Topic de incurajari

schimbarea schimbarii...
zana_ale
senior
senior

Re: Topic de incurajari

Postby zana_ale » Sun Nov 09, 2008 12:47 am

dr_ wrote:Peste 8 ore ar fi fost rezidentiatul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :help:

bine ca nu e... ca astfel l-as fi picat cu brio!!!!!!!!!!!!! :( :(
mamica unei zane!

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sun Nov 09, 2008 12:54 am

zana_ale wrote:
dr_ wrote:Peste 8 ore ar fi fost rezidentiatul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :help:

bine ca nu e... ca astfel l-as fi picat cu brio!!!!!!!!!!!!! :( :(

lasa ca l-au rezolvat unii care au stiut sa negocieze :devil: :devil: :devil:

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Sun Nov 09, 2008 1:06 am

dr_arm wrote:astazi e si ziua mea!!!! asa ca dupa ce am repetat 2 teme am iesit in oras. nici nu mai stiam ce culoare are soarele. am venit plina de energie si chiar am chef sa trag tare saptamana asta. la multi ani tuturor care au avut ceva de sarbatorit ceva azi! cred ca e bine sa ai un motiv de sarbatorit in fiecare zi (mai ales dupa rezi).
pentru zana_ale: fetita e o dulce, cred ca ai votul tuturor de aici... te felicit pe tine si pe toate colegele care aveti taria si puterea de a va descurca...
bafta la repetat!
ps: sper sa avem motive sa bem peste 8 zile... :rightblinky:

LA MULTI ANI!!!! :allright:
Si multa bafta!!! :peace:
si la sfarsit, mamotaaa....

corymp
junior
junior

Postby corymp » Sun Nov 09, 2008 12:10 pm

ioooo nu mai pooooooooot :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nu mai am stare, cateva randuri mi se par un milion, o pagina mi se pare o vesnicie, nu mai am stare, parca ma frige scaunul. Nu mai am rabdare. Ce credeam ca stiu bine parca le citesc pt prima oara in viata, sar peste cuvinte si nu se mai leaga nimic. Mai e cineva in situatia asta? cum sa fac sa imi pastrez calmul? ca am cam intrat in panica. Stiam mai mult acum o saptamana decat stiu acum. :roll: :roll:

ame2
junior
junior

Postby ame2 » Sun Nov 09, 2008 12:30 pm

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Sun Nov 09, 2008 12:33 pm

am facut un test pe rezitest si am scos 653..............jalnic,patetic! ma las de meserie,ma arunc in mare!
mamica unei zane!

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Sun Nov 09, 2008 12:33 pm

623

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Sun Nov 09, 2008 12:35 pm

dr_bang wrote:623

atat ai scos tu?
mamica unei zane!

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Sun Nov 09, 2008 12:35 pm

acuma dimineata
:lol: :lol: :peace: XXbazooka.gif XXbuzzsaw.gif violent1.gif :mix: :daz:

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Sun Nov 09, 2008 12:36 pm

culmea e ca si eu avusesm zile muuult mai bune sapt trecuta. amu ori mi-e somn, ori... mi-e somn.

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Sun Nov 09, 2008 12:37 pm

la naiba cu rezitestul! o sa fac grile,dar nu sub forma de test! nu de altceva dar imi e ca daca mai fac unul,las zana fara mama!!!!!!!!!!!!!!
mamica unei zane!

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Sun Nov 09, 2008 12:38 pm

pana aci a fost ok, da acuma vorbesti prostii. serios.

