salarii
- 187.92a
- addicted

Re: salarii
nu stiu, eu pana una alta sunt platit de la spital, acolo intreb de salarii etc.
nu inteleg de ce creezi diversiune.
.ro
nu inteleg de ce creezi diversiune.
.ro
- pc7
- elite

toti de min sanatatii (nu de spitale)_
da ce tu credeai ca le primesti de la spiatl din banii proprii?
lolz
nu tati se vireaza prin spital
viewtopic.php?f=18&t=3172&st=0&sk=t&sd=a&start=680
deci dl dr trident, cand ati dezinormat lumea, in 2007 sau acu ?
ma faci sa-mi pierd vremea cautand pe topicuri vechi

Life's not fair, get used to it
-
geotheo
- newbie

Astazi am avut parte de o surpriza foarte placuta, asa ca de sfarsit de an. Ducandu-ma la bancomat sa scot de pe card ramasita de bani pe care-i lasasem acolo, am constatat cu surprindere ca aveam pe card cu 790 lei mai mult! Oare de unde??? S-o fi dat al 13-lea salariu la Sf Ioan Bucuresti??? Stie cineva ceva?
- 187.92a
- addicted

pc7 wrote:toti de min sanatatii (nu de spitale)_da ce tu credeai ca le primesti de la spiatl din banii proprii?
lolz
nu tati se vireaza prin spital
viewtopic.php?f=18&t=3172&st=0&sk=t&sd=a&start=680
deci dl dr trident, cand ati dezinormat lumea, in 2007 sau acu ?
ma faci sa-mi pierd vremea cautand pe topicuri vechi
am spus ca sunt platiti de spital, si eu si tu toti suntem paltiti de angajator, angajatorul este SPITALUL (de aia se si numeste "spital platitor").
.ro
aia e o alta discutie
-
asana
- junior

geotheo wrote:Astazi am avut parte de o surpriza foarte placuta, asa ca de sfarsit de an. Ducandu-ma la bancomat sa scot de pe card ramasita de bani pe care-i lasasem acolo, am constatat cu surprindere ca aveam pe card cu 790 lei mai mult! Oare de unde??? S-o fi dat al 13-lea salariu la Sf Ioan Bucuresti??? Stie cineva ceva?
Cei 790 lei nu reprezinta prima de stabilitate care a intrat un pic mai tarziu decat salariul ?
Cand pasul vostru simte greutatea urcusului, aduceti peste calea voastra puterea vointei si renuntarea nu va va mai gasi!
- 187.92a
- addicted

-
geotheo
- newbie

trident wrote::lol: sa avem in fatza primul rezident care nu a aflat de prima?![]()
![]()
Nu dragule, tinand cont ca sunt anul III am aflat de mult de prima de stabilitate! Iar prima la Sf Ioan a intrat odata cu salariul (prima a fost 940 lei), bani pe care i-am scos de pe card de mult. Astazi insa m-am trezit cu inca 790 lei pe card. Intrebarea mea era daca s-a dat al 13lea salariu !
- 187.92a
- addicted

cred ca e o parte din saalriul 13.
daca esti anul III si asa bine informata, poti sa suni un coleg de la sf ioan ca afli mai repede. (in calcule, sansa ca un coleg la sf ioan sa fie de la sf ioan e mai mar ec aun coelg de forum sa fie la sf ioan, si sa -si fi si veridficat cardul).
de dragul tau, o sa-mi verific si eu si iti voi spune
daca esti anul III si asa bine informata, poti sa suni un coleg de la sf ioan ca afli mai repede. (in calcule, sansa ca un coleg la sf ioan sa fie de la sf ioan e mai mar ec aun coelg de forum sa fie la sf ioan, si sa -si fi si veridficat cardul).
de dragul tau, o sa-mi verific si eu si iti voi spune
- Melania
- addicted

nu se mai dau bonuridmasa in 2009
- harry
- senior

Melania wrote:nu se mai dau bonuridmasa in 2009
Nu se mai dau salarii din 2009! O sa fim platiti prin glucoza10% 3l/zi si va trebui sa facem ore suplimentare si sa donam cate un organ pereche la 3 luni!
"Un cersetor sanatos este mai fericit decat un rege bolnav"
Schopenhauer
Schopenhauer
- 187.92a
- addicted

ser fiziologic ca e mai scump (parca 5 lei aia de 10 mL)
- harry
- senior

Am verificat si eu cardul acum si am cu 790 lei mai mult! Inseamna ca s-a bagat al 13-lea salariu la Sf. Ioan! Interesting...
Schopenhauer
Schopenhauer
- dr.rezidentx1
- senior

