie s-au adaugat doar testele de anul trecut ... ca eu acum am culegerile din 2007 si din 2008 dar sunt identice doar ca cea din 2008 are cateva teste in plus ... acum ca am auzit ca la biologie s-au schimbat total intrebarile am sa mi-o cumpar dar la chimie cred ca au ramas aceleasi intrebari
Noroc!
Vand culegerea de anul trecut de chimie, 25 de lei!
Este in stare foarte buna, nu am vrut sa o vand pana acum in ideea ca se schimba, sa nu dau teapa cuiva
Cine e interesat sa-mi dea un mesaj privat cu idul de mess si vorbim!
Merge pe principiul "Primul venit, primul servit"
Daca mai e cineva interesat, vand culegerea de anul trecut de biologie... chit ca "grilele s-au schimbat" (desi sunt convins ca mai mult ordinea lor s-a schimbat), materia este aceeasi... Pretul de 15 lei, tocmai pentru ca "nu sunt aceleasi grile"... (oricum, ca idee, cel putin la biologie, sigur nu o sa pice nici o grila din culegere).
Numai bine
Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea
- Doddy
- elder

Doddy wrote:eos_neo wrote:la chimie s-au adaugat doar testele de anul trecut ... ca eu acum am culegerile din 2007 si din 2008 dar sunt identice doar ca cea din 2008 are cateva teste in plus ... acum ca am auzit ca la biologie s-au schimbat total intrebarile am sa mi-o cumpar dar la chimie cred ca au ramas aceleasi intrebari
Noroc!
Vand culegerea de anul trecut de chimie, 25 de lei!
Este in stare foarte buna, nu am vrut sa o vand pana acum in ideea ca se schimba, sa nu dau teapa cuiva![]()
Cine e interesat sa-mi dea un mesaj privat cu idul de mess si vorbim!
Merge pe principiul "Primul venit, primul servit"
Daca mai e cineva interesat, vand culegerea de anul trecut de biologie... chit ca "grilele s-au schimbat" (desi sunt convins ca mai mult ordinea lor s-a schimbat), materia este aceeasi... Pretul de 15 lei, tocmai pentru ca "nu sunt aceleasi grile"... (oricum, ca idee, cel putin la biologie, sigur nu o sa pice nici o grila din culegere).
Numai bine
EDIT: Mai am si manualele, sunt putin "ciufulite", dar merg. La alea pret, sa fie 20 lei pentru toate 3 (adica 6.5 lei bucata
Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
- Alfa_omega
- senior

dud wrote:mi-am luat si eu culegerea de bio 2009, sunt schimbate intrebarile, dar rezultatele de la sf multe sunt gresite..la fizica, daca da cineva, e identica
Mie nu mi se pare.....cel putin nu la capitolele pe care le-am facut momentan. Sunt si aici, dar oricum, mult mai putine in comparatie cu cele din culegerea de bio 2008.
- dud
Mie nu mi se pare.....cel putin nu la capitolele pe care le-am facut momentan. Sunt si aici, dar oricum, mult mai putine in comparatie cu cele din culegerea de bio 2008.
am facut 6 si la toate am avut de corectat
-
pursebuzz
- junior

@DoddY:vreau eu culegerea de chimie!!!ti-am lasat un pm cu id-ul meu!!multumesc
- Alfa_omega
- senior

dud wrote:
Singurul capitol la care chiar au fost multe greseli e primul dintre cele doua cu nervosul, dar in rest la celelalte sunt doar cateva(totusi, momentan nu am facut decat capitolele cu nervosul, analizatorii si aparatul locomotor)