trident wrote:din moment ce listele sunt publice este evident ca nu a fost nicio teza strecurata (implicit fraudulos, as zari aici o tautologie).
imi pare rau daca stric bucuria cuiva, dar Comunicatul de presa poate sa arate in orice fel, asta nu anuleaza rezidentiatul.
o sa mi se supere pana la cer 27799559, dar personal nu vad decat o eroare de tipar. nimic nu implica introducerea unei teze, ci doar cel mult o citire aiurea a listei.
mi se pare lipsit de logica ce sustine 277889, daca voiau sa bage 80 de teze le bagau si le citeau dupa aia cu tot cu alea 80, si iesea si la calcul.
sigur ca era grav sa se fi bagat un candidat, dar faptul ca in comunicatul de presa apare o greseala face din toata tarasenia o gogoasa rasuflata, ceva gen "puiul cu doua capete care de fapt nu era pui si nua vea doua capete.
draga 223355, mergi cu asta pana unde vrei matale, nu te opresc eu. DNA, CEDO, ce vrei tu. doar ca eu nu sustin asa ceva pentru simplul motiv ca nu exista niciun argument in favoarea celor sustinute de tine.
In atentia d-lui dr MT:
1) Las-o mai moale cu "greselile de tipar" si vezi-ti de "bubele" dumitale! si la propriu si la figurat!!!
2. Din tot ce ai postat dumneata pana acum poate vedea o tara intreaga cam ce iti poate pielea.....instigare la fals si minciuna, lipsa de verticalitate, absenta principiilor morale minime, pactizare cu impostura si incompetenta etc - toate transpar si sunt argumentate de postarile dumitale pe acest topic.....Ai dumneata motive solide, le stim noi care.....auzi "greseala de tipar" ha ha ha, bine te-au instruit baietii.....Ai mai montat cumva cativa acoliti pe topic?? Prea pareau preocupati baietii sa arunce in derizoriu topicul si noi nu stiam care era mecanismul...adica era pe linie de sti dumneata ce....eu montez, tu montez noi montam...de la centru cu indicatii marete!!! Asta rezulta acuma clar...Tu esti cine esti si ai ajuns cu sprijinul "nostru", tu monteaza pe altii...(gasca la nevoie nu te lasa, am vazut-o care este si ce interese poarta) mai arunca si cu taxa si cu Basescu...mai introdu oleaca de patriotism ieftin, mai strecoara o greseala de tipar....reciteste-ti postarile si incearca ne contrazici....este bine....ca am inteles....de ce ai aceste opinii, asa ti-a fost trasata sarcina....
3) Comunicatele sunt singurele documente oficiale care exista si in forma tiparita si semnata ...cine semneaza o greseala de tipar, plateste!! Dumneata daca semnezi un document medical gresit, platesti...Sau nu stiai? Nu ai aflat inca??? Si nu stiai ca listele nu sunt semnate?....Sper ca ideea cu greseala de tipar sa nu fie sugerata....acum stim de cine....si cand....
4. Si pt. linistea dumitale si a acolitilor: nu este vorba de punctajul nostru!!!! Speram ca ti-ai dat seama ca stim destula carte cat sa difentiem o macula de o pustula!!!-si la propriu si la figurat pustula.....
Si nu dorim sprijinul unuia ca matale
Si ca sa fiti linistiti cu totii: aduceti argumente mai solide! Astea sunt perimate deja!
O teza aruncata dupa comunicat in plaja 905-588, indiferent ca era plaja in 905-795, 794-732, 731-701 etc si fara importanta de la acest nivel, decala pozitia 2799 la pozitia 2800!!Pana la proba contrarie, este singurul lucru clar: toate pozitiile cu punctaj 588 trebuiau sa se incadreze in maximul 2799! Ce vreti mai clar decat atat? Numai daca un nume cu un punctaj sub 588 ajungea in lista peste pozitia 2799 putea sa decaleze 2799 la 2800!! Nimic mai clar!! Ce greseala de tipar, care greseala de tipar? Este mai usor sa notezi 2800 decat 2799, este la mintea oricui..Cineva a gresit calculul, sunt de acord, a fost luat de val (nu a tinut cont cu exactitate de punctele scazute) si s-a incurcat...dupa comunicat, asta este, o "greseala uman"...
Dar imi este greata si consider ca mi-am facut datoria!!!
Oricum, eu nu am nimic de pierdut!!!