Admitere 2009

Voi ce intrati lasati orice speranta
Iri Iri
newbie
newbie

Re: Admitere 2009

Postby Iri Iri » Sun Jan 11, 2009 4:41 pm

Haideti sa incercam sa facem din discutiile astea unele constructive, fara comentarii rautacioase, pentru ca e loc pt fiecare pe planeta asta si nu e nici unul mai destept ca celalalt. :peace:
Eu o sa merg saptamana asta la facultate sa vad ce se zice pe acolo.
Acum o intrebare inteligenta: la ce ne ajuta subiectele de anul trecut?
Eu acum ma chinui sa fac rost de manualul de Bio si de cel de chimie de a XI si cea cu testele... :help:
Promit ca va tin la curent dupa ce fac o vizita la facultate...daca are nevoie cineva de ceva let me know...Numai bine! :allright:
Omul trebuie sa isi aleaga destinul nu sa il accepte!

Defcut
junior
junior

Postby Defcut » Sun Jan 11, 2009 4:50 pm

adelutza wrote:au aparut culegerile de chimie si biologie?

am inteles ca prin aprilie/mai apar si dansele...
Follow your bliss and the Universe will open doors where there were only walls.

Defcut
junior
junior

Postby Defcut » Sun Jan 11, 2009 4:57 pm

Iri Iri wrote:Haideti sa incercam sa facem din discutiile astea unele constructive, fara comentarii rautacioase, pentru ca e loc pt fiecare pe planeta asta si nu e nici unul mai destept ca celalalt. :peace:
Eu o sa merg saptamana asta la facultate sa vad ce se zice pe acolo.
Acum o intrebare inteligenta: la ce ne ajuta subiectele de anul trecut?
Eu acum ma chinui sa fac rost de manualul de Bio si de cel de chimie de a XI si cea cu testele... :help:
Promit ca va tin la curent dupa ce fac o vizita la facultate...daca are nevoie cineva de ceva let me know...Numai bine! :allright:

Ne ajuta sa ne dam seama de gradul de dificultate al grilelor ( subiectelor ) de anu' trecut. Se aude ca de la an la an se dau din ce in ce mai usoare.
Manualul de Anatomie il gasesti prin librabrii, este de la editura Corint ( Cezar Th. Niculescu ) .. eu acum 2 sapt. mi l-am luat. Pretul e 21 RON . Sunt vreo 120 de pagini cu desene explicative... destul de usor, zic eu! La chimie eu am 2 manuale, unul de a X a si altul de a XI a amandoua de la editura ART .
Testele.. am grilele cu teste editura " Carol Davila " 2007 si la chimie si la bio. La chimie inca sunt bune si au ramas aceleasi.. la bio nu sunt ..de aceea tre sa imi iau culegerea de test din 2008.. chiar maine, sper! O zi faina!

L.E : tot ce vrei in legatura cu teste grila & so on gasesti la portar la facultate. Dar le gasesti numai pe cele din 2008, astea din 2009 apar peste 2 luni incolo.. poate si mai bine! Ideea e ca sunt identice, difera doar copertile :) Am inteles ca din ele au cazut mereu.. exact aceleasi grile ( luate aleatoriu, bineinteles! ) .

Alfa_omega
senior
senior

Postby Alfa_omega » Sun Jan 11, 2009 10:23 pm

Defcut wrote:
adelutza wrote:au aparut culegerile de chimie si biologie?

Cea de fizica deja a aparut, iar cele de bio si chimie ar trebui sa apara acum, prin ianuarie.
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...

Alfa_omega
senior
senior

Postby Alfa_omega » Sun Jan 11, 2009 10:23 pm

Defcut wrote:Ne ajuta sa ne dam seama de gradul de dificultate al grilelor ( subiectelor ) de anu' trecut. Se aude ca de la an la an se dau din ce in ce mai usoare.
Manualul de Anatomie il gasesti prin librabrii, este de la editura Corint ( Cezar Th. Niculescu ) .. eu acum 2 sapt. mi l-am luat. Pretul e 21 RON . Sunt vreo 120 de pagini cu desene explicative... destul de usor, zic eu! La chimie eu am 2 manuale, unul de a X a si altul de a XI a amandoua de la editura ART .
Testele.. am grilele cu teste editura " Carol Davila " 2007 si la chimie si la bio. La chimie inca sunt bune si au ramas aceleasi.. la bio nu sunt ..de aceea tre sa imi iau culegerea de test din 2008.. chiar maine, sper! O zi faina!

L.E : tot ce vrei in legatura cu teste grila & so on gasesti la portar la facultate. Dar le gasesti numai pe cele din 2008, astea din 2009 apar peste 2 luni incolo.. poate si mai bine! Ideea e ca sunt identice, difera doar copertile Am inteles ca din ele au cazut mereu.. exact aceleasi grile ( luate aleatoriu, bineinteles! ) .

Defcut...vezi ca manualul de chimie de a 11-a e de la editura Crepuscul, doar cel de a 10-a e de la Art.

HeLLeN

Postby HeLLeN » Sun Jan 11, 2009 10:30 pm

Hello! stiti cva de culegerile de teste de anu` asta de chimie si bio? si chestia cu 120 d intrebari e serioasa pana la urma sau nu?
The world`s a better place when it`s upside down!

Alfa_omega
senior
senior

Postby Alfa_omega » Mon Jan 12, 2009 6:35 pm

HeLLeN wrote:Hello! stiti cva de culegerile de teste de anu` asta de chimie si bio? si chestia cu 120 d intrebari e serioasa pana la urma sau nu?

Culegerile de chimie si bio vor aparea prin ianuarie(adica luna asta) , iar chestia aia cu 120 de intrebari nu e adevarata.....tot 100 vor fi.

Defcut
junior
junior

Postby Defcut » Mon Jan 12, 2009 11:26 pm

Am vb. cu portarul de la fac. care mi-a zis ca s-a epuizat stocul de culegeri 2008 si sa revin peste 1 saptamana cand apar cele noi ( 2009 )

Crisso4

teama sau nu?

Postby Crisso4 » Tue Jan 13, 2009 7:54 am

Buna tuturor ! ..Nu stiu cine m-a pus,dar m-am apucat sa citesc pe aici diverse si din diverse am dat-o in spaima totala.Pt cei "veterani" sa le zicem..chiar credeti ca e nevoie sa simt asta, sau sunt eu din cateoria oamenilor care "s-au pierdut" la cel mai mic examen.
Chiar e asa de greu pe cat se zice? :help:

Atyna
junior
junior

Postby Atyna » Tue Jan 13, 2009 10:21 pm

Am eu ce s-a dat anu' trecut :D trebuie doar sa le scanez la cineva,ca eu nu am cum..si vi le dau si voua :)
He who has a why to live can bear almost any how.
-Friedrich Nietzsche-

Iri Iri
newbie
newbie

Postby Iri Iri » Tue Jan 13, 2009 10:39 pm

Buna, pot rezolva eu cu scannerul, fara nici o problema.
Eu nu reusesc sa fac rost de manualele de bio si chimie a XI. Am o promisiune la eminescu dar parca am intrat in panica, nu mai am rabdare sa astept.
Cam cand ar fi admiterea?

Defcut
junior
junior

Postby Defcut » Wed Jan 14, 2009 7:08 am

Iri Iri wrote:Buna, pot rezolva eu cu scannerul, fara nici o problema.
Eu nu reusesc sa fac rost de manualele de bio si chimie a XI. Am o promisiune la eminescu dar parca am intrat in panica, nu mai am rabdare sa astept.

Cam intre 20-25 iulie. Cum sa nu gasesti manualele? eu le-am gasit in vreo 3-4 librarii in C-ta si nu le gasesti tu in Buc. ?

Defcut
junior
junior

Postby Defcut » Wed Jan 14, 2009 7:11 am

Atyna wrote:Am eu ce s-a dat anu' trecut :D trebuie doar sa le scanez la cineva,ca eu nu am cum..si vi le dau si voua :)

Ce bine ar fi sa rezolvi :spinning: Deabia astept :)))

Miss Amelie Cherie
newbie
newbie

Postby Miss Amelie Cherie » Wed Jan 14, 2009 1:19 pm

Iri Iri wrote:Buna, pot rezolva eu cu scannerul, fara nici o problema.

Iri Iri, daca nu le gasesti in librarii, incearca pe net, eu asa am facut. Chiar ieri am comandat toate 3 manualele (bio + chimie), doar ca nu le-am gasit pe toate pe acelasi site, asa ca am facut 2 comenzi. Acum astept sa apara si testele ca sa pun serios osu' la munca :help:
"My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." - Forrest Gump

Alfa_omega
senior
senior

Postby Alfa_omega » Wed Jan 14, 2009 6:34 pm

Defcut wrote:Cam intre 20-25 iulie. Cum sa nu gasesti manualele? eu le-am gasit in vreo 3-4 librarii in C-ta si nu le gasesti tu in Buc. ?

Nope.....manualul de de chimie de a 11-a nu prea se gaseste prin librarii in Bucuresti :)
Ce-i drept, pe manualul de bio de a 11-a l-am vazut in anumite locuri. Iri iri, daca nu il gasesti prin librarii, incearca si pe la tarabele de manuale de la Obor.....acolo chiar ar trebui sa-l gasesti.

Iri Iri
newbie
newbie

Postby Iri Iri » Thu Jan 15, 2009 10:40 pm

Hi everyone!
Mersi pt sfaturi! :wink:
Miss Amelie am comandat pe net deja manualele, de vreo saptamana, dar nu prea am incredere in sistemul asta si mai degraba alerg sa le cumpar. Sunt patzita si s-ar putea sa ai surpriza sa nu iti vina nimic.
Am luat de la editura CORINT (Pleveni 145 - program pana la ora 17) manualul de bio, mai am chimia de a XI. O sa incerc pe la tarabe, cum ai spus tu, Alfa....
Intrebare inteligenta: daca aleg chimia, banuiesc ca nu am nevoie sa invat ceva si la fizica...adica nu pica ceva si din fizica, indiferent daca alegi chimia... :roll:
Succes!

daby
senior
senior

Postby daby » Fri Jan 16, 2009 2:21 pm

tare intrebarea :lol: cu siguranta ca nu-ti va pica nimica din fizica

Iri Iri
newbie
newbie

Postby Iri Iri » Fri Jan 16, 2009 6:39 pm

Stiu ca e tare, de aia v-am si avertizat :rightblinky: dar te zapacesti cand auzi atatea pareri...oricum, mersi de raspuns, m-ai mai linistit...pari sigura pe ce zici :wink: ...whatever, azi am sunat la editura la CREPUSCUL pt manualul de chimie de a XI. Se pot cumpara direct de la ei (problema e ca ei sunt din Ploiesti). Important e ca am gasit...pt cei interesati:0244.595.348, Str. Erou Calin Catalin nr.5, permanent pe stoc, iti trimit si prin posta, dar trebuie ridicat de la posta.
:allright:

Miss Amelie Cherie
newbie
newbie

Postby Miss Amelie Cherie » Fri Jan 16, 2009 8:02 pm

Iri Iri wrote:Stiu ca e tare, de aia v-am si avertizat :rightblinky: dar te zapacesti cand auzi atatea pareri...oricum, mersi de raspuns, m-ai mai linistit...pari sigura pe ce zici :wink: ...whatever, azi am sunat la editura la CREPUSCUL pt manualul de chimie de a XI. Se pot cumpara direct de la ei (problema e ca ei sunt din Ploiesti). Important e ca am gasit...pt cei interesati:0244.595.348, Str. Erou Calin Catalin nr.5, permanent pe stoc, iti trimit si prin posta, dar trebuie ridicat de la posta.
:allright:

Si eu am procedat asa, in sensul ca am comandat manualul de pe site de la ei, numai ca pana acum n-am primit nici un mail prin care sa ma instiinteze ca imi trimit comanda... Ma rog, Romanica cea de toate zilele...
Intentionez sa-i sun luni sa-i intreb ce se aude cu man meu.
"My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." - Forrest Gump

Iri Iri
newbie
newbie

Postby Iri Iri » Sat Jan 17, 2009 9:34 am

Manualul de Bio care l-am luat de la Corint e 2008. Sper ca e bun.... :?

nikolletaaa
newbie
newbie

Postby nikolletaaa » Sat Jan 17, 2009 12:00 pm

buna!!!pt cei cu MD..cum stati cu materia?pe mine ma ingrozeste chimia...

daby
senior
senior

Postby daby » Sat Jan 17, 2009 3:25 pm

IRI IRI

sunt sigura pe ceea ce am zis k eu am trecut prin admitere :)

Amaro Baxt
junior
junior

Postby Amaro Baxt » Sat Jan 17, 2009 5:07 pm

eu stau cam prost. incep sa ma gandesc ca sunt prea batran pentru asta si ar trebui sa renunt.
Amaro baxt, amaro drom

Iri Iri
newbie
newbie

Postby Iri Iri » Sat Jan 17, 2009 8:01 pm

Amaro Baxt, ce varsta ai, caci s-ar putea sa nu fii singurul batran pe aici :peace: ...dar eu nu ma las...
Deby, in ce an esti, cum e, povesteste-ne in cateva cuvinte... :wink:

Miss Amelie Cherie
newbie
newbie

Postby Miss Amelie Cherie » Sat Jan 17, 2009 9:10 pm

Amaro Baxt wrote:eu stau cam prost. incep sa ma gandesc ca sunt prea batran pentru asta si ar trebui sa renunt.

Hey, nu-i chiar asa! Nici eu nu am 18 ani, dar cum medicina a fost visul meu, voi incerca in iulie. Ar fi a 2-a facultate pe care o fac daca intru, si daca nu voi avea succes, atunci macar pot spune ca nu voi ajunge la 60 de ani cu regrete si what if-uri.
Incearca sa gandesti asa, poate vezi lucrurile din alta perspectiva. :)

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Sat Jan 17, 2009 9:24 pm

Miss Amelie Cherie wrote:
Amaro Baxt wrote:eu stau cam prost. incep sa ma gandesc ca sunt prea batran pentru asta si ar trebui sa renunt.

Hey, nu-i chiar asa! Nici eu nu am 18 ani, dar cum medicina a fost visul meu, voi incerca in iulie. Ar fi a 2-a facultate pe care o fac daca intru, si daca nu voi avea succes, atunci macar pot spune ca nu voi ajunge la 60 de ani cu regrete si what if-uri.

cati ani ai Cherie?

Miss Amelie Cherie
newbie
newbie

Postby Miss Amelie Cherie » Sat Jan 17, 2009 9:33 pm

cosmina-gabriela wrote:

cati ani ai Cherie?

24, de fapt, voi avea 25 in oct. Si sunt casatorita si mai am si un baby de 1 an :peace:

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sat Jan 17, 2009 9:42 pm

cosmina-gabriela wrote:
cati ani ai Cherie?

24, de fapt, voi avea 25 in oct. Si sunt casatorita si mai am si un baby de 1 an :peace:

felicitarile mele.
pentru initiativa si curaj.
si bineinteles succes.
asta inseamna pasiune pentru medicina :allright:

Iri Iri
newbie
newbie

Postby Iri Iri » Sat Jan 17, 2009 9:58 pm

Stati sa vedeti la mine poveste: tot a doua facultate ar fi si dupa un master in comunicare (nu ca ar fi ceva inedit), am 30 ani, proaspat casatorita, ofiter in M.A.I. si vreau sa renunt la asta sa dau la medicina sa devin doctor (sunt obsedata de organismul uman, de sanatate si vreau sa contribui cu ceva in viata asta pentru oamenii din jurul meu) si intr-adevar, nu vreau sa ajung la 60 de ani sa imi reprosez ca nu am avut curaj sa imi urmez visul....cine se gandeste ca sunt nebuna, sa o zica...accept orice... :peace: P.S. sa nu creada cineva ca in M.A.I. e totul super si cu bani multi, ba dimpotriva (asta ca sa aveti toate elementele inainte de a judeca situatia).

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Sat Jan 17, 2009 10:04 pm

ca sa ne mai destindem:

'Sunt studenta in anul 4 la Facultatea de matematica Informatica Universitatea Babes Bolyai CJ si am o a doua pasiune ( descoperita de vreo 3 ani) stomatologia.

Termin facultatea cu o medie mare, peste 9,5, sunt admisa la un program de master in probabilitati si statistica la TUDelft, Olanda, urmand ca in lunile urmatoare sa primesc raspunsuri si de la restul universitatilor la care am aplicat. Cu toate astea ceva imi lipseste. V-am spus toate detaliilea astea, apparent neimportante, ca sa va castig cat de cat atentia si increderea.Eu chiar iau in serios aceasta problema si vreau ca decizia pe care o voi lua sa fie cea corecta.

Momentan, poate si din cauza unui soi de plictiseala aparuta pe parcusrul facultatii, inclin sa cred ca meseria de medic stomatolog m-ar face mai fericita decat cea de, generic vorbind, matematician. Ceea ce ma tine pe loc cu stomatologia, este evident varsta(23 de ani), rezultatele de la facultatea pe care o urmez acum(care dovedesc ca am talent la matematica) si frica de necunoscut, de un nou inceput. Alte posibile obstacole ar fi faptul ca in familie nu am nici un stomatolog si faptul ca n-am invatat in viata mea la Biologie, chimie sau fizica, iar acum imi pare rau. Ultimele 2 nu le iau in considerare ca obstacole reale, ci mai mult ca piedici pe care subconstientul ar trebui sa invete sa le depaseasca in timp.

Si acum sa va spun de ce cred eu ca sunt pasionata de stomatologie:

* de fiecare data cand merg la stomatolog, sunt curioasa sa stiu cu lux de amanunte ce mi se va face.
nu e zi sa nu citesc ceva pe internet legat de stomatologie( ma uit la vidouri pe youtube, citesc articole)
cand fac cunostinta cu o persoana, prima data ma uit la dinti.
imi place sa imi sfatuiesc prietenii sa mearga la stomatolog, imi place(cand stiu) sa le raspund la intrebari legate de stomatologie
am extrem de multa rabdare cand vine vorba de lucruri marunte, ce necesita atentie mare
mi-ar face o deosebita placere sa asit un medic stomatolog zi de zi, sa invat lucrurti noi si sa vad live toate procedurile. O sa radeti dar sunt atat de curioasa incat, as sta in cabinet toata ziua si m-as uitala el fara nici un fel de recompensa in schimb.

Pe scurt, nu dtiu de ce, insa dintii ma fascineaza.

Oare toate astea denota intr-adevar pasiune, sau pasiunea inseamna mai mult?
Oare intr-adevar exista o varsta pentru toate, oare intr-adevar facultatea e bine s-o faci doar la 18 ani?

Poate va intrebati cum stau cu dedicarea cand vine vorba de matematica. Ma dedic inca matematicii, imi place inca s-o descopar insa de ceva vreme, parca s-a stins acea flacara, parca pasiunea nu mai e asa de mare ca la inceput, parca a murit curiozitatea.'

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sat Jan 17, 2009 10:10 pm

o cheama cora ? :lol: :lol: :lol:
eu cred ca e oral fixation.

ce i-a raspuns drLouis :lol: :lol: :lol:
"cora

ia-ti un barbat dentist si-o sa te invete el dintzologie; chiar n-are rost sa ti pierzi 6 ani din viata pentru asta; eu am intrat la stoma pe la 20j de ani, trecusem in anu 3 la fac de fizica la magurele. motivul alegerii, ratiunea... o viata linistita, etc.; ulterior am descoperit medicina care e o varza cu cartofi fata de stiintele exacte; inveti exact ca papagalul ani de zile, tone de liniute care nu-ti folosesc niciodata; mai mult, ajungi sa citesti despre romane de tratare a canalului si rahaturi d-astea de te crucesti ce au putut sa scrie unii neavand alte lucruri mai bune de facut cu creierul personal; in stiintele aste umane, geniul creator metamorfozeaza in papagalul muncitor, docil, nimic care sa traga omenirea inainte cu pasi adevarat mari, rotite mici la angrenajul umanitatii.

pe langa asta intri intr-o clasa aparte, inhibata, ingamfata, etc. lumea medicala."

Iri Iri
newbie
newbie

Postby Iri Iri » Sat Jan 17, 2009 10:45 pm

Daca un doctor vede in medicina liniute si numere si invatat ca papagalul, nu e de mirare de ce sistemul acesta e de ***, nu e de mirare de ce mi se spune in nici 2 min de consultatie, fara vreo analiza specifica ca am astm bronsic (asta la o clinica privata) si ca rata mortalitatii in Romania este enorma (un rol avand si doctorii care int-adevar invata ca papagalii si nu dau doi bani pe aceasta meserie si pe oamenii pe care ar trebui sa ii ajute si care isi pun atata incredere in ei). Cosmina,nu te lasa influentata, dar parerea mea este sa analizezi rational situatia si sa stii ca in viata singurul lucru care conteaza este pasiunea ta care se pare ca a devenit o obsesie care sunt sigura ca este constructiva. Si nu uita de primul instinct...nu uita de instinct...e muuuult de spus la acest capitol, mie mi-au trebuit zeci de carti ca sa ma conving (plus experienta de viata) ca instinctul e ca o voce superioara care te sfatuieste de bine. Nu-l ignora!
Scuze daca am fost acida dar pur si simplu nu inteleg doctorii care in loc sa fie mandri si fericiti de meseria lor care salveaza vieti, ei o calca in picioare si o denigreaza. Cine vrea bani sa joace la loto... si cum de se gandesc toti la bani deabia DUPA ce au imbratisat aceasta meserie?
Dumnezeu ii ajuta pe cei curajosi!
Iata un pasaj din Coelho (doar pt cei care il citesc) - Toti sunt alesi daca, in loc sa intrebe "ce fac eu aici?", se hotarasc sa faca ceva care trezeste entuziasm in suflet. Sa faci un lucru cu entuziasm, tocmai asta inseamna a te afla la Portile Paradisului, a face alegerea care te duce in fata lui Dumnezeu.

Miss Amelie Cherie
newbie
newbie

Postby Miss Amelie Cherie » Sat Jan 17, 2009 11:17 pm

Multumesc pt aprecieri, Dr Holliday. Totusi mai am multe de facut pana sa le si merit ; visul meu e in stadiul incipient, n-am facut altceva decat sa deschid bine ochii si sa ma intreb ce vreau sa fac cu viata mea. Si odata ce am gasit rasp, m-am simtzit al naibii de bine, ca si cum lucrurile au inceput sa aiba sens pt prima data. Surreal, nu? :lol:

iar daca oamenii chiar simt ca trebuie sa faca ceva, daca sunt cu adevarat pasionatzi sau obsedatzi de ceva- tare faza cu 'cand intalnesc pe cineva prima data ma uit la dintzi' :allright: ,atunci cine suntem noi sa le "burst their bubble"? Chiar crezi ca e mai ok sa se implineasca prin casatoria cu un dentist care sa o invetze DINTZOLOGIE? Hai sa fim seriosi!!! Nu poti sa gasesti implinirea si scopul in viata in acest fel, poti doar sa ajungi sa regretzi, sa-ti urasti viatza, sa te plafonezi facand ceva ce detesti si sa te simti inutil, in timp ce viatza curge lent pe langa tine.

SO - daca ai un vis, fa pe dracu-n patru sa ti-l implinesti! :peace:

parerea mea... :)

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sat Jan 17, 2009 11:28 pm

mai voi nu ati inteles.
cosmina a pus o discutie de pe un alt forum de stomatologie de la o tipa cora.
eu am continuat discutia de pe acelasi forum aici. pe tipul ala il cheama dr.louis.

so, in alta ordine de idei, da...faceti tot ce vreti numai sa nu-i chinuiti pe cei care va iubesc
eu nu as mai face medicina decat daca as putea sa-mi platesc singur tot. fara sa-i chinui pe ai mei.

