Renuntare la Rezidentiat

schimbarea schimbarii...
fidel castro
newbie
newbie

Renuntare la Rezidentiat

Postby fidel castro » Thu Jun 26, 2008 11:20 pm

Cine are habar daca iei rezidentiatul pe locuri si renunti la rezidentiatul pe glie ce se intampla? Iti cer astia bani?
Tre sa platesti ceva?

blondel
senior
senior

Re: Renuntare la Rezidentiat

Postby blondel » Fri Jun 27, 2008 12:25 pm

nop nu platesti nimic pt anul/anii in care ai fost rezident
ex concret : in anii trecuti daca aveai punctaj de trecere puteai opta pt MF si anul urmator dadeai rezi din nou; in cazul in care luai ce iti doreai incheiai contractul de munca si iti duceai cartea de munca la noul spital platitor si atat
Si totusi Pamantul se invarte!...

alinamihaela
senior
senior

Postby alinamihaela » Fri Jun 27, 2008 12:37 pm

Nu este asa ca la rez pe locuri. La asta pe post semnezi contract cu spitalul de pe glie inca de pe acum, obligandu-te ca dupa terminarea celor 5 ani de rez sa stai pe acel post 5 ani ( adik cat e rez), daca nu faci asa trebuie sa platesti banii pe care ministretul i-a cheltuit cu tine in cursul pregatirii prin rez pe post

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Jun 27, 2008 3:10 pm

pai da
asta daca termini.
daca faci 4 ani din 5 ( sau mai putini) si te tirezi apoi, renunti la el si nu dai nici un ban.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Return to “Rezidentiat 2008”