spitale anul VI
- Lady-bug
- senior

Depinde cu cine faceti. Noi am facut cu un profesor care a facut-o o singura data parca. Mai apare si secretara din cand in cand, dar oricum nu am auzit pe nimeni sa aibe probleme cu recuperarea la epidemio, sau cu nota. Nu la cantacuzino cel putin. La noi anul trecut a fost super ok. Poate se mentine traditia 
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
- b3
- elite

little_light wrote:Stie careva cum este examenul la ATI FUNDENI? Exista cumva grile?.Daca da, astept raspuns. Multumesc anticipat!
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- firstaidkit
- senior

- adamaria
- senior

- b3
- elite

iris wrote:simona_c wrote:Salutare!! Stie cineva ceva despre examenul la NEUROPEDIATRIE la Sp 9 ?sau PEDIATRIE LA IRZA2 cu prof gherghina in ce consta practicul si cum decurge examenul ??
![]()
![]()
io am dat neuroped acu vreo 2 ani lucrarica 2 nr nu stiu cate subiecte destule...io am invatat asta e...si am luat 9 fara pb ...am facut cu dr Iliescu e o materie cool.Cursurile de invatzat.Bafta.Pedi nu stiu io la Grigore
little_light wrote:practicul la toxico nu pune probleme...in schimb la examen e mai serios si se mai si pica...grilele sunt pe mai multe numere si amestecate si deci nu se poate comunica; la irza 2 cand am dat eu anul trecut am avut 10 subiecte in cam 2 ore si ex de subiecte : clasificare diareea cr., tratament in infectia cu giardia, ARJ- manifestari sistemice, scorul APGAR, avantaje alimentatiei la san sau C.I (nu mai stiu sigur), semne in rahitismul carential comun etc...aaa....si seria a fost impartita in doua parti......
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
- maria22
- newbie

infectioase
Are cineva pe aici grile la infectioase colentina? in regim de urgenta daca se poate ,adica pana maine seara cel tarziu.
- Lady-bug
- senior

Pai depinde cu cine faceti. Adica cine e titularul de curs. Noi am avut-o titular pe D-na Bartos. Nu s-au pus prezente la curs, trebuia sa mergem de vreo 2-3 ori in garda. M-am trecut pe lista dar am fost doar o data. Cica mai primesti un punct daca esti pe lista aia. Depinde cu cine nimereai in garda. Unii te tineau unii iti dadeau biletul si te trimiteau acasa. Pana la urma s-au pierdut biletele alea. Examenul a fost cu cazuri clinice si intrebari in cascada. Nu foarte grele. Am citit o data cursurile, am repetat EKG-ul si restul judecata logica. Mi s-a parut lejer examenul. Bafta multa !
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
- b3
- elite

orhideea2003 - mutat wrote:care dintre voi aveti o carte de boli infectioase scrisa de Rebedea, aparuta la ed. medicala 2000?????? poate aveti si un scaner acasa sa imi postati si mie Infectia cu virusul imunodeficientei umane HIV(fara tratament)...
cu milioane de multumiri!!!
-
Lorry
- newbie

buna....cateva sub pe care mi le aduc aminte.....sd detresa resp la adulti,comp intre heparina si heparinele cu greut molec mica,trat in EPA,a mai fost tabelul acela cu blocurile AV,insuf renala-indic de dializa...si cam atat imi aduc aminte ca exam l-am avut in sem 1.....as vrea sa stiu si eu cum e exam la gineco in cantacuzino,pls cine a fac acolo...msLex wrote:M-ar interesa si pe mine cateva informatii despre examenul de Urgente Medicale la Spit de Urgenta. Pls
-
qsa
- senior

Anul trecut a fost relativ OK.Se dadea un caz la 2-3 studenti.Nu conta la nimic,ca nu intreba din el.Dupa,se intra la prof si erai luat la intrebari si pus sa faci manevre obstetricale.Intrebarile erau "decente",daca erai om mai putin dotat intelectual sa te bagai in detalii avea grija sa te incurce.Daca stiai luai 10 fara probleme,daca nu stiai...picai.La noi in serie a picat un singur coleg,dar l-a lasat sa dea examenul in vara,cu ultima serie.La scris au fost grile pe care le faceai fara probleme,daca invatai.Nota de la oral nu cred ca a contat,pt ca au fost colegi care au luat 5 sau 6 si nota finala a fost 9,la unii chiar 10.
Bafta multa!
Bafta multa!
- Calico
- addicted

Poate sa-mi zica si mie cineva care-i treaba cu Dr Marinescu, sef de lucrari la psihiatrie? Poti lipsi de la lp-uri daca faci cu el? Da macar de la cursuri? Te poti intelege cu el, sa vina grupa doar odata pe saptamana sau sunt vise?
Imi pare rau daca s-a mai atins subiectul, dar n-am chef sa stau sa citesc toate paginile...
Imi pare rau daca s-a mai atins subiectul, dar n-am chef sa stau sa citesc toate paginile...
- 187.92a
- addicted

- Calico
- addicted

- TibiGZU
- elder

-
drancafrunza
- junior

-
durere de cap
- senior

- nicoletaghe
- senior

- crisalia
- senior

- crisalia
- senior

- Lex
- senior

gabithe1 wrote:Postul crisaliei era pentru gineco pantelimon. Asa s-a intamplat cu seria noastra.. Dar in seria anterioara noua stiu ca am vazut pe lista si picati. Oricum nu te stresa prea tare.
A fost 1 picat. La pantelimon grilele oricum se schimba la fiecare serie in fiecare an, intrati in ordinea grupelor, va pune abtibild pe nume, iar grilele sunt destul de naspa. Per total insa e destul de lejer.
- nicoletaghe
- senior

gineco -pantelimon
va multumesc tuturor pt raspuns....
sunteti niste draguti...
sunteti niste draguti...
si la sfarsit, mamotaaa....
-
Enemy
- elder

Re: spitale anul VI
Dragi Colegi, mai mari... care ati terminat anul trecut.
Va rog daca aveti binevointa sa postati aici impresii despre spitalele la care ati facut in anul 6. Deasemenea si niste sfaturi despre care spitale ar fi cel mai bine de urmat in anul terminal.
Va multumesc anticipat.
Va rog daca aveti binevointa sa postati aici impresii despre spitalele la care ati facut in anul 6. Deasemenea si niste sfaturi despre care spitale ar fi cel mai bine de urmat in anul terminal.
Va multumesc anticipat.
-
woody
- senior

deci polizu gineco per ansamblu stagiu lejer dar grilel sutn destul de nasolici , si mai conteaza si cine va supravegheaza ca in fiecare an sta altcineva la supraveghere si unii sutn exagerati de nici nu poti stranuta,
psihiatrie e lejer mereu in anu 6 oricum se face doar la spitalul 9
medicna legala tb sa mergeti morti copti
gineco la cantacuzino lejer ca si al pantelimon
infectioase se merge atAT la matei bals cat si la babes atetie la epidemiologie ca se face prezenta stricta
orl lejer la coltea la panduri am greut cu prezenta
medicna de familie lejereanu oriunde
( atentie astea erau valabile in 2006)

psihiatrie e lejer mereu in anu 6 oricum se face doar la spitalul 9
medicna legala tb sa mergeti morti copti
gineco la cantacuzino lejer ca si al pantelimon
infectioase se merge atAT la matei bals cat si la babes atetie la epidemiologie ca se face prezenta stricta
orl lejer la coltea la panduri am greut cu prezenta
medicna de familie lejereanu oriunde
( atentie astea erau valabile in 2006)

- snowtrekker
- senior

pt gineco pantelimon care carte e valabila si trebuie citita? mersi
Shut up & drive