Acte si demersuri pentru stagiatura?

de dat il dam, dar il mai terminam ?
d'Arc
elder
elder

Re: Acte si demersuri pentru stagiatura?

Postby d'Arc » Tue Dec 16, 2008 10:15 pm

m-am infuriat si mi-am pierdut coerenta...

ideea era ca e mai fain fara atacuri si subtilitati. si atitudinea de baieti buni cred ca nu pot s-o aiba decat baietii buni :peace:

vokuro
junior
junior

Postby vokuro » Wed Dec 17, 2008 1:39 am

alina_ok wrote:
mc00000 wrote:
vokuro wrote:nu vreau sa te supar deloc in legatura cu sustii tu.....insa daca daca ai fi luat un post sau loc la rezidentiat acum nu erai in situatia asta....pune mana si invata si la anu mergi unde "vrea" mushii tai...
pana una alta hai sa nu ne mai tot plangem atat .... hai mai bine sa rezolvam vedem noi ce si cum...
de plans pe umerii tuturori suntem buni toti

again....nu aveam nici cel mai mic gand sa te ofensez..
sa auzim de bine

nu vrei sa superi ci doar sa arunci cu noroi
credeam ca s-au risipit toti frustratii pana acum dar m-am inselat. ma introduc si io in seama pt ca am luat o nota fff buna la rezi si mi-am ales specialitatea dorita dar nu cred ca asta ma indreptateste sa-i judec pe cei ce nu au reusit si ma scot din pepeni cei care se cred prea ''dasteptzi'' .
sunt sigur ca cei ce se vad in situatia de a-si cauta loc ca stagiarii stiu ce au de facut in anul ce urmeaza si au primit destule priviri taioase si remarci pline de duh ca sa mai comentam si noi acum.

dc nu sunteti deacord cu mine..... :respect:

ignora!noi asta facem. ideea e ca nu puteam lua toti rezidentiatul. 2000 tot trebuiau sa ramana pe afara, ori au invatat ori nu. asa ca daca se mai gasesc destepti care sa comenteze aiurea ignorati-i oameni buni, ca nu are rost sa ne tocim nervii si cu ei.daca ajung sa faca astfel de comentarii e clar cat ii duce mintea si ca au luat rezidentiatul doar din ironia sortii.

relax (wo)man..............si eu sunt in aceeashi oala cu cei cu practica medicala asistata.....dar nu ma apuc sa ma tot lamentez pe diferite topicuri...intzelegi?
Verum est, quod legitur, fronte capillata, sed plerumque sequitur occasio clavata.

vokuro
junior
junior

Postby vokuro » Wed Dec 17, 2008 1:50 am

ma simt nevoit sa fac ceva precizari........
cum am spus putzin mai sus, si eu sunt in aceeashi situatzie "roz" cu practica medicala asistata.....am facut si eu o cerere,am trimis pe la minister si asha mai departe....
ideea este ca nimeni nu te OBLIGA sa faci practica asta medicala.....mai sunt "n"-shpe zeci de alte posibilitati....
si eu o sa trebuiasca sa fac naveta vro 60 km pana la spitalul minune...deci e totul in ordine :shock: :crazy: ....
evident ca sunt si eu frustrat ca se putea si mai bine de atat.....si ca nu o sa-i mancam pe dragii nostri colegi rezidenti daca facem aceasta minunatzie de practica in acelashi spital cu ei...dar ASTA ESTE RELAITATEA....
si eu unul am inceput sa o accept, desi innca nici macar nu am aprobarea de la minister...:) dar inca sper :) ca si voi , de altfel

asha incat replicile "astia care se cred mai buni" sau "felicitari pt reushita ta" nu ishi au nici un rost

sa auzim numa de bine!!!
Verum est, quod legitur, fronte capillata, sed plerumque sequitur occasio clavata.

vokuro
junior
junior

Postby vokuro » Wed Dec 17, 2008 1:52 am

mai bine am putea incepe o discutzie despre ce am mai putea face pe langa practica asta asistata, un part time job ceva....ca sa castigam mai multi bani...... eu spun ca e mai constructiv asha decat sa ne tot plangem ca statul incolo, statul incoace....

