sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si sa-i faci un cadou frumos duminica!!!!!

rontzy wrote:Noi stam la ibis parlament.
andrita wrote:eu stau la andy vis a vis de gara de nord.lion acolo stai si tu?
lion wrote:andrita wrote:eu stau la andy vis a vis de gara de nord.lion acolo stai si tu?
la tine la hotel e cazino,poate ne intalnim la o ruleta si nici nu mai e nevoie sa mergem la rezi.era un banc cu nevasta lui ilie care merge singura la mare si castiga ceva bani parca,apoi ii trimite un bilet :"din 5 lei mai am o mie,pa ilie!"
rontzy wrote:Neata la toata lumea!!!
Eu m-am imbolnavit.....![]()
Repartitia se va afisa cred ca pe la 15.00.
Spor la invatat!!!!
rontzy wrote:Nu stiu, dar am facut aseara niste frisoane groaznice....Cu mialgii si tot tacamul.... Abia ma tin pe picioare. Si mai trebuie sa merg si la lucru, ca sa nu mai vb de repetat ceva.... Asa ca...paziti-va in ultima clipa sa nu patiti ca mine....
AvLee wrote:rontzy wrote:Nu stiu, dar am facut aseara niste frisoane groaznice....Cu mialgii si tot tacamul.... Abia ma tin pe picioare. Si mai trebuie sa merg si la lucru, ca sa nu mai vb de repetat ceva.... Asa ca...paziti-va in ultima clipa sa nu patiti ca mine....
Deja am patito ...........
rontzy wrote:AvLee wrote:rontzy wrote:Nu stiu, dar am facut aseara niste frisoane groaznice....Cu mialgii si tot tacamul.... Abia ma tin pe picioare. Si mai trebuie sa merg si la lucru, ca sa nu mai vb de repetat ceva.... Asa ca...paziti-va in ultima clipa sa nu patiti ca mine....
![]()
rontzy wrote:Ia niste simptomatice, bea multe ceaiuri fierbinti....
Si poate nu ar fi rau sa iei niste Doxiciclina......chiar dc e ceva viral, poate avea ceva actiune (din experienta).....
blackdeceneu wrote:eu asa am patit la licenta, si mi-am luat casti antifonice
AvLee wrote:rontzy wrote:Nu stiu, dar am facut aseara niste frisoane groaznice....Cu mialgii si tot tacamul.... Abia ma tin pe picioare. Si mai trebuie sa merg si la lucru, ca sa nu mai vb de repetat ceva.... Asa ca...paziti-va in ultima clipa sa nu patiti ca mine....
lion wrote:bai ce-i cu voi?multa sanatate!ceaiuri multe,multe,humex raceala si gripa la mine merge beton si vitamina c.hai ca in 2 zile sunteti ca noi.
AndreeaAndrei wrote:'Neata(sa nu credeti cumva ca m-am trezit acum).Imi pare rau pt toti cei raciti.Multa sanatate si incercati cu Humex(3 pastilute pe zi plus o capsula seara).Mie imi merge foarte bine(desfunda nasul,e antipiretic,analgezic).Chiar e fain.Cum stati cu moralul?Eu am aceeasi senzatie ca iau dar nu mai sunt asa de sigura si ca iau ce vreau.Am schimbat vreo 3 optiuni pana acum(mai sunt vreo 3 de rezerva) si intr-un fial m-am stabilit la o singura specialitate dar sotul meu e disperat deja.Ii multumeste lui Dumnezeu ca nu s-a amanat rezi pana pe 7 decembrie ca zicea ca ar fi luat-o razna daca ma mai auzea cum schimb specialitatile(in capul meu).In alta ordine de idei(daca pana acum am avut asa ceva) de-abia astept sa treaca rezi sa ma ocup putin de mine.As vrea sa mai reduc tigarile ca de lasat de tot...Am fumat in perioada asta ca turcu' ssi tusesc dimineata...O nebunie.Si vreau tot dupa rezi sa-mi fac cu un program regulat de masa pt ca am constat dimineata ca de saptamana trecuta pana acum am mai slabit 1,5 kg.Am slabit in ultima luna 7 kg.N-am mai avut atat din liceu.Nici inainte de sarcina nu eram asa slaba.E primul examen care mi-a taiat de tot apetitul.Dar de tot.Ma mir ca nu lesin.In toate sesiunile mancam de rupeam cred ca de stres si a sfarsit eram mai grasa cu cateva kg.Colegele mele slabe moarte,incercanate,palide...Eu...ceva mai bine invelita.Acum ma gandesc ca fiind prima data cand mi se intampla sa nu pot manca poate e de bine.Imi tot caut superstitii si semneVoi aveti asa ceva?
Scuze ca am scris atat...
AndreeaAndrei wrote:'Neata(sa nu credeti cumva ca m-am trezit acum).Imi pare rau pt toti cei raciti.Multa sanatate si incercati cu Humex(3 pastilute pe zi plus o capsula seara).Mie imi merge foarte bine(desfunda nasul,e antipiretic,analgezic).Chiar e fain.Cum stati cu moralul?Eu am aceeasi senzatie ca iau dar nu mai sunt asa de sigura si ca iau ce vreau.Am schimbat vreo 3 optiuni pana acum(mai sunt vreo 3 de rezerva) si intr-un fial m-am stabilit la o singura specialitate dar sotul meu e disperat deja.Ii multumeste lui Dumnezeu ca nu s-a amanat rezi pana pe 7 decembrie ca zicea ca ar fi luat-o razna daca ma mai auzea cum schimb specialitatile(in capul meu).In alta ordine de idei(daca pana acum am avut asa ceva) de-abia astept sa treaca rezi sa ma ocup putin de mine.As vrea sa mai reduc tigarile ca de lasat de tot...Am fumat in perioada asta ca turcu' ssi tusesc dimineata...O nebunie.Si vreau tot dupa rezi sa-mi fac cu un program regulat de masa pt ca am constat dimineata ca de saptamana trecuta pana acum am mai slabit 1,5 kg.Am slabit in ultima luna 7 kg.N-am mai avut atat din liceu.Nici inainte de sarcina nu eram asa slaba.E primul examen care mi-a taiat de tot apetitul.Dar de tot.Ma mir ca nu lesin.In toate sesiunile mancam de rupeam cred ca de stres si a sfarsit eram mai grasa cu cateva kg.Colegele mele slabe moarte,incercanate,palide...Eu...ceva mai bine invelita.Acum ma gandesc ca fiind prima data cand mi se intampla sa nu pot manca poate e de bine.Imi tot caut superstitii si semneVoi aveti asa ceva?
Scuze ca am scris atat...
AndreeaAndrei wrote:Eu intrebam daca aveti semne si superstitii...
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests