rezitest 2007 ??
-
- junior
rezitest 2007 ??
cum pot sa imi vad scoru de corectitudine din rezitest 2007 asa pt comparatie
- consi
- senior
Re: rezitest 2007 ??
te duci la diverse
si acolo gasesti statistici corectitudine
si acolo gasesti statistici corectitudine
- Alexei___
- senior
Deoarece pe destui ii incurca rezitests2007, m-am gandit sa-l dezactivez complet. De asemenea, intrucat numarul de rezultate memorate este mare, le memorez doar pe cele pentru anul in curs. Oricum, cand voi avea timp, o sa imbunatatesc putin interfata pentru corectitudine pentru a putea selecta orice interval.
Bafta!
Bafta!
"Black holes are where God divided by zero." - Steven Wright
-
- elder
nush daca m-am bagat bine aici...dar mi s-a parut aiurea sa mai deschid inca un topic (printre atatea altele) doar pt stresurile si curiozitatile mele.
oricum...daca vrea cineva sa mi dea un raspuns...o poate face si aici ...so:
1)ori eu am intrat in stresuri mai mult decat trebuia ,ori la TBC pulmonara...p rezitests sunt un picutz cam multe gresite(a se intelege:datzi-mi un pont-unde trb sa "merg" si sa propun corectarea).
2)zicetzi-mi si mie...voi cum stateatzi fratilor cu punctajele/procentajele la a2a trecere prin materie...ca eu inaintez cu viteza melcului (oricum ce am citit prima data mi se pare strain,egal cu 0)si d 80-82% nu trec cu dat draq.
multzumesc anticipat!
oricum...daca vrea cineva sa mi dea un raspuns...o poate face si aici ...so:
1)ori eu am intrat in stresuri mai mult decat trebuia ,ori la TBC pulmonara...p rezitests sunt un picutz cam multe gresite(a se intelege:datzi-mi un pont-unde trb sa "merg" si sa propun corectarea).
2)zicetzi-mi si mie...voi cum stateatzi fratilor cu punctajele/procentajele la a2a trecere prin materie...ca eu inaintez cu viteza melcului (oricum ce am citit prima data mi se pare strain,egal cu 0)si d 80-82% nu trec cu dat draq.
multzumesc anticipat!

- marmotul
- elite
eu la a doua trecere prin materie faceam cam 65% din intrebarile din rezitest. eu consideram ca stiu materia- adica daca ma intrebai ceva raspundeam imediat, dar rezitestul imi cam dadea peste nas cu intrebarile capcana pe care le punea.eu zic sa nu pui prea mare baza pe rezitest. uita-te acolo cam ce intreaba sa te orientezi ce sa inveti si cam atit. nu te chinui sa invati numere caci nu cad la rez.daca vrei mai multe informatii da-mi un pm si mai vorbim