Admitere 2009

Voi ce intrati lasati orice speranta
monicutza
elder
elder

Re: Admitere 2009

Postby monicutza » Mon Dec 01, 2008 6:53 pm

daca te transferi cred ca nu dai admitere dar trebuie sa iti aprobe transferul si nu cred ca merge de la farma la mg.. ca nu au legatura cam deloc poate sportu si engleza :D

Catalina_3li

Postby Catalina_3li » Mon Dec 01, 2008 11:43 pm

Am cartile de teste de anul trecut...de bio si de chimie.Am si manualul de la chimie de elena alexandrescu si viorica zaharia editura crepuscul 2006.cine e interesat id-ul meu de mess e catalina_3li.va rog nu-mi dati add daca aveti de gand sa fiti nepoliticosi :)

Kami-sama

Postby Kami-sama » Tue Dec 02, 2008 4:06 pm

Indraznesc sa pun si eu o intrebare, dupa ce am citit tot topicu asta:

E mai utila chimia sau fizica pentru medicina (presupunem ca ma refer la generala) ?

Nu de alta dar sunt om de mate-info de formatie, si prefer fizica peste chimie in orice zi. :)

DNCF
junior
junior

Postby DNCF » Tue Dec 02, 2008 7:41 pm

Chimia si fizica pe care le inveti in liceu tin in mare parte doar de cultura ta generala. Daca la fizica te simti mai stapan pe materie, n-are nici un rost sa te complici alegand chimia. Dar sa ai grija sa ai totusi un mic habar si de chimie organica (mai ales ultima parte - aia cu glucide, lipide, proteine si aminoacizi) pentru ca n-o sa-ti strice la biochimie (care e materie cu 11 credite, deci cu cea mai mare pondere in anul I). Bafta!
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. (Albert Einstein)

Kenjislove
newbie
newbie

Postby Kenjislove » Tue Dec 02, 2008 9:44 pm

monicutza wrote:daca te transferi cred ca nu dai admitere dar trebuie sa iti aprobe transferul si nu cred ca merge de la farma la mg.. ca nu au legatura cam deloc poate sportu si engleza :D

nu era vb de transferat..era vba de dat la medicina prin anu 4 de farma... timp in care as face ji biofizica,anatomie,biochimie, farmacologie si multe altele cat de cat comune...

fair_dinkum
newbie
newbie

Postby fair_dinkum » Wed Dec 03, 2008 11:50 am

Salutare tuturor... sunt o posibila studenta la Facultatea de Medicina anul viitor, dar sunt macinata de 1000 de indoieli si ma gandeam ca aici e cel mai nimerit loc unde sa lansez cateva intrebari. In primul rand, parintii mei sunt amandoi medici si am crescut spunand ca nu voi da la medicina nici in ruptul capului. Iar anult recut, in indelungile mele framantari in legatura cu viata de dupa liceu, am ajuns la concluzia ca nimic din ce credeam ca imi doream sa fac nu semana in realitate cu ideea mea despre ele. Am ajuns deci la concluzia ca medicina e singura meserie care mi-ar aduce multumiri... DAR...pe de alta parte...cum nu sunt convinsa ca e alegerea pentr mine..si peste tot pe ent am citit chestii gen 'NU DATI LA MEDICINA!!!'..as vrea totusi sa stiu parerea unor oameni avizati. In general am fost elevul care a preferat partea practica sic ea mai mare grija a mea e sa nu fie numai toceala...mentionez ca nu asociez invatatul cu toceala, stiu ca este enorm de invatat. A mai trecut cineva dintre voi prin aceleasi indoieli ca ale mele? Astept cu adevarata nerabdare raspunsurile voastre :green:

DNCF
junior
junior

Postby DNCF » Wed Dec 03, 2008 1:00 pm

viewtopic.php?f=1&t=7163&st=0&sk=t&sd=a&start=20

Vezi ca am mai postat ceva despre asta si in topicul de mai sus. Daca ai ambii parinti medici stii la ce sa te astepti dpdv al meseriei in sine, care e extrem de practica. Ca sa ajungi la practica treci prin multa teorie, din pacate nu in intregime utila sau relevanta. Din pacate, in facultatea asta chiar se incurajeaza toceala, insa tu decizi cum sa inveti. Daca vrei sa faci intr-adevar ceva practic pe timpul facultatii, fie ai noroc sa dai de asistenti in anii clinici care sa stea de tine, fie mergi tu in garzi ca sa mai prinzi cateva chestii.
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. (Albert Einstein)

Kami-sama

Postby Kami-sama » Wed Dec 03, 2008 4:26 pm

DNCF wrote:Chimia si fizica pe care le inveti in liceu tin in mare parte doar de cultura ta generala. Daca la fizica te simti mai stapan pe materie, n-are nici un rost sa te complici alegand chimia. Dar sa ai grija sa ai totusi un mic habar si de chimie organica (mai ales ultima parte - aia cu glucide, lipide, proteine si aminoacizi) pentru ca n-o sa-ti strice la biochimie (care e materie cu 11 credite, deci cu cea mai mare pondere in anul I). Bafta!

Am habar, mai mult de pe wikipedia, decat din liceu. :lol:

Mersi de raspuns, am sa revin cu alte indoieli cand ma apuca.

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Thu Dec 04, 2008 8:20 pm

[quote="Kenjislovenu era vb de transferat..era vba de dat la medicina prin anu 4 de farma... timp in care as face ji biofizica,anatomie,biochimie, farmacologie si multe altele cat de cat comune...[/quote]

sincer nu cred ca iti echivaleaza pentru ca nu faci aceeasi chestie si trebuie sa fie de acord sefu fiecarei catedre sa iti echivaleze notele..avand in vedere ca si info de abia se echivaleaza sincer nu cred ca iti echivaleaza anatomii sau celelalte eventual chimia si poate fizica oricum mai ai alte enspe mii de materii de facut si nu vad care e afacerea :D
eventual te baga in anu 2 si te pune sa refaci ce nu ai facut din anu 1 deci.. e cam complicat

Kenjislove
newbie
newbie

Postby Kenjislove » Fri Dec 05, 2008 12:17 am

da..am intzeles..afacerea e k ..ma gandeam k ar fi ramas mai putine..in anu 1..anatomie,genetica,marketing ji psihologie...ji as fi avut timp de ambele fac in acelaji timp :P .. but anyways tks.. e o chestie ft indepartata ji ft teoretica

ars medicina
junior
junior

Postby ars medicina » Fri Dec 05, 2008 1:58 am

dracului s-a dus limba romana, pe apa sambetei...
Medicină ”bazală” pe dovezi

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Fri Dec 05, 2008 11:52 am

hai ma..ca asa au sarit si pe mine in cls a doishpea :P

ars medicina
junior
junior

Postby ars medicina » Fri Dec 05, 2008 1:43 pm

bine scuzele mele... poate aveau dreptate totusi... nu stiu, ziceam "ji" eu "asha"... "mey"

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Fri Dec 05, 2008 9:11 pm

cosmina-gabriela wrote:hai ma..ca asa au sarit si pe mine in cls a doishpea :P

pai daca nu stiai sa scrii :D

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Dec 05, 2008 10:28 pm

fair_dinkum: sa vezi ce-a mai ras proful de biochimie de mine in anul 1 cand ne-a intrebat de ce am dat la medicina (asa, ca sa ne cunoastem) si eu i-am zis senina ca pentru ca m-am gandit eu ca e singura facultate unde e mai multa practica decat teorie, sau ca cel putini vezi imediat partea practica si nu inveti chestii abstracte (care pt mine erau logaritmi, integrale - desi facusem real - filozofie, filologie, istorie etc. :) ).

Acum am ajuns in anul 6 si imi mentin parerea, nu e abstract, e logic, dar trebuie sa citesti si sa intelegi extrem de multa informatie ca sa vezi logica, sa vezi cum se leaga toate si sa poti sa aplici practic. Primii 2 ani sunt groaznici pentru cineva care nu apreciaza teoria, esti bombardat cu o tona de informatii, nici nu pot sa-ti dau un exemplu ca sa intelegi cat de vast e domeniul :) ai cam 200-300 pagini de citit &inteles &retinut detalii (sau tocit, dar ai zis ca nu faci asta) pt fiecare examen de biochimie, biofizica, anatomie, fiziologie, histologie, fiziopatologie, microbiologie, imunologie, genetica (uita-te si tu pe wikipedia cu ce se ocupa fiecare). Partea buna e ca toate sunt foarte interesante, dar doar daca te apuci tu sa le studiezi singura. De fapt cam asta e regula de baza la medicina, nu-ti da aproape nimeni mura in gura, trebuie sa cauti informatia si sa inveti singur si e si un obicei sanatos pt cand o sa fii medic. Daca te bazezi doar pe cursuri, multe sunt explicate f prost si plicticos, greu de inteles. Partea proasta e ca te saturi la un mom dat, e foarte usor sa iti gasesti alte chestii de facut in loc sa citesti pt facultate, dar asta presupun ca depinde de fiecare in parte. Alta parte buna e ca (cel putin acum) toata lumea termina facultatea, de cele mai multe ori in doar 6 ani :D, indiferent de cat de capabil, cu chef, interesat esti.

Asta legat strict de problema ta cu practica vs. teorie.

Daca vrei info despre cat de naspa sunt (unii,poate cei mai multi) asistenti care nu iti explica nimic in anii mai mari si fug de tine prin spitale, despre cat de incorecte sunt unele examene, despre cum sunt colegii, atmosfera si alte frustrari de tipul asta citeste si tu forumul (eu asta am facut intr-a 12a, macar n-am putut spune ca n-am stiut in ce ma introduc :D )

Cateva teme de gandire pe care ti le-as mai propune, de la inaltimea anului 6 :p ar fi:
- in primii 2 ani cand tu o sa ai ore de la 8 dimineata la 8 seara sau cel putin atat o sa stai la facultate ca ai o fereastra de 2 ore la pranz dar nu e destul timp sa ajungi acasa, o sa ai colocvii, lucrari si in general o sa fii destul de stresata de facultate, colegii tai de liceu de la alte facultati iti vor povesti ce marfa e facultatea lor, cum au timp liber, cum se duc ei prin oras si se distreaza, ce marfa e sa fii student :p (bine, poti face si tu asta, ti-am zis, toata lumea termina facultatea).
- in anul 3 cei mai multi colegi de liceu vor termina facultatea si vor vorbi doar de ex de licenta. Tu te vei gandi cu groaza ca mai ai inca 3 ani :D macar mai fac si ei mastere si prostii, a doua facultate, te incalzeste un pic
- in anii 4-6, colegii tai de liceu, vor termina, dupa caz, masterul, a doua facultate, tu incepi sa te gandesti de ce naiba ti-a trebuit medicina :D tot atunci, daca nu si mai devreme, colegii tai de liceu vor incepe sa lucreze, vor avea banii lor, se vor muta, tu vei sta in continuare la camin sau cu parintii ca esti inca in facultate si n-ai resurse. Sigur, poti face si tu asta, sunt destui care lucreaza desi sunt la medicina. In plus, ei vor discuta doar despre serviciu, tu despre facultate/spitale, dar macar povestile tale le vor parea foarte interesante (toti sunt fascinati de boli si spitale :) )
- cand zici si tu ca gata, ai terminat facultatea, te trezesti ca trebuie sa dai examenul de rezidentiat, care e un fel de admitere, doar ca mult mai naspa. Ca rezident, timp de 3 pana la 9 ani, functie de ce specializare iti alegi, esti angajat in spital, primesti un salariu f mic (10 milioane in 2008 - colegii mei de liceu au de la 20 mil in sus :) dar poate pana termini tu se mai schimba lucrurile - asa am zis si eu :D ), ca sa poti sa te intretii trebuie sa iti iei un al doilea job. Unii mai si renunta la medicina in momentul asta (cei care au zis ca macar sa termine facultatea, mai renunta unii si pe parcurs).
Pentru mine (si multi altii) nu conteaza asa mult ce fac colegii din liceu, dar e o chestie pe care o observi, in general tii legatura cu ei, sunt de aceeasi varsta cu tine etc. si mai ales cand te mai saturi de facultate te face sa te gandesti de ce ai ales medicina, poate era mai bine sa te gandesti la toate astea intr-a 12a :) Pe de alta parte ai o idee mult mai clara despre ce o sa faci in viata decat la alte facultati. Pe de alta alta parte nu prea conteaza ce facultate faci pentru ce idei iti vin pe parcurs ca poti sa faci in viata (apropo de analiza ta a lucrurilor care te-ar multumi).

Si ca ultima indoiala (pe care eu o am de-abia acum): ca medic ai o responsabilitate imensa, pentru mai multe detalii citeste pe sectiunea "Discutii pe bune" topicul "ce inseamna pentru voi sa fii "medic" ". Pe mine incepe sa ma sperie, corelat cu toate scandalurile din presa cu malpraxisul medical. Nu mi-era mie bine cu o slujba la birou in care invarteam hartii si daca greseam ma dadea afara si atat ? :)

Sper ca nu te-am ingrozit, intentia era doar sa iti zic ce mi-ar fi placut mie sa stiu intr-a 12a. Daca te gandesti sa ma intrebi daca as face tot medicina, raspunsul e cred ca da :)

Succes !
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Kenjislove
newbie
newbie

Postby Kenjislove » Fri Dec 05, 2008 10:50 pm

clasa a 12-a nu mai sunt .. bacul l-am dat, (9,50) .. stiu romana si stiu sa scriu corect cand trebuie..pe un forum nu prea imi arde de dastea .. so back off.. :|

ars medicina
junior
junior

Postby ars medicina » Fri Dec 05, 2008 11:06 pm

bai, vad ca se poate scrie si corect.
nu inteleg atitudinea ta totusi. cat despre scrisul tau: ori vrei sa atragi atentia... ori chiar ti se pare "cool" sa scrii asa, ori "uncool" sa scrii romaneste corect (asa cum ai invatat tu la romana de ai luat bacu cu 9.50 :D ...de parca imi reflecta mie ceva nota ta din bac).

Kenjislove
newbie
newbie

Postby Kenjislove » Fri Dec 05, 2008 11:38 pm

e o poveste chestia cu scrisul..un fel de pariu..ideea era ca nu trebuie sa critici fara sa cunosti

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Fri Dec 05, 2008 11:50 pm

totusi, suntem pe un forum de medici(nu pe forumul cul girl).trebuie sa ne purtam in consecinta

baftalo

Kenjislove
newbie
newbie

Postby Kenjislove » Sat Dec 06, 2008 12:25 am

hai ca deja o dam in off topic..(topic de studenti apropo, ba chiar elevi ..) eu inchei .. ms pt inf

fair_dinkum
newbie
newbie

Postby fair_dinkum » Sat Dec 06, 2008 9:49 am

B3, mersi enorm pentru raspuns :D si sa stii ca toate intrebarile astea chiar mi le-am pus si eu...daca nu o sa mi se urasca de atate invatat, invatat, invatat si timp de 6 ani, timp in care toti ceilalti cunoscuti ai mei au o viata bine mersi, fara o mie din grijile mele. Dar mi-am zis: "Lasa, probabil sunt profii f buni si te impulsioneaza" ... - 1 vis spulberat :)) Dar exista profi f buni la Carol Davila macar? Sa prinzi macar cativa, daca esti norocos... Sa inteleg deci ca fiecare se descurca cum poate, si ca daca nu esti foarte sigur ca asta vrei sa faci din liceu, facultatea are grija sa-ti omoare tot entuziasmul? Eu speram la o oarecare crestere in prezenta unor oameni "Interesati de evolutia ta academica".. Sa nu fiu inteleasa gresit, nu m-am bagat in borcanul cu medicina impinsa de parinti...doar de conjuctura..am ales-o oarecum prin eliminare...mai aveam dreptul ca o varianta apropiata firii mele, dar am ajuns la concluzia ca e prea multa mizerie (la modul figurat)..si am spus sa aleg mizeria la propriu din spitale.. :lol: :?

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Dec 06, 2008 4:55 pm

Eh, nu, sunt si profi buni, sunt si asistenti exceptionali. Dar nu foarte multi si chiar si ei se mai satura uneori. Chiar s-a intamplat de cateva ori ca la prima intalnire si proful si asistentul sa aiba o atitudine de "iar au venit studentii? :roll: ", total defensiva si apatica, dar dupa 2 zile cand a vazut ca venim in continuare si chiar vrem sa invatam sa devina brusc foarte interesat sa ne ajute, sa ne explice, sa stea cu noi. Asta depinde si de cum te prezinti tu, grupa ta, la cei de genul asta atitudinea initiala cred ca vine din dezamagirile produse de studenti (caci nici medicinistii nu-ti imagina ca sunt toti, sau cei mai multi, super interesati de facultate :) ). Exisa si cazuri in care si sa-l bati si nu vrea sa-ti zica nimic si fuge de tine, oricat de ireal mi se parea si mie inainte :) Vezi ca mai e un topic, nu mai stiu daca aici sau la Discutii pe bune cu titlul profesori buni sau ceva in genul asta, o sa-ti dai seama cand il vezi.

Si daca esti foarte hotarat ca asta vrei sa faci din liceu, facultatea tot poate sa-ti omoare tot entuziasmul :D Important e cum privesti tu lucrurile. Eu am ajuns sa privesc facultatea ca pe o etapa obligatorie spre ceea ce vreau sa fac, din care iau ce-i bun, ignor sau incerc sa schimb ce-i prost. Sigur ca detasarea asta nu functioneaza intotdeauna :D

Faptul ca ai parinti medici este ceva pozitiv. O data pentru ca o sa ai intelegere acasa, au facut si ei medicina, chiar daca pe vremea lor era altfel. Si din alt punct de vedere, desi nu este de dorit :), iti mai pun o vorba buna pe ici pe colo, iti mai deschid niste usi in sistem.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

laviniast

Postby laviniast » Mon Dec 08, 2008 9:58 pm

multumim b3 pentru toate sfaturile si felul in care ne expui cate ceva din experienta ta,ca student la medicina in ultimul an. ti-as ramane recunoscatoare daca in viitor ne ai mai da cateva 'tips' despre cum a fost primul an de faculate,primele reactii si alte lucruri interesante..

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Dec 11, 2008 11:21 pm

hihi, devin si clasic in viata :p Cu placere, sper sa va foloseasca experienta mea.

Vedeti aici viewtopic.php?f=1&t=2411 topicurile "ghidul proaspatului boboc la medicina" si "intrebari anul 1" dar n-au asa mare relevanta acum cand sunteti a 12a de-abia. Mai uitati-va si pe ariile "Rezidentiat" si "Viata in spital" ca sa va speriati un pic dar nici alea nu stiu cat de relevante sunt pentru voi, in 6 ani se schimba muuulte (sper!). Cititi forumul cu masura insa, internetul (si forumul) dau dependenta si in plus nu tot ce scrie pe forum e si adevarat, sau e doar adevarul celui care scrie ;)

arashi
newbie
newbie

Postby arashi » Fri Dec 12, 2008 5:16 pm

buna tuturor...am citit cu atentie postarile la acest topic...ma face sa ma simt un pic mai increzatoare faptul ca nu sunt singura care s-a decis in ultimul an sa dea la medicina...sunt atrasa de medicina de mult timp dar nu ma gandeam ca as putea in viitor sa dau la medicina...motiv:pai stiam (ca oricine de altfel) ca e mult de invatat..ca se intra greu..si nu m-am interesat exact cu ce se mananca de fapt:P...mama mea e ultimul an la scoala postliceala de asistente...si asta m-a determinat intr-un fel sa ma gandesc mai bine ce sa fac...ce imi doresc cu adevarat...vin dintr-o familie modesta..si pentru mine conteaza foarte mult sa intru la buget... parintii mei mi-au spus ca ma vor sustine orice ar fi..se imprumuta fac ei ceva...dar conditia e sa imi doresc cu adevarat...au fost nopti intregi nedormite gandindu-ma daca e bine ce fac...pana la urma e un efort mare pentru ei....asta imi doresc cu adevarat?am ajuns la concluzia ca da asta imi doresc..stiu ca e mult de munca..de invatat ...dar chiar imi doresc si le-am zis ca si eu mi-am pus o conditie...ca daca nu intru la buget (chiar daca intru la taxa ) imi introduc dosar in alta parte..sincer e un efort prea mare pentru ai mei (eu stau in plopeni si in plus ar mai fi si caminul de platit pe langa taxa de la facultate care este foarte mare..si toate sunt scumpe..mancare ,haine).. asta e singurul lucru care m-ar putea opri sa nu dau la medicina..am avut mii de indoieli..dar acum sunt decisa...ma sustine toata lumea..totul depinde de mine...am inceput sa invat singura la biologie doar la chimie o sa fac meditatii incepand cu anul care vine si mai am si eu asa cunostinte in acest domeniu..nu pot sa zic ca-s bata dar nici experta..dar am vointa..si cred ca asta conteaza cel mai mult...trebuie sa te sacrifi intr-un fel pentru ce-ti doresti....inca nu am facut rost de carti..la biologie am o carte din 2003 aceasi editura si autori..dar cred ca nu e buna...s-au mai schimbat denumiri ceva nu?am caietul mamei de anatomie ..si inca cateva carti..le-am confruntat si ideile principale le-am invatat...ceea ce sunt sigura ca nu se schimba......foarte putin de altfel ca am avut mult de invatat si pentru teze lucrari dar in vacanta asta o sa invat mai mult....
sora mea a vrut sa-mi faca o surpriza si a cumparat cartea de la o librarie..aceasi editura autori...dar editata in 2008...are doar 126 de pagini..pe cand aia editata in 2006 are 176 de pag...am dat-o inapoi...acum vreau sa fac comanda ca alta varianta nu am...dar daca ati putea sa ma ajutati as fi recunoscatoare.....am foarte multe carti dar ce trebuie nu am...cum as putea sa fac rost de ele..nu cunosc pe nimeni de aici care a dat la medicina..cineva care m-ar putea ajuta..si sa dau comanda nu sunt asa sigura daca alea sunt cartile care trebuiesc...si cartea de teste mi-ar trebui dar am citit pe aici ca o poti procura de la poarta...o sa-mi fac drum pe acolo sa iau cartea cat de curand...sper...trebuie...
o sa dau la chimie...mi se pare ca,cartea de a 11 -a este la fel cu cea dupa care am invatat dar nu sunt sigura ca am gasit cu diferite coperti...sunt confuza si nici nu stiu exact ce sa comand...dak as stii exact cum arata fiecare ar fi mai bine...
ma ajutati si pe mine va rog mult :help: :help: :help:
Everything has beauty ,but not everyone sees it.

ANUBISa
newbie
newbie

Postby ANUBISa » Sat Dec 13, 2008 6:02 pm

:| Ce chestie ! Daca nu mentiona arashi anul in care este editata nici nu ma gandeam sa verific :?. Cea din 2006 nu cred ca se gaseste usurel asa ca am sa invat dupa a mea, 2008 , cu 125 pag. Aveti cumva idee ce are varianta din `06 in plus in alea 20 de pag ?
I intend to live forever - so far, so good

Alfa_omega
senior
senior

Postby Alfa_omega » Sun Dec 14, 2008 10:43 am

Nimic.
O am eu pe cea din 2006, si are 128 de pagini, iar fara primele 2 pagini tot 126. Cea din 2008 e cam ca fel ca cea din 2006, adica are aceleasi lectii si informatii, doar ca a aparut in 2008.
Diferente mari existau intre manualul din 2006 si manualul mai vechi(din 2002 mi se pare), in sensul ca ala mai vechi avea mai multa anatomie.
Oricum, si cel din 2008 e foarte bun pentru admitere.
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Sun Dec 14, 2008 12:58 pm

hop -asa
cum stati cu materia? :)

in ian apare prima carte de grile (chimia) daca va mai ganditi s-o luati

Alfa_omega
senior
senior

Postby Alfa_omega » Fri Dec 19, 2008 10:50 pm

Am si eu o intrebare
La admitere, se pot da intrebari pe baza anumitor informatii gresite din manual?(nu de alta, dar manualul are destule greseli)
Sau toate intrebarile sunt verificate inainte de a fi date la examen?
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...

durere de cap
senior
senior

Postby durere de cap » Fri Dec 19, 2008 11:23 pm

Alfa_omega wrote:Am si eu o intrebare
La admitere, se pot da intrebari pe baza anumitor informatii gresite din manual?(nu de alta, dar manualul are destule greseli)
Sau toate intrebarile sunt verificate inainte de a fi date la examen?

sunt verificate.

Ioana.
junior
junior

Postby Ioana. » Sat Dec 20, 2008 10:30 pm

Da' manualul sa nu-l verifice. Nici culegerea de teste.
Ca doar numai asa ne este stimulat spiritul investigativ.

Kamy
junior
junior

Postby Kamy » Mon Dec 29, 2008 2:39 pm

pana la urma culegerile apar in ianuarie? ca eu stiam ca o sa apara din decembrie.
caut calendarul de admitere 2009 da' cred ca cei de la facultate nu l-au postat ink pe internet.mi se pare o totala lipsa de informatie :-<

dyddy
junior
junior

Postby dyddy » Mon Dec 29, 2008 6:11 pm

dar de ce vreti voi sa dati la medicina?
Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci!

razvv
senior
senior

Postby razvv » Mon Dec 29, 2008 6:14 pm

dyddy wrote:dar de ce vreti voi sa dati la medicina?

de ce? nu-ti place concurenta? :lol:

dyddy
junior
junior

Postby dyddy » Mon Dec 29, 2008 6:20 pm

razvv wrote:
dyddy wrote:dar de ce vreti voi sa dati la medicina?

de ce? nu-ti place concurenta? :lol:

:lol: :lol: :lol: ba da, te faci mai ambitios; eu am terminat deja :allright:
Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci!

razvv
senior
senior

Postby razvv » Mon Dec 29, 2008 6:29 pm

:rightblinky: Felicitari! Si regreti ca ai trecut prin aceasta facultate?

dyddy
junior
junior

Postby dyddy » Mon Dec 29, 2008 6:40 pm

razvv wrote::rightblinky: Felicitari! Si regreti ca ai trecut prin aceasta facultate?

hmmm daca as lua o de la capat, cred ca nu as mai face aceeasi facultate... nu regret ca am terminat o, ca sunt dr acum si e misto, e ceea ce am vrut sa fac
e lunga si grea,,,.,, si iti cam mananca tineretile
de aia v am si intrebat de ce vreti sa dati la medicina... si ... daca stiti in ce va bagati, ca s ar putea sa nu mai puteti iesi.. :mrgreen:

Atyna
junior
junior

Postby Atyna » Thu Jan 01, 2009 11:09 pm

Buna :D sunt si eu in cls a12a si vreau sa dau la medicina in Bucuresti si vroiam sa mai aflu lucruri noi direct de la sursa.
Intrebarea mea este : cum faci sa inveti cat mai usor si mai eficient o cantitate atat de mare de informatie?
Bine,am inteles ca ceea ce invat eu acu pentru admitere,se invata in facultate in numai o saptamana,dar as vrea sa stiu cum reusesc cei care ajung sa ia bursa :D
He who has a why to live can bear almost any how.
-Friedrich Nietzsche-

dr.ruxy
senior
senior

Postby dr.ruxy » Fri Jan 02, 2009 1:32 am

muncesc si au noroc
Nu exita esec, exista feedback!

daby
senior
senior

Postby daby » Fri Jan 02, 2009 1:35 pm

muulta munca nopti nedormite si multa cafea :allright: si invatatul din timp nu lasat in sesiune

Return to “Pre-med”