Miss Amelie Cherie
newbie
newbie

Postby Miss Amelie Cherie » Sat Jan 17, 2009 11:44 pm

dr_holliday wrote:mai voi nu ati inteles.
cosmina a pus o discutie de pe un alt forum de stomatologie de la o tipa cora.
eu am continuat discutia de pe acelasi forum aici. pe tipul ala il cheama dr.louis.

so, in alta ordine de idei, da...faceti tot ce vreti numai sa nu-i chinuiti pe cei care va iubesc
eu nu as mai face medicina decat daca as putea sa-mi platesc singur tot. fara sa-i chinui pe ai mei.

My bad. Eu am intzeles cu totul altceva. :?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Jan 18, 2009 4:18 am

dr_holliday wrote: pe tipul ala il cheama dr.louis.

eheee
cand ne injuram noi cu luisika pe aici tu erai la stadiul de "uite mama trec soldatii"
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

daby
senior
senior

Postby daby » Sun Jan 18, 2009 1:50 pm

IRI IRI
sunt la inceput de drum adica anul 1 dar a trecut suficient timp cat sa-mi fac o parere despre facultate :wink: nu este nimic greu la medicina dar este multa materie si daca nu se invata din timp se strange iar in sesiune constati ca ai cam pierdut timpul d`aia nu prea mai ai timp liber mai ales daca o faci din pasiune si mai citesti `suplimentar`
despre examene pot sa spun k la unele te cam stresezi degeaba ca sa intrii in examene trebuie sa iei toate colocviile,lucrarile si examenele practice peste 5(asa zic ei) dar nu prea se tine cont de ele de exemplu pt examenul la anato trebuie sa dai 3 colocvii si 3 examene practice(embriologie radiologie cadavru)dar te trec chiar daca nu prea stii nimic :allright:

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Sun Jan 18, 2009 2:31 pm

ri ri
dabi

imi pare rau, dar dezavuez optimistul asta de inceput de drum..
e o faculta de tta jena, nu e luzar care sa n-o termine

Miss Amelie Cherie
newbie
newbie

Postby Miss Amelie Cherie » Mon Jan 19, 2009 8:48 pm

Hello!
Stie cineva daca au aparut culegerile cu teste pe 2009, le-a cumparat cineva?
By the way, vor fi culegeri si la biologie si la chimie sau doar la chimie?

Virgin.Black
junior
junior

Postby Virgin.Black » Mon Jan 19, 2009 9:44 pm

dr_holliday wrote:o cheama cora ? :lol: :lol: :lol:
eu cred ca e oral fixation.

ce i-a raspuns drLouis :lol: :lol: :lol:
"cora

ia-ti un barbat dentist si-o sa te invete el dintzologie; chiar n-are rost sa ti pierzi 6 ani din viata pentru asta; eu am intrat la stoma pe la 20j de ani, trecusem in anu 3 la fac de fizica la magurele. motivul alegerii, ratiunea... o viata linistita, etc.; ulterior am descoperit medicina care e o varza cu cartofi fata de stiintele exacte; inveti exact ca papagalul ani de zile, tone de liniute care nu-ti folosesc niciodata; mai mult, ajungi sa citesti despre romane de tratare a canalului si rahaturi d-astea de te crucesti ce au putut sa scrie unii neavand alte lucruri mai bune de facut cu creierul personal; in stiintele aste umane, geniul creator metamorfozeaza in papagalul muncitor, docil, nimic care sa traga omenirea inainte cu pasi adevarat mari, rotite mici la angrenajul umanitatii.

pe langa asta intri intr-o clasa aparte, inhibata, ingamfata, etc. lumea medicala."

:lol: tare simpatic raspunsul! n-aveti simtul umorului daca nu-l apreciati... asa din afara, vi se pare poate urat ce spune, dar eu cred ca are dreptate :lol:
You know, we're living in a SOCIETY!!!

Return to “Pre-med”