se poate lua

andy gavrilescu wrote:oricum, multe din grilele de pe rezitest sunt varza, facute cum a inteles fiecare grilist materia.
alexa_doc wrote:Astazi am ras pentru prima oara pe seama invatatului pt rezi... pentru ca i-am zis tatalui meu sa plateasca..fracturile(si nu facturile...) Oare e semn rau?
andy gavrilescu wrote:oricum, multe din grilele de pe rezitest sunt varza, facute cum a inteles fiecare grilist materia....
alexa_doc wrote:Astazi am ras pentru prima oara pe seama invatatului pt rezi... pentru ca i-am zis tatalui meu sa plateasca..fracturile(si nu facturile...) Oare e semn rau?
AvLee wrote:Pai uite eu fac o profetie.Cine va scoate 65% va avea macar MF sau post de ales.
dr_dr wrote:Eu prefer MF...Si apoi ma las de medicina........![]()
![]()
AvLee wrote:dr_dr wrote:Eu prefer MF...Si apoi ma las de medicina........![]()
![]()
Toata lumea prefera MF si fuge de posturi.Tocmai de acea zic ca vor ramane posturi pentru toata lumea.
Eu mi-am reevaluat optiunile.In cazul cel mai rau iau orice post al carui rezidentiat pot sa-l fac in Craiova. Un an de stat pe bara e extrem de daunator, trust me
zana_ale wrote:AvLee wrote:dr_dr wrote:Eu prefer MF...Si apoi ma las de medicina........![]()
![]()
Toata lumea prefera MF si fuge de posturi.Tocmai de acea zic ca vor ramane posturi pentru toata lumea.
Eu mi-am reevaluat optiunile.In cazul cel mai rau iau orice post al carui rezidentiat pot sa-l fac in Craiova. Un an de stat pe bara e extrem de daunator, trust me
daca alegi anul acesta un post,poti sa renunti la anul si sa dai din nou rezi?
zana_ale wrote:anul trecut ex a fost usor. eu nu am citit niciodata materia pt rezi,m-am dus de curiozitate (acum ma oftic de mor ca nu am citit sau facut grilele macar odata,mai ales ca unele intrebari au fost de pr rezitest) si am facut 560 de puncte. anul acesta am citit materia aproape toata odata si acum fac grilele a doua oara,dar imi a teama c NU SCOT NICI 500....
didiland11 wrote:Eu scot ...multumitor de mult, cu 4 teme neinvatate. Insa nush daca are vreo relevanta pt ca nu mai sunt grile la prima vedere, desi de foarte multe nu-mi aminteam sa le mai fi vazut.Sunt destul de increzator si inspaimantator de putin stresat. Vreau doar sa se termine. Maine incep ultima recapitulare si dupa exam va invit la un foc de tabara din cursuri.![]()
Succes tuturor! (de pe forum)
corymp wrote:io nu mai pot de stres. Ma ia cu tremurat cand ma gandesc. mi-e frica sa fac test din toate temele ca daca vad ca nu stiu o iau razna de tot.Mi se pare imposibil de trecut examenul asta, cateodata ma gandesc cata minte tre' sa ai ca sa faci peste 700 de puncte. Iti trebuie un creier cat o casa cu 2 etaje sa memorezi atata informatie pe care sa ti-o si aduci aminte in ziua examenului.
Hai, incurajati-ma![]()
ca am nevoie, pliiizzz
![]()
![]()
![]()
cei care au trecut prin asta sa ne dea un sfat, o idee, e chiar asa de greu? iti aduci aminte ce ai invatat cand ai grilele in fatza?
dr_dr wrote:Cineva zicea ca repetatul final e de baza..........eu l-am inceput azi...
Se face lumina e drept....dar tot nu cred ca imi voi aduce aminte toate liniutele...
Sunt multe si asemanatoare...dar daca ne uitam pe grila de anul trecut constatm ca dracu nu e chiar asa de negru....
Hai treci la repetat....nu te stresa pe ulima suta...![]()
![]()
si mai reciteste ceva...orice ...
corymp wrote:dr_dr wrote:Cineva zicea ca repetatul final e de baza..........eu l-am inceput azi...
Se face lumina e drept....dar tot nu cred ca imi voi aduce aminte toate liniutele...
Sunt multe si asemanatoare...dar daca ne uitam pe grila de anul trecut constatm ca dracu nu e chiar asa de negru....
![]()
si totusi...care e secretul celor care intra in primii 200 sa zicem. Ce au ei si ceilalti nu au? ce ce ce????( <-----ras isteric de stres)
corymp wrote:dr_dr wrote:Cineva zicea ca repetatul final e de baza..........eu l-am inceput azi...
![]()
si totusi...care e secretul celor care intra in primii 200 sa zicem. Ce au ei si ceilalti nu au? ce ce ce????( <-----ras isteric de stres)
zana_ale wrote:simt ca o iau razna!!!!!!! incerc sa fiu tare,dar nu reusesc...
nu ma incadrez in program,ma dor ochii si spatele, mai am o groaza de grile de facut, de repetat nici nu m-am apucat,am stat un an acasa,daca mai stau unul o iau razana, si colac pt pupaza zana a facut a doua zi la rand febra 40..........![]()
![]()
corymp wrote:dr_dr wrote:
corymp wrote:da, cred ca trebuie sa accept ca am limite (e f greu sa ajungi sa iti dai seama de asta). Desi am invatat ca tembela de un an de zile, ma doare spatele de mor, daca imi scot ochii din foi ma ia cu ameteli; Desi inteleg tot ce citesc si mi se pare firesc si logic ce e scris acolo, desi stiu ca sunt multi care stiu mult mai putin decat mine nu pot sa nu ma gandesc si sa fiu frustrata ca nu pot sa fiu si eu printre elite, printre cei din top, care au acea memorie de elefant, care, cum ati spus si voi, citesc de 2 ori si stiu sa iti reproduca si peste cateva saptamani.
Ce ma tine pe picioare e memo plus, care e mai mult placebo..dar in fine, e singurul lucru de care ma mai agat
![]()
antalgic wrote:cory, hai ca mai e putin.
eu am trecut pe pauze cat mai lungi si dese. nu am facut tot anul cumparaturi si plimbari cat am facut sapt asta. ma duc pt o aluna 1 km pe jos
corymp wrote:da, cred ca trebuie sa accept ca am limite (e f greu sa ajungi sa iti dai seama de asta). Desi am invatat ca tembela de un an de zile, ma doare spatele de mor, daca imi scot ochii din foi ma ia cu ameteli; Desi inteleg tot ce citesc si mi se pare firesc si logic ce e scris acolo, desi stiu ca sunt multi care stiu mult mai putin decat mine nu pot sa nu ma gandesc si sa fiu frustrata ca nu pot sa fiu si eu printre elite, printre cei din top, care au acea memorie de elefant, care, cum ati spus si voi, citesc de 2 ori si stiu sa iti reproduca si peste cateva saptamani.
Ce ma tine pe picioare e memo plus, care e mai mult placebo..dar in fine, e singurul lucru de care ma mai agat
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests