licenta

Punct si de la capat. MS propune o noua lege pentru rezidentiat
Lex
senior
senior

Postby Lex » Sun Sep 09, 2007 2:09 pm

Pediatria cica ar fi pe 24 la Irza.

kyralina
junior
junior

Postby kyralina » Sun Sep 09, 2007 2:27 pm

ar fi super la IRZA...ms lex de info...
dar ai idee au tot ce le trebuie? laptop...retroproiector...eu stiam ca da dar nu sunt sigura...

Lex
senior
senior

Postby Lex » Sun Sep 09, 2007 3:05 pm

Aflam pana atunci si amanunte. Cred ca au totusi...

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Sun Sep 09, 2007 7:02 pm

Ce bine oraganizat e bucurestiul :D cu comisiile pt licenta In iasi inca n-am auzit sa se stie exact pe zile cum sunt mpartite specialitatile.Sau poate stie cineva? :?: :?:
nothing to gain,so much to lose...as a doctor

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Sep 09, 2007 7:21 pm

lex, faci LD pe pedi? :lol:

Lex
senior
senior

Postby Lex » Sun Sep 09, 2007 8:45 pm

trident wrote:lex, faci LD pe pedi? :lol:

Da, s-ar putea sa fie si prima mea optiune la rezi, desi ma tenteaza si infectioasele :P

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Sep 09, 2007 9:11 pm

la care Puia ar spune[..]:)
dar mie mi se pare o alegere curajoasa, f pe bune zic

ciocalteu_PRM
senior
senior

Postby ciocalteu_PRM » Sun Sep 09, 2007 10:05 pm

Lex wrote:
trident wrote:lex, faci LD pe pedi? :lol:

Da, s-ar putea sa fie si prima mea optiune la rezi, desi ma tenteaza si infectioasele :P

Pasiune ereditara?? :D
" In spatele fiecarui barbat puternic exista o femeie... care ii cheltuie banii"

Lex
senior
senior

Postby Lex » Sun Sep 09, 2007 10:30 pm

Concordanta monozigota

crisstallus_cris
senior
senior

licenta

Postby crisstallus_cris » Mon Sep 10, 2007 6:41 pm

La grilele de la licenta vom face iar bulinute ca la admiterea in facultate sau va fi cu raspuns scris pe foaie?Ce stiti?Ne trebie markere de alea negre....?

doctorita_irina
senior
senior

Re: licenta

Postby doctorita_irina » Mon Sep 10, 2007 7:59 pm

Mai bine sa fie cu bulinute sa ne antrenam pentru rezi! :D
"Invatatura iti da lumina, dar nu te inalti decat prin caracter."

ciocalteu_PRM
senior
senior

Postby ciocalteu_PRM » Mon Sep 10, 2007 8:12 pm

crisstallus_cris wrote:La grilele de la licenta vom face iar bulinute ca la admiterea in facultate sau va fi cu raspuns scris pe foaie?Ce stiti?Ne trebie markere de alea negre....?

Din cate imi amintesc eu , la admitere nu a cerut nimeni marker. E suficient sa imbulinezi cu pixul (ce culoare vrei tu).
" In spatele fiecarui barbat puternic exista o femeie... care ii cheltuie banii"

esk
junior
junior

Postby esk » Mon Sep 10, 2007 10:23 pm

crisstallus_cris wrote:La grilele de la licenta vom face iar bulinute ca la admiterea in facultate sau va fi cu raspuns scris pe foaie?Ce stiti?Ne trebie markere de alea negre....?

se fac bulinute,cu negru,ca la admitere

gabithe1
newbie
newbie

Postby gabithe1 » Mon Sep 10, 2007 10:44 pm

Apropo de admitere.. si de licenta... uite ce apare maine in Gandul!!!!
http://www.gandul.info/actual/armaghedo ... 927;908408

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Mon Sep 10, 2007 10:50 pm

gabithe1 wrote:Apropo de admitere.. si de licenta... uite ce apare maine in Gandul!!!!
http://www.gandul.info/actual/armaghedo ... 927;908408

Prea tare articolul.Poate condirma cineva din bucuresti ca e asa sau nu?Eu nu sunt mirata si nici nu m-as mira dc ar fi adevarat.La nivel inalt se cam stiu treburile dinainte,mai rau cu plebea,restul populatiei....

doctorita_irina
senior
senior

Postby doctorita_irina » Tue Sep 11, 2007 12:02 am

mai care ati speriat copiii ca s-au introdus teme noi, in plus la licenta? :D

ciocalteu_PRM
senior
senior

Postby ciocalteu_PRM » Tue Sep 11, 2007 12:05 am

Numai zvonuri

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Sep 11, 2007 9:12 am

eu zic ca li s-a sugerat dar de obligat nu i-a obligat nimeni.
prosti aia care dau.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

matrix
elder
elder

Postby matrix » Tue Sep 11, 2007 1:24 pm

Armaghedon la Medicină
de Robert VERESS | 11 SEPTEMBRIE 2007

* Mai mulţi studenţi de la Facultatea de Medicină a Universităţii Carol Davila din Bucureşti pretind că s-a cerut şpagă 50 euro/student pentru succes la licenţă
* Rectorul Florian Popa anunţă posibila schimbare a componenţei comisiei de selectare a testelor-grilă

Armaghedon la Medicină

Un e-mail trimis ieri pe adresa mai multor redacţii ale unor cotidiene centrale semnalează faptul că, în urmă cu 3 luni, „Alexandru Ulmeanu - şef seria 8 a Facultăţii de Medicină Generală, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie «Carol Davila» Bucureşti, fiul lui Coriolan Ulmeanu, directorul Spitalului de copii «Grigore Alexandrescu», a sugerat că pentru 50 de euro vom primi grilele-subiect exacte pentru licenţa din 19 septembrie 2007 şi vom avea parte de o corectură lejeră”.

Denunţătorul continuă cu precizarea că „peste 40 de studenţi” din cei 52 ai seriei 8 au fost convinşi prin diferite metode, incluzând şantajul şi ameninţarea, să-i plătească suma cerută d-lui Ulmeanu. Mesajul conţine datele de contact (adrese de e-mail şi numere de telefon) ale mai multor studenţi ai seriei 8, grupaţi în trei categorii – una a celor care au dat şpagă, alta a celor care au refuzat şi a treia categorie, a studenţilor despre care nu se ştie cum au procedat.

Alexandru Ulmeanu şi alţi şase dintre studenţii despre care denunţătorul afirmă că ar fi dat şpagă şi care au putut fi contactaţi ieri susţin că trebuie să fie vorba de o farsă, negând categoric existenţa „chetei” pentru licenţă. ÃŽn schimb, studenţii din gruparea „nu au dat” confirmă că s-au solicitat cei 50 de euro.

Mai mult, ei vorbesc de o practică la nivelul întregii Facultăţi de Medicină, care se perpetuează din anii anteriori. Practica ar consta în faptul că toţi şefii de serie colectează banii de la studenţi şi îi dau mai departe, înaintea examenului de licenţă.

Anul acesta, sunt 500 de studenţi în anul terminal la Medicină. Dacă toţi ar plăti „comisionul” de licenţă, s-ar strânge 25.000 de euro. „De ani de zile, examenul de licenţă e, din această cauză, o pură formalitate, pe care prea mulţi o bifează cu brio. Cum credeţi că s-a putut ca, anul trecut, mai mult de jumătate dintre studenţii din anul terminal să ia licenţa cu 10, în condiţiile în care a fost test grilă, iar o întrebare a fost greşită?”, întreabă unul dintre studenţii „curaţi”.

Testele-grilă, în număr de 10.000, sunt publicate pe internet. Dintre acestea, se vor selecta 120, care vor fi utilizate la examinarea studenţilor. Corectarea lucrărilor se va face computerizat. Florian Popa, rectorul UMF Carol Davila, susţine că „Asemenea zvonuri, despre colectări de bani pentru licenţă, au circulat în fiecare an”. Dr. Popa este însă decis ca, de data aceasta, să ia măsuri drastice: „Fiind însă prima dată când există persoane care pot confirma, voi cerceta şi, dacă se impune, voi schimba componenţa comisiei de elaborare a testelor şi procedurile, astfel încât examenul de licenţă să fie la fel de corect ca şi examenul de admitere”.

demential articolul.bine ca am terminat facultatea....sincer vorbind cred ca mai am putin si ma las de medicina cu totul...inca 1-2 ani in .ro si ma duc nene si nu ma mai intorc aici niciodata :twisted:
Viata lunga si prospera!

Serby
newbie
newbie

Postby Serby » Tue Sep 11, 2007 2:13 pm

si uite asa ne facem de *** ... oricum, zvonuri de genu apar in fiecare an, tin 2-3 zile si trec. nu inteleg dc nu s-a scos articol despre cartea de grile scoasa la cluj pentru examenul de licenta de anul asta?
A priest, a pala and Varimathras were having a drink in a bar ...

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Tue Sep 11, 2007 7:23 pm

Cyph3r sau cine are idee de prin iasi,cum se face cu grilele ce au raspunsuri gresite propuse pt licenta?...Zvonuri snt ca trebuie asa invatate,ca asa a profii sau comisia raspunsurile si dupa rasp de acolo vor corecta.....Lamuriti-ma!!!!

Cyph3r
elder
elder

Postby Cyph3r » Tue Sep 11, 2007 10:00 pm

crisstallus_cris wrote:Cyph3r sau cine are idee de prin iasi,cum se face cu grilele ce au raspunsuri gresite propuse pt licenta?...Zvonuri snt ca trebuie asa invatate,ca asa a profii sau comisia raspunsurile si dupa rasp de acolo vor corecta.....Lamuriti-ma!!!!

joi seara, sper, am sa postez un link pe care vor fi grilele corectate.Se lucreaza la corectarea lor.
Cat despre comisii...deocamdata inca nu s'au format sau sunt trimise invitatiile catre profi dar inca nu s'a primit raspuns ca au chef de licenta and stuff
cel mai bine intreaba la catedra unde ai licenta ca ei vor sti mai multe
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Tue Sep 11, 2007 10:10 pm

Cyph3r wrote:
crisstallus_cris wrote:Cyph3r sau cine are idee de prin iasi,cum se face cu grilele ce au raspunsuri gresite propuse pt licenta?...Zvonuri snt ca trebuie asa invatate,ca asa a profii sau comisia raspunsurile si dupa rasp de acolo vor corecta.....Lamuriti-ma!!!!

joi seara, sper, am sa postez un link pe care vor fi grilele corectate.Se lucreaza la corectarea lor.
Cat despre comisii...deocamdata inca nu s'au format sau sunt trimise invitatiile catre profi dar inca nu s'a primit raspuns ca au chef de licenta and stuff
cel mai bine intreaba la catedra unde ai licenta ca ei vor sti mai multe

mersi de informatii.Chiar acum ma lupt cu intrebarile astea,dar se pare ca ele ma inving,la cate greseli gasesc.....

Cyph3r
elder
elder

Postby Cyph3r » Tue Sep 11, 2007 10:20 pm

imagineaza'ti cati auinjurat alea..
sunt greseli, unele cu 6 variante..altele cu 4..cauza efect..variante toate corecte si'au cam batut p*** de noi asa..
miercuri vor fi prezentate alea gresite si vor fi scoase (sper)
nu cred ca le lasa..ca nu au cum...grila e de tip rezi cu 5 buline si n'ai cum sa faci corect la o grila cu 6 variante cand ai loc de 5
:D :D
oricum mai vb..sper k joi seara cel tarziu sa afisez astea..sa se imprastie.. intrucat serverul umfiasi e inca picat :evil:
in rest...spor la ales culori ptr prezentare.. :) :)
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??

crisstallus_cris
senior
senior

licenta

Postby crisstallus_cris » Tue Sep 11, 2007 10:35 pm

Asteptam vesti ..... :shock:

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Tue Sep 11, 2007 11:35 pm

Am verificat acum si merge pagina umf iasi,dar nu are nici o grila,doar tematica.Nici alte informatii noi despre licenta.Pe bune,astia nu realizeaza ca sapt viit incepe examenul?Sa reactualizeze .....

doctorita_irina
senior
senior

Postby doctorita_irina » Wed Sep 12, 2007 12:15 am

Stie cineva cand va fi prezentarea lucrarilor de diploma pe gastroenterologie comisia 20?unde se va desfasura si in ce format treburie prezentate?