Spark
senior
senior

Postby Spark » Sun Nov 09, 2008 12:39 pm

corymp wrote:ioooo nu mai pooooooooot :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nu mai am stare, cateva randuri mi se par un milion, o pagina mi se pare o vesnicie, nu mai am stare, parca ma frige scaunul. Nu mai am rabdare. Ce credeam ca stiu bine parca le citesc pt prima oara in viata, sar peste cuvinte si nu se mai leaga nimic. Mai e cineva in situatia asta? cum sa fac sa imi pastrez calmul? ca am cam intrat in panica. Stiam mai mult acum o saptamana decat stiu acum. :roll: :roll:

Eu fac un dus sau ies putin la aer sau ascult muzica vreo jumatate de ora. Incearca sa te linistesti, pt ca daca inveti in starea asta nu o sa ai prea mare randament. Scrie pe o foaie de hartie niste argumente rationale (de genul "am invatat pana acum", "nu am nimic de pierdut, numai de castigat" etc) si lipeste-o undeva unde sa o vezi mai tot timpul. E bine sa te detasezi putin; nu e sfarsitul lumii orice s-ar intampla si nu-ti taie nimeni capul la examen.
Hai, linisteste-te si intoarce-te la treaba. "Fii barbata, Zoe!" :green:

Ce a zis Andy cred ca e bine, dar nu oricui i se potriveste. Eu de exemplu mi-am pus ochelari de curand si n-am asa viteza. Deh, batranetile astea!... Trebuie sa iti cunosti si limitele. Oricum, multam, Andy! ;)
Just because I'm sorry doesn't mean I didn't enjoy it at the time.

dr_mish
junior
junior

Postby dr_mish » Sun Nov 09, 2008 12:40 pm

568 eu... abia acum am iesit din depresie :hate: :hate: dar nu mai fac deloc ... repet si atit .. vreau sa ajung macar laa ex :lol:

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Sun Nov 09, 2008 12:41 pm

si cansd te gandesti ca astazi puteam sa avem examenul!!!!!!!!!!1111 XXbazooka.gif
mamica unei zane!

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Sun Nov 09, 2008 12:41 pm

eu ma zgariu pt ca 623 am scos pe kktu ala de hiv in care am investit 48 h din timpul meu pretios. sa-l ia naiba. promit ca nu ma mai ating de el.

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Sun Nov 09, 2008 12:42 pm

corymp wrote:ioooo nu mai pooooooooot :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nu mai am stare, cateva randuri mi se par un milion, o pagina mi se pare o vesnicie, nu mai am stare, parca ma frige scaunul. Nu mai am rabdare. Ce credeam ca stiu bine parca le citesc pt prima oara in viata, sar peste cuvinte si nu se mai leaga nimic. Mai e cineva in situatia asta? cum sa fac sa imi pastrez calmul? ca am cam intrat in panica. Stiam mai mult acum o saptamana decat stiu acum. :roll: :roll:

Incearca sa te linistesti.Stiu ca e greu,dar autoeduca-te pt ca ar fi pacat sa nu profiti de cate zile mai ai sa repeti,altfel nimic nu-ti va intra in cap.Tu esti singura care te poti ajuta!
nothing to gain,so much to lose...as a doctor

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Sun Nov 09, 2008 12:43 pm

zana_ale wrote:si cansd te gandesti ca astazi puteam sa avem examenul!!!!!!!!!!1111 XXbazooka.gif

oh, yeah :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: XXbuzzsaw.gif

corymp
junior
junior

Postby corymp » Sun Nov 09, 2008 1:13 pm

va multumesc pt sustinere si sfaturi :bath:

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Sun Nov 09, 2008 1:16 pm

hai ca nu mai avem mult walk.gif

helios
senior
senior

Postby helios » Sun Nov 09, 2008 2:02 pm

Saptamana viitoare pe vremea asta, ori o sa plangem (vreo 2000),ori o sa radem (cam 1000). Mai raman 1000 care or sa aiba un morcov in fund ...o sa fim zona borderline
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Sun Nov 09, 2008 2:16 pm

cred ca am luat-o razna! fac pneumoniile si dintr-o data m-am ridicat de pe scaun si am inceput sa dansez ( nu se auzea nici o muzi violent5.gif ca)!!!!!!!!!
mamica unei zane!

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Sun Nov 09, 2008 2:32 pm

tara nimanui

dr_florya
junior
junior

Postby dr_florya » Sun Nov 09, 2008 2:46 pm

Pt zana_ale..din 3 adrese am primit confirmare doar la 1.Am votat pt ingerasul tau. :peace:

zana_ale
senior
senior

Postby zana_ale » Sun Nov 09, 2008 2:58 pm

dr_florya wrote:Pt zana_ale..din 3 adrese am primit confirmare doar la 1.Am votat pt ingerasul tau. :peace:

sarumana! love4.gif
mamica unei zane!

rontzy
senior
senior

Postby rontzy » Sun Nov 09, 2008 3:25 pm

Mi-e foame, somn si nu mai stiu nici cum ma cheama......M-am saturat pana peste cap de ex asta...... :help: :help: :help: :help:
Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.

Dr.Angel
senior
senior

Postby Dr.Angel » Sun Nov 09, 2008 3:38 pm

ce curaj si nervi tari,as putea zice, pe vapul tau sa faci fata la familie+copil si sa dai rezi! :allright: care e secretul?cum rezisti? banuiesc k e mare motivatia (adik pt copilutza).......

zana_ale wrote:
dr_florya wrote:Pt zana_ale..din 3 adrese am primit confirmare doar la 1.Am votat pt ingerasul tau. :peace:

sarumana! love4.gif
Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sun Nov 09, 2008 3:52 pm

sper sa nu dai vina pe cei care au schimbat data rezidentiatului...si eu am ajuns sa fac teste pe rezitest pe wc...mananc facand grile...dar tot fara nici un randament...
initial scoteam 800-900 de puncte pe tema in parte...si de cand am inceput sa fac din toate temele...mai mult de 69% nu am scos nici in cele mai bune zile...
azi de exempul 638...damn...asta e...eu ma consolez cu ideea ca daca Doamne fereste dau gres...la anu o sa ma revansez si o sa invat mai bine...
serios acum...niciodata nu m-am stresat pentru un examen...nu stiu asa mi-e firea...insa trebuie sa recunosc...ca cel mai tare ma streseaza apropiatii...
eu m-am izolat...la persoanele dragi le-am spus sa ma lase in pace pana dupa rezi sau sa nu ma mai streseze pana atunci...
ca restul depinde numai de noi!
nu?

corymp
junior
junior

Postby corymp » Sun Nov 09, 2008 4:01 pm

dr_holliday wrote:sper sa nu dai vina pe cei care au schimbat data rezidentiatului...si eu am ajuns sa fac teste pe rezitest pe wc...mananc facand grile...dar tot fara nici un randament...
initial scoteam 800-900 de puncte pe tema in parte...si de cand am inceput sa fac din toate temele...mai mult de 69% nu am scos nici in cele mai bune zile...
azi de exempul 638...damn...asta e...eu ma consolez cu ideea ca daca Doamne fereste dau gres...la anu o sa ma revansez si o sa invat mai bine...
serios acum...niciodata nu m-am stresat pentru un examen...nu stiu asa mi-e firea...insa trebuie sa recunosc...ca cel mai tare ma streseaza apropiatii...
eu m-am izolat...la persoanele dragi le-am spus sa ma lase in pace pana dupa rezi sau sa nu ma mai streseze pana atunci...
ca restul depinde numai de noi!
nu?

vina nu o dau pe nimeni, eu sunt de vina ca ma stresez in loc sa ma scald in optimism. Pe mine nu doare daca pic, ma doare ca nu stiu ce o sa fac daca il pic. Ca de stat acasa un an cu ai mei nici nu ma gandesc, mai bine imi iau campii. :roll: ma duc la cersit in Italia. Cine vine cu mine?

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sun Nov 09, 2008 4:05 pm

corymp wrote:vina nu o dau pe nimeni, eu sunt de vina ca ma stresez in loc sa ma scald in optimism. Pe mine nu doare daca pic, ma doare ca nu stiu ce o sa fac daca il pic. Ca de stat acasa un an cu ai mei nici nu ma gandesc, mai bine imi iau campii. :roll: ma duc la cersit in Italia. Cine vine cu mine?

mai...te poti angaja intr-un spital sau un dispensar daca nu iei...nu trebuie sa stai acasa...
cat chestia cu cersitul in Italia era doar asa sa ne impresionezi nu? :green:
eu daca nu o sa-l iau ... o sa plec din tara... ca doar de aia am ramas...
btw...de ce italia cory...am auzit ca se castiga mai bine in spania si germania...

helios
senior
senior

Postby helios » Sun Nov 09, 2008 4:14 pm

dr_holliday wrote:
corymp wrote:vina nu o dau pe nimeni, eu sunt de vina ca ma stresez in loc sa ma scald in optimism. Pe mine nu doare daca pic, ma doare ca nu stiu ce o sa fac daca il pic. Ca de stat acasa un an cu ai mei nici nu ma gandesc, mai bine imi iau campii. :roll: ma duc la cersit in Italia. Cine vine cu mine?

mai...te poti angaja intr-un spital sau un dispensar daca nu iei...nu trebuie sa stai acasa...
cat chestia cu cersitul in Italia era doar asa sa ne impresionezi nu? :green:
eu daca nu o sa-l iau ... o sa plec din tara... ca doar de aia am ramas...
btw...de ce italia cory...am auzit ca se castiga mai bine in spania si germania...

Spania este cel mai puternic afectata de criza economica, au cea mai mare rata a somajului din Europa. Iar salariul mediu pe economie e cel mai mic dintre cele 3 state mentionate. Italia intr-adevar, nu mai e mare branza, era pana prin 2000 inainte sa fie invadata masiv de emigranti. Cat despre Germania, nu te primeste nimeni cu bratele deschise si nici aia nu se scalda in bogatie. La cati turcaleti sunt in Berlin (pt ca in fosta RFG te infigi cam greu), mai bine o lasi moarta. :lol:
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"

rontzy
senior
senior

Postby rontzy » Sun Nov 09, 2008 4:16 pm

Sau mai bine te faci rep medical... se castiga binisor..... :|
Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sun Nov 09, 2008 4:22 pm

rontzy wrote:Sau mai bine te faci rep medical... se castiga binisor..... :|

sau mai dai la o facultate...reorientare profesionala...
dar varianta cu reprezentantul medical mi se pare cea mai de bun simt :allright:

helios
senior
senior

Postby helios » Sun Nov 09, 2008 4:23 pm

Ce stiti de monitor studii clinice? Am tot auzit de diversi care se angajeaza asa ceva. Ce anume presupune, cam cat se castiga, oportunitati de avansare,etc. Bagati detalii, por favor :)

rontzy
senior
senior

Postby rontzy » Sun Nov 09, 2008 4:34 pm

helios wrote:Ce stiti de monitor studii clinice? Am tot auzit de diversi care se angajeaza asa ceva. Ce anume presupune, cam cat se castiga, oportunitati de avansare,etc. Bagati detalii, por favor :)

E naspa. Munca multa, bani putini. E mai fain ca rep.
Monitor studii clinica pp ca: se gasesc unii (firme medicamente, etc...) sa studieze efectele unui medicament. exista niste medici cu care se colaboreaza si tu trebuie sa ai grija ca aia sa isi faca treaba cum trebuie, sa ii ajuti la raportari, etc... Oricum e mult de munca, care pp si deplasari pe la mama naibii, in functie de spitalele cu care colaboreaza respectiva firma. bani putini, mult prea putini. Adik, acu vreun an era vrea 12 mil. Un rep castiga minim 18 la inceput plus bonusuri la realizare target..... :devil:

dr.pogonici
junior
junior

Postby dr.pogonici » Sun Nov 09, 2008 4:47 pm

corymp wrote:eu 8 ore dorm si in restul plang si injur tona de foi pe care le am de invatat. Efectiv nu mai pot, vreau sa dau examenul asta sa scap de stres. L-as da si maine daca s-ar putea. Nici nu mai stiu cum sa invat, ce tactica sa mai abordez ..la masa, in pat, pe burta, pe spate ( si nu va ganditi la prostii acum :roll: ). Imi zboara gandul numai la ce descarcari de adrenalina o sa am in momentul in care incep sa citesc subiectele si la si mai multe descarcari din toti hormonii posibili cand voi da grila la corectat. Nu o sa uit in veci ce am simtit cand am dat admiterea. De aceea mi-e si frica acum.
:( :( :( :cry:

Si eu eram ca tine acum 2 saptamani.Plangeam din orice si imi doream cu ardoare sa se termine odata totul, mai ales eram foarte stresata la gandul ca poate nu-l iau si ca voi sta un an sa vegetez si mi se parea cel mai graoznic lucru posibil.Asta pana cand o buna prietena a mea a decedat in urma unei complicatii la nastere.Avea doar 24 de ani.Era plina de viata, mereu zambitoare si isi traia viata la maxim.Inainte de nastere mi-a zis ca presimte ca se va intampla ceva rau darm optimista cum era nu i-a dat importanta.La inmormantare, sotul ei distrus, prieten bun cu mine repeta socat ca nu stie daca i-a zis indeajuns cat de mult o iubea.El are doar 25 de ani... Asa ca, draga mea...o viata avem, dar avem mai multe oportunitati sa dam examenul asta.Iesi afara, nu mai plange, bucura-te de adierea vantului si de soare, de zambetul copiilor si la intoarcere imbratiseaza-ti parintii....Astea sunt cu adevarat lucururi care conteaza.Examenul, daca esti linistita si si te concentrezi, parerea mea este ca se poate lua.Si daca nu....Oportunitati sunt in fiecare an...Si eu chiar cred ca Dumnezeu face ceea ce face cu un scop.Iti ia pe o parte si iti ia pe alta parte.Capu' sus!

dr_florya
junior
junior

Postby dr_florya » Sun Nov 09, 2008 5:18 pm

dr.pogonici wrote:
corymp wrote:eu 8 ore dorm si in restul plang si injur tona de foi pe care le am de invatat. Efectiv nu mai pot, vreau sa dau examenul asta sa scap de stres. L-as da si maine daca s-ar putea. Nici nu mai stiu cum sa invat, ce tactica sa mai abordez ..la masa, in pat, pe burta, pe spate ( si nu va ganditi la prostii acum :roll: ). Imi zboara gandul numai la ce descarcari de adrenalina o sa am in momentul in care incep sa citesc subiectele si la si mai multe descarcari din toti hormonii posibili cand voi da grila la corectat. Nu o sa uit in veci ce am simtit cand am dat admiterea. De aceea mi-e si frica acum.
:( :( :( :cry:

Si eu eram ca tine acum 2 saptamani.Plangeam din orice si imi doream cu ardoare sa se termine odata totul, mai ales eram foarte stresata la gandul ca poate nu-l iau si ca voi sta un an sa vegetez si mi se parea cel mai graoznic lucru posibil.Asta pana cand o buna prietena a mea a decedat in urma unei complicatii la nastere.Avea doar 24 de ani.Era plina de viata, mereu zambitoare si isi traia viata la maxim.Inainte de nastere mi-a zis ca presimte ca se va intampla ceva rau darm optimista cum era nu i-a dat importanta.La inmormantare, sotul ei distrus, prieten bun cu mine repeta socat ca nu stie daca i-a zis indeajuns cat de mult o iubea.El are doar 25 de ani... Asa ca, draga mea...o viata avem, dar avem mai multe oportunitati sa dam examenul asta.Iesi afara, nu mai plange, bucura-te de adierea vantului si de soare, de zambetul copiilor si la intoarcere imbratiseaza-ti parintii....Astea sunt cu adevarat lucururi care conteaza.Examenul, daca esti linistita si si te concentrezi, parerea mea este ca se poate lua.Si daca nu....Oportunitati sunt in fiecare an...Si eu chiar cred ca Dumnezeu face ceea ce face cu un scop.Iti ia pe o parte si iti ia pe alta parte.Capu' sus!

:peace: :allright: :peace:

mc00000
junior
junior

Postby mc00000 » Sun Nov 09, 2008 5:21 pm

dr.pogonici wrote: Si eu eram ca tine acum 2 saptamani.Plangeam din orice si imi doream cu ardoare sa se termine odata totul, mai ales eram foarte stresata la gandul ca poate nu-l iau si ca voi sta un an sa vegetez si mi se parea cel mai graoznic lucru posibil.Asta pana cand o buna prietena a mea a decedat in urma unei complicatii la nastere.Avea doar 24 de ani.Era plina de viata, mereu zambitoare si isi traia viata la maxim.Inainte de nastere mi-a zis ca presimte ca se va intampla ceva rau darm optimista cum era nu i-a dat importanta.La inmormantare, sotul ei distrus, prieten bun cu mine repeta socat ca nu stie daca i-a zis indeajuns cat de mult o iubea.El are doar 25 de ani... Asa ca, draga mea...o viata avem, dar avem mai multe oportunitati sa dam examenul asta.Iesi afara, nu mai plange, bucura-te de adierea vantului si de soare, de zambetul copiilor si la intoarcere imbratiseaza-ti parintii....Astea sunt cu adevarat lucururi care conteaza.Examenul, daca esti linistita si si te concentrezi, parerea mea este ca se poate lua.Si daca nu....Oportunitati sunt in fiecare an...Si eu chiar cred ca Dumnezeu face ceea ce face cu un scop.Iti ia pe o parte si iti ia pe alta parte.Capu' sus!

mc00000
junior
junior

Postby mc00000 » Sun Nov 09, 2008 5:22 pm

no coment, orice vorba ar fi de prisos

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sun Nov 09, 2008 5:33 pm

dr.pogonici wrote: Si eu eram ca tine acum 2 saptamani.Plangeam din orice si imi doream cu ardoare sa se termine odata totul, mai ales eram foarte stresata la gandul ca poate nu-l iau si ca voi sta un an sa vegetez si mi se parea cel mai graoznic lucru posibil.Asta pana cand o buna prietena a mea a decedat in urma unei complicatii la nastere.Avea doar 24 de ani.Era plina de viata, mereu zambitoare si isi traia viata la maxim.Inainte de nastere mi-a zis ca presimte ca se va intampla ceva rau darm optimista cum era nu i-a dat importanta.La inmormantare, sotul ei distrus, prieten bun cu mine repeta socat ca nu stie daca i-a zis indeajuns cat de mult o iubea.El are doar 25 de ani... Asa ca, draga mea...o viata avem, dar avem mai multe oportunitati sa dam examenul asta.Iesi afara, nu mai plange, bucura-te de adierea vantului si de soare, de zambetul copiilor si la intoarcere imbratiseaza-ti parintii....Astea sunt cu adevarat lucururi care conteaza.Examenul, daca esti linistita si si te concentrezi, parerea mea este ca se poate lua.Si daca nu....Oportunitati sunt in fiecare an...Si eu chiar cred ca Dumnezeu face ceea ce face cu un scop.Iti ia pe o parte si iti ia pe alta parte.Capu' sus!

hai ca m-a luat cu frig...astia nu dau caldura aici in Bucuresti...
normal ca o viata avem..dar nu trebuie sa traim nici la extremele ei...
si fiecare primeste in general cam ceea ce merita:)(exceptand cazul de mai sus care sunt destul de rare si nu ar trebui sa fie date ca exemple...pentru ca sunt pur si simplu cazuri rare si nefericite...
acum o curiozitate....bebelasul nu a patit nimic nu?)
nu?

Return to “Rezidentiat 2008”