PROFETIA

schimbarea schimbarii...
AvLee
elder
elder

Re: PROFETIA

Postby AvLee » Sun Oct 05, 2008 12:41 pm

Da se poate, dar nu mai am timp anul asta ca pana imi gasesc nevasta, pana facem nunta dureaza.Hmm desi ideea nu e rea primul an pot sa-l platesc doar din darurile de la nunta :lol:
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Sun Oct 05, 2008 12:48 pm

metalu wrote:Din cate am vazut eu .. si din cate mi-au povestit colegii nu tin minte sa fi vazut o data un strain sa dea rezidentiatul. Pe cei care i=am avut colegi ori au terminat si au plecat de unde au venit ori au ramas in tara si au luat specializari gen Chirurgie Plastica Cardio .. etc.. si.. de ce nu sunt posturi de genu prea multe ? te mai intrebi ?
Intradevar platesc f mult taxa .. dar mi se rupe .. de obicei tacsu e petrolier si vine si arunca cu bani in stanga dreapta si i se rupe de cati bani da .... sa dea si el ex ca toti daca vrea sa ramana.

dragul meu .... eu nu sunt strain....sunt roman cu cata spices (ethnic indian)..... cand vorbesti despre mine te rog sa nu gandesti ca sunt strain....

Eminemscu
junior
junior

Postby Eminemscu » Sun Oct 05, 2008 1:23 pm

sigur mai pui de dac
cum te chema?
aud?
cum am mai zis mai sus
ciocu mic
de ce nu faci gura la tine in tara?
dupa ce ca te primim aici omeneste tu vii si te iei in gura cu noi
auzi?
ia zii din ce casta faci tu parte?
pana una alta la mine in buletin scrie ca sunt cetatean roman...la tine ce scrie
asa ca eu zic ca eu sunt gazda aici si tu esti cel mult un oaspete
si ia zi, ce faceti voi cu oaspetii vostri neobrazati la voi acasa?
la voi in india poate le spalati cadavrele in gange, nu.
ia mai taca-ti fleanca indian duhnind a curry
FRATI ROMANI -SA NE UNIM ODATA SI PENTRU TOTDEAUNA IMPOTRIVA CELOR CARE NE CALCA IN PICIOARE DEMNITATEA (ROMANASI DE-AI NOSTRI SAU STRAINI...ce-or fi)
TRAIASCA GREVA
The MATRIX has you.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sun Oct 05, 2008 2:01 pm

E cetatean roman prin casatorie.

Si rezolvai problema cu rezidentiatul platit. Vorbi cu un bun prieten din Kuwait, el are 8 surori disponibile si find prieten bun actioneaza ca petitor pentru la mine la tasu.( Aviz amatorilor sa nu spuneti niciodata unui arab ca vreti sa va casatoriti cu sora lui daca nu sunteti foarte buni prieteni, ca e mai rau ca injuratul de mama). Dar am 2 probleme: trebe sa trec la mahomedanism si nu ori de care care sunnit parca si intre 10.000-20.000 de dolari sa cumpar nevasta. Avantaje citez: After you'll finish your resindecy there you can come back in Kuwait and live like an emir. Deci am nevoie de ajutor.

Unde gasesc o moschee sau un seic sunit in romania?

Pot sa fac credit la banca pentru achizitionarea unei neveste?

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

Medex
elder
elder

Postby Medex » Sun Oct 05, 2008 2:09 pm

Da! Se numeste " credit pentru nevoi personale" si nu mai trebuie sa detaliezi. :D
Incredible as is seems, my life is based on a true story.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sun Oct 05, 2008 2:14 pm

Deci daca nu platesc ratele nu exista riscu ca banca sa-mi puna sechestru pe nevasta? Prietenu nu m-ar ierta niciodata.

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Sun Oct 05, 2008 2:19 pm

AvLee wrote:Deci daca nu platesc ratele nu exista riscu ca banca sa-mi puna sechestru pe nevasta? Prietenu nu m-ar ierta niciodata.

poate vei ajunge sa-ti doresti ca banca sa-ti puna sechestru pe soatza,ca sa scapi de ea...stii vorba aia cu tot raul spre bine :allright:
What Goes Around...Comes Around

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sun Oct 05, 2008 2:45 pm

Nico fereste, si ce sa o scoata la licitatie si o cumpere vreun rezident de pe MF cu gura mare pe forumuri si plin de scarba pentru penibili, ca sa aiba si el o femeie ?

Im
elite
elite

Postby Im » Sun Oct 05, 2008 4:24 pm

Poate ca merita, scorpia. :lol:
Singura durere suportabilă e durerea altora.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Sun Oct 05, 2008 4:49 pm

AvLee wrote:Nico fereste, si ce sa o scoata la licitatie si o cumpere vreun rezident de pe MF cu gura mare pe forumuri si plin de scarba pentru penibili, ca sa aiba si el o femeie ?

Gurile rele spun ca nici n-ar sti ce sa faca cu ea. ;)

zambilica
junior
junior

Postby zambilica » Sun Oct 05, 2008 6:26 pm

:lol: :lol: :lol:
Yesterday is history.
Tomorrow a mystery.
Today is a gift.
That's why it's called the present!

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Sun Oct 05, 2008 6:33 pm

Eminemscu wrote:sigur mai pui de dac
cum te chema?
aud?
cum am mai zis mai sus
ciocu mic
de ce nu faci gura la tine in tara?
dupa ce ca te primim aici omeneste tu vii si te iei in gura cu noi
auzi?
ia zii din ce casta faci tu parte?
pana una alta la mine in buletin scrie ca sunt cetatean roman...la tine ce scrie
asa ca eu zic ca eu sunt gazda aici si tu esti cel mult un oaspete
si ia zi, ce faceti voi cu oaspetii vostri neobrazati la voi acasa?
la voi in india poate le spalati cadavrele in gange, nu.
ia mai taca-ti fleanca indian duhnind a curry
FRATI ROMANI -SA NE UNIM ODATA SI PENTRU TOTDEAUNA IMPOTRIVA CELOR CARE NE CALCA IN PICIOARE DEMNITATEA (ROMANASI DE-AI NOSTRI SAU STRAINI...ce-or fi)
TRAIASCA GREVA

u have no class, no brains, and no b.a.l.l.s....... i write under my own name and don't hide behind pseudonyms..... i know who i am and what i want from my life.... i have seen dogs like u baying at the moon before, and u won't be the last one...... u r a disgrace to your country.... people like u give romania a bad name in europe...... so u r all big mouth and balls of steel on the net, what about in reality..... i doubt u would have the courage to face me and tell me to shut up.....snivelling cry baby that u r.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sun Oct 05, 2008 6:52 pm

Am abandonat planul cu nevasta, nici daca iau rezidentiatul pe medicina legala si in timpul liber vand tigari pe strada nu am kum sa o intretin.
Femeia araba casatorita nu are voie sa iasa pe strada descoperita decat la ochi, doar ale mai batrane au voie cu mainile dezvelite si singurul barbat cu care au voie sa vorbeasca este ala de la aprozar. Dar tu in schimb trebuie sa-i aduci saptamanal aur , matase si chesti de astea. Cica asa arati ca o respecti. Daca nu prestezi are motiv legal sa te paraseasca.

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Sun Oct 05, 2008 6:55 pm

gaurav_singh_md wrote:u have no class, no brains, and no b.a.l.l.s....... i write under my own name and don't hide behind pseudonyms..... i know who i am and what i want from my life.... i have seen dogs like u baying at the moon before, and u won't be the last one...... u r a disgrace to your country.... people like u give romania a bad name in europe...... so u r all big mouth and balls of steel on the net, what about in reality..... i doubt u would have the courage to face me and tell me to shut up.....snivelling cry baby that u r.

:lol: ce tareee! gaurav e cel mai simpatic, de cand eugenius s-a panicat si s-a pus mai tare pe invatat, de nu mai viziteaza forumul.
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A

De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sun Oct 05, 2008 7:07 pm

gurav chiar imi esti simpatic dar nu ma pot abtine sa-ti dau replica

On the 9th of November after the exam if I am pissed off I will look for you.I bet you are pretty easy to spot in a crowd. So come preapred for a fight. :D
:peace: :peace: :peace: FIGHT CLUB STYLE :peace: :peace: :peace:

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Sun Oct 05, 2008 7:10 pm

AvLee wrote:gurav chiar imi esti simpatic dar nu ma pot abtine sa-ti dau replica

On the 9th of November after the exam if I am pissed off I will look for you.I bet you are pretty easy to spot in a crowd. So come preapred for a fight. :D
:peace: :peace: :peace: FIGHT CLUB STYLE :peace: :peace: :peace:

1 metru 88, 95 kilos, i am pretty easy to spot in a crowd..... :D

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sun Oct 05, 2008 7:16 pm

1.81 , 88 de kilograme :)

Im
elite
elite

Postby Im » Sun Oct 05, 2008 7:21 pm

You do have a little fat on you. :)
Singura durere suportabilă e durerea altora.

gaurav_singh_md
elder
elder

Re:

Postby gaurav_singh_md » Sun Oct 05, 2008 7:26 pm

Im wrote:You do have a little fat on you. :)

vine iarna.... fac provizii

revoltataaa
junior
junior

Postby revoltataaa » Sun Oct 05, 2008 7:40 pm

Nu va mai laudati cu kilogramele ca aveti timp sa le dati jos pana la exam. Asta daca va pasa.......
Eu nu inteleg de ce au "fratii" moldoveni drept la rez la noi pe locuri separate. Ce, ei la ei nu au fac de medicina???

Eminemscu
junior
junior

Postby Eminemscu » Mon Oct 06, 2008 1:22 pm

ba indian borat
te astept nu maintereseaza kilele tale
esti un jeg
hai in oradea la greva daca esti tare
nu pot sa cred
ba......
hai aici daca ai chef sa fi trimis acasa sigilat
oradea....
ps
eu te bat,te omor, eu te repar
pps
rezident CLINICA CHIRURGIE I SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA ORADEA
medic rezident anul 1 chirurgie 1
prof coordonator Maghiar Adrian
ppps
vrei si adresa de acasa?
hai sa-ti vad coaiele
pe bune ca am prieteni straini rezidenti pe uro si te repara ei
The MATRIX has you.

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Mon Oct 06, 2008 1:53 pm

Eminemscu wrote:ba indian borat
te astept nu maintereseaza kilele tale
esti un jeg
hai in oradea la greva daca esti tare
nu pot sa cred
ba......
hai aici daca ai chef sa fi trimis acasa sigilat
oradea....
ps
eu te bat,te omor, eu te repar
pps
rezident CLINICA CHIRURGIE I SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA ORADEA
medic rezident anul 1 chirurgie 1
prof coordonator Maghiar Adrian
ppps
vrei si adresa de acasa?
hai sa-ti vad coaiele
pe bune ca am prieteni straini rezidenti pe uro si te repara ei

as i said before..... no class.... and still u haven't come up with a name..... and u r lacking in the brains department too... u actually think i'll waste my precious time to come to oradea to whup u'r sorry ass...... grow up boy.

Ade_Bubu
junior
junior

Postby Ade_Bubu » Mon Oct 06, 2008 2:08 pm

Nu inteleg care este problema cu colegul indian. Si ce daca da rezi in Ro? Inseamna ca asa ar trebui priviti si colegii romani care se duc sa dea rezi in Spania si mai stiu eu unde? Sau cei care fac rezi in strainatate, egal in ce tara, ar trebui priviti condescendent de cei cu care lucreaza?!?!? Doar pt ca sunt din alta tara, adica din Ro? Sistemul medical din aceasta tara este la pamant si cei din posturile mari sunt cum sunt (ma refer la profi, sefi de catedre, etc)...si vrem schimbari, si sa fie asa si pe dincolo. Atunci de ce nici macar spiritul colegial nu il putem mentine?!?!
Can you pretty please go to hell and burn?!?!?!

sandman
senior
senior

Postby sandman » Mon Oct 06, 2008 3:33 pm

Sunt mai multe motive pentru care s-a pierdut spiritul colegial, respectul fata de celalalt, bunul simt fiind inlocuite de comportamentele primitive, de impertinenta, de lipsa de fair-play, dorinta de a evolua calcand pe cadavrele celorlalti si nu prin efortul propriu, etc. Termenul de 20 de ani propus de Brucan este mult prea mic, parerea mea este ca e nevoie de cel putin 50 de ani ca sa ajungem la o notiune de civilizatie. Din acest motiv multi au luat calea emigrarii pentru ca vor fi mult prea batrani cand vor avea conditii de viata civilizate aici.
Life is good

optimus
senior
senior

Postby optimus » Mon Oct 06, 2008 4:10 pm

Man forumul asta devine din ce in ce mai interesant.. :mrgreen:
REST IN PEACE!

agorima
senior
senior

Postby agorima » Mon Oct 06, 2008 5:05 pm

sandman wrote:Sunt mai multe motive pentru care s-a pierdut spiritul colegial, respectul fata de celalalt, bunul simt fiind inlocuite de comportamentele primitive, de impertinenta, de lipsa de fair-play, dorinta de a evolua calcand pe cadavrele celorlalti si nu prin efortul propriu, etc. Termenul de 20 de ani propus de Brucan este mult prea mic, parerea mea este ca e nevoie de cel putin 50 de ani ca sa ajungem la o notiune de civilizatie. Din acest motiv multi au luat calea emigrarii pentru ca vor fi mult prea batrani cand vor avea conditii de viata civilizate aici.

La 2 metrii sub pamant de vreo 50 ani adica.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Oct 06, 2008 5:10 pm

catfight?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

victor
elder
elder

Postby victor » Mon Oct 06, 2008 5:12 pm

emin~ suspended. din regulamentul de folosire al forumului citire

Sunt incurajate comunicarea libera, schimbul liber de informatii si comportamentul civilizat, binevoitor la adresa celorlati utilizatori - si in aceeasi masura nu sunt permise sau incurajate dezinformarea, bascalia, atacul la persoana, intimidarea, jignirea, amenitarea, hartuirea sau provocarea altor utilizatori, schimbul de mesaje inutile, obstructionarea sau deturnarea discutiilor, nonsensul, comportamentul neprofesional, agresiv sau non-etic etc. Sunteti de acord sa nu publicati materiale cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomniator, instigator, amenintator, discriminator sau care este in contradictie cu legile romane sau internationale.

corymp
junior
junior

Postby corymp » Mon Oct 06, 2008 5:18 pm

agorima wrote:
La 2 metrii sub pamant de vreo 50 ani adica.

eu nu pot sa inteleg cum de un roman nu stie sa scrie corect romaneste. METRI e corect, da? metrII e cand il articulezi.
1 metru, 2 metri, 3 metri

zambilica
junior
junior

Postby zambilica » Mon Oct 06, 2008 6:17 pm

La absolvirea de anul asta prof. Streinu Cercel a zis ca dupa ce Dumnezeu a facut doctorul, drkul i-a facut colegul :twisted: :twisted: :twisted: Cata dreptate :lol:
Yesterday is history.
Tomorrow a mystery.
Today is a gift.
That's why it's called the present!

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Mon Oct 06, 2008 9:01 pm

daca aveti 2 ore libere uitati la doc asta....
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7695921912

este in engleza si inca nu este subtitrata.....

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Mon Oct 06, 2008 10:28 pm

L-am vazut de mult. Dar conspiratile la nivel mondial ma lasa rece in clipa de fata. Prefer pe cele din micul nostru colt din balcani. Sau kum( in atentia celor care vor sa ma corecteze, scrieti voi cum sau acum pe un forum extern si vedeti ce iese) atinsa azi euro 4 lei.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Mon Oct 06, 2008 11:38 pm

Mda. Ăştia de la minister v-au tras-o şi voi vă vărsaţi nervii în capul lui Gaurav Singh. Care, a propos, vă cam dă clasă. Sincer, sunt dezamăgit, dar nu mă aşteptam la mult mau mult.
Mă aştept totuşi la prezentarea scuzelor de rigoare şi la abandonarea certurilor stupide.

Vlad Stroescu
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Mon Oct 06, 2008 11:45 pm

Dar nu am nimic cu gurav el concureaza de la egal cu noi,la alti straini ma refeream(probabil ca nici tu nu te refereai la mine dar e la moda sa te bagi in seama pe forumu asta , vezi capetele mai batrane si incorecte gramatical de aici) . Singura problema care am avuto cu el a fost cu postatul in engleza, dar a dovedit ca e capabil si in romana( sper sa nu ma faci de ras si la marea confruntare, daca nu dai niste injuraturi autentic romanesti, nu esti cetatean roman)

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Tue Oct 07, 2008 12:16 am

auch!da' unde se ajunse,bre...
fight club-uri,agramaticalitati si alte alea.
pana una-alta,ma butzur ca colegu' gaurav a invatat sa scrie romaneste,totusi era pacat sa nu exerseze si dansul pt viitoarea activitate din spitalele autohtone.spor la invatat! :allright:
afacerea cu fight club-ul mai e valabila?poate facem si noi ceva pariuri...ies si ceva bani d-aci,unii poate castiga si isi platesc drumul si cazarea la bucuresti.suna binisor :twisted:
pot pt ca sa vin si io la fight,sa sparga si muschii mei niste dinti,ceva,cuiva??
:peace:

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Tue Oct 07, 2008 12:32 am

Eu spun că unele dintre lucrurile scrise aici sunt deja de competenţa poliţiei. Stresul rezidenţiatului nu scuză absolut nimic.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Oct 07, 2008 12:36 am

vlad stroescu wrote:Eu spun că unele dintre lucrurile scrise aici sunt deja de competenţa poliţiei. Stresul rezidenţiatului nu scuză absolut nimic.

Care ati depasit viteza legala la tastat?

Tu cati ani ai? Peste 20 banuiesc. Si la varsta asta tu mai crezi in Mos Craciun si Politie?

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Tue Oct 07, 2008 1:03 am

Nu-mi amintesc să te fi tutuit pe dumneata, dar acum, că îmi dai ocazia, o fac. Nu mă bucur că iei situaţia la mişto. Ceea ce a făcut kooksee (a înţeles oare cineva?) - frumos, urât, nu ştiu - a fost o developare. Iată-ne pe noi, ăştia suntem. Dacă n-aş şti că există şi câţiva oameni de bun simţ, care nu se aud, fie din cauza tămbălăului (pentru că ei sunt o minoritate minusculă), fie pentru că sunt prea şocaţi de oroarea în care au nimerit, fie că au plecat undeva departe, aş zice următoarele: îl merităm pe Nicolaescu, dimpreună cu jurnaliştii imbecili şi criminali care ne pândesc "undercover" pe la camera de gardă. Am depăşit faza în care meritam un proces cinstit. Şi mai ales, pedeapsa supremă: ne merităm pe noi. Nicolaescu şi tot ce se întâmplă nu e ceva exogen, o conspiraţie a Asociaţiei Diabolice Împotriva Medicinii, e rezultatul direct a tot ceea ce facem de câteva decenii, generaţie de generaţie, de decenii. Inutil să căutăm vina pe la vârfuri, deşi se află şi acolo. Şi eu, şi dumneata, şi toată lumea, suntem la fel de responsabili, şi ce s-a scris pe aici e dovada limpede.

Marile victime inocente nu suntem noi (ha!) ci amărâţii care or să încapă pe mâinile noastre.

Aşa că te rog, scuteşte-mă de miştourile dumitale. Am trecut doar pe aici, am citit, m-am minunat. Tot e bine că mă mai minunez, după atâtea lucruri trăite şi văzute. Înseamnă că încă nu m-au trecut toate alifiile. În plus, n-am făcut decât să remarc că deja unii au ieşit din sfera legală, şi, dacă tot ne avem noi ca fraţii, pot suporta consecinţe.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Tue Oct 07, 2008 1:14 am

Va rog sa ma scuzati ca v-am tutuit si ca poate am facut o gluma deplasata la adresa dumneavoastra. Deci toti suntem de vina si ne meritam soarta. Pacatosi toti unul si unul. Unde am mai auzit asta?? Nu stiu sigur dar imi aduce vag aminte de catolicismul medieval, inchizitie si autoflagelari pentru ca Isus sa ne ierte. Partea cu adevarat draguta este ca aceste discursuri erau tinute ori de fanatici dusi cu pluta ori de ipocriti care pacatuiau cel mai mult dar faceau pe moralisti atragand suportul maselor( un fel de campanie elctorala)

Insomnia
senior
senior

Postby Insomnia » Tue Oct 07, 2008 1:33 am

bre,oameni buni...sau rai ,dupa caz :)
deveniti prea seriosi sau incruntati si faceti riduri...
chiar nu mai stie nimeni de gluma?
ok,cineva mai inainte a cam sarit calul ,si-a calculat prost distanta, de nervos ce era si a cazut fix in dors...gata s-a terminat!
ne-am descretit fruntile,glumim,colegu' gaurav a trecut peste episod,deci e un tip de nota 10.... :allright:
io zic ca-i lipsita de sens filozofeala sistemului in acest context.
p.s.domnule dr vlad stroescu,nu cred ca e cazul sa faceti generalizari...nu toti il meritam nici pe nicolaescu,nu toti ii meritam nici pe jurnalisti...si nu toti suntem responsabili de ce ceea ce se intampla,din simplul motiv ca suntem prea putin importanti,astfel incat sa devenim si reponsabili...

Return to “Rezidentiat 2008”