ne lasa astia cu mobilul pe masa? nu de alta, dar nu-mi place sa port ceas.
De apa am inteles ca se poate.

helios wrote:Apropo, scuzati off-topicul

helios wrote:Apropo, scuzati off-topicul

dr_mish wrote:sa-ti traiasca bebitul mare si frumos

dr_mish wrote:e cineva care stie toate temele bine, sa nu uite nimic si sa fie sigur pe el ? ca eu unul sunt tareeee speriat ca uit mereu![]()
![]()
![]()

dr_ wrote:
Nu cred. Sigur o sa introduc doua berici pe gat... altfel risc sa nu pot dormi.

dr_mish wrote:repet tot ,toata tema de la inceput cu grile , cite 5 teme pe zi , ma incadrez zic eu

andrita wrote:ei...zic si ei asa sa para mai cititi.

dr_mish wrote:repet tot ,toata tema de la inceput cu grile , cite 5 teme pe zi , ma incadrez zic eu

dr_mish wrote:stiu ca nu credeti, dar asa fac , insa nu tot setul de grilee, insa 5 teme intra zilnic .... si cu ceva ore nedormite

dr_mish wrote:4 ore tema lunga , 2 sau 1jumate tema scurta, repetat continuu , cu pauza scurta de o tigara

dr_mish wrote:da , pai am repetat de vreo 5 ori si de asta merge asa repede , desi frecunosc ca la 11-12 noaptea deja sunt zombii

dr_mish wrote:da , pai am repetat de vreo 5 ori si de asta merge asa repede , desi frecunosc ca la 11-12 noaptea deja sunt zombii

md_md wrote:Clar... M-am dus cu capul rau de tot... Aseara am facut inovatii la textul unei rugaciuni. Fara voie... se intelege. Dupa "Bucura-te Marie" am adaugat ... pana in 16 noiembrie....

Alexul wrote:Cine poate spune cu ce merge la acest examen invatat efectiv/tocit/stiut pe de rost.... tabele/stadializari/enumerari/scheme???
Eu unul stiu toate TNM-urile&stadializari la cancer+ traumatisme ...le pot recita...da cineva mai mult?

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests