Topic de incurajari
-
hauziran
- newbie

Re: Topic de incurajari
damn emoticonul ala a iesit gresit.firar eram obisnuit cu alea de mess.nu e nimic rautacios in mesaj 
- cog1983
- elder

Citez statusul unei prietene... "n-ar fi rau de-ar fi bine" 

Simtul umorului e o dovada de inteligenta
- rxclaudia
- junior

optimism! si stapanire de sine...ar fi pacat sa dam cu piciorul la 6 ani + 1 an invatat intensiv! informatia e acolo...trebuie doar sa fie revigorata...bafta! 

the la naiba scene is la naiba sad, the la naiba news is la naiba bad, the la naiba weed is la naiba turf, the la naiba folks are la naiba daft, don't make me la naiba laugh, it la naiba hurts to look around,everywhere in chicken town!
- zana_ale
- senior

rxclaudia wrote:optimism! si stapanire de sine...ar fi pacat sa dam cu piciorul la 6 ani + 1 an invatat intensiv! informatia e acolo...trebuie doar sa fie revigorata...bafta!
usor de zis,greu de facut!
mamica unei zane!
- lion
- senior

zana_ale cum e micutza ta?a mea abia azi e bine.....
- zana_ale
- senior

sarumana de intrebare,acum e bine! ea e bine... eu m-am molipsit de la ea,am o amigdalita pultacee de toata frumusetea.
ce ati patit?
ce ati patit?
mamica unei zane!
- lion
- senior

virozele astea sezoniere ,le urasc!acum a avut si otita,dar a raspuns bine la antiinflamatoare si picaturi.sincer eu am incercat si homeopate, spre norocul nostru cu suces.multa sanatate!
eu abia astept sa scap de examenul asta,nu apuc sa-mi mai petrec timpul cu ea,o vad ca plange dupa mine,faci la sacrificii pt nu stiu ce naiba ma intreb asa cateodata....
eu abia astept sa scap de examenul asta,nu apuc sa-mi mai petrec timpul cu ea,o vad ca plange dupa mine,faci la sacrificii pt nu stiu ce naiba ma intreb asa cateodata....
- zana_ale
- senior

lion wrote:virozele astea sezoniere ,le urasc!acum a avut si otita,dar a raspuns bine la antiinflamatoare si picaturi.sincer eu am incercat si homeopate, spre norocul nostru cu suces.multa sanatate!
ai perfecta dreptate! in final,EI ar trebui sa fie mai importanti decat orce in viata!!!!!!
mamica unei zane!
- lion
- senior

da asa e, dar imi trebuie si bani sa-i iau ce trebuie,ca sa fac bani trebuie sa-mi si placa ce fac,si uite asa cercul vicios....
si acum ca m-a apucat limbarita si sa fiu mai on-topic...eu am mai dat acest examen de 2 ori.prima data am citit de m-am rupt si am fost atat de stresata ca nu mai stiam nici cum ma chiama,nu m-am putut aduna deloc si am facut 620 de puncte cu care nu am luat nimic
...a doua oara nu am mai citi la fel de mult,aflasem ca eram insarcinata(dupa fff lungi asteptari) si m-am dus plutind de fericire,am luat mf cu 670 de puncte.acum ce o fi o fi,dar conteaza mult si stare in care esti,agitatia si stresul va spun din proprie experienta ca nu aduc nimic bun.pur si simplu daca ai "o zi buna" chiar daca nu iti aduci aminte din carte, cu ce mai sti din faculta o "dregi" cumva.
si acum ca m-a apucat limbarita si sa fiu mai on-topic...eu am mai dat acest examen de 2 ori.prima data am citit de m-am rupt si am fost atat de stresata ca nu mai stiam nici cum ma chiama,nu m-am putut aduna deloc si am facut 620 de puncte cu care nu am luat nimic
- AndreeaAndrei
- senior

conteaza mult si stare in care esti,agitatia si stresul va spun din proprie experienta ca nu aduc nimic bun.pur si simplu daca ai "o zi buna" chiar daca nu iti aduci aminte din carte, cu ce mai sti din faculta o "dregi" cumva.[/quote]
Ai mare dreptate.Conteaza foarte mult cum te duci.Si eu am mai dat de 2 ori.Prima data am avut niste probleme si nici nam vrut sa ma mai prezint la examen dar am luat MF.A doua oara anul trecut cand inca eram in concediu pt cresterea copilului si m-am trezit cu o luna jumate inainte ca vreau sa dau rezi.Am dus puiul la ai mei si odata la 2 saptamani ma duceam la el si stateam cate 3 zile.Deci am invatat din parti.Si-am regretat tot anul asta nu ca am picat anul trecut,ci ca nu m-a dus capul sa ma gandesc ca vreau sa dau rezi mai devreme.Poate luam.Se zice ca a 3-a oara e cu noroc.Sper.Bafta multa tuturor
Ai mare dreptate.Conteaza foarte mult cum te duci.Si eu am mai dat de 2 ori.Prima data am avut niste probleme si nici nam vrut sa ma mai prezint la examen dar am luat MF.A doua oara anul trecut cand inca eram in concediu pt cresterea copilului si m-am trezit cu o luna jumate inainte ca vreau sa dau rezi.Am dus puiul la ai mei si odata la 2 saptamani ma duceam la el si stateam cate 3 zile.Deci am invatat din parti.Si-am regretat tot anul asta nu ca am picat anul trecut,ci ca nu m-a dus capul sa ma gandesc ca vreau sa dau rezi mai devreme.Poate luam.Se zice ca a 3-a oara e cu noroc.Sper.Bafta multa tuturor
Ce nu ma ucide ma face mai puternic.
- AndreeaAndrei
- senior

M-am dus rau cu capul.Am uitat ce vroiam sa scriu.M-am luat cu vorba.Anul trecut cu o noapte inainte am reusit cu chiu cu vai sa dorm o ora.N-am putut sa inchid ochii deloc.Si-am fost la examen ca un zombi.Era o caldura inauntru...si ma pocnise un somn...si-o durer de cap...Si recunosc cinstit parca nici nu mi-am dorit din tot sufletul sa iau.Nu stiu cum sa explic...Anul asat in schimb am avut tot timpul un sentiment asa de bun...ca va fi totul bine si efectiv stiu ca o sa iau
Acum ramane de vazut daca iau ce vreau:)
Acum ramane de vazut daca iau ce vreau:)
- AndreeaAndrei
- senior

Scuzati greselile.Am mancat o cratima pe undeva.Ma grabesc
- lion
- senior

sentimentul il am si io
.deaia ma duc,dar cel putin recunosc ca nu sunt stresata,si eu stau cu copilul acasa acum.si nu sunt pe dinafara am mf-ul ,asta e ,nu au murit altii ca s-au facut medici de familie
eu sunt stresata de altceva,e prima oara cand voi dormi fara fiica mea,nu stiu cum voi reusi
....
eu sunt stresata de altceva,e prima oara cand voi dormi fara fiica mea,nu stiu cum voi reusi
- AndreeaAndrei
- senior

Eu in aprilie am dus puiul la gradinita(la 1 an si 7 luni) ca sa "scap" de el ziua sa pot sa invat.Dar si asa e greu.Ma trezesc dimineata,il duc la gradi,vin acasa strang din casa(nu stiu daca si la voi e la fel dar eu fac curat zilnic si cand vine copilul acasa sunt toate iar cu fundul in sus),fac mancare,calc spal...Imi raman 4-5 ore de invatat,ma duc iau copilul,mergem in parc,vine si tati si mancam toti,culc puiul di de multe ori adorm langa el...Numai invatat serios nu se cheama asta...Plus ca 2 saptamani concediu la socri,2 la ai mei,2 saptamani pui bolnav,2 saptamani eu,21 saptaman piticul cu manuta rupta...Si s-a dus timpul.Dar sunt optimista ca ma ajuta Dumnezeu.Cu dormitul fara copil te inteleg.Eu l-am dus in aprilie la ai mei si din 3 saptamani cat a stat acolo cred ca 2 le-am stat si eu.A facut refuz de alimentatie de-am ajuns cu el la psihiatru si mi-a zis ca se simte abndonat de mama.Asa ca l-am luat iar la noi si-am gasit solutia cu gradi.E tare greu fara puii astia mici...Si e la fel de greu si cu ei... 
- zana_ale
- senior

as vrea sa fiu in locul vostru sa am sentimentul ca il iau,dar eu am sentimentul ca il pic cu brio!

mamica unei zane!
- AndreeaAndrei
- senior

Daca vei gandi asa ai toate sansele sa nu iei.Gandeste-te ca VREI ,ca POTI si-o sa te simti mai bine.Nu zic sa mergi fluierand si sa te doara-n ...spate dfe examen.Dar o atitudine pozitiva atrage dupa sine lucruri pozitive.Ai observat ca atunci cand ai o problema parca dupa ea vin altele si altele?Eu cred foarte mult in chestia asta cu energiile pozitive si negative si-n putere subconstientului.Si mai ales in putere lui Dumnezeu.Pe mine m-a ajuata in situatii limita cand credeam ca nu mai am nici o speranta.Daca esti credincioasa citeste pana la examen in fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului.
- AndreeaAndrei
- senior

Am citi ce-am scris
Eu si ultimul analfabet...
Am zis eu ca ma duc cu sorcova...Tot e bine ca inca stiu cum ma cheama...
Eu si ultimul analfabet...
Am zis eu ca ma duc cu sorcova...Tot e bine ca inca stiu cum ma cheama...
- gaurav_singh_md
- elder

AndreeaAndrei wrote:Daca vei gandi asa ai toate sansele sa nu iei.Gandeste-te ca VREI ,ca POTI si-o sa te simti mai bine.Nu zic sa mergi fluierand si sa te doara-n ...spate dfe examen.Dar o atitudine pozitiva atrage dupa sine lucruri pozitive.Ai observat ca atunci cand ai o problema parca dupa ea vin altele si altele?Eu cred foarte mult in chestia asta cu energiile pozitive si negative si-n putere subconstientului.Si mai ales in putere lui Dumnezeu.Pe mine m-a ajuata in situatii limita cand credeam ca nu mai am nici o speranta.Daca esti credincioasa citeste pana la examen in fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului.
sau mai bine citesti cele 15 subiecte mici de mai multe ori....god helps those who help themselves...
- AndreeaAndrei
- senior

Si cu 15 subiecte mici tu speri sa prinzi specialitate?!Respectele mele.Esti mai optimist decat mine si chiar ai o gandire pozitiva 
- gaurav_singh_md
- elder

AndreeaAndrei wrote:Si cu 15 subiecte mici tu speri sa prinzi specialitate?!Respectele mele.Esti mai optimist decat mine si chiar ai o gandire pozitiva
pai...am facut si facultate....si am citit cel putin o data toata tematica....si daca nu fac nici o gresala la sub astia mici inseamna 285 puncte ... si in rest cam 12 puncte pe sub inseamna vreo 420....
total = 285+420=705....
cu 705 puncte ai mari sanse sa prinzi ceva loc/post....
- gaurav_singh_md
- elder

formula cu 15 sub este pentru oameni care n-au timp suficient din diverse motive....
personal, eu concentrezi la 40 subiecte....sa fac cel putin 820 puncte la rezi...
personal, eu concentrezi la 40 subiecte....sa fac cel putin 820 puncte la rezi...
- AndreeaAndrei
- senior

Ce inseamna pt tine cele 15 subiecte mici?Cele sub 15 pagini?Tu aplici tactica Trident?Ai mai dat rezi pana cum?Sau te-ai uitat pe grilel din anii trecuti?Eu zic ca 15 subiecte stiute e mult prea putin ...Dar cum spuneai mai sus:te ajuti tu putin,te mai ajuta si Dumnezeu pt ca vede ca deja te-ai ajutat singur...
- AndreeaAndrei
- senior

-
dr_mish
- junior

si eu sunt la fel ca voi, am momente cind sunt optimist si simt ca il iau , atunci cind repet si vad ca stiu se intimpla asta , si momente cind incurc, uit ce am repetat acum 4 zile si gresesc grilele , atunci sunt foarte debusolat , simt ca pic si restul , acum vreau sa imi schimb gindirea sa fie pozitiva , sa merg mai degajat... sper sa il iau , e prima oara la mine , si imi este foarte teama ,
, oricum fruntea sus tuturor si sa auzim de bine 
, oricum fruntea sus tuturor si sa auzim de bine - zana_ale
- senior

- gaurav_singh_md
- elder

zana_ale wrote:la naiba!!!!!!! e doar un examen....
un examen care determina ce o sa faci for the rest of your professional career....
- zana_ale
- senior

gaurav_singh_md wrote:zana_ale wrote:la naiba!!!!!!! e doar un examen....
un examen care determina ce o sa faci for the rest of your professional career....
[color=#00BFFF]din pacate ai dreptate
mamica unei zane!
-
dr_arm
- senior

dar nu e un examen de care depinde viata. cariera? se intampla sa mai si cazi si sa te ridici. e un examen care se mai poate sustine. nu e chiar asa dramatic. pentru mine e a doua oara cand il sustin pentru ca mai vreau sa fac o specialitate (tocmai am terminat mf). cand m-am prezentat prima data nu am invatat nimic (probleme mari, bla bla). m-am dus foarte degajata, doar cu "bagajul" din facultate. am reusit sa fac eu acolo 690 de puncte din ce imi aminteam. ca ultima media a fost 820 asta e altceva. da, conteaza starea de spirit, dar hai sa fim seriosi! vor fi atatia oameni degajati care nu vor depasi pragul de 500 pentru ca vor fi prea degajati... concluzionati ce vreti...
- AvLee
- elder

dr_arm wrote:dar nu e un examen de care depinde viata. cariera? se intampla sa mai si cazi si sa te ridici. e un examen care se mai poate sustine. nu e chiar asa dramatic. pentru mine e a doua oara cand il sustin pentru ca mai vreau sa fac o specialitate (tocmai am terminat mf). cand m-am prezentat prima data nu am invatat nimic (probleme mari, bla bla). m-am dus foarte degajata, doar cu "bagajul" din facultate. am reusit sa fac eu acolo 690 de puncte din ce imi aminteam. ca ultima media a fost 820 asta e altceva. da, conteaza starea de spirit, dar hai sa fim seriosi! vor fi atatia oameni degajati care nu vor depasi pragul de 500 pentru ca vor fi prea degajati... concluzionati ce vreti...
Greu sa nu faci 500.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- AvLee
- elder

gaurav_singh_md wrote:AndreeaAndrei wrote:Si cu 15 subiecte mici tu speri sa prinzi specialitate?!Respectele mele.Esti mai optimist decat mine si chiar ai o gandire pozitiva
pai...am facut si facultate....si am citit cel putin o data toata tematica....si daca nu fac nici o gresala la sub astia mici inseamna 285 puncte ... si in rest cam 12 puncte pe sub inseamna vreo 420....
total = 285+420=705....
cu 705 puncte ai mari sanse sa prinzi ceva loc/post....
Mai degraba 650 de pct decat 705.35teme x 3pct x 3cM=315.15 CS x4= 60
285+315+60=660
Dar totusi peste 65%.Deci conform teoriei mele ai aces la un post sau poate chiar MF.
-
dr_arm
- senior

AvLee wrote:dr_arm wrote:dar nu e un examen de care depinde viata. cariera? se intampla sa mai si cazi si sa te ridici. e un examen care se mai poate sustine. nu e chiar asa dramatic. pentru mine e a doua oara cand il sustin pentru ca mai vreau sa fac o specialitate (tocmai am terminat mf). cand m-am prezentat prima data nu am invatat nimic (probleme mari, bla bla). m-am dus foarte degajata, doar cu "bagajul" din facultate. am reusit sa fac eu acolo 690 de puncte din ce imi aminteam. ca ultima media a fost 820 asta e altceva. da, conteaza starea de spirit, dar hai sa fim seriosi! vor fi atatia oameni degajati care nu vor depasi pragul de 500 pentru ca vor fi prea degajati... concluzionati ce vreti...
Greu sa nu faci 500.
asa e. si totusi... in 2005 si 2006 au fost 263 respectiv 361 de candidati cu mai putin de 500 de puncte... ce trebuie sa se intample se va intampla. bafta tuturor! gata pauza...

- AvLee
- elder

Anul trecut din totalul de inscrisi cati nu s-au prezentat?
- gaurav_singh_md
- elder

AvLee wrote:Anul trecut din totalul de inscrisi cati nu s-au prezentat?
88
- dr_dr
- elder

AvLee wrote:Anul trecut din totalul de inscrisi cati nu s-au prezentat?
4606 candidati
88 nu s-au prezentat
1457 au facut sub 600 de puncte..
Locul 2327 a avut 646
Viata nu asa......Mi se face rau cand ma uit pe lista de anul trecut....
Si au avut si mf cu 65%......
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost 
- AvLee
- elder

dr_dr wrote:AvLee wrote:Anul trecut din totalul de inscrisi cati nu s-au prezentat?
4606 candidati
88 nu s-au prezentat
Locul 2327 a avut 646
Viata nu asa......Mi se face rau cand ma uit pe lista de anul trecut....![]()
![]()
![]()
Si au avut si mf cu 65%......![]()
![]()
deci 734 au putut alege MF.....Kum dracu sa nu ti se faca rau.
- jeromeKjerome
- elder

dr_dr wrote:AvLee wrote:Anul trecut din totalul de inscrisi cati nu s-au prezentat?
4606 candidati
88 nu s-au prezentat
Locul 2327 a avut 646
![]()
![]()
![]()
Puneti ma mana si invatati si terminati cu prostiile.
Va lamentati ca niste babe.
He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !
- AvLee
- elder

jeromeKjerome wrote:dr_dr wrote:AvLee wrote:Anul trecut din totalul de inscrisi cati nu s-au prezentat?
4606 candidati
88 nu s-au prezentat
Locul 2327 a avut 646
![]()
![]()
![]()
Eram mai degraba curios cati din cei 4000 de anu asta sunt persoane care au prins MF anul trecut.Deci kam 1000 de MF, vi se pare prea mult ca 500 din ei sa incerce din nou anul asta?
Last edited by AvLee on Wed Nov 05, 2008 8:21 pm, edited 1 time in total.
-
dr_mish
- junior

deci cu 650 pcte anul asta nu prind nimic? 
- AvLee
- elder

dr_mish wrote:deci cu 650 pcte anul asta nu prind nimic?
Eu zic ca anul asta cu 617 prinzi post poate chiar MF.
- dr_dr
- elder

jeromeKjerome wrote:dr_dr wrote:AvLee wrote:Anul trecut din totalul de inscrisi cati nu s-au prezentat?
4606 candidati
88 nu s-au prezentat
Locul 2327 a avut 646
![]()
![]()
![]()
Cu un MF de siguranta ...tot asa increzator as fi si eu.
Asa increzator ai fost si anul trecut?
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost