sixtyne wrote:La Floreasca au intrat banii pe card. Spor la cheltuit
Banuiesc ca fara prima aia mult laudata, nu?

sixtyne wrote:La Floreasca au intrat banii pe card. Spor la cheltuit

sixtyne wrote:desigur ca fara prima...aia mai incolo probabil

si de mult asteptata prima se aude ceva?????de la sf ioan.....iar colegii mei care si au luat concedui au facut o cerere de mana in care specificau perioada de c.o , cerere vizata de indrumatorul de stagiu........nu mentionau nimic de prima de vacantarazi wrote:Salariile la SF.IOAN au intrat azi,fara prima...

primoladulce wrote:Doamna de la salarizare din Floreasca spunea ca prima va intra saptamana asta pe card

[/quote]
magdutz wrote:primoladulce wrote:Doamna de la salarizare din Floreasca spunea ca prima va intra saptamana asta pe card
saptamana asta care s-a incheiat astazi??
daca e cineva de la municipal care si-a verificat cardul si are vreo veste buna, sa ne spuna si noua..

delfin wrote:Salut!!! As avea si eu o intrebare?? Un rezident anul 1 endocrinologie, cam ce salar are ????

matrix wrote:stie cineva numarul ordinului ce trebuie scris pe pontaj pentru a beneficia de spor (stagiu oncologie) ? trebuie sa scrii acolo frumos " beneficiaza de spor de 15% conform ordinului X/200Y ". spre uimirea mea singura persoana de la runos care stia cu ce se manaca ordinele astea....a intrat in concediu.

primoladulce wrote:matrix wrote:stie cineva numarul ordinului ce trebuie scris pe pontaj pentru a beneficia de spor (stagiu oncologie) ? trebuie sa scrii acolo frumos " beneficiaza de spor de 15% conform ordinului X/200Y ". spre uimirea mea singura persoana de la runos care stia cu ce se manaca ordinele astea....a intrat in concediu.
am impresia...si sper sa nu gresesc ca era vb de ordinul 271/2005...
][/b]

CLAU74 wrote:Salariul de incadrare brut este 970 rezident anul I. Dar stie cineva ce scrie pe fluturas ca platim 10 ron ptr CCM. Oare ce poate sa fie

bebelusha wrote:Stie cineva cat e prima de stabilitate la anul 2?

ovidiu99 wrote:Sf Ioan nimic pana azi la ora 14. I-am sunat si au zic ca poate azi, poate maine............![]()
P.S. Se poate schimba spitalul platitor?

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests