dr_bang wrote:"nu stiu altii cum sunt", dar eu simt ca mi s-a spalat creierul. astfel incat, pana la urma, ca prind iubita mea legala, ca prind psoriazisu de la derma sau mf in celalalt cap de tara, tot cu 1000 de incertitudini ma duc... Mah eu am ajuns sa ma intreb daca nu mai bine pic, ca poate n-o sa fiu un medic bun.... Doamne!!!
Uite!!! Acest concurs este unul greu!!! Nu e doar al cunostintelor, e unul al nervilor, al stapanirii de sine si al unei capacitati de concentrare mare.
Sfatul meu e sa te duci la examen RELAXAT%%%, abordezi fiecare grila cu seriozitate, chiar dc ti se pare ca o stii la perfectie, iti vezi de foaia ta de examen, fara sa te intereseze ce e in jurul tau si fara sa te gandesti la altceva in afara de examen, ai mare grija la blestematele alea de buline (mai ales ai grija sa nu decalezi intrebarile la imbulinat).
Eu iti urez succes. Anul trecut legala s-a luat sus de tot!!!!
Este pacat ca singurul lucru pe care un om il poate face opt ore este sa munceasca. Nu poate sa manance opt ore; nu poate sa bea opt ore; nu poate sa faca dragoste opt ore.