Poate sa imi explice cineva care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pt transfer daca am luat rezi pe post in slobozia iar centrul de pregatire este bucuresti?
Am un bebe de 10 luni si domiciliul in Constanta si imi este aproape imposibil sa ma mut in bucuresti!
Multumesc!
Transfer din Bucuresti in Constanta Med de Urgenta
- mirelasf
- newbie
-
- senior
Re: Transfer din Bucuresti in Constanta Med de Urgenta
Trebuie sa ai acordul conducerii univ din Buc,si acordul coordonatorului si al decanului din Constanta....si aici incepe dansul-in c-ta d-na dr este sef de lucrari de ani,dar nu este acreditata de Buc.,cel putin nu era pana acum,poate incepand din ianuarie daca vrea dr.Arafat(sau cum il cheama).Si cu detasarea este greu din acelasi motiv.Succes.
- marmotul
- elite
incearca initial cu detasarea, ca e mai usor de obtinut. rogi pe cei de la dsp buc sa iti repartizeze initial stagiile pentru care ai profi si in constanta: stagiul de med interna, etc etc. e o solutie temporara dar e mai bine decit nimic. poate pina termini tu stagiile astea se rezolva si cu acreditarea de care spunea colega de mai sus

- mirelasf
- newbie
razwin2 wrote:incearca initial cu detasarea, ca e mai usor de obtinut. rogi pe cei de la dsp buc sa iti repartizeze initial stagiile pentru care ai profi si in constanta: stagiul de med interna, etc etc. e o solutie temporara dar e mai bine decit nimic. poate pina termini tu stagiile astea se rezolva si cu acreditarea de care spunea colega de mai sus
Va multumesc mult!