harry wrote:Am verificat si eu cardul acum si am cu 790 lei mai mult! Inseamna ca s-a bagat al 13-lea salariu la Sf. Ioan! Interesting...
SI EU AM VERIFICAT CARDU SI SE PARE CA SI MIE MI-A INTRAT FIX 600 RONI IN PLUS ...CRED K E SALARIUL 13 CA PRIMA S-A DAT DE DINAINTE DE SARBATORI...TU IN CE AN ESTI DE AI PRIMIT 790 RONI, EU SUNT IN ANU 1....AN NOU PLIN DE REALIZARI SI BUCURII!!! LA MULTI ANI 2009!!

- ares/tm
- elder

fara tichete, fara majorari salariale, asa incepe anul nou...preturile in schimb se duc tot in sus....vai de capul nostru, daca pana acuma mergeam cu freata la servici, stiind ca pt banii aia nu merita nici sa ma dau jos din pat, anu asta o sa si vars, probabil...doamne fereste, e din ce in ce mai rau
i can resist everything except temptation
- harry
- senior

dr.rezidentx1 wrote:harry wrote:Am verificat si eu cardul acum si am cu 790 lei mai mult! Inseamna ca s-a bagat al 13-lea salariu la Sf. Ioan! Interesting...
SI EU AM VERIFICAT CARDU SI SE PARE CA SI MIE MI-A INTRAT FIX 600 RONI IN PLUS ...CRED K E SALARIUL 13 CA PRIMA S-A DAT DE DINAINTE DE SARBATORI...TU IN CE AN ESTI DE AI PRIMIT 790 RONI, EU SUNT IN ANU 1....AN NOU PLIN DE REALIZARI SI BUCURII!!! LA MULTI ANI 2009!!
Anul 3
Schopenhauer
Schopenhauer
-
woody
- senior

se dau tichete la noi , era vb despre fucntuionarii publici ca nu vor mi primi tichete , mai potoliti va
- 187.92a
- addicted

eh, in Ro este de bon ton sa te vaiti.
daca nu te vaiti esti considerat rau si antisocial (sau daca n-ai o pozitie clara exprimata in fix doua cuvinte -si doar atat- si net plangacioasa).
cunosc persoane full-dar full de bani- care se palngeau de salariile mici de rezidenti si de bonuri si alea, doar pt ca dadea bine. mi-a fost asa scarba de cele 2 fiinte...
revenind:; vreeem bonuuuri...
daca nu te vaiti esti considerat rau si antisocial (sau daca n-ai o pozitie clara exprimata in fix doua cuvinte -si doar atat- si net plangacioasa).
cunosc persoane full-dar full de bani- care se palngeau de salariile mici de rezidenti si de bonuri si alea, doar pt ca dadea bine. mi-a fost asa scarba de cele 2 fiinte...
revenind:; vreeem bonuuuri...
- AvLee
- elder

Vrem si transport gratuit.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- 187.92a
- addicted

vreau lapte praf in fiecare luna.
si secretara.
si salarii compensatorii daca ies la pensie ca rezident
si secretara.
si salarii compensatorii daca ies la pensie ca rezident
- AvLee
- elder

trident wrote:vreau lapte praf in fiecare luna
Eu vreau lapte de la san ca nu am fost intarcat
- 187.92a
- addicted

abia astept urmatorul salariu, precum si salariul 13
- AvLee
- elder

Pacat ca editasi trident , mai veneai de acasa cu mesajul original. Parca era o vorba "Nu e prost ala care cere, e prost ala care-i da " 
-
dr_arm
- senior

woody wrote:se dau tichete la noi , era vb despre fucntuionarii publici ca nu vor mi primi tichete , mai potoliti va
incepand cu 2009 nu se mai dau bonuri la bugetari. si noi cam facem parte din aceasta categorie
- 187.92a
- addicted

puneti link ca nu exprimati credibilitate.
ciudat ca nu a dat nimanui prin cap ideea asta
asa aveti toti dreptate.
asa aveti toti dreptate.
-
dr_arm
- senior

trident wrote:puneti link ca nu exprimati credibilitate.
asa aveti toti dreptate.
http://www.cotidianul.ro/guvernul_le_ta ... 68881.html
- 187.92a
- addicted

eh, daca ati votat...
sunteti multumiti?
cum era aia cu votul tau conteaza?
sunteti multumiti?
cum era aia cu votul tau conteaza?
-
dr_arm
- senior

stie cineva ceva concret de al 13-lea salariu? am inteles ca la profesorii universitari nu se ma acorda. de medici se aude ceva?
- 187.92a
- addicted

stiu doar ca atunci cand (se va considera ca a) venit criza, va fi vai s-amar de noi.
-
silvester
- junior

Pana la urma la municipal vine al 13 lea salariu luna asta?
Salutari
Salutari
- ares/tm
- elder

-
nicutz
- newbie

ares/tm wrote:a primit cineva deja al 13-lea sal??
la floreasca nu s-au dat
anul trecut s-au dat cu salariul din ianuarie adica in februarie
- dr.rezidentx1
- senior

nicutz wrote:ares/tm wrote:a primit cineva deja al 13-lea sal??
la floreasca nu s-au dat
la sf ioan au intrat niste bani inainte de anu nou,desi prima de stab am primit-o in aceeasi zi cu salariul dar a intrat pe card un pic mai tarziu ...ca rezident an 1 am luat plus vreo 600 lei ...cred k asta e sal 13...
- ovidiu99
- junior

din surse neoficiale (o colega) am inteles ca acesti bani figureaza ca avans pe fluturasdr.rezidentx1 wrote:la sf ioan au intrat niste bani inainte de anu nou,desi prima de stab am primit-o in aceeasi zi cu salariul dar a intrat pe card un pic mai tarziu ...ca rezident an 1 am luat plus vreo 600 lei ...cred k asta e sal 13...nicutz wrote:ares/tm wrote:a primit cineva deja al 13-lea sal??
la floreasca nu s-au dat
la sf ioan au intrat niste bani inainte de anu nou,desi prima de stab am primit-o in aceeasi zi cu salariul dar a intrat pe card un pic mai tarziu ...ca rezident an 1 am luat plus vreo 600 lei ...cred k asta e sal 13...![]()
![]()
-
woody
- senior

regula generala al 13 lea se da cel mai devreme cu sal din ian sau primn minune cu ala din dec adica pe 15 ian, voi a-ti primit prima si pe langa prima mai a ti primit o bonificatie de 2% ca sa va lamuriti , si bonurile le vom primi si anu asta , mai intrebati si voi tantile de la runos cand sunteti nelamuriti 

- ares/tm
- elder

-
woody
- senior

ares/tm wrote:ai intrebat tu si asta ti-au zis???
da normal , si dc se indura ministru o sa ni se mai mareeasca salariile cu cateva procentute dar depinde de ministru

- ares/tm
- elder

deci cum vrea muschiu ministrului....hmmm.sper sa vrea
i can resist everything except temptation
- dr.rezidentx1
- senior

woody wrote:regula generala al 13 lea se da cel mai devreme cu sal din ian sau primn minune cu ala din dec adica pe 15 ian, voi a-ti primit prima si pe langa prima mai a ti primit o bonificatie de 2% ca sa va lamuriti , si bonurile le vom primi si anu asta , mai intrebati si voi tantile de la runos cand sunteti nelamuriti
AI INTREBAT LA SF IOAN? NU CRED...PT CA BONIFICATIA O PRIMIM LUNAR..PE FLUTURAS E TRECUTA CA " PREMII".... CAM 20 RON PE LUNA IN PLUS LA SAL...ORICUM LA SF IOAN SALARIILE SUNT CAM CU 15-30 RONI MAI MARI DECAT CELELALTE SPIT PLATIT TOCMAI DIN CZ ACESTEI PRIME ASA CA ANUAL PREMIEREA ASTA AR FI CAM 20x12 LUNI= 240 RONI....OR FI TINUT ASTIAA DE LA SF IOAN NISTE BANI ASCUNSI DE OCHII REZIDENTILOR SI ACUM CU 2 ZILE INAINTE DE ANU NOU S-AU GANDIT CA AR FII MAI BINE SA II "SPELE"??? CIUDAT FENOMEN...
- agorima
- senior

Cred ca tot tantilicile de la RUNOS de la Sf.Ioan ne pot spune cel mai sigur ce reprezinta suma aceasta! Chiar sunt curioasa! Cine stica o intrebare/un telefon?
- dr.rezidentx1
- senior

agorima wrote:Cred ca tot tantilicile de la RUNOS de la Sf.Ioan ne pot spune cel mai sigur ce reprezinta suma aceasta! Chiar sunt curioasa! Cine stica o intrebare/un telefon?
SP SF IOAN CENTRALA 0213345075