control sub forma de grila .... ciudat
http://www.emedic.ro/Legislatie/355.htm
ce parere aveti ?

dr_bang wrote::dizzy: se completeaza cu icsuri, patrate sau cu deja impamantenitele buline? nu de alta, da-s cu colturi spatiile
vazi wrote:dr_bang wrote::dizzy: se completeaza cu icsuri, patrate sau cu deja impamantenitele buline? nu de alta, da-s cu colturi spatiile
cred ca se pune degetu inspectorului.... bine glumim radem dar in incinta, sa inteleg ca zici instructiuni de completare?![]()
.... insfarsit prbl de formulare aprobate sala de asteptare, firma, micrclimat, tipizate ? unde dracu scrie de ele ca trebuie ? si ce imi face ala cu grila lui ?
...am senzatia ca asta(ordinul) ii facut de un neica cineva /pilos care are acces la ministru si care o tras cu urechea pe la CAS.. ca-i prea penibil ptr ca sa zic a lucrat acolo.
dr_holliday wrote:
asta ca sa mai ia cineva spaga cand o sa controleze cabinetele alea medicale ca sa zica..e conform standardelor... la ce salarii au, chiar n-ar mai trebui sa ia nimic. anul trecut luau cateva salarii bune de rezident intr-o luna
Nicolaescu ala e ca mosul ala care vorbea cu nepotul(habar nu are medicina)
-nepoate, cum ai zis ca-l cheama pe majordomul ala neamt care imi tot ascunde lucrurile prin casa?
-Alzheimer bunicule...Alzheimer
dr_bang wrote:dr_holliday wrote:
asta ca sa mai ia cineva spaga cand o sa controleze cabinetele alea medicale ca sa zica..e conform standardelor... la ce salarii au, chiar n-ar mai trebui sa ia nimic. anul trecut luau cateva salarii bune de rezident intr-o luna
Nicolaescu ala e ca mosul ala care vorbea cu nepotul(habar nu are medicina)
-nepoate, cum ai zis ca-l cheama pe majordomul ala neamt care imi tot ascunde lucrurile prin casa?
-Alzheimer bunicule...Alzheimer
![]()
acajou wrote:daca nu ai prieteni la cas poti sa inchizi cabinetul linistit.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests