Medex wrote:Stie cineva cand se dau bonurile pt anul 1? La inceputul sau sf lunii? Dupa salariu...
la sf ioan au inceput sa se dea de ieri

Medex wrote:Stie cineva cand se dau bonurile pt anul 1? La inceputul sau sf lunii? Dupa salariu...

trident wrote:cel mai tare plutitor SUB-ul
pt ca vine la SUB salariul al 13-lea odata cu Pastele
de acord cu tine

hector wrote:au inceput la Pantelimon se dea bonurile pe ianuarie?

gargaritza wrote:em am verificat la 20.10 =adineaori si tot nu intrasera.mi se par niste nesimtiti.bonurile pe luna asta le-or da tot pe 1 ale luniiviit?

danhia wrote:nu mah...eu cred ca ai vb tu cu cineva sa-ti vina asa cu regularitate...ai o pila ceva, altfel nu se iesplica!

gargaritza wrote:care e pana la urma faza cu sporul ala lunar de 11%?am inteles eu prost k s-ar da lunar?s-a dat vreodata?luna asta eu sigur nu i-am primit...
gargaritza wrote:am descoperit intr-un final si cei 11%.de multi ce sunt nu-i sesizasem initial..

mony221 wrote:Va rog sa ma ajutati am avut stagiul de psihiatrie forensica la medicina legala si am fost pontata de IML cat ar fi treb sa iau salariu cu 100% spor anul 2??? Doamnele de la salarizare mi-au gresit salariul si ca sa nu se mai complice mi-au dat fara spor deloc, adika 775lei la cat ar fi treb sa ma astept, ma poate ajuta cineva pls?? Am fost acolo am sesizat problema am dus din nou pontajul, cu scris mare si ingrosat 100% spor, dar sa vedem sper sa se rezolve, as vrea sa stiu la ce diferenta sa ma asept! Multumesc frumos.

vmc wrote:Citesc pe-aici si ma minunez. Al 13-lea salar 470? Sau sa nu depistezi 11%?
Nu stiu daca trebuie sa ma simt o "norocoasa", dar am avut 1042 lei an 2, cu spor de 15%. Nu aici este realitatea? Numai mie imi intra sporurile? Sau mie imi gresesc constant doamnele de la resurse umane salariul? N-am avut sub 1000 RON din septembrie 2007 (sporuri, prime, al 13-lea salar, etc)
Users browsing this forum: No registered users and 26 guests