locuri suficiente la rezi 2008
- nejla_dr
- junior

Re: locuri suficiente la rezi 2008
am si eu o intrebare...cam cat e taxa daca prinzi la rezi un post intr-un oras in care nu vrei sa te mai duci dupa terminarea rezidentiatului?si se mai dau detasari/transferuri in orasul din care esti,cu toate ca nu e centru de pregatire pt rezi?(ex sa ma detasez in cta pe urgente,cu toate ca nu a scos anul asta urgente?)
- Im
- elite

dr_dr wrote:Pe forum nu se tine cont de gramtica draga domnule doctor (care esti)
Nu-i bai, nu tine tu cont, eu ma delectez când vad nivelul intelectualilor raniti de sistem.
De altfel si Nicolaescu spune lafel, ca el nu e bour, ca atunci când iese cu declaratii de retard la tv sau la radio, nu se tine cont.
Singura durere suportabilă e durerea altora.
- cosmina-gabriela
- elder

Insomnia wrote:dr_dr wrote:Deci m-am enervat rau......![]()
![]()
![]()
Si mai vorbim de colegialitate si drepturi.Cuculetz tu esti normal...tu gandesti..sau te plictisesti si ne f..pe noi la creieri pt ca stii ca acum merge.
Auzi la voi se paote si la noi nu?
Zi-mi si mie cu ce au fost dezavantajati cei din anii precedenti sa zicem cam de prin 2004 incoace....immmmmm hai zi ca ma enervasi de numa.
BINE CA ESTI TU DESTEPT.....si noi suntem fraieri.Bine ca avieti voi drepturi si noi nu.Deasta a ajuns medicina unde a ajuns din cauza oamenilor care gandesc ca si tine.
Si de cand rezidentiatul e un examen corect....hai ca citisi harry.....ai fost mai destept dupa.Vezi ca in ultimi 3 ani in primii 10 a fost si cate un schizofren care a luat 9oo puncte si s-a decompensat dupa primu an...eu stiu 2 deja. Asta pt ca ziceai de invatat si invatat
Apropo tu ce faci cand termini rezidentiatu....TI-A CUMPARAT MAMICA POST? ca din pacate ministrul ni le-a dat noua toate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ca bne zicea cineva mai sus i-ati si tu o gagica si scoate-o in oras e sambata seara ce DRK
na ca m-am faciut si nahsa lui kooksee-zis cuculetzu'...
oare tre sa-i dau vreun cadou...vreun trusou de bibilush,pampershi?
@insomnia: iesi cu mine in oras? ce dreaq..doar e sambata seara,nu?
- tana
- elder

eu nu ma prea pricep la treburi de-astea, dar ma gandesc ca atunci cand se stabileste nr de locuri la rezi, in general si pe specialitati si centre universitare, personajele care fac asta nu au ca criteriu nr de absolventi si oferirea lor posibilitatea sa se pregateasca cat ma aproape de nazuintele lor. de altfel, eu cred ca scopul ministerului sanatatii este sa ofere populatiei servicii de sanatate cat mai aproape de niste standarde, si nu joburi bune ptr cei ce lucreaza in sanatate. ( cam in acelasi fel in care vodafone are ca scop sa ofere clientilor servicii cat mai ok ( ptr profit evident), si nu sa dea angajatilor salarii si tot felul de alte beneficii). deci, eu zic ca o fi mai altfel anul asta, habar n-am, dar how cares? nu voi sunteti targetul care trebuie multumit atunci cand se scot locuri la rezi. in general se presupune ca absolventii de facult nu sunt presoane defavorizate, deci nu-i treaba cuiva sa aiba grija de ei.
I'm not anti-social. I'm just not user friendly
- dr_dr
- elder

Re:
Im wrote:dr_dr wrote:Pe forum nu se tine cont de gramtica draga domnule doctor (care esti)
Nu-i bai, nu tine tu cont, eu ma delectez când vad nivelul intelectualilor raniti de sistem.
De altfel si Nicolaescu spune lafel, ca el nu e bour, ca atunci când iese cu declaratii de retard la tv sau la radio, nu se tine cont.
Nici macar raspuns nu meriti............
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost 
- dr_dr
- elder

tana wrote:eu nu ma prea pricep la treburi de-astea, dar ma gandesc ca atunci cand se stabileste nr de locuri la rezi, in general si pe specialitati si centre universitare, personajele care fac asta nu au ca criteriu nr de absolventi si oferirea lor posibilitatea sa se pregateasca cat ma aproape de nazuintele lor. de altfel, eu cred ca scopul ministerului sanatatii este sa ofere populatiei servicii de sanatate cat mai aproape de niste standarde, si nu joburi bune ptr cei ce lucreaza in sanatate. ( cam in acelasi fel in care vodafone are ca scop sa ofere clientilor servicii cat mai ok ( ptr profit evident), si nu sa dea angajatilor salarii si tot felul de alte beneficii). deci, eu zic ca o fi mai altfel anul asta, habar n-am, dar how cares? nu voi sunteti targetul care trebuie multumit atunci cand se scot locuri la rezi. in general se presupune ca absolventii de facult nu sunt presoane defavorizate, deci nu-i treaba cuiva sa aiba grija de ei.
Auzi tu ai vreo treaba cu medicina..
- Insomnia
- senior

cosmina-gabriela wrote:Insomnia wrote:dr_dr wrote:Deci m-am enervat rau......![]()
![]()
![]()
Si mai vorbim de colegialitate si drepturi.Cuculetz tu esti normal...tu gandesti..sau te plictisesti si ne f..pe noi la creieri pt ca stii ca acum merge.
Auzi la voi se paote si la noi nu?
Zi-mi si mie cu ce au fost dezavantajati cei din anii precedenti sa zicem cam de prin 2004 incoace....immmmmm hai zi ca ma enervasi de numa.
BINE CA ESTI TU DESTEPT.....si noi suntem fraieri.Bine ca avieti voi drepturi si noi nu.Deasta a ajuns medicina unde a ajuns din cauza oamenilor care gandesc ca si tine.
Si de cand rezidentiatul e un examen corect....hai ca citisi harry.....ai fost mai destept dupa.Vezi ca in ultimi 3 ani in primii 10 a fost si cate un schizofren care a luat 9oo puncte si s-a decompensat dupa primu an...eu stiu 2 deja. Asta pt ca ziceai de invatat si invatat
Apropo tu ce faci cand termini rezidentiatu....TI-A CUMPARAT MAMICA POST? ca din pacate ministrul ni le-a dat noua toate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ca bne zicea cineva mai sus i-ati si tu o gagica si scoate-o in oras e sambata seara ce DRK
na ca m-am faciut si nahsa lui kooksee-zis cuculetzu'...
oare tre sa-i dau vreun cadou...vreun trusou de bibilush,pampershi?
@insomnia: iesi cu mine in oras? ce dreaq..doar e sambata seara,nu?
io zic mai bine sa iesi cu cuculetzu',ca io nu poci pt ca sa te incurc!

What Goes Around...Comes Around
- cog1983
- elder

Nu vreau sa stiu ce va fi la anul... cand vor fi ocupate si posturile (pentru ca o sa fie destui disperati din cei 2000 si ceva care nu vor lua loc si alte posturi in localitatile respective nu cred ca mai scoate nimeni, acolo fiind de ajuns 1-2 medici) si se va si suprasatura sistemul de rezidenti pe MF... 

Simtul umorului e o dovada de inteligenta
- tana
- elder

am ceva treaba cu medicina. tangential asa. deci poti sa-mi raspunzi
- AvLee
- elder

Vechea garda care va aparati cu atata inversunare unul pe altul am si eu cateva intrebari.
Ce dracu cautati pe forumul de rezidentiat 2008 daca nu aveti de gand sa concurati?
Daca tot sunteti puteti sa va limitati la raspunsuri concrete si sa nu aberati la cat de inteligenti sunteti? (pacat ca nu am timp si rabdararea sa stau sa sa caut prin arhiva forumului sa vad cand urlati si voi ca din gura sarpe despre sanse si corectitudine si alea alea). Noi daca aberam avem macar scuza ca pe noi ne afecteaza direct, voi ce scuza aveti?
Daca nu ati fost voi capabili sa luati mai mult de MF, de ce trebuie sa va suportam noi blazarea si frustrarile?
Si care e problema daca noi vrem sa ne ridicam deasupra statului de medic de familie sau de tara, si suntem dispusi sa facem si pe dracu in patru ca sa reusim inclusiv petiti si varsat de nervi?
Tocmai mi-ati dat un motiv in plus sa zic nu la MF. Decat sa ajung o persoana acra si blazata care nu-si gaseste refugiu decat in alti ca el ,mai bine stau un an acasa si lucrez la o benzinarie sa ma intretin.
Ce dracu cautati pe forumul de rezidentiat 2008 daca nu aveti de gand sa concurati?
Daca tot sunteti puteti sa va limitati la raspunsuri concrete si sa nu aberati la cat de inteligenti sunteti? (pacat ca nu am timp si rabdararea sa stau sa sa caut prin arhiva forumului sa vad cand urlati si voi ca din gura sarpe despre sanse si corectitudine si alea alea). Noi daca aberam avem macar scuza ca pe noi ne afecteaza direct, voi ce scuza aveti?
Daca nu ati fost voi capabili sa luati mai mult de MF, de ce trebuie sa va suportam noi blazarea si frustrarile?
Si care e problema daca noi vrem sa ne ridicam deasupra statului de medic de familie sau de tara, si suntem dispusi sa facem si pe dracu in patru ca sa reusim inclusiv petiti si varsat de nervi?
Tocmai mi-ati dat un motiv in plus sa zic nu la MF. Decat sa ajung o persoana acra si blazata care nu-si gaseste refugiu decat in alti ca el ,mai bine stau un an acasa si lucrez la o benzinarie sa ma intretin.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- pc7
- elite

tana se ocupa cu cablurile wireless
iar vechea garda se minuneaza si spera ca nu se vor imbolnavi cand vor fi batrani
iar vechea garda se minuneaza si spera ca nu se vor imbolnavi cand vor fi batrani
Life's not fair, get used to it
- dr_dr
- elder

tana wrote:am ceva treaba cu medicina. tangential asa. deci poti sa-mi raspunzi
Daca doar tangential nu merita sa ma agit.....
Si nu te mai invati atat ca ametesc
-
ceacky2
- senior

kooksee , cand ziceai ca unii care au terminat recent, au gura mare si sunt penibili este probabil pt ca monitorul tau are oglinda si din reflex ai tastat PENIBIL
probabil tu, care ti'ai luat rezi pe ceva in perioada asta de 3 ani de cand ai terminat (felicitari daca ai luat) te bazezi pe lozinca CE MA INTERESEAZA CUM E IN TREN DACA EU MERG CU MASINA?...scuza-ne ca nu avem toti masina...
evident ca probabil cel mai dezvoltat simt al penibilului il ai tu, caci daca esti rezident probabil ai invatat deja sa lingi sosetele si izmenele sefului de sectie...ideea mea de medicina era alta, MA BUCUR ca nu coincid ideile
NIMENI nu a spus ca vrea sa INTRE rezident, fara sa fii invatat sau sa fii meritat asta, ADICA NU VREA NIMENI DE AICI POMANA, dar dupa atata munca sa fii pielea a opta mi se pare inuman...eu am fost primul care am spus ca am muscat'o cand am dat la facultatea asta, dar de acolo pana a incepe cu catalogari cum ai facut tu "agarici"..."penibili" e un pas mic, pe care unii rezidenti l'au invatat cand sefu de sectie ii punea sa'i prinda cu gura flegma din zbor...nu zic ca ar fi cazul....desigur
hai ca in dume si vrajeli de astea 3 la zece mii ne mai pricepem si noi... poate ca ma interesa ce ai scris daca nu incepeai cu invective
probabil tu, care ti'ai luat rezi pe ceva in perioada asta de 3 ani de cand ai terminat (felicitari daca ai luat) te bazezi pe lozinca CE MA INTERESEAZA CUM E IN TREN DACA EU MERG CU MASINA?...scuza-ne ca nu avem toti masina...
evident ca probabil cel mai dezvoltat simt al penibilului il ai tu, caci daca esti rezident probabil ai invatat deja sa lingi sosetele si izmenele sefului de sectie...ideea mea de medicina era alta, MA BUCUR ca nu coincid ideile
NIMENI nu a spus ca vrea sa INTRE rezident, fara sa fii invatat sau sa fii meritat asta, ADICA NU VREA NIMENI DE AICI POMANA, dar dupa atata munca sa fii pielea a opta mi se pare inuman...eu am fost primul care am spus ca am muscat'o cand am dat la facultatea asta, dar de acolo pana a incepe cu catalogari cum ai facut tu "agarici"..."penibili" e un pas mic, pe care unii rezidenti l'au invatat cand sefu de sectie ii punea sa'i prinda cu gura flegma din zbor...nu zic ca ar fi cazul....desigur
hai ca in dume si vrajeli de astea 3 la zece mii ne mai pricepem si noi... poate ca ma interesa ce ai scris daca nu incepeai cu invective
APA TRECE, BIVOLII RAMAN!
- helios
- senior

Mda. Credeti ca e mai rentabil sa citesti sau sa te certi pe forum? Hai baieti si fete,ca mai e o luna, trageti tare nu va mai refulati din neuroni,ca s-ar putea sa iasa si materie si ar fi pacat. Statistic vorbind, ultima luna dinainte de rezi este cea mai importanta. Asa ca sa nu ne mai lamentam, il doare pe economist in pix de noi. Toata lumea la grileeeeeee 

"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"
- AvLee
- elder

Helios vezi ce zici ca nu ai decat 10 posturi pe forum, sa nu-i superi pe ai mari. Si e aproape 12 noaptea avem drept macar akum sa luam o pauza si sa ne varsam amarul.
- helios
- senior

Corect, cu clona asta am doar 10 posturi.
"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"
- tana
- elder

s-ar putea sa ai ceva la sistemul vestibular. cauta-te. ( dar nu cu degetul mic in ureche
)
- AvLee
- elder

De ce sa te obosesti sa faci o clona? Adika cat de mult din viata ta e orientata in jurul acestui forum ca sa faci asta? Explicati si unuia cu probleme la tartacuta va rog.
- Insomnia
- senior

AvLee wrote:De ce sa te obosesti sa faci o clona? Adika cat de mult din viata ta e orientata in jurul acestui forum ca sa faci asta? Explicati si unuia cu probleme la tartacuta va rog.
o fi baietu pasionat de genetica...i-o fi placut de mioritza dolly...
- tana
- elder

ps: eu nu cred suntei dispusi sa mergeti pana in panzele albe, chiar si cu petitii si chiar sa schimbati situatia asta. ati fi foarte tari daca ati face asa. dar cred ca asta e doar vaicareala (care se incadreaza in 'penibili' dupa cum zice kooksee). no offence
pps: e oarecum de inteles si vaicareala asta la niste oameni cu nervii intinsi la maxim ca mai au o luna pana la rezi
pps: e oarecum de inteles si vaicareala asta la niste oameni cu nervii intinsi la maxim ca mai au o luna pana la rezi
-
mr.doctor
- newbie

Problema mea cu locurile scoase la concurs este ca nu s-a stiut din timp marea schimbare. Adica mi se pare de bun simt ca la un concurs de genul acesta sa stii pe ce concurezi. Daca de ex. cineva a tocit toata materia asta cu gandul de a se face medic geriatru ( asta sa fi fost visul sau din copilarie) si acuma afla ca nu este nici un loc in specialitatea asta. Nici macar zvonuri nu au fost cu aceste schimbari. Ce oameni!! 
- AvLee
- elder

Tana tu ce zici daca ma apuc sa sap prin arhiva forumului nu gasesc posturi care pot fi catalogate ca penibil/vaicareala ale acelora care akum fac pe superiori?
- pc7
- elite

au fost ani in care nici macar nu s-a dat rezi, ce credeti c-au afcut cei care au terminat medcina in anii respectivi?
Life's not fair, get used to it
- AvLee
- elder

Au baut supa neagra ca niste spartani si nu au scos nici un suspin.
- Insomnia
- senior

pc7 wrote:au fost ani in care nici macar nu s-a dat rezi, ce credeti c-au afcut cei care au terminat medcina in anii respectivi?
da,hai sa ne intoarcem acum in 1900 toamna cd strabunica mea suferea dezvirginarea si apoi cd ramase bortzoasa,veni doctorul de familie cu shareta sa o ajute sa expulzeze mai usor..
- AvLee
- elder

Insomnia wrote:pc7 wrote:au fost ani in care nici macar nu s-a dat rezi, ce credeti c-au afcut cei care au terminat medcina in anii respectivi?
da,hai sa ne intoarcem acum in 1900 toamna cd strabunica mea suferea dezvirginarea si apoi cd ramase bortzoasa,veni doctorul de familie cu shareta sa o ajute sa expulzeze mai usor..
Buna asta
Dar insomnia tu nu intelegi mesajul acestor domni si cred ca doamne: Zoe fi BARBATA !!AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
- Insomnia
- senior

AvLee wrote:Insomnia wrote:pc7 wrote:au fost ani in care nici macar nu s-a dat rezi, ce credeti c-au afcut cei care au terminat medcina in anii respectivi?
Buna asta![]()
Dar insomnia tu nu intelegi mesajul acestor domni si cred ca doamne: Zoe fi BARBATA !!
adica...zoe fii transexuala!!!

- alona
- senior

pc7 wrote:au fost ani in care nici macar nu s-a dat rezi, ce credeti c-au afcut cei care au terminat medcina in anii respectivi?
Aveau cel putin un avantaj fata de noi: dreptul de libera practica.
- ildottore
- senior

pentru rezidentii de an mai mare care inca isi pierd vremea sa scrie pe acest forum:
in primul rand bravo voua ca sunteti rezidenti! nu conteaza ca unii nu din prima a doua sau a treia!
sunteti acolo.
dar asta nu va da dreptul nicicum sa va luati de visele noastre. pentru ca si voi ati facut scandal la vremea voastra! si sa nu i mi spuneti ca nu e asa ca nu va cred! eu unul nu il injur pe nicolaescu pentru ca a scos locuri putine. eu il injur ca si-a batut joc de sistemul de sanatate. si pentru ca prin inventarea rezidentiatului pe post leaga oamenii de glie intr-un loc in care se pot considera ca si stersi din lumea medicala. aia care o sa faca medicina la cucuietii din deal pierd contactul cu lumea medicala universitara si o sa se stearga, o sa se plafoneze... sa nu imi spuneti voi mie ca o sa fie altfel! ca nu cred.
aaaaa ! as fi fost mega incantat de rezidentiatul pe post daca alea ar fi sspitale dotate cu tot ce le trebuie! asa poate o sa imi fie frica sa intru in cladire ca o sa imi cada ceva in cap sau o sa ma manance sobolanii...
ce e mai rau... ca nu da tuturor sanse egale.
adica esti obligat sa alegi, pentru simplul motiv ca se da simultan. iar prin alea 1902 locuri din care 500 de mf(fata de anul trecut 2327 din care 150 de mf) ne descurajeaza sa dam rezi pe loc si sa incercam la ala pe post. ca sa ne lege de glie. si da... sanse mai mari au avut cei din 2007, pe langa faptul ca au avut oconcurenta mai mica, au avut si posturi mai multe, altceva decat medicina de familie. si daca nu erai in primii 2327 si aveai 60% din scoru maxim luai mf oricum. anul asta mai e asa?!
Am zis!
in primul rand bravo voua ca sunteti rezidenti! nu conteaza ca unii nu din prima a doua sau a treia!
sunteti acolo.
dar asta nu va da dreptul nicicum sa va luati de visele noastre. pentru ca si voi ati facut scandal la vremea voastra! si sa nu i mi spuneti ca nu e asa ca nu va cred! eu unul nu il injur pe nicolaescu pentru ca a scos locuri putine. eu il injur ca si-a batut joc de sistemul de sanatate. si pentru ca prin inventarea rezidentiatului pe post leaga oamenii de glie intr-un loc in care se pot considera ca si stersi din lumea medicala. aia care o sa faca medicina la cucuietii din deal pierd contactul cu lumea medicala universitara si o sa se stearga, o sa se plafoneze... sa nu imi spuneti voi mie ca o sa fie altfel! ca nu cred.
aaaaa ! as fi fost mega incantat de rezidentiatul pe post daca alea ar fi sspitale dotate cu tot ce le trebuie! asa poate o sa imi fie frica sa intru in cladire ca o sa imi cada ceva in cap sau o sa ma manance sobolanii...
ce e mai rau... ca nu da tuturor sanse egale.
adica esti obligat sa alegi, pentru simplul motiv ca se da simultan. iar prin alea 1902 locuri din care 500 de mf(fata de anul trecut 2327 din care 150 de mf) ne descurajeaza sa dam rezi pe loc si sa incercam la ala pe post. ca sa ne lege de glie. si da... sanse mai mari au avut cei din 2007, pe langa faptul ca au avut oconcurenta mai mica, au avut si posturi mai multe, altceva decat medicina de familie. si daca nu erai in primii 2327 si aveai 60% din scoru maxim luai mf oricum. anul asta mai e asa?!
Am zis!
I don't need your attitude... I've got my own..
- AvLee
- elder

Ei s-au plans? Acesti Dr. House de romanica? NU POT SA CRED
Vai de pacienti vostri daca inca din rezidentiat dati dovada de asemenea aroganta
Vai de pacienti vostri daca inca din rezidentiat dati dovada de asemenea aroganta
- Melania
- addicted

ildottore wrote: daca nu erai in primii 2327
Exact, printre primii.
-
razi
- senior

Insomnia wrote:razi wrote:Insomnia wrote:domnu' cuculetz,in afar' da faptu' ca te bagi ca musculitza in fecalutza,desi si musculitza are mai multa treaba cu fecalutza,decat matale cu situatia noastra...zi penibilule cum dreq sa nu ma revolt,atata timp cat pe psihopupu s-au scos doar 10 locuri,restul de 70 fiind pa post la ododalga,iar pt cele 10 la liber sunt centre de pregatire in alte orase decat bucuresti,unde locuiesc cu familia,asta in cazul meu.
presupunand ca iau punctaj pt 1 loc din cele 10,ce fac?ma mut la constanta/oradea/craiova...in speranta ca ma voi putea transfera/detasa,neavand relatii care sa ma ajute in acest demers??
asa ca problema,cel putin din punctu meu de vedere,nu este nr insuficient de locuri la rez,ci modul in care sunt repartizate aceste locuri..
tu chiar n-ai ce face??e sambata seara,scoate si tu o gagica in oras,descarca-te si tu cu ea si mai lasa-ne naibii in pace cu judecatile tale de fecale!!!
Recunosc(am dat rezu anul trecut) ca noi ne-am lafait pe mai multe locuri decart voi,dar chestia cu eu sunt din Buc si nu pot sa ma mut in alta parte nu tine.....eu a trebuit sa iau Buc deoarece specialitatea pe care o vanam nu avea locuri in orasul meu...si apoi m-am luptat cu morile de vant sa ma transfer/detasez(am si eu sot si un copil si toti imi spunesau ca trebuia sa aleg altceva daca vroiam sa stau acasa...asa ca argumentul tau nu tine,mai ales pentru aia care transfera.
"chestia cu eu sunt din Buc si nu pot sa ma mut in alta parte"tine atata timp cat am o situatie familiala mai speciala,chiar nu vreau sa detaliez ce probleme am,dar nu-s deloc roz...stii vorba aia,fiecare cu aia a masii..
daca imi permiteam sa-mi las problemele de acasa de izbeliste,plecam demult din tara...insa nu poci.
si te transferashi pana la urma?intreb serios si repet,din perspectiva cuiva pe care n-are cin' sa-l ajute...?
Eu asta incerc sa-ti explic-pentru ei nicio situatie nu este speciala.Nu am reusit sa ma transfer,m-am detasat pe ultima suta de metri si cu crize de nervi pentru ca dadusera legea aia-coordonatorul sa fie cel putin conferentiar in zilele cu transferul si eu nu aveam conferentiar,nu am stiut de lege si deci nu-mi facusem actele de detasare.A fost destul de complicat,ca dupa ce ca repartitia(poate ati auzit) a inceput 6 ore mai tarziu decat ora anuntata,nici nu ne-au adus la cunostinta legea asta ca poate alegeam in consecinta....a fost cu cantec.
- dr_dr
- elder

Hai sa va explic eu cum a stat anul trecut cu detasarile..Stiu din sursa sigura.Cum anul trecut au fost 2300 de locuri evident ca aproape toate lumea a prins specialitate.Si uite asa cam cu 680 de puncte luai medicina interna sau pediatrie....etc.si cum foarte multi nu au prins si centrele pe care si le doreau ca la 680 de puncte nu mai prindeai cluj sau bucuresti...ci constanta.......dupa rezidentiat a inceput nebunia transferuruilor.S-au aprobat vreo cateva..si apoi astia s-au speriat cat de multi sunt si nu au mai acceptat la nimeni decat detasare.....Deci in final toate transferurile au fost anulate si s-au dat numai detasari.
Eu zic ca asta ar fi ultima problema la ce kk e anul asta....daca prindeti specialitate luati-o oriunde.....pt ca detasari se vor da tot timpul...si legea ii obliga dupa 3 ani sa iti dea si transferul....Ce puteti face? este sa aveti buletin cu domiciliu stabil in centrul unde vreti sa va transferati/detasati.Nu va poate impune nimeni sa ramneti acolo pt ca ar trebui sa ve plateasca chirie ,transport,etc deci mai bine va detaseaza.
PS..secretarele asteapta sa le dati ceva...ca sa va semneze hartiuta...cum ca spitalul accepta pontajul prin posta si alte alea.Sper ca m-am facut inteles...
Eu zic ca asta ar fi ultima problema la ce kk e anul asta....daca prindeti specialitate luati-o oriunde.....pt ca detasari se vor da tot timpul...si legea ii obliga dupa 3 ani sa iti dea si transferul....Ce puteti face? este sa aveti buletin cu domiciliu stabil in centrul unde vreti sa va transferati/detasati.Nu va poate impune nimeni sa ramneti acolo pt ca ar trebui sa ve plateasca chirie ,transport,etc deci mai bine va detaseaza.
PS..secretarele asteapta sa le dati ceva...ca sa va semneze hartiuta...cum ca spitalul accepta pontajul prin posta si alte alea.Sper ca m-am facut inteles...
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013

eu am dat si am luat in 2007, recunosc, sunt un rasfatat al vietii, mi-a pus Dumnezeu mana in cap, da ce e vina mea?
asta nu inseamna ca o sa am post dupa ce termin, dimpotriva, nu voi mai gasi nici la hirlau sau baraolt sau altele care nu va convin voua, ca pana la urma se vor ocupa.
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
- AvLee
- elder

Toate transferurile s-au anulat? Ce intelegi tu prin toate, ca stiu cazuri care s-au transferat bine merci.
- dr_dr
- elder

Cine mi-a povestit mi-a spus clar
I-au acceptat transferul....si apoi l-au sunat ca s-a anulat...si nu ii pot da decat detasare...pt ca a avut noroc de modul lung detasarea a fost pe un an si ceva......dar e detasat nu transferat.
I-au acceptat transferul....si apoi l-au sunat ca s-a anulat...si nu ii pot da decat detasare...pt ca a avut noroc de modul lung detasarea a fost pe un an si ceva......dar e detasat nu transferat.
Last edited by dr_dr on Sun Oct 05, 2008 10:53 am, edited 1 time in total.
- dr_dr
- elder

andy gavrilescu wrote:eu am dat si am luat in 2007, recunosc, sunt un rasfatat al vietii, mi-a pus Dumnezeu mana in cap, da ce e vina mea?asta nu inseamna ca o sa am post dupa ce termin, dimpotriva, nu voi mai gasi nici la hirlau sau baraolt sau altele care nu va convin voua, ca pana la urma se vor ocupa.
Pai clar nu o sa ai....dar macar tu ai avut sansa sa iti alegi ce vrei si ai sansa sa pornesti pe cont propriu....daca ai bani...NOI NU...
PS. nu are nimeni nimic cu voi....nu zice nimeni ca e vina voastra...din contra....ma bucur macar ca unii dintre voi recunosc ce bafta au avut
-
ceacky2
- senior

NU ARE NIMENI NIMIC CU NIMENI... dar in casa spanzuratului nu e bine sa vorbesti de funie, asa ca papagalii care si'au vazut saci'n carutza ar fi mai bine sa taca dracului din gura, ca au avut si ei morcovu' la c.ur si acum fac pe interesantzii
APA TRECE, BIVOLII RAMAN!
- AvLee
- elder

S-au anulat transferuri dar asta nu inseamna ca s-au anulat toate transferurile.
-
razi
- senior

dr_dr wrote:Hai sa va explic eu cum a stat anul trecut cu detasarile..Stiu din sursa sigura.Cum anul trecut au fost 2300 de locuri evident ca aproape toate lumea a prins specialitate.Si uite asa cam cu 680 de puncte luai medicina interna sau pediatrie....etc.si cum foarte multi nu au prins si centrele pe care si le doreau ca la 680 de puncte nu mai prindeai cluj sau bucuresti...ci constanta.......dupa rezidentiat a inceput nebunia transferuruilor.S-au aprobat vreo cateva..si apoi astia s-au speriat cat de multi sunt si nu au mai acceptat la nimeni decat detasare.....Deci in final toate transferurile au fost anulate si s-au dat numai detasari.
S-au acordat toate transferurile care au intrunit conditiile de transfer-o singura exceptie au fost cei cu capacitate depasita-erau prea multi rezidenti in centrul respectiv si depaseau nr admis pe coordonator...si nu va spun din auzite ci pe traite.