Cand apar listele cu candidatii inscrisi?
- AlinaPlugaru
- newbie
Cand apar listele cu candidatii inscrisi?
In pragul examenului de rezidentiat pe post, s-a creat un curent de isterie (alimentat mai mult de masculii feroce care populeaza acest forum!) care sustine diverse teorii ale conspiratie vis-a-vis de listele cu candidatii aferenti fiecarui ASP pentru acest concurs.
Prin "telefonul fara fir", folosind telefonul cu fir, unii dintre noi au aflat numarul de candidati inscrisi, pana la finalul perioadei de inscriere, in fiecare judet. E un pas inainte. O lista nominala ar fi un pas mai mare (si mai inainte). Daca topicul rezista (sau eu nu iau kick/ban), as ruga persoana cu drept de administrator pe acest forum sa faca liste separate pe judete, si cei ce s-au inscris sa isi treaca numele acolo. Eventual vorbiti si cu cei pe care ii cunoasteti ca fiind inscrisi la examen, dar care nu frecventeaza acest forum.
LE: am putea face o petitie, sa ni le arate ASP avant la lettre... adica cu 2 saptamani inainte.
Prin "telefonul fara fir", folosind telefonul cu fir, unii dintre noi au aflat numarul de candidati inscrisi, pana la finalul perioadei de inscriere, in fiecare judet. E un pas inainte. O lista nominala ar fi un pas mai mare (si mai inainte). Daca topicul rezista (sau eu nu iau kick/ban), as ruga persoana cu drept de administrator pe acest forum sa faca liste separate pe judete, si cei ce s-au inscris sa isi treaca numele acolo. Eventual vorbiti si cu cei pe care ii cunoasteti ca fiind inscrisi la examen, dar care nu frecventeaza acest forum.
LE: am putea face o petitie, sa ni le arate ASP avant la lettre... adica cu 2 saptamani inainte.

-
Re: Cand apar listele cu candidatii inscrisi?
AlinaPlugaru wrote:...O lista nominala ar fi un pas mai mare (si mai inainte).....
.....si o mai mare transparenta in cea ce priveste examenul
-
- newbie
.....si o mai mare transparenta in cea ce priveste examenul[/quote]
care transparenta????.....si de unde atata transparentza....daca "taticu" nu dat inca telefonul....ca sa distribuie casul !!!! doar traim pe plaiuri mioritice......
care transparenta????.....si de unde atata transparentza....daca "taticu" nu dat inca telefonul....ca sa distribuie casul !!!! doar traim pe plaiuri mioritice......

-
- senior
ce atatea teorii ale conspiratiei ??? puneti mana si invatati ca daca luati 800 pct nu are cum sa iti ia locul copilu lu tasu care nu a deschis cartea !!!
- marmotul
- elite
doctoratu wrote:ce atatea teorii ale conspiratiei ??? puneti mana si invatati ca daca luati 800 pct nu are cum sa iti ia locul copilu lu tasu care nu a deschis cartea !!!
asa ziceam si eu. toti care nu iau rezu incep cu aberatiile ca ba nu au bifat bine grilele- cea mai vestita scuza a celor ce au facut de 4-500 pct, ba ca nu au avut destul timp, sau ca restul au avut pile si au luat..
chiar mi se pare dezgustatoare faza... mai ales dupa ce tocesti de te timpesti si apoi vine unu si spune ca ai luat rezu pe pila lu tata

-
- junior
si totusi? vor publica astia listele sau ne vor tine asa pana la examen? 

-
- newbie
pe site-ul perfmed s-a anuntat ca vor publica listele candidatilor inscrisi si repartizarile pe sali la examen pe data de 19 luna asta..asa ca va trebui sa mai aveti putina rabdare! 

- marmotul
- elite
si mai stim ca sunt inscrisi 900 si ceva de insi, deci media cam de 1,5 pe loc. oricum, mai rau ca la ct nu cred ca este nicaieri, asa ca be patience and read!! eu unul m-am cam saturat de tocit, macar voi sa o faceti.. 

-
- newbie
[quote="razwin2"] oricum, mai rau ca la ct nu cred ca este nicaieri
cam aceeasi sit nasoala mai sunt in cateva judete..... super bine e pt cei din MM 17 locuri si 15 inscris!
bafta maxima!!!
cam aceeasi sit nasoala mai sunt in cateva judete..... super bine e pt cei din MM 17 locuri si 15 inscris!
bafta maxima!!!
-
- junior
vrem liste !! vrem liste !!
nu ca ar schimba cu ceva...

nu ca ar schimba cu ceva...
-
- newbie
razwin2 wrote:si mai stim ca sunt inscrisi 900 si ceva de insi, deci media cam de 1,5 pe loc. oricum, mai rau ca la ct nu cred ca este nicaieri, asa ca be patience and read!! eu unul m-am cam saturat de tocit, macar voi sa o faceti..
bondy wrote:cam aceeasi sit nasoala mai sunt in cateva judete..... super bine e pt cei din MM 17 locuri si 15 inscris!
bafta maxima!!!
1,5-2/loc

Opinia mea este ca dupa ce te inscriai trebuia sa te intrebe pe ce post; tu optai si gata, trebuia sa nu mai lase si pe al doilea sa se inscrie pe acelasi post cu tine. Asa era cel mai corect. Ce-i cu aceasta concurenta infernala? Mi se pare inacceptabil. Cred ca o petitie nu ar strica.
- marmotul
- elite
1,5 pe loc este media pe tara. din pacate sunt judete unde sunt 4-5 pe loc si judete unde sunt < 1 pe loc. asta e partea proasta, nu e vorba ca e concurenta infernala, caci si in toamna au fost putini pe loc- 2 - 2,5, ceva de genul.
chestia este ca nu ar fi trebuit facuta inscrierea pe judete ci pe tara, asa cred ca ar fi fost normal, sa avem toti sanse egale
chestia este ca nu ar fi trebuit facuta inscrierea pe judete ci pe tara, asa cred ca ar fi fost normal, sa avem toti sanse egale

- lordose
- newbie
18 iunie, and ticking.
sper sa se afiseze maine dupa-masa spre seara tarziu repartitia pe sali.
sper sa se afiseze maine dupa-masa spre seara tarziu repartitia pe sali.
-
- senior
au aparut listele.Bafta multa celor care dau examenul.