- Atlas of Human Anatomy, Frank Netter, 4th edition - 215 lei
- Atlas of Human Anatomy, Sobotta, 14th - 465 lei
- Color Atlas of Anatomy, Rohen, 6th - 195 lei
- Gray's Anatomy for Students, Richard Drake - 195 lei
- Gray's Anatomy: The Anatomical Basis of Clinical Practice, Susan Standring, 39th - 295 lei
- Textbook of Medical Physiology, Arthur Guyton, 11th - 255 lei
- Molecular Biology of the Cell, Bruce Alberts, 5th NOU! - 295 lei
- Lehninger Principles of Biochemistry, David Nelson, 5th NOU! - 245 lei
- Harrison's Principles of Internal Medicine, 17th NOU! - 395 lei
- Braunwald's Heart Disease, Peter Libby, 8th NOU! - 575 lei
- Textbook of Clinical Neurology, Goetz, 3th NOU! - 395 lei
- Sabiston Textbook of Surgery, 18th NOU! - 560 lei
Carti noi la preturi bune!
- tmt_ro
- junior
Re: Carti noi la preturi bune!
Daca vrei sa faci bisnita pe spinarea medicinistilor iti sugerez sa te asociezi cu cei de la editura Callisto. Pentru restul, care presupun ca vreti carti bune si ieftine va recomand cu caldura Oxford University Press. Are sediul pe undeva pe langa Romana si cartile sunt mult mai ieftine garantat. De exemplu am luat de acolo Gray's anatomy for students cu 97 RON (aceeasi carte pe care domnul aici de fata vrea sa o vanda la pret dublu) Altceva...ce pot sa spun....spor la vanzari!

- 187.92a
- addicted
oricum le vinde mai bine decat la Callisto
- tmt_ro
- junior
- grasshopper
- elder
super tare!!
chiar ma intrebam cand vine in cj!!
thx
mega tare ca-i dupa 15!!
chiar ma intrebam cand vine in cj!!
thx
mega tare ca-i dupa 15!!
Death makes angels of us all
& gives us wings
Where we had shoulders
Smooth as raven's
Claws
& gives us wings
Where we had shoulders
Smooth as raven's
Claws
-
- newbie
tmt_ro wrote:Daca vrei sa faci bisnita pe spinarea medicinistilor iti sugerez sa te asociezi cu cei de la editura Callisto. Pentru restul, care presupun ca vreti carti bune si ieftine va recomand cu caldura Oxford University Press. Are sediul pe undeva pe langa Romana si cartile sunt mult mai ieftine garantat. De exemplu am luat de acolo Gray's anatomy for students cu 97 RON (aceeasi carte pe care domnul aici de fata vrea sa o vanda la pret dublu) Altceva...ce pot sa spun....spor la vanzari!
Mai baiatule, ce ar fi sa-ti vezi de treburile tale si sa nu te mai bagi singur in seama? Esti total pe dinafara!
Oxford University Press este o editura din UK. Firma din Piata Romana pentru care faci tu reclama reprezinta OUP - ELT in Romania. Mai nou, pentru ca vanzarile lor merg foarte bine, au inceput sa aduca titluri si de la alte edituri. Chiria este destul de mare in zona... .
Editia internationala de la Gray's Anatomy nu se mai vinde in Romania de la 1 ian 07. De cand am intrat in UE, editura Elsevier nu mai vinde ISE in Romania. Cei de la Educational Center o au in stoc inainte de acea data si asa se justifica pretul. Probabil vand foarte multe din moment ce o mai au in stoc si acum, la 16 luni de la data amintita mai sus.
Nu mi-am propus sa "fac bisnita pe spinarea medicinistilor". Dimpotriva, cartile oferite de mine au pretul mai mic decat RRP.
Iti doresc succes in tentativa ta de a gasi carti ieftine care zac prafuite de cativa ani prin depozite. Inainte de a le achizitiona ar fi bine sa le verifici daca nu sunt roase de soareci. Sau poti sa apelezi la piata gri de pe net. Cei care gandesc ca tine nu vor aprecia niciodata o carte noua, in tipla.
- tmt_ro
- junior
Domnule mihaitza08,
Tin sa mentionez urmatoarele lucruri:
1. cartea pe care am cumparat-o de la Oxford Romania era in tipla.
2. tipla era intacta (nu era roasa de soareci)
.
3. nu ma intereseaza de cand e in stoc avand in vedere ca e mult mai ieftina decat pretul pe care il oferi matale.
4. singurul lucru care merita apreciat la o carte sunt informatiile din ea. Daca tipla de pe carte e singura justificare pentru pretul tau ENORM it recomand calduros sa-ti reevaluezi produsul.
5. consider ca e in interesul colegilor mei sa le atrag atentia ca aceeasi editie pe care tu o vinzi cu 195 RON pot sa o cumpere din alta parte cu 117.6 RON. Cu tipla cu tot.
P.S.
Afirmatia ta ar trebui sa justifice preturi mai mari....nu mai mici.
Tin sa mentionez urmatoarele lucruri:
1. cartea pe care am cumparat-o de la Oxford Romania era in tipla.
2. tipla era intacta (nu era roasa de soareci)

3. nu ma intereseaza de cand e in stoc avand in vedere ca e mult mai ieftina decat pretul pe care il oferi matale.

4. singurul lucru care merita apreciat la o carte sunt informatiile din ea. Daca tipla de pe carte e singura justificare pentru pretul tau ENORM it recomand calduros sa-ti reevaluezi produsul.
5. consider ca e in interesul colegilor mei sa le atrag atentia ca aceeasi editie pe care tu o vinzi cu 195 RON pot sa o cumpere din alta parte cu 117.6 RON. Cu tipla cu tot.
P.S.
mihaitza08 wrote:Chiria este destul de mare in zona...
Afirmatia ta ar trebui sa justifice preturi mai mari....nu mai mici.

- 187.92a
- addicted
mi se pare normal sa cumperi o carte NOUA, uneori tipla de pe carte face cat triplul cartii.
- cat26
- junior
poate cienva sa ma ajute unde pot gasi georgescu ,semioloogie anul 3 in afara de a o cumpara ?
- Chingachgook
- addicted
pai daca nu vrei sa o cumperi uita-te pe jos, pe coridoarele din spital. poate pierde careva vreun exemplar
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- *EuGenius
- senior
cat26 wrote:poate cienva sa ma ajute unde pot gasi georgescu ,semioloogie anul 3 in afara de a o cumpara ?
pe la biblioteca..
traiesc sa i fac pe altii nefericiti, deci sunt de folos:))
- danhia
- elite
nu cred ca lasa pe toata lumea la biblioteca. se mai uita si la om.
banuiesc ca omul voia un xerox ceva.n-avem.
banuiesc ca omul voia un xerox ceva.n-avem.
Red Apple