rezidentiat 2008 FARMACIE
-
- newbie
rezidentiat 2008 FARMACIE
Salutare medicilor, imi puteti spune careva unde va avea loc examenul de rezi FARMACIE in 9 nov. 2008? Am pierdut nr.din febr.de "Viata medicala" unde erau tematicele si , probabil si amplasarea
Mersi anticipat!

- Atom
- junior
Re: rezidentiat 2008 FARMACIE
Inca nu se stie...
Am inteles ca locul de desfasurare se va sti cu siguranta doar in septembrie, atat pentru medicina generala cat si pentru medicina dentara si farmacie....
Spor la invatat!
Am inteles ca locul de desfasurare se va sti cu siguranta doar in septembrie, atat pentru medicina generala cat si pentru medicina dentara si farmacie....
Spor la invatat!
-
- newbie
Atom wrote:Inca nu se stie...
Spor la invatat!
Mersi de raspuns...Ca am tot cautat pe net si degeaba. Spor si tie la invatat! Eu doar de sapt.viitoare o iau mai in serios cu recapitularea, atat cat pot pe langa job si un copil de 2 ani:)
-
- newbie
Salut! Ce ma bucur sa dau peste o persoana care da rezidentiatul la farmacie!
Indruma-ma si pe mine catre un site pe care sa rezolvi grile pt farmacie; ce am gasit eu se refera doar la medicinisti! Si cum cu invatatul cum merge?

-
- newbie
katlin wrote:Salut! Ce ma bucur sa dau peste o persoana care da rezidentiatul la farmacie!Indruma-ma si pe mine catre un site pe care sa rezolvi grile pt farmacie; ce am gasit eu se refera doar la medicinisti! Si cum cu invatatul cum merge?
Salutare si tie!
Mergi si tu la rezi anul asta? Ai dat licenta deja?
Eu am mai fost o data la rezi acum cativa ani si mi-au lipsit cateva puncte sa-l iau

Cat despre site-uri cu grile pt.farma, nu stiu sa existe in momentul de fatza (eu am grilele printate pe subiecte de pe net din anii 2003-2004) si cred ca pe alea o sa le mai parcurg odata dupa ce recitesc bibliografia (care s-a modificat un pic de atunci).
Doar de sapt.asta am inceput sa studiez ceva mai abitir (sunt in concediu) sechestrata in sufragerie, in timp ce bona sta cu copilul care crede ca sunt la serviciu

- marmotul
- elite
ia uite, dau si farmacistii rezu....
chiar sunt curios, voi cit aveti de invatat?
chiar sunt curios, voi cit aveti de invatat?

- crisstallus_cris
- senior
Sincer acum...eu chiar nu inteleg de ce farmacistii se complica cu rezidentiatul.Poti lucra lejer intr-o farmacie cu un salariu f bun 25-30 mil.Noi,absolventii de medicina suntem obligati,dar voi....
nothing to gain,so much to lose...as a doctor
- marmotul
- elite
crisstallus_cris wrote:Sincer acum...eu chiar nu inteleg de ce farmacistii se complica cu rezidentiatul.Poti lucra lejer intr-o farmacie cu un salariu f bun 25-30 mil.Noi,absolventii de medicina suntem obligati,dar voi....
pai daca te maninca, si te maninca tare, va trebui la un moment dat sa te scarpini. sau sa tratezi cauza- adica oxiurii

-
- newbie
Pe voi vad ca va mananca si mai tare din moment ce nu va vedeti de rezidentiatul vostru si va doare asa tare de soarta farmacistilor!...
Depinde de fiecare farmacist in parte ce vrea de la meseria sa. De ce unii dintre voi "se complica" cu rezi de 9 ani la chirurgie si nu ramaneti toti medici de familie?... Ca astia au o viata asa de lina... E acelasi lucru si cu farmacistii.
Depinde de fiecare farmacist in parte ce vrea de la meseria sa. De ce unii dintre voi "se complica" cu rezi de 9 ani la chirurgie si nu ramaneti toti medici de familie?... Ca astia au o viata asa de lina... E acelasi lucru si cu farmacistii.
-
- newbie
ionela114 wrote:Salutare si tie!
Mergi si tu la rezi anul asta? Ai dat licenta deja?
Eu am mai fost o data la rezi acum cativa ani si mi-au lipsit cateva puncte sa-l iau
Cat despre site-uri cu grile pt.farma, nu stiu sa existe in momentul de fatza (eu am grilele printate pe subiecte de pe net din anii 2003-2004) si cred ca pe alea o sa le mai parcurg odata dupa ce recitesc bibliografia (care s-a modificat un pic de atunci).
Doar de sapt.asta am inceput sa studiez ceva mai abitir (sunt in concediu) sechestrata in sufragerie, in timp ce bona sta cu copilul care crede ca sunt la serviciuIar cand reincep jobul o sa citesc asa pe apucate+noaptea dupa ce-l culc pe copilas.Nu mai e prea mult timp pana la rezi... Spor si tie la studiu! Keep in touch...
Mi-am dat licenta anul trecut si trebuia sa merg si la rezi, doar ca s-a scos la concurs un post de preparator la catedra de chimie farma, am sustinut examenul, l-am luat si au zis ca o sa ni-l echivaleze cu cel de rezidentiat (tin sa precizez ca am avut toata tematica de la rezi). Doar ca undeva prin ianuarie, anul asta, s-a dat o lege conform careia nu se mai echivaleaza ex intre ele si uite asa am ratat rezidentiatul. Cam aiurea, tinand cont ca anul trecut eram mult mai bine pregatita si mai hotarata. Asta e...
-
- newbie
Buna tuturor...
In sfarsit gasesc si eu informatii despre rezidentiatul la Farmacie..Eu abia am trecut anu 5 si as vrea daca se poate sa imi oferiti si mie mai multe informatii despre acest subiect,deoarece la mine totul e o nebuloasa:)Tot ce stiu e ca se da de obicei in luna noiembrie a anului,ca se da o tematica si ca sunt 2 specializari..Si acum urmeaza tirul intrebarilor,la care sper din tot sufletul sa primesc raspuns
Cu cat timp inainte se fac inscrierile si cum se afla data?Se dau grilele inainte?,Daca iei examenul...ce se intampla dupa?te repartizeaza pe post?
Multumesc anticipat si sper ca nu am deranjat
In sfarsit gasesc si eu informatii despre rezidentiatul la Farmacie..Eu abia am trecut anu 5 si as vrea daca se poate sa imi oferiti si mie mai multe informatii despre acest subiect,deoarece la mine totul e o nebuloasa:)Tot ce stiu e ca se da de obicei in luna noiembrie a anului,ca se da o tematica si ca sunt 2 specializari..Si acum urmeaza tirul intrebarilor,la care sper din tot sufletul sa primesc raspuns

- sandman
- senior
euuu wrote:Buna tuturor...
In sfarsit gasesc si eu informatii despre rezidentiatul la Farmacie..Eu abia am trecut anu 5 si as vrea daca se poate sa imi oferiti si mie mai multe informatii despre acest subiect,deoarece la mine totul e o nebuloasa:)Tot ce stiu e ca se da de obicei in luna noiembrie a anului,ca se da o tematica si ca sunt 2 specializari..Si acum urmeaza tirul intrebarilor,la care sper din tot sufletul sa primesc raspunsCu cat timp inainte se fac inscrierile si cum se afla data?Se dau grilele inainte?,Daca iei examenul...ce se intampla dupa?te repartizeaza pe post?
Cam cu o luna inainte se fac inscrierile la rezidentiat. Data o afli din Viata Medicala(dar deja se stie ca e 9 noiembrie) plus metodologia de examen si alte detalii. La Medicina sunt grile orientative, nu stiu la Farmacie cum e. Dupa ce iei examenul faci rezidentiatul x ani in specialitatea care ai luat-o incepand din ianuarie.
Life is good