astept idei si sugestiuni

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Wed Dec 17, 2008 1:06 pm

vokuro wrote:mai bine am putea incepe o discutzie despre ce am mai putea face pe langa practica asta asistata, un part time job ceva....ca sa castigam mai multi bani...... eu spun ca e mai constructiv asha decat sa ne tot plangem ca statul incolo, statul incoace....

astept idei si sugestiuni

apuca-te de fugarit cainii de prin parcuri. asta e singurul job care poti sa il faci intr-un oras foarte mic din creierul muntilor ca al meu. sau la prasit cu ziua, numai ca din pacate nu este ce acum.
khabi kushi khabie gham...

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Wed Dec 17, 2008 1:09 pm

Mah,eu cred ca stagiatura asta nu se poate face in spitalele cu rezidenti tocmai pt ca.....acolo sunt rezidenti ..nu stiu daca ma fac bine inteleasa,nu pt ca unul e mai destept sau unul mai prost ca suntem toti la fel,nu e vb de asta,sa luam un exemplu clar,pe o anumita specialitate sunt 4 rezidenti sa zicem,cardiologie de exemplu,va dati seama ca daca s-ar putea multi stagiari ar vrea cardio mai ales intr-un spital universitar,atunci ce ar fi acolo? O aglomeratie de nu ai avea unde sa iti scrii foaia linistit,plus ca ar fi un singur coordonator la 10 talente .
Cred ca despre asta e vb ,nu ca ar face diferente de inteligenta intre rezidenti si stagiari
Va cheama in acele spitale pt ca au nevoie de voi,asa trebuie sa ganditi,au nevoie de serviciile vostre acolo,acolo unde lipsim noi talentatii ceilalti,rezidentii
Nu au introdus stagiatura asta pt voi,stati linistiti,tot pt ei,ca nu au personal in spitalele neuniversitare si acuma a cazut in capul vostru sa mergeti acolo,deci...again...you dont have to feel in inferioritate pentru ca nu sunteti!

In legatura cu asteptarea...asta e...se misca ei mai greu,dar in final toate cererile vor fi acceptate....they need you,asa ca...fiti mandri si mergeti acolo cu capul sus,toti am terminat aceeasi scoala! :guitar: qgaraduate.gif

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Wed Dec 17, 2008 1:43 pm

aspirina wrote:Mah,eu cred ca stagiatura asta nu se poate face in spitalele cu rezidenti tocmai pt ca.....acolo sunt rezidenti ..nu stiu daca ma fac bine inteleasa,nu pt ca unul e mai destept sau unul mai prost ca suntem toti la fel,nu e vb de asta,sa luam un exemplu clar,pe o anumita specialitate sunt 4 rezidenti sa zicem,cardiologie de exemplu,va dati seama ca daca s-ar putea multi stagiari ar vrea cardio mai ales intr-un spital universitar,atunci ce ar fi acolo? O aglomeratie de nu ai avea unde sa iti scrii foaia linistit,plus ca ar fi un singur coordonator la 10 talente .
Cred ca despre asta e vb ,nu ca ar face diferente de inteligenta intre rezidenti si stagiari
Va cheama in acele spitale pt ca au nevoie de voi,asa trebuie sa ganditi,au nevoie de serviciile vostre acolo,acolo unde lipsim noi talentatii ceilalti,rezidentii
Nu au introdus stagiatura asta pt voi,stati linistiti,tot pt ei,ca nu au personal in spitalele neuniversitare si acuma a cazut in capul vostru sa mergeti acolo,deci...again...you dont have to feel in inferioritate pentru ca nu sunteti!

In legatura cu asteptarea...asta e...se misca ei mai greu,dar in final toate cererile vor fi acceptate....they need you,asa ca...fiti mandri si mergeti acolo cu capul sus,toti am terminat aceeasi scoala! :guitar: qgaraduate.gif

esti foarte draguta ca ne incurajezi.dar..... stii care e problema cu rezidentii din spitalul unde am pus eu dosarul?pur si simplu nu sunt. apar doar numeric. nu sunt pur si simplu. dar deoarece apar acele numere nu se poate face stagiatura. nu o zic de la mine, chiar managerul se plange de treaba asta. de aia mi-a si semnat si a vorbit la dsp ca sa imi primeasca dosarul. si e un spital dintr-un oras mic, nu universitar. asa ca nu incurc pe nimeni.

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Fri Dec 19, 2008 7:29 pm

aspirina wrote:Mah,eu cred ca stagiatura asta nu se poate face in spitalele cu rezidenti tocmai pt ca.....acolo sunt rezidenti ..nu stiu daca ma fac bine inteleasa,nu pt ca unul e mai destept sau unul mai prost ca suntem toti la fel,nu e vb de asta,sa luam un exemplu clar,pe o anumita specialitate sunt 4 rezidenti sa zicem,cardiologie de exemplu,va dati seama ca daca s-ar putea multi stagiari ar vrea cardio mai ales intr-un spital universitar,atunci ce ar fi acolo? O aglomeratie de nu ai avea unde sa iti scrii foaia linistit,plus ca ar fi un singur coordonator la 10 talente .

Madam docteur, eu sunt deja mandra! :wink: Si eu nu m-am simtit niciodata in inferioritate, pt ca toti am terminat aceeasi facultate, am invatat toti aceleasi lucruri.
Mersi pt suport! Mereu ai fost alaturi, la bine si la rau.
Mi-am luat diploma. Joi am fost la rectorat. Nu te-am vizitat pt ca am venit si m-am intors in aceeasi zi si nu am avut prea mult timp. O sa vin cateva zile dupa sarbatori si te voi onora cu prezenta mea. Mai vorbim. Te pupacesc!
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Dec 19, 2008 7:36 pm

fratilor! a primit cineva vreun raspuns de la minister?eu am sunat la relatii cu publicul si nu a raspuns nimeni nici azi nici ieri. vai de capul nostru cu ce ministru au pus la sanatate.

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Fri Dec 19, 2008 7:41 pm

alina_ok wrote:fratilor! a primit cineva vreun raspuns de la minister?eu am sunat la relatii cu publicul si nu a raspuns nimeni nici azi nici ieri. vai de capul nostru cu ce ministru au pus la sanatate.

L-au ales deja? Parca erau doar propuneri...
S-ar putea sa fi intrat in vacanta....
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Dec 19, 2008 7:47 pm

drzuzu wrote:
alina_ok wrote:fratilor! a primit cineva vreun raspuns de la minister?eu am sunat la relatii cu publicul si nu a raspuns nimeni nici azi nici ieri. vai de capul nostru cu ce ministru au pus la sanatate.

L-au ales deja? Parca erau doar propuneri...
S-ar putea sa fi intrat in vacanta....

azi trebuiau sa voteze si nu am vazut nici o schimbare de nume la ms.l-au pus pe hotul ala. exact asa cum zicea una pe realitatea ca e un guvern"de furat". pe florian popa daca il puneau nu era in interesul lor, ca omul ala avea sa cheltuie banii pe sanatate nu sa ii bage fraudulos in afacerile mizere ale lor. eu una mor de ciuda

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Fri Dec 19, 2008 7:54 pm

alina_ok wrote:azi trebuiau sa voteze si nu am vazut nici o schimbare de nume la ms.l-au pus pe hotul ala. exact asa cum zicea una pe realitatea ca e un guvern"de furat". pe florian popa daca il puneau nu era in interesul lor, ca omul ala avea sa cheltuie banii pe sanatate nu sa ii bage fraudulos in afacerile mizere ale lor. eu una mor de ciuda

Ai mei parinti mi-au zis ca nu e batut in cuie, ca sunt propuneri. Inca nu au decis....

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Sat Dec 20, 2008 1:06 am

Bravo,zuzule!!! Te astept cu drag ca de obicei!

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Dec 22, 2008 2:10 pm

de acu la anul cu aprobarile noastre nu-i asa? offfff urasc tara asta....

swiss
elite
elite

Postby swiss » Mon Dec 22, 2008 2:19 pm

alina_ok wrote:de acu la anul cu aprobarile noastre nu-i asa? offfff urasc tara asta....

alina, nu te tine nimeni.
vad ca iti place pe imed 8)

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Dec 22, 2008 3:49 pm

dr_holliday wrote:
alina_ok wrote:de acu la anul cu aprobarile noastre nu-i asa? offfff urasc tara asta....

alina, nu te tine nimeni.
vad ca iti place pe imed 8)[/quote
nu neaparat ca imi place ci pur si simplu incerc sa mai vad ce fac si altii in aceeasi situatie cu mine. nu inteleg unde bati........ sa plec si eu din tara? din pacate unele chestii sunt imposibile pentru unii. chiar nu pot sa plec in italia la produs........nu ma tine. imi cer scuze ca respir........vad ca pe unii ii deranjeaza..........

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Mon Dec 22, 2008 8:19 pm

M-au sunat azi de la ASP si mi-au zis ca dosarul mi-a fost aprobat:D Urmeaza sa ma duc la spital si sa vb acolo.Revin cu detalii.Sa aveti o seara faina precum am eu:D
niciodata sa nu-ti para rau de-un lenes! :peace:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Dec 22, 2008 8:45 pm

Anjin-san wrote:M-au sunat azi de la ASP si mi-au zis ca dosarul mi-a fost aprobat:D Urmeaza sa ma duc la spital si sa vb acolo.Revin cu detalii.Sa aveti o seara faina precum am eu:D

pe bune? cat timp ai de cand ai depus dosarul? mie la asp mi-au zis ca ei chiar nu stau degeaba si o sa ma sune cand vina rezultatul, ..........tot azi.......

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Mon Dec 22, 2008 9:08 pm

joia trecuta am depus dosarul..

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Dec 22, 2008 9:14 pm

Anjin-san wrote:joia trecuta am depus dosarul..

iti bati joc de mine? nu se poate......... :x eu astept de o luna aproape

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Mon Dec 22, 2008 10:32 pm

Vorbesc foarte serios, am fost sunat azi de doamna la care am depus dosarul la ASP si mi-a spus sa iau legatura cu conducerea spitalului caci dosarul mi-a fost aprobat! Vorbesc serios!

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Dec 22, 2008 10:35 pm

Anjin-san wrote:Vorbesc foarte serios, am fost sunat azi de doamna la care am depus dosarul la ASP si mi-a spus sa iau legatura cu conducerea spitalului caci dosarul mi-a fost aprobat! Vorbesc serios!

mi se face rau...............cred ca mie nici nu mi l-a trimis de la dsp la minister daca vine asa de greu un raspuns. oare a mai primit cineva aprobare? am ramas singura care nu primeste nimic?

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Dec 23, 2008 2:39 am

Te sfatuiesc sa stai linistita, daca ai depus dosarul , ai numarul de inregistrare de la ASP..acum urmeaza sa primesti confirmarea :wink: pe care o vei primi daca esti la un spital fara rezidenti.
Si eu am depus dosarul respectiv si mi-a spus functionara de la resurse umane mi-a spus ca s-au aprobat celelalte dosare din cate stie ea, nu au fost dosare respunse. :allright:
Felicitari fericitului de mai sus Anjin-san :D cred ca a avut mari sperante si emotii............... :devil:

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Dec 23, 2008 2:40 am

Va rog sa postati pe masura ce primiti confirmarea. S-ar parea ca se face si in interval de o saptamana after all... lasa mai putzin de lucru pt la anu' :rightblinky:
Mult succes :allright:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Dec 23, 2008 1:33 pm

rezid wrote:Te sfatuiesc sa stai linistita, daca ai depus dosarul , ai numarul de inregistrare de la ASP..acum urmeaza sa primesti confirmarea :wink: pe care o vei primi daca esti la un spital fara rezidenti.
Si eu am depus dosarul respectiv si mi-a spus functionara de la resurse umane mi-a spus ca s-au aprobat celelalte dosare din cate stie ea, nu au fost dosare respunse. :allright:
Felicitari fericitului de mai sus Anjin-san :D cred ca a avut mari sperante si emotii............... :devil:

pai am depus pe un spital care are rezidenti dar e dosar medical. care functionara?de la minister? am sunat si nu raspunde nimeni nici azi. nu mi-a dat nr de inregistrare la asp.....am intrebat si a zis ca sa nu imi fac probleme. ca e singurul dosar de acest gen.

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Tue Dec 23, 2008 4:11 pm

Ce inseamna dosar medical? Intreb si eu de curiozitate :roll:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Dec 23, 2008 4:26 pm

aspirina wrote:Ce inseamna dosar medical? Intreb si eu de curiozitate :roll:

adica am motivat de ce ar fii mai bine pentru mine sa fac stagiatura in orasul meu chiar daca sunt rezidenti. adica am pus toate actele care le am sa demonstrez ca sunt operata de o malformatie congenitala si ca la naveta(ca sunt silita sa fac naveta la celelalte spitale)pot sa fac pneumonie sau chestii din astea care m-ar face sa intrerup activitatea.multumita?

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Dec 23, 2008 4:39 pm

Anjin-san wrote:Vorbesc foarte serios, am fost sunat azi de doamna la care am depus dosarul la ASP si mi-a spus sa iau legatura cu conducerea spitalului caci dosarul mi-a fost aprobat! Vorbesc serios!

Felicitari! Fericitule!
S-au miscat repede! Nu ma asteptam sa se miste asa repede! Eu inca astept telefonul de la ASP...si am depus dosarul cu o zi inaintea ta... :|
Eu am fost ieri la ASP si o doamna draguta de acolo, mi-a spus ca cei de la MSP au intrat in vacanta :roll: , deci raspunsul il voi primi dupa sarbatori... :cry: As fi vrut sa fi stiut si eu de pe acum...Anyway...si dupa sarbatori e bine, dar sa fie!

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Dec 23, 2008 7:20 pm

Sarbatori fericite tuturor!

Sa auzim de bine!

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Dec 23, 2008 10:04 pm

alina_ok wrote:

adica am motivat de ce ar fii mai bine pentru mine sa fac stagiatura in orasul meu chiar daca sunt rezidenti. adica am pus toate actele care le am sa demonstrez ca sunt operata de o malformatie congenitala si ca la naveta(ca sunt silita sa fac naveta la celelalte spitale)pot sa fac pneumonie sau chestii din astea care m-ar face sa intrerup activitatea.multumita?[/quot
scuza-ma ca te intreb , nu vreau sa te descurajez, sunt curioasa doar nu o lua in nume de rau, dar exista undeva o astfel de mentionare cu privire la situatiile care ne-ar putea pune in pericol starea de sanatate? nu de alta dar si in cadrul unui spital ..veritabil tot esti expusa la astfel de probleme iar... afectiunile nozocomiale....nu sunt chiar de dorit!!! deci? din nou, nu e nimic personal. vreau doar sa stiu daca e ceva reglementat pt astfel de situatii.
merci si mult succes!

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Dec 23, 2008 10:06 pm

cred ca "mentiune" era un cuvant mai aproape de limba romana :D
:allright:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Dec 23, 2008 10:30 pm

rezid wrote:
alina_ok wrote:

adica am motivat de ce ar fii mai bine pentru mine sa fac stagiatura in orasul meu chiar daca sunt rezidenti. adica am pus toate actele care le am sa demonstrez ca sunt operata de o malformatie congenitala si ca la naveta(ca sunt silita sa fac naveta la celelalte spitale)pot sa fac pneumonie sau chestii din astea care m-ar face sa intrerup activitatea.multumita?[/quot
scuza-ma ca te intreb , nu vreau sa te descurajez, sunt curioasa doar nu o lua in nume de rau, dar exista undeva o astfel de mentionare cu privire la situatiile care ne-ar putea pune in pericol starea de sanatate? nu de alta dar si in cadrul unui spital ..veritabil tot esti expusa la astfel de probleme iar... afectiunile nozocomiale....nu sunt chiar de dorit!!! deci? din nou, nu e nimic personal. vreau doar sa stiu daca e ceva reglementat pt astfel de situatii.
merci si mult succes!

