Cei care sustin si preaslavesc corectitudinea acestui examen sunt rugati sa raspunda! Inteleg ca exista supranatural si etc, dar chiar asa hocus-pocus sa mai apara un concurent?

Spark wrote:Unii au probleme cu grilele anulate, da' pe mine ma intereseaza de unde aparu aceasta diafana prezenta medicala, din moment ce au fost doar 4127 numere de concurs?!
Cei care sustin si preaslavesc corectitudinea acestui examen sunt rugati sa raspunda! Inteleg ca exista supranatural si etc, dar chiar asa hocus-pocus sa mai apara un concurent?
ref wrote:cred ca e grila master 4128.dar cum naiba la aia care au depus contestatii nu li s-a modificat punctajul???ciudat
ref wrote:cred ca e grila master 4128.dar cum naiba la aia care au depus contestatii nu li s-a modificat punctajul???ciudat
Insomnia wrote:ref wrote:cred ca e grila master 4128.dar cum naiba la aia care au depus contestatii nu li s-a modificat punctajul???ciudat
pai, grila master poa' sa candideze???![]()
nu putea fir-ar a dreq de grila sa candideze in locu' meu sa iau si io 941 de pcte dupa ultimele "noutati"????....
Spark wrote:Insomnia wrote:ref wrote:cred ca e grila master 4128.dar cum naiba la aia care au depus contestatii nu li s-a modificat punctajul???ciudat
nu putea fir-ar a dreq de grila sa candideze in locu' meu sa iau si io 941 de pcte dupa ultimele "noutati"????....
Dap, vreau si io o grila master de-asta smekera sa flexeze neuronu' pt mine!![]()
Hai noroc, Insomnio!
Spark wrote:Insomnia wrote:ref wrote:cred ca e grila master 4128.dar cum naiba la aia care au depus contestatii nu li s-a modificat punctajul???ciudat
Dap, vreau si io o grila master de-asta smekera sa flexeze neuronu' pt mine!![]()
Hai noroc, Insomnio!
dr_arm wrote:wow! chiar poate exista o lege a compensatiei. nu am gresit la imbulinat, am trecut exact aceleasi raspunsuri din caiet si aveam la recorectare cu 30 de puncte mai mult decat la scanare. nu am facut contestatie si chiar imi era ciuda. faza cu intrebarea de la CM... stiam ca nu aveau cum sa fie raspunsurile ABD deoarece ele ar fi fost corecte la incizia in plan suprafascial asa ca am bifat cu incredere CE, si la CS am bifat ficatul. asa ca ...voi avea cu 9 puncte mai mult (pacat ca mai raman cateva pana sa ajung la cele 30)....
dr_arm wrote:nu am gresit la imbulinat, am trecut exact aceleasi raspunsuri din caiet si aveam la recorectare cu 30 de puncte mai mult decat la scanare.
rontzy wrote:Cei care au contestat grila de complement multiplu nu s-au gandit in felul urmator: cel mai probabil, cam toti am pus 2-3 raspunsuri, deci am luat intre2 si 5 puncte pe intrebare. Dupa anulare, am ramas si fara alea. Asa ca, eu personal cred ca nu avea asa mare importanta dc era sub sau suprafascial. Eu am pierdut 5 puncte si mi-e ciuda.
Insomnia wrote:da' chiar unde-i helios???
Spark wrote:O sa-l intrebe la stiri, draga kooksee. Treaba e grava. Daca era in ultimii 1000 nu interesa pe nimeni. Dar asa a furat locul altcuiva. O sa iasa scandal.
krossmen wrote:salut.
din google reiese ca a terminat la timisoara in 2007 si este pe MF la Slatina, Olt, anul trecut a luat 630p.
ps: am vazut ca apare la repartitia pe sali din 13 nov...
Spark wrote:krossmen wrote:salut.
din google reiese ca a terminat la timisoara in 2007 si este pe MF la Slatina, Olt, anul trecut a luat 630p.
ps: am vazut ca apare la repartitia pe sali din 13 nov...
Eu nu l-am vazut la repartitie, de aici indignarea mea. Acuma m-am uitat si eu pe rezidentiat.info si e acolo. Da' initial nu era. Vina tantelor de la DSP ca au creat confuzie! Ptiu, era sa-l dau la iRealitatea, saracu'.
trident wrote:pariu pe 14 milioane salariul de rezident
kooksee wrote:arata bine
antalgic wrote:se vede ca esti nf...3d,
antalgic wrote:
vezi ca mai bine de jumatat de posturi sunt aiurea si offline.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests