Mariusik wrote:1.stie careva cu 626 pe ce pozitie m-as afla?
Merci frumos
626-pozitia 2247
Mariusik wrote:1.stie careva cu 626 pe ce pozitie m-as afla?
Merci frumos
Dr.Angel wrote:mai da s-a invata lumea k intra pt prima data si baga direct intrebarea...........ce-i cu lenea asta? nu stiti sa cautati prin restul postarilor k majoritatea intrebarilor isi gasesc raspuns...........
iulisa_ wrote:AVETI IDEE ANU ASTA SE MAI DA MF LA 65 % DIN NOTA CEA MAI MARE?
mdhritcu wrote:Poli AN017
vreo 6 peste 800
vreo 20 intre 700 si 800
vreo 30 intre 600 si 700
vreo 5 intre 500 si 600
restul sub 500
cea mai mare din sala = 889
dr_mish wrote:pt medicinista_bv pre pozitia 543
s_madalin wrote:nu pot sa descarc programul...
imi puteti spune cu 678 de puncte ce pozitie am?
multumesc anticipat!
cog1983 wrote:Salut! M-am intors si eu din Mucuresti![]()
Eu am auzit de cel mai mare punctaj de 920... La mine in sala (Poli AN010) cele mai mari punctaje din cate am vazut eu au fost de 850 si ceva (vreo 2) luate de colegii mei (ca restul n-am auzit cat au luat ca nu se spunea cu voce tare, dar nu pareau foarte fericiti...). In schimb au fost multe punctaje sub 600... foarte multe...
Si apropo, imi da si mie cineva link-ul cu tabelul ca sa vad unde ma situez ca sunt vreo 20 de topicuri noi a cate 15 pagini fiecare de cand n-am mai intrat. Sau imi spuneti cam ce loc am cu 742? Merci
alexa_doc wrote:dar cu 734? mersi mult.
dr_ wrote:Pe ce baza sunt facute aceste calcule daca nu se stiu punctajele tuturor?
Eu cu 737 pe cat o sa fiu?
karma_112 wrote:cog1983 wrote:Salut! M-am intors si eu din Mucuresti![]()
Eu am auzit de cel mai mare punctaj de 920... La mine in sala (Poli AN010) cele mai mari punctaje din cate am vazut eu au fost de 850 si ceva (vreo 2) luate de colegii mei (ca restul n-am auzit cat au luat ca nu se spunea cu voce tare, dar nu pareau foarte fericiti...). In schimb au fost multe punctaje sub 600... foarte multe...
Si apropo, imi da si mie cineva link-ul cu tabelul ca sa vad unde ma situez ca sunt vreo 20 de topicuri noi a cate 15 pagini fiecare de cand n-am mai intrat. Sau imi spuneti cam ce loc am cu 742? Merci
Avem acelasi punctajpozitia 692
dr_ wrote:Pe ce baza sunt facute aceste calcule daca nu se stiu punctajele tuturor?
carmina19us wrote:Buna,
as avea si eu o rugaminte, am luat 592 de puncte; stiu la limita, dar pe loc ma aflu avand in vedere notele mici ce s-au vehiculat pana acum? Am vreo sansa la vreun loc pe post?
mica23 wrote:cu 780 cam pe unde sunt? eu n-m gasit decat tabelul cu aproximativ 1800 de rezultate
lanaiba wrote:dr_ wrote:Pe ce baza sunt facute aceste calcule daca nu se stiu punctajele tuturor?
744
carmina19us wrote:E sigura nota de 920 de puncte? Ca nu am vazut sa o fi revendicat nimeni, doar in gluna.Asa pot si eu sa intru la deruta si sa zis ca am facut 930 de puncte. Pe cand rezultatele finale? Azi sau maine?
mica23 wrote:cu 780 cam pe unde sunt? eu n-m gasit decat tabelul cu aproximativ 1800 de rezultate
dr_mish wrote:cind se vor afisa rezultatele stie cineva?
dr_mish wrote:cind se vor afisa rezultatele stie cineva?
angel wrote:mica23 wrote:cu 780 cam pe unde sunt? eu n-m gasit decat tabelul cu aproximativ 1800 de rezultate
Unde ai gasit tabelul cu 1800 de rezultate?????
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests