intrebari ANUL I
- Ventriloquist
- junior

Re: intrebari... anul 1
ma repet stiuu dar dintre cei ce au intrat anul asta la taxa a mai ramas cineva care n-a platit? daca platesc dupa 1 septembrie are ceva sau nu ma baga in an?
Toy-town medicine don't make a change if you want your head rearranged
GET SOME SERIOUS DRUGS
GET SOME SERIOUS DRUGS
- monicutza
- elder

s-a afisat lista cu cei admisi la taxa?
daca nu inseamna ca poti plati pana la 1 octombrie
la stoma nu platisera nici pana in ianuarie dar nu era chiar ok
daca nu inseamna ca poti plati pana la 1 octombrie
la stoma nu platisera nici pana in ianuarie dar nu era chiar ok
-
Beetlejuice
- newbie

??
sal..am si eu o intrebare legata d anu 1..se face cumva matematica?k am o discutie in contradictoriu q unii colegi kre sustin ca s`ar face si mate..
-
Beetlejuice
- newbie

mda
sal..am si eu o intrebare legata d anu 1..se face cumva matematica?k am o discutie in contradictoriu q unii colegi kre sustin ca s`ar face si mate..
- deena01
- senior

Re: ??
Beetlejuice wrote:sal..am si eu o intrebare legata d anu 1..se face cumva matematica?k am o discutie in contradictoriu q unii colegi kre sustin ca s`ar face si mate..
Matematica???
Pana acum nu s-a facut dar, avand in vedere ca anul trecut s-a facut marketing, mai stii ce poate trece prin creierele mai marilor acestei facultati ?!
If you always do what you've always done you'll always get what you always got.
- Chingachgook
- addicted

trigonometrie pe cerc.
doar skilluri de baza pe care trebuie sa le stie orice medic.
oricum pentru examen iti trebuie sa stii doar sin patrat + cos patrat egal cu 1.
hai succes ca nu e asa greu.
toti am trecut prin asta si am supravietuit.
doar skilluri de baza pe care trebuie sa le stie orice medic.
oricum pentru examen iti trebuie sa stii doar sin patrat + cos patrat egal cu 1.
hai succes ca nu e asa greu.
toti am trecut prin asta si am supravietuit.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- anncush
- senior

Re: mda
Beetlejuice wrote:sal..am si eu o intrebare legata d anu 1..se face cumva matematica?k am o discutie in contradictoriu q unii colegi kre sustin ca s`ar face si mate..
la medicina generala clar NU se face insa am impresia ca se face totusi la farmacie in anul 1, dar la MG in niciun caz
din fericire 
Slowly getting less stupid 
- monicutza
- elder

da se face la farma dar la medicina nu 
-
Beetlejuice
- newbie

- i_love_chipmunks
- senior

Noi l ainceputul anului credeam k facem romana
) era trecuta in orar, insa faceau numai strainii, asta ne mai lipsea
I'm a real bitch sometimes and I have a hard time saying sorry. Should I change myself ?
- dr.ruxy
- senior

- ali_s
- junior

Ventriloquist poti plati daca stii ca ai intrat saptamana aceasta..bafta
- cosmina-gabriela
- elder

se face.
sem 1.
la marmacie..
- Sofie
- newbie

Cum e Filipoiu la examene in sesiunea de restante?:D stie cineva?
-
Enemy
- elder

in final iti da 5 chiar daca esti blana
- Sofie
- newbie

:-s mi-e frica..sper sa trec am f multe restante :-<:-<
- grasuX
- senior

Pai mai spune-ne ce restante mai ai si cu cine ca sa-ti spunem la ce sa te astepti...
"If every instinct you have is wrong, then the opposite would have to be right."
- Sofie
- newbie

biochimie ,fizio , anatomie, biofiz ..ambele anatomii, ambele biochimii, si fizio de pe sem2 ca si biofizica care fac cu S.Herman. Biochimie cu Marilena Galca,Fizio cu Artino,Iar anato cu fili.....:-< oare trec in anu2????
- grasuX
- senior

Mda...de profa aia de biofizica n-am auzit, eu am facut cu alta ( nu mai stiu cum o cheama) la biochimie stiam ca nu pica Galca asta. Oricum tin minte ca la biochimie nu prea a picat nimeni pana la urma...la anato eu cred va trece pe toti...la fizio e mai naspa. Oricum in caz de forta majora poti sa lasi 12 credite si le dai in decembrie (sau cand se dau) dar platesti 100 EURO/examen. Eu am trecut prin asta la fizio in anu 2. Cred ca daca tragi tare (banuiesc ca la cate restante ai nu mai ai pretentii si de note mari) si ai si putin bulan...treci in anu 2. SUCCES
"If every instinct you have is wrong, then the opposite would have to be right."
- Sofie
- newbie

MS. Nu pica Galca dar nu m-am prezentat..eh asta e..
-
nitro
- junior

invata la sonia herman ca pica si la restante
am avut cu ea anul trecut si a fost destul de nasol
am avut cu ea anul trecut si a fost destul de nasol
- Cron0s
- junior

Scuzama ca intreb Sofie, dar tu ai trecut pe la facultate ? 
- Cron0s
- junior

Probleme cu editul, "scuza-ma" 
- Sofie
- newbie

Am trecut, dar am fost prea relaxata..abia acum ma stresez:P sa vedem acum ...daca trec acum , anul viitor nu mai vreau nici o restanta (maxim 1 )
)
- Ventriloquist
- junior

da am platit pana la urma.
ps: anncush foarte misto avatarul
am si eu o obsesie cu avatarele
ps: anncush foarte misto avatarul
am si eu o obsesie cu avatareleToy-town medicine don't make a change if you want your head rearranged
GET SOME SERIOUS DRUGS
GET SOME SERIOUS DRUGS
- Cammy88
- junior

La Biochimie cu prof. Atanasiu stie cineva cum e la restante? In sensul daca te trece sau e mai indulgent fata de cum este in timpul anului? Nu ca as vrea pur si simplu sa trec ci doar pt ca vreau sa stiu cat trebuie sa-i scrii la subiectele de sinteza ca sa dea note peste 6 la restanta.Si este adevarat ce se zice ca da aceleasi subiecte?
-
jess
- junior

pai nu prea da note mari la restante, dacat daca stii ff bine, dar te trece mai usor decat in tp anului...si la subiectele de sinteza tre sa scrii si sa tot scrii .... asta pt note mari. daca vrei sa iei sfantu cinci, si esti blana, o sa cam dai re-re uri, dar in final va trece 

- Cammy88
- junior

Haide mai...nici macar un 6 nu da daca i-ai scris cel putin juma de pagina sau o pagina la toate subiectele, exclus grile? Inseamna ca e groaznic...
Dar daca ai note mari la lucrari si examene practice oare da un punct in plus?
Eu nu am de gand sa nu trec examenul...gandul ca ar trebui sa platesc taxa aia uriasa ma chinuie in fiecare zi cand ma gandesc
Nu toti isi permit iar singura cale de a scapa de ea e sa inveti pana nu mai poti, numai asa rezisti, asta e...sau sa copiezi, varianta pe care eu nu o agreez, mai bine curat si cinstit decat note pe care sa nu le merit si sa iau locul altora(la buget) care se chinuie sa invete...
Eu nu am de gand sa nu trec examenul...gandul ca ar trebui sa platesc taxa aia uriasa ma chinuie in fiecare zi cand ma gandesc
Nu toti isi permit iar singura cale de a scapa de ea e sa inveti pana nu mai poti, numai asa rezisti, asta e...sau sa copiezi, varianta pe care eu nu o agreez, mai bine curat si cinstit decat note pe care sa nu le merit si sa iau locul altora(la buget) care se chinuie sa invete...-
jess
- junior

mai, depinde cat de bine faci si grilele si ce ii scrii in pagina aia ( adica sa nu scrii amintiri pe langa subiect)
cat despre media de buget...in general la bch sunt notele mai micute, asa ca nu te stresa daca iei 5-6 la asta.
deocamdata invata sub care s-au dat in vara si la lucrarile din tp anului. mai ai timp...totul e sa nu intri in panica!
cat despre media de buget...in general la bch sunt notele mai micute, asa ca nu te stresa daca iei 5-6 la asta.
deocamdata invata sub care s-au dat in vara si la lucrarile din tp anului. mai ai timp...totul e sa nu intri in panica!
- rox
- elder

La atanasiu din cite imi amintesc eu de la restanta, nu te trece doar cu grilele sau doar cu teoria, din nefericire. Tre' sa rezolvi si din grile, si sa scrii si ceva la teorie. Eu am scris 2 sub destul de mult si corect si la al treilea vreo 3 rinduri , si am facut si vreo 50% din grile corect si am luat un maret 6.... 
spor
spor
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
-
lostinmyself07
salut! cine poate sa-mi spuna si mie cum este dr vlad la restante? multumesc anticipat
- aztecul_dilit
- senior

apropo d biofizica...stie cineva daca la restanta ganea da grile mai simple sau e cva mai usor examenu?multam anticipat
- dr.ruxy
- senior

-
durere de cap
- senior

dr.ruxy wrote:nope... is acelasi gen
mie mi s-au parut mult mai usoare.in toamna am avut 2 formule si restul pura teorie, in schimb in vara jumatate din grile erau numai formule.unii aveau dinainte grilele,dar nu stiu de unde le-au luat.
-
mitrutz
temp
Hei! Uitati-ma si pe mine boboc la medicina din dorinta proprie. Sunt intr-un mare impas (legat de profii de anatomie) si am nevoie de putin ajutor din partea cunoscatorilor. Astazi am fost pusa intr-o situatie critica si am ales sa risc, am refuzat incadrarea la grupa d-lui ispas in favoarea doamnei profesoare nanea. spune-ti-mi, va rog, ca n-am fost neinspirata. thx
- aztecul_dilit
- senior

in legatura cu top "400", stie cineva ccva despre ultima medie la buget din anul I in anul II? 7,90 e oare bun?
-
durere de cap
- senior

aztecul_dilit wrote:in legatura cu top "400", stie cineva ccva despre ultima medie la buget din anul I in anul II? 7,90 e oare bun?
ultima medie a fost 7,20 anul trecut.
- dr.ruxy
- senior