www.rezidentiat2003.ro
- cdarau
- senior
- cdarau
- senior
- otalen
- senior
- PLast
- senior
-
- newbie
INCERC SA CORECTEZ GRILELE DIN REUMATISMUL ARTICULAR ACUT SI CONSTAT CA INFORMATIA PRELUATA IN ELE ESTE DIN GHERASIM NU DIN HARRISON!!! VA ROG, DACA SE POATE VERIFICATI SI VOI CACI MIE APROAPE CA NU IMI VINE SA CRED... DACA NE TREZIM CU GHERASIM LA EXAMEN ...
Inca o data va rog sa imi spuneti parerea voastra!!! Sint informatii in grile care nu apar in Harrison, in plus paginile din bibliografie sint trecute anapoda...
Va multumesc mult pentru ajutor!
Inca o data va rog sa imi spuneti parerea voastra!!! Sint informatii in grile care nu apar in Harrison, in plus paginile din bibliografie sint trecute anapoda...
Va multumesc mult pentru ajutor!
- PLast
- senior
-
- newbie
-
- junior
sandu wrote:Cred ca cei dintr-un centru universitar (spun asta datorita codului intrebarii) au folosit pentru conceperea grilelor o carte la care RAA apare la pagina 1162. Ma lumineaza si pe mine cineva de unde este bibliografia folosita in grilele M141039 - M141052? (informatia se cam regaseste in Gherasim)
Este din editia 13 de Harrison (a verificat prietena mea si paginile din Harrison se intalnesc intocmai de acolo) - dar aceasta inadvertenta este valabila doar in cazul unui singur centru,
otalen wrote: in ceea ce priveste identificarea centrului, doar prima cifra codifica centrul, urmatoarele doua codifica numarul subiectului iar ultimele trei - intrebarea. Iar litera de la inceput e sectiunea
parerea mea
Majoritatea centrelor "producatoare" de grile au utilizat, totusi, editia corecta
- otalen
- senior
codul centrului care a propus grila este prima cifra dupa litera din codul intrebarii. stie careva care e centrul 3? fac niste grile aiuristice. iar cei cu 6 imi par ca le fac destul de usoare. oarecum.
in alta ordine de idei, nu mai pot propune modificari. s-or fi saturat de cate greseli am gasit? mie nu-mi mai face nimic daca accesez link-ul respectiv. la voi cum e?
in alta ordine de idei, nu mai pot propune modificari. s-or fi saturat de cate greseli am gasit? mie nu-mi mai face nimic daca accesez link-ul respectiv. la voi cum e?
"Dont't just Do something, Sit there!"
-
- junior
Cu placere! Si noi ne-am bucurat cand am descoperit asta, adica am rasuflat usurati
Da, la editia a 13-a in limba romana ma refeream.
Cand a aparut se spunea despre ea ca este facuta cu picioarele, adica pe alocuri traducatorii pur si simplu nu intelegeau despre ce este vorba.
Editia a 14-a insa este fain tradusa, comparativ cu a 13-a.
Da, la editia a 13-a in limba romana ma refeream.
Cand a aparut se spunea despre ea ca este facuta cu picioarele, adica pe alocuri traducatorii pur si simplu nu intelegeau despre ce este vorba.
Editia a 14-a insa este fain tradusa, comparativ cu a 13-a.
- PLast
- senior
- cdarau
- senior
-
- junior
- Scoro
- senior
carte
Sunteti siguri ca or sa scoata o carte cu intrebarile corectate sau le pun pe site?
Sunt intr-o dilema: le-as printa acum pe astea de pe site, dar parca as astepta sa apara cele corectate sa nu printez de 2 ori. Ce sa fac?
Cum se poate transforma din .html in .doc?
Sunt intr-o dilema: le-as printa acum pe astea de pe site, dar parca as astepta sa apara cele corectate sa nu printez de 2 ori. Ce sa fac?
Cum se poate transforma din .html in .doc?
- victor
- elder
da, era intial vorba sa fi fost deja tiparita. s-a amanat pana dupa 10 august, sa se vada ce feedback exista, ce se mai elimina etc.
detalii suplimentare la editura universitara Carol Davila, nu am mai avut drum pe acolo sa mai aflu mai multe. editor este prof. Andronescu, medicala Spitaulul Universitar (parca medicala II).
detalii suplimentare la editura universitara Carol Davila, nu am mai avut drum pe acolo sa mai aflu mai multe. editor este prof. Andronescu, medicala Spitaulul Universitar (parca medicala II).
- Scorpio
- junior
Sa speram ca vom realiza pe forum o sinteza a greselilor pe profile si tematici astfel incat sa avem si noi varianta corecta! Dar cred totusi ca or sa lase si pe site-ul oficial grilele corecte, ca oricum, cei care au imprimante sunt putini si la un calcul sumar ar iesi ca un exemplar de chirurgie ar iesi peste 500 de mii (mi-e mi-au iesit peste 500 de pagini; te ingrozesti cand vezi teancul), iar la xerox ar fi in jur de 200 de mii?!? Oricum, mie imi este ca astia or sa ne puna sa facem erata si la carte, apoi sa facem erata la erata... si tot asa!
Spor la treaba!
Spor la treaba!
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new!
- Scoro
- senior
Se pot face "manevre" ca sa reduci numarul de pagini: pui pe 2-3 coloane, tiparesti doua pagini pe un A4 landscape... Nu asta ar fi chiar cea mai mare problema.
Cum naiba sa aflam daca vor face sau nu carte? Si cand apare? Daca apare in septembrie e naspa...
Cu se face mai oameni un doc din html ?
Cum naiba sa aflam daca vor face sau nu carte? Si cand apare? Daca apare in septembrie e naspa...
Cu se face mai oameni un doc din html ?
- otalen
- senior
Zice Scoro:
nu le am prea bine dar cel mai simplu e select all-copy-paste sau daca nu selectezi tu si apoi copy-paste (in doc, bineinteles). sau, in ultima instanta, in html dai save as text file only (*.txt) si te-ai facut cu un fisier text. de acolo, eventual il muti in word ca sa il poti bibili mai bine. eventual stergi la fiecare intrebare propune modificarea si inapoi la tematici. cel mai usor e cu un replace all.
Cum se face mai oameni un doc din html ?
nu le am prea bine dar cel mai simplu e select all-copy-paste sau daca nu selectezi tu si apoi copy-paste (in doc, bineinteles). sau, in ultima instanta, in html dai save as text file only (*.txt) si te-ai facut cu un fisier text. de acolo, eventual il muti in word ca sa il poti bibili mai bine. eventual stergi la fiecare intrebare propune modificarea si inapoi la tematici. cel mai usor e cu un replace all.
"Dont't just Do something, Sit there!"
-
Last edited by adrian_buzas on Sat Aug 09, 2003 1:03 pm, edited 1 time in total.
- Scoro
- senior
asa
Asa stiam si eu, mersi
Vorba e ca nu am ches sa stau sa bibil sute de pagini...
Numai de asta nu am timp. Cand salvezi ca doc iese cu tot felul de "tabele", de care nu stiu sa scap, iar ca txt iese naspa de tot.
Pusese cineva aici varianta deja facuta in word, eleganta, pe doua coloane. Am luat-o si eu si ii multumesc (nu mai tin minte numele).
Dar vroiam sa stiu sa fac si eu chestia asta, pentru viitor. Asa ca daca citeste, il/o rog sa imi spuna si mie metoda folosita.
Vorba e ca nu am ches sa stau sa bibil sute de pagini...
Numai de asta nu am timp. Cand salvezi ca doc iese cu tot felul de "tabele", de care nu stiu sa scap, iar ca txt iese naspa de tot.
Pusese cineva aici varianta deja facuta in word, eleganta, pe doua coloane. Am luat-o si eu si ii multumesc (nu mai tin minte numele).
Dar vroiam sa stiu sa fac si eu chestia asta, pentru viitor. Asa ca daca citeste, il/o rog sa imi spuna si mie metoda folosita.
- PLast
- senior
- Scoro
- senior
licenta
Ok, mersi, am sa incerc.
Acum alta intrebare "tehnica": cum fac din pdf un doc? Am vazut la cineva un soft care facea asta. Era un plug-in pentru Acrobat Reader. Dar nu mai stiu la cine am vazut si nici cum se numea softul...
Voi ce ati observat: grilele propuse pentru licenta se suprapun peste cele propuse pentru rezidentiat?
Acum alta intrebare "tehnica": cum fac din pdf un doc? Am vazut la cineva un soft care facea asta. Era un plug-in pentru Acrobat Reader. Dar nu mai stiu la cine am vazut si nici cum se numea softul...
Voi ce ati observat: grilele propuse pentru licenta se suprapun peste cele propuse pentru rezidentiat?
- Kpax
- newbie
- PLast
- senior
Fratilor, nu stiu cum e pe medicale, dar pe chirurgie treaba e cam nasoala cu Harrison si Ancar. Haideti sa trimitem mail-uri la contact@rezidentiat2003.ro si sa le cerem sa clarifice situatia cu subiectele din cartile astea. Adica sa scrie clar in bibliografie de la ce pagini sunt subiectele. Nu stiu daca ati facut grilele din subiectele astea dar sunt o gramada de pagini, zic eu, fara legatura cu tema.
De ex. la hipertensiunea portala sunt intrebari si de la hepatita cronica si de la alte complicatii ale cirozei (ascita, encefalopatia)... La complicatiile nasterii sunt intrebari si din complicatiile sarcinii. Nu stiu, astia credeau ca noi vom ghici ce vor ei de fapt...?
Ce fac cei care n-au pus mana pe grile? Vor fi o gramada de contestatii in toamna...
Over & Out...
De ex. la hipertensiunea portala sunt intrebari si de la hepatita cronica si de la alte complicatii ale cirozei (ascita, encefalopatia)... La complicatiile nasterii sunt intrebari si din complicatiile sarcinii. Nu stiu, astia credeau ca noi vom ghici ce vor ei de fapt...?
Ce fac cei care n-au pus mana pe grile? Vor fi o gramada de contestatii in toamna...
Over & Out...
- victor
- elder
- Vic
- junior
victor wrote:din discutiile cu prof. Popa mi s-a zis clar ca nu se va face asta poate poate la o insistenta...
Ce insistente Victore, ca ei sunt cu capul in nori, habar n-au pe ce lume traiesc. Probabil ca aveau deja bagajele facute si puse la usa, gata sa plece in concedii, cand au primit sarcina sa faca grilele. Nu asa se face o baza de date de grile serioasa. Poate pt. la anu sa mai fie sperante pentru mai bine, daca nu cumva...