salarii
-
umfbogdan
- junior

Re: salarii
Nu stiu cum o fi la voi, dar la Pantelimon primim fluturasul pe luna precedenta pe care este trecuta luna precedenta si salariul de pe luna precedenta. Inclin sa cred ca asa este normal si ca asa ar trebui sa fie si la voi. Ar fi absurd ca pe fluturasul cu salariul de pe luna precedenta sa fie trecuta luna curenta.
- magdutz
- elder

fiind mai multi care (parca) sustineti acelasi lucru, e clar ca aveti dreptate..oricum, daca in luna oct am primit o adeverinta pe care era trecut un salariu brut de 1019 RON, astept ca la un moment dat sa vad suma asta si pe fluturas..sau macar sa vad banii pe card, ca ma tem ca la cumparaturi nu pot sa merg cu fluturasul, nu?
noapte buna va doresc
noapte buna va doresc
- matrix
- elder

spitalul judetean ilfov scuteste rezidentii de aceasta problema....nu primim fluturasul decat DUPA ce vin banii pe card. oricum cica o sa vina si salariu+prima de stabilitate luna asta...le aduce Mos Craciun
in rest salariul e ca si programul de guvernare - la inceput te uiti si vezi ca ai cardul gol ca e criza mare n-au venit banii de la minister, apoi ti se spune ca o sa vina si salariu si prima, la final ti se spune ca toate astea o sa vina ele candva pana la Craciun
in rest salariul e ca si programul de guvernare - la inceput te uiti si vezi ca ai cardul gol ca e criza mare n-au venit banii de la minister, apoi ti se spune ca o sa vina si salariu si prima, la final ti se spune ca toate astea o sa vina ele candva pana la Craciun

Viata lunga si prospera!
- 187.92a
- addicted

jur ca n-am nici macar cea mai vaga idee care ar putea fi explicatia pentru care intrati in posesia fluturasului.
ce treaba aveti cu fluturasul? faceti colectie?
eu nu mi-am vazut fluturasul de la primul slariu incoace. am facut rau? sa ma duc in fiecare luna sa iau fluturasul?
la floareasca vine sal+prima+sal13 toate odata, dar nu sapt asta
ce treaba aveti cu fluturasul? faceti colectie?
eu nu mi-am vazut fluturasul de la primul slariu incoace. am facut rau? sa ma duc in fiecare luna sa iau fluturasul?
la floareasca vine sal+prima+sal13 toate odata, dar nu sapt asta
-
dr_arm
- senior

trident wrote:jur ca n-am nici macar cea mai vaga idee care ar putea fi explicatia pentru care intrati in posesia fluturasului.ce treaba aveti cu fluturasul? faceti colectie?
la Sf. Spiridon Iasi aproape ne obliga sa luam fluturasul si sa semnam pentru el atunci cand ridicam bonurile.
-
Eminemscu
- junior

mai
eu nu stiu despre voi, dar la mine in cotract scrie ca banii se vireaza in data de 15 ale lunii urmatoare
lasand la o parte ca noi suntem mai intarziati decat toti bugetarii, recte profesorii primesc pe 5 altii pe 7, 10 etc..DAR nimeni mai tarziu ca noi(15) si tot nu spunem nimic
asta o acceptam ca de, cum sa comentam ... Doamne fereste
dar nici pe 15 nu ii primim pt ca nu-i asa noi suntem intelegatori cand vine vorba de abureala cu transferu interbancar care dureaza 1, 2 zile si asa ajungem sa asteptam banii pe 16-17
parca am fi facut facultatea de intelegere si acceptare nu de medicina
dar INTELEGEM si asta
si asa trece 16 trece 17 ,18, 19 ,20 Craciunu ....Ura LA ANU SI LA MULTI ANI si poate poate pe 20 ianuarie primim bani si ne mai si bucuram ca primim mai multi ca de obicei (si cam cat vom primi? sla+prima+stabilitate/ oare mai mult de vreo 16-17 miloane -deci oricum hai treaca de la mine pana in 500 euro?)
si tot noi sutem multumiti
revin
pai daca eu lipsesc nemotivat 3 zile mi se desface contractu cu litera I
daca EI intarzie salariu si asa tradiiv cu 2-3 saptamani noi ce facem? ne bucuram
pai nu vedeti ca toti suntem spalati pe creierele astea inteligente si luminate si pline de medicina, pupa-le-ar tata?
treziti-va
eu nu stiu despre voi, dar la mine in cotract scrie ca banii se vireaza in data de 15 ale lunii urmatoare
lasand la o parte ca noi suntem mai intarziati decat toti bugetarii, recte profesorii primesc pe 5 altii pe 7, 10 etc..DAR nimeni mai tarziu ca noi(15) si tot nu spunem nimic
dar nici pe 15 nu ii primim pt ca nu-i asa noi suntem intelegatori cand vine vorba de abureala cu transferu interbancar care dureaza 1, 2 zile si asa ajungem sa asteptam banii pe 16-17
dar INTELEGEM si asta
si asa trece 16 trece 17 ,18, 19 ,20 Craciunu ....Ura LA ANU SI LA MULTI ANI si poate poate pe 20 ianuarie primim bani si ne mai si bucuram ca primim mai multi ca de obicei (si cam cat vom primi? sla+prima+stabilitate/ oare mai mult de vreo 16-17 miloane -deci oricum hai treaca de la mine pana in 500 euro?)
revin
daca EI intarzie salariu si asa tradiiv cu 2-3 saptamani noi ce facem? ne bucuram
pai nu vedeti ca toti suntem spalati pe creierele astea inteligente si luminate si pline de medicina, pupa-le-ar tata?
treziti-va
The MATRIX has you.
-
swiss
- elite

Eminemscu wrote:mai
dar INTELEGEM si asta
revin
treziti-va
vorbeste si tu cu seful asociatiei medicilor rezidenti...
poate el poate sa va ajute...
daca nu...faceti-va sindicat...pana mea...
-
Eminemscu
- junior

vorbeste si tu cu seful asociatiei medicilor rezidenti...
poate el poate sa va ajute...
daca nu...faceti-va sindicat...pana mea...
si cine e sefu asta?
a fost la vreun protest de-al rezidentilor?
l-a vazut cineva pe acolo?
au fost rezidentii reprezentati la negocieri?
s-a obtinut ceva real,palpabil in urma negocierilor?
eu zic sa lasam totu balta
The MATRIX has you.
- Doll
- elder

La modul serios acum. Nici eu nu am primit salariul pana azi 19.12.2008 (Sp. Socola Iasi). Unde putem depune o plangere? Cum pot afla si eu cine e responsabil de aceasta intarziere? (matzele de la noi de la salarii nu au decat un sigur raspuns intodeauna: nu este vina noastra, nu au venit banii pentru rezidenti.)
Daca spitalul nu-si respecta partea lui de contract, noi unde ne putem plange?
Am trimis un mail pe adresa de relatii cu publicul de pe site-ul ms dar evident ca inca nu am primit nici un raspuns.
Daca spitalul nu-si respecta partea lui de contract, noi unde ne putem plange?
Am trimis un mail pe adresa de relatii cu publicul de pe site-ul ms dar evident ca inca nu am primit nici un raspuns.
- marmotul
- elite

- alcorsimona
- senior

Nici mie nu mi-au intrat banii pe card de la Sp de Urgenta! Noroc cu garzile!
Be careful what you want, it may happen to you!
- marius.b73
- senior

Nici in Valea Jiului n-au intrat banii ( 19.12.2008-ora 12.30).Am sunat la DSP HD s-au zis ca astazi au livrat banii catre spitale.Mi s-a spus ca luni , cel tarziu marti o sa am banii.
Bonurile s-ar putea sa le primesc pe 2 luni (noiembrie-dec) dupa ce intra salariul.
Bonurile s-ar putea sa le primesc pe 2 luni (noiembrie-dec) dupa ce intra salariul.
- marius.b73
- senior

În temeiul articolului 108 din Constituţia României, republicată, şi al art.412 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.115/2004 privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr.125/2005, cu modificările şi completările ulterioare,
Guvernul României adoptă prezenta h o t ă r â r e :
Art.1.(1) Pentru asigurarea stabilităţii în activitate, personalul din sistemul sanitar beneficiază în trimestrul II, III şi IV al fiecărui an calendaristic de câte o primă de stabilitate al cărui cuantum se stabileşte corespunzător lunii în care se face plata primei de stabilitate şi este egal cu :
a) nivelul minim al salariului de bază corespunzător funcţiei, gradului sau treptei profesionale, pentru personalul contractual al cărui salariu de bază este prevăzut între limite;
b) nivelul salariului de bază, corespunzător funcţiei, pentru personalul contractual cu un singur nivel al salariului de bază;
c) nivelul minim al salariului de bază corespunzător funcţiei ocupate pentru persoanele care ocupă funcţii de conducere prevăzute în anexele nr. VI-IX la O.U.G. nr.115/2004 privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr.125/2005, cu modificările şi completările ulterioare;
d) salariul de bază corespunzător funcţiei publice, clasei, gradului profesional şi treptei de salarizare
Art.2. Personalul din sistemul sanitar care a beneficiat de prima de stabilitate şi ale cărui raporturi de muncă sau, după caz, raporturi de serviciu, încetează, din motive imputabile acestuia, în cursul anului calendaristic pentru care s-a acordat prima de stabilitate, are obligaţia de a restitui cota parte necuvenită calculată proporţional cu perioada nelucrată până la sfârşitul anului calendaristic pentru care a fost acordată prima de stabilitate.
Art.3.(1) Personalul încadrat în baza unui contract individual de muncă cu timp parţial, având norma de bază la o altă unitate sanitară, beneficiază de prima de stabilitate de la unitatea unde are norma de bază.
(2) Medicii care desfăşoară activitate exclusiv în regim de gardă, în baza unui contract individual de muncă cu timp parţial, nu beneficiază de prima de stabilitate.
Art.4. Beneficiază integral de prima de stabilitate, corespunzator cuantumului fractiunii de post de incadrare :
a) personalul care desfăşoară activitate în baza unui contract individual de muncă sau, după caz, raport de serviciu pe durată determinată;
b) personalul care desfăşoară activitate în baza unui contract individual de muncă pe perioadă determinată prin cumul cu pensia;
c) persoanele angajate în cursul anului calendaristic pentru care se acordă prima de stabilitate, persoanele care au fost în concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap până la împlinirea vârstei de 3 ani, persoanele care au avut contractul individual de muncă sau, după caz, raportul de serviciu suspendat, dar care au revenit în unitate şi desfăşoară activitate în cursul lunii din anul calendaristic în care se acordă prima de stabilitate;
d) cadrele didactice care desfăşoară activitate integrată în baza unui contract individual de muncă;
e) persoanele care se află în concediu de maternitate sau în concediu pentru incapacitate temporară de muncă.
Art.5. Nu beneficiază de prima de stabilitate :
a) persoanele care au contractul individual de muncă sau, după caz, raportul de serviciu suspendat, în condiţiile legii, şi nu desfăşoară activitate în unitate în cursul lunii din anul calendaristic în care se acordă prima de stabilitate;
b) persoanele care au beneficiat de concediu de maternitate şi în continuare beneficiază de concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap până la împlinirea vârstei de 3 ani, şi care nu desfăşoară activitate în unitate în luna din anul calendaristic în care se acordă prima de stabilitate.
Art.6. Pe data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, se abrogă Hotărârea Guvernului nr. 578 din 28 mai 2008 privind privind stabilirea cuantumului primei de stabilitate pentru personalul din sistemul sanitar, precum şi a modului de acordare a acesteia, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 440 din 12 iunie 2008.
PRIM – MINISTRU
CĂLIN POPESCU – TĂRICEANU
Guvernul României adoptă prezenta h o t ă r â r e :
Art.1.(1) Pentru asigurarea stabilităţii în activitate, personalul din sistemul sanitar beneficiază în trimestrul II, III şi IV al fiecărui an calendaristic de câte o primă de stabilitate al cărui cuantum se stabileşte corespunzător lunii în care se face plata primei de stabilitate şi este egal cu :
a) nivelul minim al salariului de bază corespunzător funcţiei, gradului sau treptei profesionale, pentru personalul contractual al cărui salariu de bază este prevăzut între limite;
b) nivelul salariului de bază, corespunzător funcţiei, pentru personalul contractual cu un singur nivel al salariului de bază;
c) nivelul minim al salariului de bază corespunzător funcţiei ocupate pentru persoanele care ocupă funcţii de conducere prevăzute în anexele nr. VI-IX la O.U.G. nr.115/2004 privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr.125/2005, cu modificările şi completările ulterioare;
d) salariul de bază corespunzător funcţiei publice, clasei, gradului profesional şi treptei de salarizare
Art.2. Personalul din sistemul sanitar care a beneficiat de prima de stabilitate şi ale cărui raporturi de muncă sau, după caz, raporturi de serviciu, încetează, din motive imputabile acestuia, în cursul anului calendaristic pentru care s-a acordat prima de stabilitate, are obligaţia de a restitui cota parte necuvenită calculată proporţional cu perioada nelucrată până la sfârşitul anului calendaristic pentru care a fost acordată prima de stabilitate.
Art.3.(1) Personalul încadrat în baza unui contract individual de muncă cu timp parţial, având norma de bază la o altă unitate sanitară, beneficiază de prima de stabilitate de la unitatea unde are norma de bază.
(2) Medicii care desfăşoară activitate exclusiv în regim de gardă, în baza unui contract individual de muncă cu timp parţial, nu beneficiază de prima de stabilitate.
Art.4. Beneficiază integral de prima de stabilitate, corespunzator cuantumului fractiunii de post de incadrare :
a) personalul care desfăşoară activitate în baza unui contract individual de muncă sau, după caz, raport de serviciu pe durată determinată;
b) personalul care desfăşoară activitate în baza unui contract individual de muncă pe perioadă determinată prin cumul cu pensia;
c) persoanele angajate în cursul anului calendaristic pentru care se acordă prima de stabilitate, persoanele care au fost în concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap până la împlinirea vârstei de 3 ani, persoanele care au avut contractul individual de muncă sau, după caz, raportul de serviciu suspendat, dar care au revenit în unitate şi desfăşoară activitate în cursul lunii din anul calendaristic în care se acordă prima de stabilitate;
d) cadrele didactice care desfăşoară activitate integrată în baza unui contract individual de muncă;
e) persoanele care se află în concediu de maternitate sau în concediu pentru incapacitate temporară de muncă.
Art.5. Nu beneficiază de prima de stabilitate :
a) persoanele care au contractul individual de muncă sau, după caz, raportul de serviciu suspendat, în condiţiile legii, şi nu desfăşoară activitate în unitate în cursul lunii din anul calendaristic în care se acordă prima de stabilitate;
b) persoanele care au beneficiat de concediu de maternitate şi în continuare beneficiază de concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap până la împlinirea vârstei de 3 ani, şi care nu desfăşoară activitate în unitate în luna din anul calendaristic în care se acordă prima de stabilitate.
Art.6. Pe data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, se abrogă Hotărârea Guvernului nr. 578 din 28 mai 2008 privind privind stabilirea cuantumului primei de stabilitate pentru personalul din sistemul sanitar, precum şi a modului de acordare a acesteia, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 440 din 12 iunie 2008.
PRIM – MINISTRU
CĂLIN POPESCU – TĂRICEANU
- matrix
- elder

daca de salariu+prima am fost asigurati ca o sa vina....candva pana la Craciun, de salariul nr 13 nu stie nimeni nimic (normal tinand cont ca nici salariul nr 11 nu a venit inca).
la voi la resurse umane au zis ceva de salariu nr 13 ? oricum asta parca ar trebui sa vina in ianuarie
la voi la resurse umane au zis ceva de salariu nr 13 ? oricum asta parca ar trebui sa vina in ianuarie
Viata lunga si prospera!
- dr_anca
- senior

la sf ioan au intrat banii+prima
- terim_terim
- senior

S-a publicat o lege care aproba Ordonanţa Guvernului nr.17 din 30 ianuarie 2008, dar cu cateva modificari.
Cei direct interesati o sa vada diferenta.
"2. La articolul I punctul 12, literele c) ÅŸi e) ale alineatului (1)
al articolului 13 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
„c) pentru activităţile care se desfăşoară în unităţile de urgenţă
neurovasculare, de neurologie şi neurochirurgie şi care solicită o
încordare psihică foarte ridicată, precum şi pentru personalul din unităţi,
secţii şi compartimente de boli infecţioase, neonatologie, săli de naştere
şi din laboratoarele de analize medicale care îşi desfăşoară activitatea în
condiţii periculoase, un spor de până la 25% din salariul de bază;
e) pentru condiţii deosebit de periculoase: leprozerii, anatomie
patologică, TBC, SIDA, dializă, personalul sanitar de la camerele de
gardă din spitalele de urgenţă, personalul încadrat în blocul operator,
precum şi medicii de specialitate chirurgicală, în punctele de transfuzii
din spital, în laboratoarele de cardiologie intervenţională, în
laboratoarele de endoscopie intervenţională, recuperare neuromotorie,
neuropsihomotorie, neuromuscular şi neurologică, psihiatrie, medicină
legală, asistenţă medicală de urgenţă şi transport sanitar, acordată prin
serviciile de ambulanţă şi structurile de primire a urgenţelor - UPU -
SMURD, UPU şi CPU -, secţii şi compartimente de ATI şi de terapie
intensivă, secţii şi compartimente de îngrijiri paleative, epidemii
deosebit de grave şi altele asemenea, stabilite de Ministerul Sănătăţii
Publice, cuantumul sporului este de 50 - 100% din salariul de bază.
Nivelul sporului se stabileşte de conducerea fiecărei unităţi sanitare cu
personalitate juridică, de comun acord cu sindicatele reprezentative
semnatare ale contractului colectiv de muncă la nivel de ramură sanitară
şi cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate în bugetul de
venituri ÅŸi cheltuieli.â€"
-
SIO
- newbie

Este vorba despre Decretul nr. 1263 din 02/12/2008 - Emitent: Preşedintele României Intrare în viguare: 17/12/2008 pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 17/2008 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 115/2004 privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar şi are următorul conţinut:
În temeiul prevederilor art. 77 alin. (1) şi ale art. 100 alin. (1) din Constituţia României, republicată,
Preşedintele României d e c r e t e a z ă:
Articol unic. - Se promulgă Legea privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 17/2008 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 115/2004 privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar şi se dispune publicarea acestei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I.
PREŞEDINTELE ROMÂNIEI
TRAIAN BĂSESCU
BucureÅŸti, 2 decembrie 2008.
Nr. 1.263.
În temeiul prevederilor art. 77 alin. (1) şi ale art. 100 alin. (1) din Constituţia României, republicată,
Preşedintele României d e c r e t e a z ă:
Articol unic. - Se promulgă Legea privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 17/2008 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 115/2004 privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar şi se dispune publicarea acestei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I.
PREŞEDINTELE ROMÂNIEI
TRAIAN BĂSESCU
BucureÅŸti, 2 decembrie 2008.
Nr. 1.263.
-
SIO
- newbie

Iar Legea are numărul 304 din 03/12/2008, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 848 din 17/12/2008.
- gargaritza
- senior

mai este cineva platit de floreasca caruia nu i-a intrat salariu?mi se pare cam mare intarzierea si ma gandesc k poate s-a intamplat ceva cu pontajul meu....
- crisstallus_cris
- senior

Nici in Cta nu au intrat banii.Dar e sigur ca primim acum si prima.
nothing to gain,so much to lose...as a doctor
- dr.rezidentx1
- senior

dr_anca wrote:la sf ioan au intrat banii+prima
prima 710 roni cu aproximatie la anu 1 la sf ioan
a luat cineva mai mult?
- rolyzoly
- senior

gargaritza wrote:mai este cineva platit de floreasca caruia nu i-a intrat salariu?mi se pare cam mare intarzierea si ma gandesc k poate s-a intamplat ceva cu pontajul meu....
se pare ca suntem mai multi...probabil toti.
-
gabyba
- newbie

- ndsimona
- elder

Da , au intrat vineri.
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde
- marius.b73
- senior

Al 13 - lea salariu = prima de stabilitate???
-
SIO
- newbie

marius.b73 wrote:Al 13 - lea salariu = prima de stabilitate???
Nu.
- 187.92a
- addicted

- rolyzoly
- senior

stiti daca se dau bonurile la floresca?
- sheehan
- junior

rolyzoly wrote:stiti daca se dau bonurile la floresca?
Da, tocmai le-am luat.
- marius.b73
- senior

toata lumea a primit salariile? sau mai sunt si nefericiti care inca mai asteapta?!
-
klau78
- newbie

da..uite inca o nefericita care deja am fost de 3 ori azi la bancomat...si NIMIK.
ziua de salariu e 15...azi e 22...nici macar salariile,ce sa mai visez la prima....
Din Oradea sunt.
ziua de salariu e 15...azi e 22...nici macar salariile,ce sa mai visez la prima....
Din Oradea sunt.
-
flaviatoru
- newbie

La Pantelimon e posibil sa fii intrat la unii iar la altii nu. Am sunat la financiar si mi s-a spus ca vor intra maine cel tarziu, iar de la banca mi s-a spus ca mai este un fisier de virat dar pentru care nu s-au primit inca banii.
- sheehan
- junior

marius.b73 wrote:toata lumea a primit salariile? sau mai sunt si nefericiti care inca mai asteapta?!
Da, mai suntem nefericiti neplatiti de Floreasca si Pantelimon.
flaviatoru wrote:La Pantelimon e posibil sa fii intrat la unii iar la altii nu. Am sunat la financiar si mi s-a spus ca vor intra maine cel tarziu, iar de la banca mi s-a spus ca mai este un fisier de virat dar pentru care nu s-au primit inca banii.
Si eu am aceleasi informatii ca la Pantelimon s-ar fi dat doar la o parte din personal, si ca e posibil ca maine sa fie livrati si la restul.
- rontzy
- senior

Nici in Timisoara nu s-au dat banii. Azi dimineata nu erau. Doamna de la salarii, foarte "draguta" mi-a zis ca ne-a facut o favoare ca ne-au dat si prima de stabilitate si ca azi sau maine ne intra banii....
Le-a fost lene sa faca statele de plata la timp.
Le-a fost lene sa faca statele de plata la timp.
Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.
-
scorpia
- senior

terim_terim wrote:S-a publicat o lege care aproba Ordonanţa Guvernului nr.17 din 30 ianuarie 2008, dar cu cateva modificari.
In legatura cu legea asta aprobata.... Nu era vorba de spor de preventie de 15 % si de 3 prime de stabilitate si de prima de vacanta?
Parca am vazut ca specialitatile chirurgicale o sa aiba spor intre 50-100%( ceea ce e bine), si parca nu era in legea veche, dar in rest ce au modificat?
Poate n-am vazut eu....
- crisstallus_cris
- senior

In Cta azi am primit si salariul si prima.
nothing to gain,so much to lose...as a doctor
- ares/tm
- elder

- jeromeKjerome
- elder

Si SUUB a dat prima si salariul, vineri.
He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !
- 187.92a
- addicted

floreasca zice ca maine, dar.. u never know.
-
flaviatoru
- newbie

Floreasca si Pantelimon cele mai de kko spitale.