intrebari ANUL I
- Cammy88
- junior

Re: Cum e la medicina??:D
Nu stiu de ce sunt unii atat de speriati de el...probabil au aflat ca la el trebuie sa inveti serios,nu merge cu alba-neagra, in plus e printre singurii care respecta studentii si pune pasiune in ceea ce face, in dorinta de a-i invata pe ceilalti sa devina in primul rand oameni si apoi medici...
- Raluuuuu
- junior

Anul I - sa facem cunostinta
Am zis sa ne deschidem si noi, bobocii un topic sa ne gasim....mai usor
bafta in noul an
- dr.ruxy
- senior

Re: Anul I .... Serii
adik un topic de prezentare??? pai si atunci de ce nu ai inceput cu un exemplu personal?

Nu exita esec, exista feedback!
- bebitza
- senior

Adelina seria 3 grupa 26 
Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute.
Cioran Zambeste astazi, ca maine e mai greu
- bebitza
- senior

raluuuu tu unde esti?
Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute.
- Raluuuuu
- junior

scuze
am plecat la "la fourmi" sa iau suculet ca nu se mai putea... ralu seria 6. Hello to my baby ducks mates 
- ali_s
- junior

hey mey fetelor..seria 4
pastrez misterul in leg cu numele
eh glumesc..
oricum pentru inceput viitorul suna bine heheee
oricum pentru inceput viitorul suna bine heheee
-
mia madalina
- junior

poi ma bucur sa cunosc o parte din cei de pe aici..stiu fetele...
...Mia seria 8...mai am colegi pe aici?
-
meme
- newbie

...monica, seria 2, grupa 13 
-
dea
- junior

Andreea...seria 4, grupa 34
....una dintre Andree de fapt
- ore_ciudate
- junior

hello
ela seria 5 gr 48 am vreun coleg/a pe aici?:D
- mihai_525
- elite

nu inteleg de ce sa-si faca probleme la ciomu. e cel mai tare profesor. ciomu #1 !
singurul lucru care nu mi-a placut la ciomu e ca ma obliga sa port boneta.
@cammy88: "a-ti picat" se scrie corect "ati picat".
singurul lucru care nu mi-a placut la ciomu e ca ma obliga sa port boneta.
@cammy88: "a-ti picat" se scrie corect "ati picat".
America first
- Cammy88
- junior

Bine bine, aia cu "ati" a fost o greseala de tastare, nu erai obligat sa ma corectezi, stiu totusi sa scriu, in fine...
Daca ai fi fost atent la tot ce am scris ti-ai fi dat seama ca am spus dupa aceea: "fiecare are partile lui bune si partile rele", deci nu am spus ca el e rau, chestii de genul asta, dar fiecare are un pitic sau mai multi pe creier, nimeni nu e perfect, eu spun din ce am auzit de la altii, unora le place, altora nu...Cunosc persoane care nu au avut experiente prea placute cu el la examen, ca i-a picat sau le-a dat note mai mici dupa cum aratau sau cum i se punea lui pata...probabil tu ai fost sau esti unul norocos, care nu a avut parte de asa ceva...
- mihai_525
- elite

da, dar eu prin "profesor bun" inteleg sa explice foarte bine, sa aiba rabdare, sa tina cursuri ca lumea, sa vina la lp-uri sa mai arate unele chestii... chestii de genu asta. la examen nu ma intereseaza ce note da, oricum nu face probleme la nimeni si nu lasa pe nimeni repetent. in general, catedra de anatomie are super profesori. nu am auzit pe nimeni sa injure pe cineva din catedra aia.
America first
-
yoana
- junior

yoana, seria 2, grupa 16. 
- Virgin.Black
- junior

-
ferret
- newbie

salut...andra seria 1 grupa 6....acum toata lumea e offline dar cand ne mai gasim p aici poate impartim si noi impresii din prima saptamana, primul curs, profi si alte chestii
imi pare bine de cunostinta ..see ya
-
meme
- newbie

..de ganea ce imi puteti spune?
- daby
- senior

Re: intrebari... anul 1
stie cineva ceva de jean vinersan(biofizik) dogaru carmen(biochimie) si magdalena ionescu(engleza)?
- Riley
- elder

De vinersan stiu cate ceva, pare infricosator poate la lp la inceput insa se da pe brazda pe parcursul semestrului, e ok la ex practic. Stiu k ne dadea lucrari in timpul anului la fiecare lp din materia cursului anterior (asta pt k ii punea tanti Ganea sa ne dea teste k sa "ne tina in priza", nu stiu dc mai face asa si acum, a trecut ceva vreme de atunci.....devin nostalgic
) oricum e de bine si nici nu va cere prea multe. De restul asist de care ai intrebat nu stiu sa iti zic. Mult succes in primul an 
edit: acum am citit mai atent numele asistentei de engleza....
doamna Ionescu e o scumpete.... "miss crocodile" (o sa intelegi tu ce zic acum)
foarte de treaba, trece cu vederea unele absente, nu sta mult la lp (cam o ora), flexibila cu orarul...... mie personal mi-a placut! 
edit: acum am citit mai atent numele asistentei de engleza....

As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
- daby
- senior

legat de vinersan ne-a anuntat deja k sapt viit dam lucrare din termidinamik ci cibernetik d`aia m-am sperita k ne-a luat asa din prima
ok ms pt informatii
- Riley
- elder

nu se tine cont de notele de la lucrari (care sunt niste grile)....... doar de alea pe care vi le da tanti Ganea la curs (noua ne-a dat vreo 2-3 in total).
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
- daby
- senior

pe noi ne-a fraierit a zis k, conteaza ce sa zik si el 
- monicutza
- elder

asta cu ce se tine cont cred ca e o regula universal valabila la orice materie se tine cont de tot dar practica ne-a demonstrat ca nu e chiar asa
in timp u'll see
in timp u'll see
- nyah
Re: Anul I - sa facem cunostinta
salut
sunt in seria 4
stiti cand se dau legitimatiile de student ?
stiti cand se dau legitimatiile de student ?
- dr.ruxy
- senior

monicutza wrote:asta cu ce se tine cont cred ca e o regula universal valabila la orice materie se tine cont de tot dar practica ne-a demonstrat ca nu e chiar asa
in timp u'll see
kiar universal???
exemple: fizio, histo
- dr.ruxy
- senior

nyah wrote:stiti cand se dau legitimatiile de student ?
cand veti avea un sef de serie... sau intrebati la secretariat... si va prezentati cu poza
- monicutza
- elder

eu am zis ce zic ei ca ce fac e pana la urma altceva dar bine e adevarat ca mai sunt exceptii
uite de ex la noi histo a avut acelasi prof de catedra ca la voi dar alta doamna a predat cursu tot profesoara insa nu s-a tinut cont de absolut nimic...deci
fizio nu comentez ca avem alte catedre dar acelasi grile negative
da nici aici nu a contat la noi
practic si sincer la noi nu a contat decat sa ai lucrarile/colocviile luate si sa nu ai absente
uite de ex la noi histo a avut acelasi prof de catedra ca la voi dar alta doamna a predat cursu tot profesoara insa nu s-a tinut cont de absolut nimic...deci
fizio nu comentez ca avem alte catedre dar acelasi grile negative
practic si sincer la noi nu a contat decat sa ai lucrarile/colocviile luate si sa nu ai absente
- dr.ruxy
- senior

depinde de asistent. notele de la lucrari au influentat nota lui finala 

-
ferret
- newbie

stiti cumva cum e dna dogaru la biochimie? pt cei mai mari care au facut cu dansa 
-
Bex
- newbie

As vrea si eu sa va intreb ceva,vad ca sunt multi la Medicina pe aici si......nu va e greu?In sensul ca,ma gandesc ca nu puteti lucra pe timpul facultatii si cum va intretineti?Imi doresc enorm sa dau la Medicina,dar toata lumea imi spune ca e mult de invatat(bine,stiu asta de mult timp,nu de asta mi-e frica),ca nu o sa pot lucra(si parintii nu au salarii foarte mari)si dupa ce termin faculatatea o sa am un salar de nimic,practic,dar pe mine nu ma intereseaza banii,nu vreau sa dau la Medcina pentru bani,normal,imi place meseria asta si vreau sa ajut oamenii.
- Virgin.Black
- junior

Mi-ar putea spune, va rog, si mie cineva din anii mai mari cum e la sport, la baschet fete? 
You know, we're living in a SOCIETY!!!
- DNCF
- junior

Depinde cu cine faci. Noi am facut cu o profesoara mai tanara ... nu stiu exact cum o cheama. Nota ni s-a dat efectiv pe prezente, probele de la sfarsitul anului nu prea au contat, asa ca ai grija sa-ti recuperezi toate absentele.
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. (Albert Einstein)
- dr.ruxy
- senior

-
Keira
- junior

e foarte ok la baschet fete.... noi am facut cu dna Draganescu. Am dat probe dar au fost de forma....Cum a spus si DNCF nota am luat pe prezente de fapt 
- dr.ruxy
- senior

cred ca am mai spus asta intr-un post precedent... dar in general la sport nota se da pe prezenta 
- Virgin.Black
- junior

Multumesc frumos ptr raspunsuri 
As mai avea asa o intrebare, mai de boboc
cat de rau e la biochimie cu Atanasiu? Ca in prima ora de curs m-a cam terorizat ca numai nu voia sa predea cap-coada ceva ca se oprea la mijloc si zicea ca noi ar trebui sa stim astea si daca nu le stim sa ne documentam. Punea intruna intrebari. Eu habar n-aveam sa le raspund. Conteaza ptr nota la examen daca raspund la curs sau nu? Asa ptr parerea lui generala sau nu influenteaza cu nimic? Asa face la FIECARE CURS? pune mereu intrebari din materia nepredata? ce sens are sa merg daca el pune tot cursul intrebari si nu preda nimic?
As mai avea asa o intrebare, mai de boboc
You know, we're living in a SOCIETY!!!
- lazarosa
- senior

hehehe
..da...el e atanasiu ..si asa va face de acum incolo.in sem 2 nu am fost deloc la cursuri si nu a contat cu nimic,dimpotriva. am invatat mai bine acasa decat de la el
.
- dr.ruxy
- senior

poti sa stai cu cartea in fata pe banca... sa urmaresti cursul... pentru ca e identic cu ce preda el... si atunci cand intreaba ceva... u citesti ce urmeaza... si raspunzi
si el va fi ff magulit!
dar nu-i bai... poti sa stai acasa!!!
dar nu-i bai... poti sa stai acasa!!!
-
sussigkeit
- junior

ferret wrote:stiti cumva cum e dna dogaru la biochimie? pt cei mai mari care au facut cu dansa
e super de treaba. se cam intinde la povesti uneori, dar explica superok, face scheme si da exemple de grile, mai explica din curs, iar la practic e foarte draguta, da note mari si nu tre sa stii decat ce preda ea. daca nu iei practicul din prima te mai cheama.