). Dar daca o iau am zis ca dau de baut la toata strada. 

). Dar daca o iau am zis ca dau de baut la toata strada. 

cog1983 wrote:Nu-ti fa griji... situatia se poate schimba de la un an la altul. De exemplu, anul trecut psihi s-a luat printre ultimele, dar pun pariu ca anul acesta se va termina destul de repede. In alti ani, NCH s-a luat sus de tot si anul trecut parca a ramas cu MF si MU... Si exemplele pot continua!

dr_bang wrote:nu vreau NCH, nu vreau chir, nu-mi trebuie nimic, decat legala (bine, daca pic acolo, probabil ca o sa iau altceva pana la anul). Dar daca o iau am zis ca dau de baut la toata strada.

dr_dr wrote:dr_bang wrote:si mai reflectam eu asa ca auto-incurajare, ca pana la urma "specialitatea buna" se defineste ca aia care-ti place. deci daca prind ceva de care tot fug pt ca am impresia ca nu-mi place, si pana la urma ajung sa-mi placa, se cheama ca am prins o specialitate buna... right?
Eu am mai pus la socoteala si clinicile....eu zic ca e foarte important sa fie o clinica ok unde te invata ceva.....Dar la fel pt asta imi trebuie o medie mare greu de obtinut.....![]()
Bafta cu legala.......

la toata lumea!
AvLee wrote:dr_bang wrote:nu vreau NCH, nu vreau chir, nu-mi trebuie nimic, decat legala (bine, daca pic acolo, probabil ca o sa iau altceva pana la anul). Dar daca o iau am zis ca dau de baut la toata strada.
Totusi ce te fascineaza asa mult la legala? Simpla curiozitate.

dr_ wrote:Ce se intampla daca alegi MF in lipsa de altceva... faci inscrierea... dar apoi nu te prezinti NICIODATA - NICIODATA.
???

dr_bang wrote:dr_dr wrote:dr_bang wrote:si mai reflectam eu asa ca auto-incurajare, ca pana la urma "specialitatea buna" se defineste ca aia care-ti place. deci daca prind ceva de care tot fug pt ca am impresia ca nu-mi place, si pana la urma ajung sa-mi placa, se cheama ca am prins o specialitate buna... right?
Eu am mai pus la socoteala si clinicile....eu zic ca e foarte important sa fie o clinica ok unde te invata ceva.....Dar la fel pt asta imi trebuie o medie mare greu de obtinut.....![]()
Bafta cu legala.......
sa fie! si tie numai si unde ce-ti doresti!![]()
eu ma tot gandesc ca la disperare orice as prinde, sa nu pierd contactul cu pacientul, e important sa raman in prima linie, pentru ca abilitatile mele abstracte sunt undeva nicaieri, in timp ce alea practice sunt cu mine mereu si imi pastreaza atat moralul cat si gandirea abstracta atat de deficitara in priza.

dr_bang wrote:AvLee wrote:dr_bang wrote:nu vreau NCH, nu vreau chir, nu-mi trebuie nimic, decat legala (bine, daca pic acolo, probabil ca o sa iau altceva pana la anul). Dar daca o iau am zis ca dau de baut la toata strada.
Totusi ce te fascineaza asa mult la legala? Simpla curiozitate.
partea de prosectura in special. de ce cum si cand a murit?
(si fetele politistilor cand vin sa le spui totusi ce corp delict sa caute)

[/quote]AvLee wrote:![]()
![]()
![]()
Nu rad ca sunt rau, doar imi aduci aminte de ceva.
Ati vazut careva un serial numit Scrubs? In acel serial era un rezident care din cauza incompententei omora la pacienti pe capete. Pana cand intr-o zi are un drum la morga, si anatomo patologu sau legistul nu tin minte exact faza, nu putea sa-si dea seama care era cauza mortii la un cadavru.Ala se uita odata si spune de ce murise persoana. Poanta era ca ala omorise atatia pacienti in cat devenise expert in cauzele morti.
Tu kum ai simtit chemarea pt legala ? Tot la fel![]()
![]()

dr_bang wrote:AvLee wrote:![]()
![]()
![]()
Ati vazut careva un serial numit Scrubs? In acel serial era un rezident care din cauza incompententei omora la pacienti pe capete. Pana cand intr-o zi are un drum la morga, si anatomo patologu sau legistul nu tin minte exact faza, nu putea sa-si dea seama care era cauza mortii la un cadavru.Ala se uita odata si spune de ce murise persoana. Poanta era ca ala omorise atatia pacienti in cat devenise expert in cauzele morti.
![]()

dr_bang wrote:AvLee wrote:![]()
![]()
![]()
![]()

andrita wrote:dr_ wrote:Ce se intampla daca alegi MF in lipsa de altceva... faci inscrierea... dar apoi nu te prezinti NICIODATA - NICIODATA.
???
intre alegerea mf si semnarea contractului ai vreo lunade gandeala.daca totusi semnezi contractul si nu te duci la munca 4 luni (implicit nu iti iei pontajul deci nici salariul si boanele) te scot afara din rezidentiat.sau 6 luni.ceva de genul.nu ti se intampla nimic.doar ca esti concediat si nu te mai cheama dr rezident.
mf nu e speteala.asa ca decat sa luati o spec doar de dragul de a va chema rezident pe spec x si mai mult,nici nu va place specialitatea,mai bine luatzi mf.ai timp si de frecat menta la spital/cabinet 3-4 ore pe zi si sa mai invatati cate ceva.oricum..conteaza f mult ce inveti in ultima lua inainte de rezi/ce repeti.
pt baieti/barbati in unele cazuri e mai usor ca nu au de facut mancare,curatenie,calcat,bebe.
pt femei e mai dificil cu timpul "liber la citeala".

dr_bang wrote: important ar fi sa prindem fiecare ce ne dorim, ca apoi "rautatile" vor fi doar sarea si piperul. asa ca bafta inca o data!

luly_boy wrote:dr_bang wrote: important ar fi sa prindem fiecare ce ne dorim, ca apoi "rautatile" vor fi doar sarea si piperul. asa ca bafta inca o data!
Eu as zice ca cel mai important este sa prindeti ceea ce vi se potrivesteBafta!

andrita wrote:dr_ wrote:Ce se intampla daca alegi MF in lipsa de altceva... faci inscrierea... dar apoi nu te prezinti NICIODATA - NICIODATA.
???
intre alegerea mf si semnarea contractului ai vreo lunade gandeala.daca totusi semnezi contractul si nu te duci la munca 4 luni (implicit nu iti iei pontajul deci nici salariul si boanele) te scot afara din rezidentiat.sau 6 luni.ceva de genul.nu ti se intampla nimic.doar ca esti concediat si nu te mai cheama dr rezident.
mf nu e speteala.asa ca decat sa luati o spec doar de dragul de a va chema rezident pe spec x si mai mult,nici nu va place specialitatea,mai bine luatzi mf.ai timp si de frecat menta la spital/cabinet 3-4 ore pe zi si sa mai invatati cate ceva.oricum..conteaza f mult ce inveti in ultima lua inainte de rezi/ce repeti.
pt baieti/barbati in unele cazuri e mai usor ca nu au de facut mancare,curatenie,calcat,bebe.

dr.mirabela wrote:m-ati innebunit toti cu legala asta,mai am vreo doi colegi care vor asta, e interesanta si banoasa...dar mirosul ala...am vut ocazia sa prind un pacient care murise si mancase usturoi inante....ma bantuie![]()
![]()
![]()
daca nu as avea familie si as vrea sa petrec cat mai mult timp in spital mi-as alege ceva de chirurgie(plastica mi-a placut foate mult,chiar si generala, mia mult decat oftalmo si ORL), asa ca vreau pediatrie, teoretic ar trebui sa sa iau fara probleme numai ca deja stiu niste tipe care vor care chiar au invatat asa ca s-ar putea sa fie cautata anul asta
spor, iar pe cei cu CA ne vedem la ex![]()

dr.mirabela wrote:m-ati innebunit toti cu legala asta,mai am vreo doi colegi care vor asta, e interesanta si banoasa...dar mirosul ala...am vut ocazia sa prind un pacient care murise si mancase usturoi inante....ma bantuie![]()
![]()
![]()
daca nu as avea familie si as vrea sa petrec cat mai mult timp in spital mi-as alege ceva de chirurgie(plastica mi-a placut foate mult,chiar si generala, mia mult decat oftalmo si ORL), asa ca vreau pediatrie, teoretic ar trebui sa sa iau fara probleme numai ca deja stiu niste tipe care vor care chiar au invatat asa ca s-ar putea sa fie cautata anul asta
spor, iar pe cei cu CA ne vedem la ex![]()

helios wrote:Corect, marti si miercuri am avut meciuri de "Shampions Lig"Si avem si diseara de UEFA, in weekend e Rapid -Steaua. Offf

