Acte si demersuri pentru stagiatura?

de dat il dam, dar il mai terminam ?
alina_ok
elder
elder

Re: Acte si demersuri pentru stagiatura?

Postby alina_ok » Fri Dec 12, 2008 4:13 pm

pana la urma cine stabileste in ce spital se poate face practica asistata? ca pe mine ma shocheaza anumite chestii, cum ar fii faptul ca la mine in oras e inchis spitalul pt practica si la siret se poate face desi si acolo sunt rezidenti pe post.e aiurea de tot.
khabi kushi khabie gham...

rezid
junior
junior

Postby rezid » Fri Dec 12, 2008 5:28 pm

si eu m-am intrebat lucrul asta cand am aflat ca se pregatesc medici rezidenti in orasul meu...dar de las ASP mi s-a spus ca e o lista cu spitalele platitoare, prin urmare cele care angajeaza medici stagiari, data de la ministerul sanatatii. Orasul meu nu se afla pe lista si a trebuit sa caut altul in apropiere, cel mai aproape cam la 40 km. Deci ai putea afla de la ASP care sunt spitalele si din zona ta.

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Fri Dec 12, 2008 7:58 pm

alina_ok wrote:pana la urma cine stabileste in ce spital se poate face practica asistata? ca pe mine ma shocheaza anumite chestii, cum ar fii faptul ca la mine in oras e inchis spitalul pt practica si la siret se poate face desi si acolo sunt rezidenti pe post.e aiurea de tot.

Rezid a grait bine.
La ASP sunt listele cu spitalele unde poti face practica supravegheata.
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Fri Dec 12, 2008 8:02 pm

aspirina wrote:
drzuzu wrote:Sefa.s-au daaaaaaaaaat! Deci poti veni :priest: (asta e pt foaia mea matricola)

Eu cand am sunat saptamana trecuta mi-au spus ca dupa data de 15 decembrie sa revin cu un telefon ca sa-mi spuna exact cand pot veni sa-mi iau diploma....Ce idioti!
Te anunt cand voi veni!
"Poti zidi o lume-ntreaga, poti s-o sfarmi, orice ai spune, peste toate o lopata de tarana se depune..."

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Dec 12, 2008 9:50 pm

drzuzu wrote:
alina_ok wrote:pana la urma cine stabileste in ce spital se poate face practica asistata? ca pe mine ma shocheaza anumite chestii, cum ar fii faptul ca la mine in oras e inchis spitalul pt practica si la siret se poate face desi si acolo sunt rezidenti pe post.e aiurea de tot.

Rezid a grait bine.

stiu care sunt. dar ma gandeam cine stabileste care sunt spitalele si pe ce criterii, pentru ca rezidenti pe post sunt si la celelealte spiatele la care au zis ca se poate face practica asisitata, si daca e asa de ce nu se poate totusi si la mine in oras.... adica mie nu imi comvine sa fac naveta sau, doamne fereste, sa stau cu chirie din salariul ala. nu are decat sa stea cine a facut legea asta.

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Fri Dec 12, 2008 11:37 pm

drzuzu wrote:
aspirina wrote:
drzuzu wrote:Sefa.s-au daaaaaaaaaat! Deci poti veni :priest: (asta e pt foaia mea matricola)

Eu cand am sunat saptamana trecuta mi-au spus ca dupa data de 15 decembrie sa revin cu un telefon ca sa-mi spuna exact cand pot veni sa-mi iau diploma....Ce idioti!
Te anunt cand voi veni!

Eu mi-am luat diploma in 3 decembrie :allright: ,dar m-am cam inchinat la foaia matricola :lol:

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Sat Dec 13, 2008 6:08 pm

aspirina wrote:Eu mi-am luat diploma in 3 decembrie :allright: ,dar m-am cam inchinat la foaia matricola :lol:

Pai ce s-a intamplat? Ma gandesc ca ai asteptat mult sa-ti elibereze foaia matricola...

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Sun Dec 14, 2008 2:28 am

pana va confirma ca si stagiari,nu ne ajutati sa vina mosul si la noi?

zanei i place cleo si canta,pe limba ei,'ghita' asa ca eu cred ca ar fi inebunita dupa papusa cleo. il ajutati pe mos craciun sa o aduca? daca da da-ti 5 stelute aici (de cate ori intrati pe calc) http://www.gradinite.com/site/ConcursFo ... andra.html

si ajutati-o sa fie si un minimos
http://concurs.profm.ro/minimosi/Brasov ... ina-1.html pt craciunita alexandra!
vrem cam mult,nu?
mamica unei zane!

rezid
junior
junior

Postby rezid » Sun Dec 14, 2008 3:31 am

alina_ok wrote:
drzuzu wrote:

Rezid a grait bine.

stiu care sunt. dar ma gandeam cine stabileste care sunt spitalele si pe ce criterii, pentru ca rezidenti pe post sunt si la celelealte spiatele la care au zis ca se poate face practica asisitata, si daca e asa de ce nu se poate totusi si la mine in oras.... adica mie nu imi comvine sa fac naveta sau, doamne fereste, sa stau cu chirie din salariul ala. nu are decat sa stea cine a facut legea asta.

e doar un zvon sau la cererea managerului spitalului catre minister se poate aproba angajarea de medici stagiari in spitale unde exista si rezidenti? :?:

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Sun Dec 14, 2008 9:54 am

mamica unei zane!

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sun Dec 14, 2008 10:06 am

stie careva daca se dau diplomele si la Cluj Napoca?
si daca trebuie sa o iau neaparat personal, sau trebuie sa fac ceva procura(bla bla) ca sa mi-o altcineva?

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Sun Dec 14, 2008 10:58 am

in mod normal cu procura notariala cel "procurat" te poate vinde si pe tine :devil:

aspirina
senior
senior

Postby aspirina » Sun Dec 14, 2008 11:37 am

drzuzu wrote:
aspirina wrote:Eu mi-am luat diploma in 3 decembrie :allright: ,dar m-am cam inchinat la foaia matricola :lol:

Pai ce s-a intamplat? Ma gandesc ca ai asteptat mult sa-ti elibereze foaia matricola...

nu,mah,ti-o da o data cu diploma,nu am asteptat deloc ca e pregatita.Vezi ca trebuie sa platesti 55 ron ca sa ai deosebita placere sa le iei. Pai m-am inchinat.....sociologieee 7? :roll: ,ed fizica 6 :roll: ?( eu am fost scutita de ed fiz mereu)...so...doesnt matter right now.... that means DO NOT FU* CK WITH THE DOC,BOSS!!! :lol: :allright:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sun Dec 14, 2008 7:14 pm

pt rezid. nu stiu ce sa zic, eu am facut pe un spital acre are rezidenti si stiu ca nu primeste doar pentru ca vreau sa fiu mai aproape de casa. sa nu cheltui pe naveta si bruma de bani care o primesc. m-am gandit ca poate este un atu ca sunt operata de o malformatie congenitala de cord. acu astept sa vad daca aproba sau nu dosarul. in rest nu stiu ce a zic. dar cred ca si la restul care au depus inaintea nostra si le-a fost respins dosarul , le-o fi semnat managerul, doar nu s-au dus de capul lor.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sun Dec 14, 2008 7:22 pm

era undeva pe forum un numar de telefon de la relatii cu publicul de la ministerul sanatatii. nu il mai stie nimeni? nu il mai gasesc. vreau sa sun maine la minister sa vobrsc urat. daca il gasiti mi-l dati si mie va rog?

gazzelle
newbie
newbie

Postby gazzelle » Mon Dec 15, 2008 3:52 pm

stie cineva cat este salariul pt. practica asistata?

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Mon Dec 15, 2008 4:44 pm

dr_holliday wrote:stie careva daca se dau diplomele si la Cluj Napoca?
si daca trebuie sa o iau neaparat personal, sau trebuie sa fac ceva procura(bla bla) ca sa mi-o altcineva?

Diplomele la Cluj se dau cel mai devreme in ianuarie
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Dec 15, 2008 5:05 pm

gazzelle wrote:stie cineva cat este salariul pt. practica asistata?

vezi ca am postat undeva, pe topicul asta, ce am gasit pe net cu salariile. pai cica ne da intre 750si 788 de roni. da nu stiu conditiile.

cosmynutza
newbie
newbie

Postby cosmynutza » Mon Dec 15, 2008 8:06 pm

astia de la Bacau,ma scot la pensie inainte de terme :devil: Dupa ce ca nu au luat nici acum,nici o hotarare cu privire la practica medicala supravegheata,managerul spitalului zice ca tre sa facem o cere tip?????Eu nu am auzit nimic despre asa ceva.Stiu doar ca tre sa fac o cerere,pe care tre sa o semneze el.Stie cineva,ceva,despre o cerere tip?????Voi ce ati scris in cerere?Ma termina oamenii astia si birocratia lor!!! :help:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Dec 15, 2008 10:44 pm

cosmynutza wrote:astia de la Bacau,ma scot la pensie inainte de terme :devil: Dupa ce ca nu au luat nici acum,nici o hotarare cu privire la practica medicala supravegheata,managerul spitalului zice ca tre sa facem o cere tip?????Eu nu am auzit nimic despre asa ceva.Stiu doar ca tre sa fac o cerere,pe care tre sa o semneze el.Stie cineva,ceva,despre o cerere tip?????Voi ce ati scris in cerere?Ma termina oamenii astia si birocratia lor!!! :help:

nu-i cerere tip..... scrie si tu ...domnule director...subsemnata ....va rog sa imi aprobati efectuarea practicii supravegheate in unitatea dumneavoastra( sau spui in spitalul cutarescu) eu asa am facut......pe aia iti da un numar de inregistrare si semnatura lui si parafa si scrie ca e de acord. daca nu vrea zi-i ca stii de la colegii din tara care au facut deja dosarele ca asa se face.

cosmynutza
newbie
newbie

Postby cosmynutza » Mon Dec 15, 2008 10:51 pm

Multumesc Alina.E ff ciudat omul asta ,de o luna ma tot amana,pe motiv ca cei de la ASP nu au luat nici o hotarare.Acum ii trebuie cerere tip,ca el nu poate sa primeasca o cerere ...asas...in vabt.Nu mai stii ce sa mai faci,ce sa mai zici.Iti vine sa tooot pleci

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Dec 15, 2008 11:00 pm

[quote="cosmynutza"]Multumesc Alina.E ff ciudat omul asta ,de o luna ma tot amana,pe motiv ca cei de la ASP nu au luat nici o hotarare.Acum ii trebuie cerere tip,ca el nu poate sa primeasca o cerere ...asas...in vabt.Nu mai stii ce sa mai faci,ce sa mai zici.Iti vine sa tooot pleci[/
calmeaza-te. eu azi eram la un pas de o criza de nervi, ca tot astept sa imi vina un amarat de raspuns de la minister chipurile, ca acolo cica ajung dosarele noastre, si nu mai vine. mi-am pierdut rabdarea si in avantul care il luasem, m-am dus la farmacie sa imi iau calmogen ca sa aflu de acolo ca nu se mai fabrica de doi ani(ciudat ca nu e mai mult de doua luni de cand am luat ultima data tot de la farmaciea aia). am eu impresia sau e lumea cu fundul in sus? sau imi merg mie toate pe dos?

cosmynutza
newbie
newbie

Postby cosmynutza » Mon Dec 15, 2008 11:03 pm

si eu am aceeasi parere.Nu stiu ce sa mai zic,ce sa mai cred.De o luna tot astept....parca ar fi spitalul ASP-ului.

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Dec 16, 2008 12:08 am

Va fi bine, trebuie sa aprobe cererile, au nevoie de medici... ar fi fost nevoie si in orasele mai maricele unde chipurile sunt deja medici rezidenti!! dar ei nu tin cont daca sunt zece rezidenti sau 2 intr-un oras, intr-un spital! pt ei e la fel, prin urmare nu se vor primi medici stagiari in nici una din sectiile spitalelor respective cu toate ca nu pregatesc rezidenti fiecare in parte 1 :!: :?: si ne trimit pe ....coclauri, la km zeci de km departare! Absolut lipsit de orice logica!

vokuro
junior
junior

Postby vokuro » Tue Dec 16, 2008 3:02 am

rezid wrote:Va fi bine, trebuie sa aprobe cererile, au nevoie de medici... ar fi fost nevoie si in orasele mai maricele unde chipurile sunt deja medici rezidenti!! dar ei nu tin cont daca sunt zece rezidenti sau 2 intr-un oras, intr-un spital! pt ei e la fel, prin urmare nu se vor primi medici stagiari in nici una din sectiile spitalelor respective cu toate ca nu pregatesc rezidenti fiecare in parte 1 :!: :?: si ne trimit pe ....coclauri, la km zeci de km departare! Absolut lipsit de orice logica!

nu vreau sa te supar deloc in legatura cu sustii tu.....insa daca daca ai fi luat un post sau loc la rezidentiat acum nu erai in situatia asta....pune mana si invata si la anu mergi unde "vrea" mushii tai...
pana una alta hai sa nu ne mai tot plangem atat .... hai mai bine sa rezolvam vedem noi ce si cum...
de plans pe umerii tuturori suntem buni toti

again....nu aveam nici cel mai mic gand sa te ofensez..
sa auzim de bine
Verum est, quod legitur, fronte capillata, sed plerumque sequitur occasio clavata.

mc00000
junior
junior

Postby mc00000 » Tue Dec 16, 2008 10:15 am

vokuro wrote:nu vreau sa te supar deloc in legatura cu sustii tu.....insa daca daca ai fi luat un post sau loc la rezidentiat acum nu erai in situatia asta....pune mana si invata si la anu mergi unde "vrea" mushii tai...
pana una alta hai sa nu ne mai tot plangem atat .... hai mai bine sa rezolvam vedem noi ce si cum...

sa auzim de bine

nu vrei sa superi ci doar sa arunci cu noroi
credeam ca s-au risipit toti frustratii pana acum dar m-am inselat. ma introduc si io in seama pt ca am luat o nota fff buna la rezi si mi-am ales specialitatea dorita dar nu cred ca asta ma indreptateste sa-i judec pe cei ce nu au reusit si ma scot din pepeni cei care se cred prea ''dasteptzi'' .
sunt sigur ca cei ce se vad in situatia de a-si cauta loc ca stagiarii stiu ce au de facut in anul ce urmeaza si au primit destule priviri taioase si remarci pline de duh ca sa mai comentam si noi acum.

dc nu sunteti deacord cu mine..... :respect:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Dec 16, 2008 11:34 am

mc00000 wrote:
vokuro wrote:nu vreau sa te supar deloc in legatura cu sustii tu.....insa daca daca ai fi luat un post sau loc la rezidentiat acum nu erai in situatia asta....pune mana si invata si la anu mergi unde "vrea" mushii tai...

sa auzim de bine

nu vrei sa superi ci doar sa arunci cu noroi
credeam ca s-au risipit toti frustratii pana acum dar m-am inselat. ma introduc si io in seama pt ca am luat o nota fff buna la rezi si mi-am ales specialitatea dorita dar nu cred ca asta ma indreptateste sa-i judec pe cei ce nu au reusit si ma scot din pepeni cei care se cred prea ''dasteptzi'' .
sunt sigur ca cei ce se vad in situatia de a-si cauta loc ca stagiarii stiu ce au de facut in anul ce urmeaza si au primit destule priviri taioase si remarci pline de duh ca sa mai comentam si noi acum.

dc nu sunteti deacord cu mine..... :respect:

ignora!noi asta facem. ideea e ca nu puteam lua toti rezidentiatul. 2000 tot trebuiau sa ramana pe afara, ori au invatat ori nu. asa ca daca se mai gasesc destepti care sa comenteze aiurea ignorati-i oameni buni, ca nu are rost sa ne tocim nervii si cu ei.daca ajung sa faca astfel de comentarii e clar cat ii duce mintea si ca au luat rezidentiatul doar din ironia sortii.

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Dec 16, 2008 1:16 pm

aspirina wrote:nu,mah,ti-o da o data cu diploma,nu am asteptat deloc ca e pregatita.Vezi ca trebuie sa platesti 55 ron ca sa ai deosebita placere sa le iei. Pai m-am inchinat.....sociologieee 7? :roll: ,ed fizica 6 :roll: ?( eu am fost scutita de ed fiz mereu)...so...doesnt matter right now.... that means DO NOT FU* CK WITH THE DOC,BOSS!!! :lol: :allright:

Sociologie??? :shock: Cand am facut asa ceva???? Eu nu tin minte sa fi facut.... :hate:

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Dec 16, 2008 1:18 pm

cosmynutza wrote:astia de la Bacau,ma scot la pensie inainte de terme :devil: Dupa ce ca nu au luat nici acum,nici o hotarare cu privire la practica medicala supravegheata,managerul spitalului zice ca tre sa facem o cere tip?????Eu nu am auzit nimic despre asa ceva.Stiu doar ca tre sa fac o cerere,pe care tre sa o semneze el.Stie cineva,ceva,despre o cerere tip?????Voi ce ati scris in cerere?Ma termina oamenii astia si birocratia lor!!! :help:

Eu am facut o cerere catre managerul spitalului, cum a spus si Alina_ok (subsemnata....asolventa.....va rog a-mi aproba efectuarea practicii asistate in spitalul....). Cererea tip am completat-o la ASP. Aie e catre directorul ASP.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Tue Dec 16, 2008 1:21 pm

drzuzu wrote:

Eu am facut o cerere catre managerul spitalului, cum a spus si Alina_ok (subsemnata....asolventa.....va rog a-mi aproba efectuarea practicii asistate in spitalul....). Cererea tip am completat-o la ASP. Aie e catre directorul ASP.

si totusi pana la anul obtinem si noi un raspuns?sau poate dupa urmatorul rezidentiat?eu nu am mai facut nici o cerere tip la dsp. mi-a semnat pe acceasi cerere.

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Dec 16, 2008 1:27 pm

alina_ok wrote:
si totusi pana la anul obtinem si noi un raspuns?sau poate dupa urmatorul rezidentiat?eu nu am mai facut nici o cerere tip la dsp. mi-a semnat pe acceasi cerere.

La ASP Bucuresti trebuia sa completezi o cerere tip catre directorul ASP. Nu stiu cum e in alte orase. Asa e aici.
Mie mi s-a spus de la ASP ca daca primim raspunsul pana sau la inceputul lui ianuarie, ne facem repede (2-3 zile) actele de angajare si incepem chiar din ianuarie, daca nu, din februarie cel tarziu.

cosmynutza
newbie
newbie

Postby cosmynutza » Tue Dec 16, 2008 1:31 pm

voi stati bine.Macar asteptati raspunsul de la minister.Eu n-am reusit sa dau de manager la telefon(cica e intr-o sedinta) sa aflu daca au luat vreo hotarare cei de la ASP. :devil: Eu cred ca pana la urma o sa-i bat pe aia de la ASP....MA SCOT DIN SARITE :evil:

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Dec 16, 2008 1:41 pm

cosmynutza wrote:voi stati bine.Macar asteptati raspunsul de la minister.Eu n-am reusit sa dau de manager la telefon(cica e intr-o sedinta) sa aflu daca au luat vreo hotarare cei de la ASP. :devil: Eu cred ca pana la urma o sa-i bat pe aia de la ASP....MA SCOT DIN SARITE :evil:

Du-te peste manager si zi-i ca stii de la alti colegi din tara, ca ei asa au procedat, ia si legea la tine si arata-i. Cererea catre manager se face de mana, iti semneaza managerul si un doctor sub indrumarea caruia vei face practica supravegheata ( desemnat de manager) si cu aceasta cerere te duci la ASP. Pt dosarul ASP iti mai trebuie copie buletin, copie diploma sau adeverinta si....cam atat. Bafta!

cosmynutza
newbie
newbie

Postby cosmynutza » Tue Dec 16, 2008 1:45 pm

multumesc.Sa aiba bafta toata lumea.De o luna ma duc in fiecare zi aproape la el,si tot imi spune ca asteapta de la ASP o hotarare.Dar azi ma duc iar,si ii spun ori alba,ori neagra...ca nu se mai poate :hate:

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Dec 16, 2008 1:53 pm

cosmynutza wrote:multumesc.Sa aiba bafta toata lumea.De o luna ma duc in fiecare zi aproape la el,si tot imi spune ca asteapta de la ASP o hotarare.Dar azi ma duc iar,si ii spun ori alba,ori neagra...ca nu se mai poate :hate:

Du-te intai la ASP si intreaba care sunt spitalele unde poti face practica supravegheata si ce acte iti trebuie exact, apoi du-te la manager si spune-i ca ai fost si la ASP si ti-au zis ce-ti trebuie...Asta ca sa-i inchizi gura si sa nu mai spuna ca asteapta o hotarare de la ASP.....Parerea mea...

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Dec 16, 2008 5:49 pm

vokuro wrote:
rezid wrote:Va fi bine, trebuie sa aprobe cererile, au nevoie de medici... ar fi fost nevoie si in orasele mai maricele unde chipurile sunt deja medici rezidenti!! dar ei nu tin cont daca sunt zece rezidenti sau 2 intr-un oras, intr-un spital! pt ei e la fel, prin urmare nu se vor primi medici stagiari in nici una din sectiile spitalelor respective cu toate ca nu pregatesc rezidenti fiecare in parte 1 :!: :?: si ne trimit pe ....coclauri, la km zeci de km departare! Absolut lipsit de orice logica!

nu vreau sa te supar deloc in legatura cu sustii tu.....insa daca daca ai fi luat un post sau loc la rezidentiat acum nu erai in situatia asta....pune mana si invata si la anu mergi unde "vrea" mushii tai...

sa auzim de bine

ok no problem! serios iti inteleg punctul de vedere si stiu ce am de facut la anu' :wink: dar avand in vedere situatia prezenta spun ca s-ar fi putut avea in vedere si alte solutii mult mai rezonabile! in final tot statul da banii si daca lucrezi la tara si daca ai fi undeva in oras, cu stagiatura....dar atunci dc nu s-ar avea in vedere si calitatea actului medical ?! pt ca daca scopul acestei practici asistate este sa utilizezi/ aplici cunostintele acumulate in timpul facultatii si sa mai si ramai cu ceva dupa acest interval..atunci tot intr-un spital adevarat cred ca ai mai multe sanse! don' t u think? :D ! merci pt replica si da-mi voie sa te felicit pt reusita! mult succes!

drzuzu
senior
senior

Postby drzuzu » Tue Dec 16, 2008 6:10 pm

rezid wrote: scopul acestei practici asistate este sa utilizezi/ aplici cunostintele acumulate in timpul facultatii si sa mai si ramai cu ceva dupa acest interval..atunci tot intr-un spital adevarat cred ca ai mai multe sanse! don' t u think? :D

Si eu sunt de parere ca am fi aprofundat mai bine cunostiintele acumulate in timpul facultatii (si am fi si ramas cu ceva) daca practica supravegheata/asistata s-ar fi desfasurat intr-un spital mai mare, chiar daca existau si rezidenti in acel spital. In fond si la urma urmei, toti suntem oameni, toti am terminat medicina, numai ca difera statutul, atata tot: unii sunt rezidenti, altii stagiari. Iar pt medicul indrumator tot invatacel esti, indiferent ce statut ai.

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Tue Dec 16, 2008 7:32 pm

mc00000 wrote:
de plans pe umerii tuturori suntem buni toti pfoai ce rau ai fost acuma...

..... :respect:

rezid
junior
junior

Postby rezid » Tue Dec 16, 2008 9:57 pm

OK, uite ce propun eu: HAI S-O LASAM MAI MOALE CU ATITUDINILE ASTEA DE "BAIETI BUNI" PT K NICI NU NE AJUTA NICI NU DA BINE... :wink: vorba aia, suntem oameni cititi indeajuns pt a nu cadea in asemenea "conflicte" si cel putin noi ar trebui sa ne intelegem si sa ne sprijinim daca nu putem face mai mult! cred ca intampinam destula birocratie, ignoranta, indiferenta, prostie, etc. etc. in demersurile ce trebuie facute indiferent de stadiul in care a ajuns fiecare dintre noi!
Si inca ceva, nimik nu se va schimba daca nici macar tu nu crezi in asta sau cel putin nu faci ceva in legatura cu situatia respectiva!
Salutari si numai bine!

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Tue Dec 16, 2008 10:12 pm

la ce te referi exact? mie mi-e ciuda pe atitudinile astea "eu sunt tare ca am luat". mah, fii om mai intai, las ca stie fiecare ce e bine pentru el, la urma urmei vorba aceea, nu poti baga 4000 de oameni pe 2000 de locuri. acuma serios, nu cred ca merita sa trantesti un om in depresie numai pentru ca a fost cu un pas in urma ta la un moment dat, la urma urmei cel care e mai la urma poate depasi de departe un om performant pana la un punct si apoi culcat pe o ureche. eu una ma oftic cand vad dinastea. au fost oameni tari in stiinta care au picat examene la vremea lor, iar apoi au dat ceva bun omenirii. eu am multi colegi valorosi fata de care am toata stima, care nu merita astfel de atitudini. si-apoi e greu cand iti da viata un sut.
cat despre facut ceva in legatura cu asta... ce crezi ca pot face? am un coleg caruia i-as da oricand ce am luat eu la rezi, cu tot cu fericirea aferenta, pentru ca el n-a luat, dar sunt convinsa ca-l merita mai mult decat mine - crezi ca ar fi posibil?. eu n-am nici curajul si nici puterea lui dr_holliday, dar ma introduc oricand daca cineva sare cu o actiune pertinenta. (intre noi fie vorba, decat sa bage stupizenia de posturi, mai bine facea cu totii aia doi ani de stagiatura la drq-n praznic care se faceau inainte, te mai maturizai ca medic, te dezlipeai de profi si incepeai sa gandesti medical - parerea mea, monser).

Return to “Rezidentiat 2009”