dr.danna wrote:apetrei_cosmin wrote:ce bine ar fi sa nu se prezinte nimeni.....
ai dreptate,dar nu stiu cine nu are curajul sa se prezinte,chiar si in conditiile astea
trebuie sa iti incerci norocul,numia sa nu ajungi psihiatru pe la gainile din cucuietii din vale

si eu cred ca ar fi marfa sa ramana si fara candidati...dupa deficitul de medici,sa apara si the big problem-deficitul de candidati.
poate e doar un impuls de nervi si de frustrare...dar momentan, cred ca voi fi destul de curajoasa sa-mi introduc pixul in examenul asta,atata timp cat nu prea vad cum as putea sa iau bucurestiul ca centru de pregatire pt psihiatrie,din moment ce e 0 psihi pe bucuresti...si,sincer as fi dat acest examen pt a ma specializa in psihiatrie,nu a lua orice,oriunde...ce optiuni am?sa-mi las familia,sa-mi las totul si sa plec de nebuna(ca tot vreau psihiatrie

) in alt oras care e si departe,in speranta ca ce?ca voi reusi sa ma transfer?sau?sa plec cu toata familia dupa mine?pentru ce?
poate exagerez,dar e stupid sa-mi dau viata peste cap pentru un salariu de ***** si perspective identice..
cum sa fim?realisti?idealisti?nehotarati?