AvLee wrote:andrita wrote:dr_ wrote:Ce se intampla daca alegi MF in lipsa de altceva... faci inscrierea... dar apoi nu te prezinti NICIODATA - NICIODATA.
???
Eu stiu ca am facut o facultate preponderent feminina dar totusi tin sa mentionez.
Nici pt baieti/barbati nu e usor.Multi dintre noi locuim singuri deci mancare curatenie tot trebuie sa facem.Si chiar in cuplu si noi avem griji:
1.Berea nu se bea singura
2.Meciurile de fotbal si ele trebuie urmarite.
3.Mai toti avem diferite probleme cu masina....
Si lista poate continua

dr_bang wrote:nus ce are edit-ul meu de m-a intrerupt. ideea e ca abordand atitudinea "ma duc la legala ca e bine platita" se ajunge la a ingrosa statisticile legistilor consumatori de alcool (citisem undeva asta) si ale medicilor care nu inteleg ce poate fi frumos in medicina legala.
"flori de mucegai"
bine zice colegul - sa luam ce ni se potriveste. ajung la concluzia ca e cel mai benefic lucru pe termen lung.

AvLee wrote:Si cu riscu de a fi un porc scarbos , am un mesaj pt colegele care se plang ca nu pot invata din cauza bebeilor.
Mesaj auzit in timpul stagiului de gineco:
De ce te plangi? Cand l-ai conceput ti-a placut nu?
![]()
![]()
![]()
![]()
) si fara sa platesti cu un copil inante de rezidentiat!
AvLee wrote:Si cu riscu de a fi un porc scarbos , am un mesaj pt colegele care se plang ca nu pot invata din cauza bebeilor.
![]()
![]()
![]()
![]()

zana_ale wrote:dr_bang wrote:nus ce are edit-ul meu de m-a intrerupt. ideea e ca abordand atitudinea "ma duc la legala ca e bine platita" se ajunge la a ingrosa statisticile legistilor consumatori de alcool (citisem undeva asta) si ale medicilor care nu inteleg ce poate fi frumos in medicina legala.
"flori de mucegai"
bine zice colegul - sa luam ce ni se potriveste. ajung la concluzia ca e cel mai benefic lucru pe termen lung.
dar tu chiar esti indragostit de legala!!!!!!!!!!!!

dr_bang wrote:zana_ale wrote:dr_bang wrote:nus ce are edit-ul meu de m-a intrerupt. ideea e ca abordand atitudinea "ma duc la legala ca e bine platita" se ajunge la a ingrosa statisticile legistilor consumatori de alcool (citisem undeva asta) si ale medicilor care nu inteleg ce poate fi frumos in medicina legala.
"flori de mucegai"
dar tu chiar esti indragostit de legala!!!!!!!!!!!!
dap

zana_ale wrote:AvLee wrote:Si cu riscu de a fi un porc scarbos , am un mesaj pt colegele care se plang ca nu pot invata din cauza bebeilor.
![]()
![]()
![]()
![]()
dar tie nu iti place 'procesul tehnologic'?????????

...
AvLee wrote:zana_ale wrote:AvLee wrote:Si cu riscu de a fi un porc scarbos , am un mesaj pt colegele care se plang ca nu pot invata din cauza bebeilor.
![]()
![]()
![]()
![]()
Daca zic nu ma crezi?![]()
![]()
![]()
Normal ca imi place dar eu fug de copii si de insuratoare ca dracu de tamaie.Cu o singura exceptie.
Tot la gineco intr-o dimineata,adormit kum eram si cu halatul in mana trec strada prin loc nepermis.Ghinionul meu a fost ca era si politia acolo.Cand au venit sa ma ia la intrebari,nici nu au apucat sa deschida bine gura ca le-am zis "Lasa-ma domne in pace ca-mi naste nevasta" si le am intors spatele si am intrat repede in spital.

AvLee wrote:zana_ale wrote:AvLee wrote:Si cu riscu de a fi un porc scarbos , am un mesaj pt colegele care se plang ca nu pot invata din cauza bebeilor.
![]()
![]()
![]()
![]()
Daca zic nu ma crezi?![]()
![]()
![]()
Normal ca imi place dar eu fug de copii si de insuratoare ca dracu de tamaie.Cu o singura exceptie.
Tot la gineco intr-o dimineata,adormit kum eram si cu halatul in mana trec strada prin loc nepermis.Ghinionul meu a fost ca era si politia acolo.Cand au venit sa ma ia la intrebari,nici nu au apucat sa deschida bine gura ca le-am zis "Lasa-ma domne in pace ca-mi naste nevasta" si le am intors spatele si am intrat repede in spital.

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests