spitale anul 4
- crisalia
- senior

Re: spitale anul 4
si dc ai noroc sa fie chemat putin afara, poti chiar sa schimbi subiectele,numai sa fii atent din ce cutie le-ai tras
sa stii doze de medicamente si exact medicamentele din cursurile lui.....nu este de acord cu medicamentele noi din harris 
all good things come to an end
-
Enemy
- elder

nu stiu daca merge sa le schimbe pentru ca mai nou noteaza ce subiecte ai tras;)
- crisalia
- senior

-
golanulstelist
- senior

Imi puteti da informatii despre examenul de chirurgie de la fundeni? anul 4 bineinteles.
- nicoletaghe
- senior

nu e chiar asa de "bineintele" k, chirurgia se face si in anul 3 si in anul 4 
si la sfarsit, mamotaaa....
- anncush
- senior

nicoletaghe wrote:nu e chiar asa de "bineintele" k, chirurgia se face si in anul 3 si in anul 4
adevarat, dar topicul este denumit "spitale anul 4"
totusi, chiar nimeni nu stie cum e examenul la chirurgie generala in fundeni ?
Slowly getting less stupid 
- nicoletaghe
- senior

ok m-ai prins.... 
bafta oricum...poate-ti raspunde cineva...k io am facut la floreasca si nu stiu...
bafta oricum...poate-ti raspunde cineva...k io am facut la floreasca si nu stiu...
si la sfarsit, mamotaaa....
-
golanulstelist
- senior

Sa inteleg ca nimeni nu a mai facut la fundeni chirurgia??
- doareu_mm
- senior

Salut! Stie cineva cum e cardiologia in Colentina? 

Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta
-
moksha
- junior

stie cineva cum sunt grilelele la radio fundeni.
multumesc.
multumesc.
-
drabducens
- senior

nasoale! da se trece!
-
moksha
- junior

As vrea sa aflu cat anume dureaza stagiul de digestiv.
multumesc.
multumesc.
-
woody
- senior

pe vremea mea era cam amxim7 saptamani dar cica sar mai fi micsoratmoksha wrote:As vrea sa aflu cat anume dureaza stagiul de digestiv.
multumesc.

- Riley
- elder

As vrea sa aflu cat anume dureaza stagiul de digestiv
5 saptamani
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
Passion mothers greatness
- Ina_M
- junior

Re:
rolyzoly wrote:stiti ceva de cursurile de pedagogie si de engleza medicala?
si inca ceva: cit de obligatorii sunt optionalele?
nici un opt nu e oblig, de-aia ii zice si optional
nu iti tb credite din opt; am intrebat eu pt seria mea k-s sefa
I don't believe that anybody feels the way I do, about Medicine now...
- Ina_M
- junior

drabducens wrote:nasoale! da se trece!
cum e mai bn sa dai practic? cu confa sau prof? ia proful grupele anumitor asistenti?
- Ina_M
- junior

crisalia wrote:Sa faci cu Goldisexplica cel mai bine
l-am ales si eu p goldis....dar fara sa stiu cum e
e ok?
- crisalia
- senior

o sa va chinuie....o sa va tina peste program.....o sa va cheme sambata.....dar veti inv super radio...... 

all good things come to an end
-
demonel
- newbie

radio coltea
stie careva cum e examenu de radio in coltea? si practicu cica se da cu profu si e cam greu am inteles.
-
moksha
- junior

despre metodologia cercetarii stiintifice exista vreo informatie 
- Ina_M
- junior

moksha wrote:despre metodologia cercetarii stiintifice exista vreo informatie
se face in spitale diferite..depinde d spital si d prof
-
moksha
- junior

noi facem la ana aslan se pare..mai mult decat atat nu stim, nici noi nici seful de serie.
- b3
- elite

Metodologia Cercetarii Stiintifice (MCS) se face in Parhon cu prof. Coculescu si conf. Badiu si la Institutul de Geriatrie Ana Aslan (pe langa piata 1 Mai), nu stiu numele profului.
La Parhon anul trecut cursurile erau in engleza, romana si ocazional franceza, in Powerpoint, le tine conf. Badiu. Va da slideurile daca le cereti. Deci trebuie sa stiti limbi straine
Badiu vorbeste in romana dar intra in destule detalii si e cam greu de urmarit. Mie nu mi s-a parut foarte complicat, e cam de cultura generala despre ce inseamna cercetare si cum se scrie un articol stiintific. O sa repetati chestiile astea la LPurile de SPM (Sanatate Publica si Management) din anul 5, chiar puteti sa cautati daca are cineva slideuri/LPuri scrise la calculator ca e mai bine explicat la SPM. 
La LPuri va invata sa cautati pe PubMed, sa folositi ceva programe de statistica si de pt bibliografie/citations, dar extrem de general si greu de inteles. Poate e mai bine explicat in partea de statistica/Excel din LPurile de anul 2 de Informatica Medicala, nu mai tin minte.
Veti avea de facut un proiect de cercetare, adica sa va ganditi la un studiu pe care ati vrea sa-l faceti voi si sa redactati 10 pagini in care explicati de ce e nevoie de studiu, cum il faceti, de ce aveti nevoie, ce folositi etc. Proiectul se sustine la sfarsitul stagiului in fata asistentului si conf./prof. . Dati si examen scris grila, destul de usurele daca ati inteles ceva din cursuri. Note peste 8 parca.
Asta era anul trecut la Parhon, poate au mai schimbat ceva anul asta.
La Parhon anul trecut cursurile erau in engleza, romana si ocazional franceza, in Powerpoint, le tine conf. Badiu. Va da slideurile daca le cereti. Deci trebuie sa stiti limbi straine
La LPuri va invata sa cautati pe PubMed, sa folositi ceva programe de statistica si de pt bibliografie/citations, dar extrem de general si greu de inteles. Poate e mai bine explicat in partea de statistica/Excel din LPurile de anul 2 de Informatica Medicala, nu mai tin minte.
Veti avea de facut un proiect de cercetare, adica sa va ganditi la un studiu pe care ati vrea sa-l faceti voi si sa redactati 10 pagini in care explicati de ce e nevoie de studiu, cum il faceti, de ce aveti nevoie, ce folositi etc. Proiectul se sustine la sfarsitul stagiului in fata asistentului si conf./prof. . Dati si examen scris grila, destul de usurele daca ati inteles ceva din cursuri. Note peste 8 parca.
Asta era anul trecut la Parhon, poate au mai schimbat ceva anul asta.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- Ina_M
- junior

radio fundeni
exista grile d radio din fundeni p undeva?
- Ina_M
- junior

bagdasar- ortopedie
cum e ortopedia in bagdasar? se face materie klumea? si exam?
-
woody
- senior

Re: radio fundeni
nu nu exista grile de radio fundeni oricum tb sa inveti si dca apuci sa citesti toata cartea aia minunanata pana la practic atunci la grile o sa fie ok , atentie ca nu sunt usoare iar notele se fac dupa curba lui nenean ala G..... nu glumeasc asa ca paote nu so gasi vreun om mai putin dotat intelectual care sa faca f mute pucnte fata de restu colegilor ca atunci nue de bien adica o sa ploua cu 5 si 6 asa am patit o noi , spor 

- Bogdan_DD
- senior

As dori niste pareri cu privire la examenul de cardio cu prof. Dan Andrei Gh. Spital Colentina. Stiu ca este face to face, vreau sa stiu cam in ce mod se desfasoara, pe ce pune accentul etc. Danke!
-
demonel
- newbie

daca poate sa-mi spuna cineva cum e examenul de pneumologie la marius nasta? multumesc 
- Ina_M
- junior

e ok, tb invatat tot din slideuri. d acolo vor face grilele, precum si cazurile clinice. apoi, pt note se face curba lui gauss, asa ca rezultatele sunt in functie de serie. La exam oral: depinde cu cine dai, dar in principiu toti maresc cu un punct fata de grila. Trebuie sa spui prostii mari k sa nu mareasca, gen bpoc e boala restrictiva
) E bine totusi sa dai cu prof. Miron Bogdan pt ca d la el chiar inveti ceva. Fara pacient, fara exam fizic..doar discutii
demonel wrote:daca poate sa-mi spuna cineva cum e examenul de pneumologie la marius nasta? multumesc
- Ina_M
- junior

digestiv colentina
vreau si eu info despre exam d digestiv din colentina cu prof. voiosu la practic
10x
10x
-
woody
- senior

Re: digestiv colentina
dc dc chiar cu profu voiosu osa ai poze de endoscopie pelanga pacient , ex nue f lejer nici la scris sutn pe vreo 4 numere si cazuri clinice destuld egreut dar nu imposibil , imposibila e supraveghere cel putin asa era anii trecuti bafta 

- doareu_mm
- senior

Va rog sa-mi spuneti , daca stiti, cum "mama dracului" e examenul de cardiologie in COLENTINA cu prof DAN ? Pentru cunoscatori: und so weiter, und so weiter...

Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta
-
mamamia
Buna,
As dori si eu cum va decurge examenul practic cu doamna doctor Hutanu la gastro - Colentina.
As dori si eu cum va decurge examenul practic cu doamna doctor Hutanu la gastro - Colentina.
- Ina_M
- junior

stie cineva cum e examenul cu prof. Purghel la ortopedie in bagdasar? ma intereseaza in special practicul
- Ina_M
- junior

am o intrebare despre un optional: biocibernetica cu dr.herman....se da 10? 
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Ce contează nota? Cursul de biocibernetică e unul extrem de interesant, măcar pentru faptul că te introduce într-un mod de gândire care ar trebui să fie preponderent în medicină. Eu de exemplu pur şi simplu nu mă duceam la examen, că nu aveam nevoie de confirmări sau hârtiuţe pt. CV.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Melania
- addicted

Ce frumos! A invata doar din dorinta de a sti, iata un intelectual adevarat. Cati dintre studentii de acum de la medicina mai procedeaza astfel ? Toti cauta doar grile si trec examenele cu urechelnite legate la GSM.