avand in vedere ca nu este o lege data care sa ne oblige sa facem in spitalele in care nu sunt rezidenti,in situatii speciale pot fii date de catre minister derogari care sa permita anumite chestii. nu e vb de infectii nozocomiale ci de faptul ca este frig si eu sunt din nordul moldovei unde este si mai frig decat in restul tarii, si nu am masina personala ca sa pot sa ma deplasez in afara orasului meu. acestea fiind conditiile am facut o cerere in care sa mi se permita efectuarea stagiaturii la spitalul din orasul meu pentru a evita expunerea la frig. ca alte modalitati decat "ia-ma nene" nu exista pe aici. si la aceasta cerere am depus si toate certificatele mediccale si analize si ce mai aveam eu ca sa demonstrez de ce nu pot face asa ceva. si in plus medicul care ma monitorizeaza e aceeasi persoana cu managerul spitalului, si cu medicul care o sa ma supravegheze. acu ramane de vazut. nu am facut dosarul de capul meu. de aia si stau in asa tensiune ca eu sunt sigura ca nu il aproba.aia de la minister nu stiu medicina...... :D. dar nah am incercat si eu......:)

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Dec 23, 2008 10:33 pm

ps: lege inseamna ca trebuie sa fie respectata de orice cetatean al statului care a emis legea. adica spre exeplu legea zice sa nu furi ca furtul este infractiune, asta este pentru toata lumea si nu exista cazuri speciale. sau ma rog ......nu ar trebui sa existe cazuri speciale. restul sunt metodologii de la care se pot face si exceptii.

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Tue Dec 23, 2008 11:06 pm

Am inteles,mersic,am intrebat deoarece pt transfer ma gandeam sa invoc si eu ceva,eu am adenom hipofizar si insuficienta venoasa,deci nu sh daca merge :lol:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Dec 23, 2008 11:08 pm

zice ca pe motive medicale se acorda transferuri si detasari...........scrie pe undeva pe site-ul ministerului

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Wed Dec 24, 2008 12:58 am

Mda,stiu...dar nu cred ca are leg cu pb mea,oricum am alte argumente mai exacte,m-am maritat din timp :allright: (detasare am luat deja,sa vad cu transferuk,desi nu cred ca va mai fi nevoie deoarece dau rezi si in 2009)

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Wed Dec 24, 2008 1:35 pm

aspirina wrote:Mda,stiu...dar nu cred ca are leg cu pb mea,oricum am alte argumente mai exacte,m-am maritat din timp :allright: (detasare am luat deja,sa vad cu transferuk,desi nu cred ca va mai fi nevoie deoarece dau rezi si in 2009)

aspirinutzo .........si eu as vrea sa dau in 2009 dar daca se tine BOC de cuvant si ne face faza? ai vazut ce a declarat?ca pana pe 30 decembrie 2009 nu se mai organizeaza nici un concurs pentru ocuparea posturilor vacante existente in institutiile publice si autoritati. nu stiu ...........intra cumva si rezidentiatul in categoria asta? daca da ne-a rupt

Anjin-san
junior
junior

Postby Anjin-san » Tue Dec 30, 2008 4:54 pm

Am fost ieri la spital si am vorbit cu managerul....De luni ma duc la lucru:D...gata s-a sfarsit cu traiul de pensionar :peace: . Un an nou sanatos si plin de impliniri la toti!

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Wed Dec 31, 2008 1:16 am

Alina,nu cred ca rezidentii intra in categoria asta,parerea mea :allright:

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Wed Dec 31, 2008 1:19 am

nici eu

Return to “Rezidentiat 2009”