drancafrunza
junior
junior

Postby drancafrunza » Wed Sep 12, 2007 8:44 am

Lucrarile de diploma la comisia 20 de Medicala se prezinta in data de 24 septembrie, ora 9, in amfiteatrul Spitalului Cantacuzino.Nu stiu insa in ce format va fi prezentarea, eu sper ca se va prezenta in ppt asa cum se face si in alte parti.BAfta!

rozmaria
junior
junior

Postby rozmaria » Wed Sep 12, 2007 8:45 am

Poate sa-mi spuna careva cand va fi prezentarea lucrarilor de diploma pe cardiologie - comisia 22? Aveti idee unde se va prezenta?
When I am an old woman I shall Wear purple With a red hat which doesn't go, and doesn't suit me
8)

gabithe1
newbie
newbie

Postby gabithe1 » Wed Sep 12, 2007 9:35 am

Pentru comisia 20: prezentarea va fi in ppt si va dura 8 minute. Informatia e afisata la biroul prof. Stoica Cantacuzino

Micky_Spaga
newbie
newbie

Postby Micky_Spaga » Wed Sep 12, 2007 10:02 am

Stie cineva cand va fi prezentarea lucrarilor de diploma pe urologie, oncologie, in fine comisia 15?unde se va desfasura si in ce format trebuie prezentate?

Cyph3r
elder
elder

Postby Cyph3r » Wed Sep 12, 2007 2:53 pm

deci..la cererea publicului cu licenta din iasi asta e linku ptr grile http://www.congressis.ro/LicentaIasi_corectate.exe
am corectat la ele de mi'a sarit ochii.
Alexandra..daca citesti..brava ptr corectarea alora de AVC...nush de unde atata rabdare
P.S. K de obicei vor apare si pe site'ul umf..nu stiu cand..dar vor apare..probabil dupa ce dam noi licenta.. :twisted: :twisted:

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Wed Sep 12, 2007 3:30 pm

Cyph3r wrote:deci..la cererea publicului cu licenta din iasi asta e linku ptr grile http://www.congressis.ro/LicentaIasi_corectate.exe
am corectat la ele de mi'a sarit ochii.
Alexandra..daca citesti..brava ptr corectarea alora de AVC...nush de unde atata rabdare
P.S. K de obicei vor apare si pe site'ul umf..nu stiu cand..dar vor apare..probabil dupa ce dam noi licenta.. :twisted: :twisted:

multumim mult.La catva capitole notasem si eu greselile.Si m-am uitat la spondilita.Intrebarea 37 ei dau rasp d si e,dar d nu mi se are corect.Artrita reactiva este frecvent asimetrica.Tu n-ai specificat nimic la aceasta intreb.Imi dau seama ce efort ai facut si ca s-au mai strecurat greseli.Dar vezi la spondilita,poate ma insel.....sper sa nu cer prea mult si sa te enervez.... :D

Cyph3r
elder
elder

Postby Cyph3r » Wed Sep 12, 2007 3:38 pm

crisstallus_cris wrote:multumim mult.La catva capitole notasem si eu greselile.Si m-am uitat la spondilita.Intrebarea 37 ei dau rasp d si e,dar d nu mi se are corect.Artrita reactiva este frecvent asimetrica.Tu n-ai specificat nimic la aceasta intreb.Imi dau seama ce efort ai facut si ca s-au mai strecurat greseli.Dar vezi la spondilita,poate ma insel.....sper sa nu cer prea mult si sa te enervez.... :D

point taken acu am sa si fac modificarea
Eu am rezolvat doar digestivul intrucat il repetasem si stiam bine (unde sa ma uit in foi).
Nu le'am rez doar eu ci am lucrat mai multi.daca mai gasesti anunta'ma (k sa trag de par pe cine le'a corectat :p )

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Wed Sep 12, 2007 3:41 pm

la cap cu tiroida intreb 1 mi se pare bun rasp A
la anemii intreb 31 era cu nu sunt adevarate....,nu 39 :D

crisstallus_cris
senior
senior

Postby crisstallus_cris » Wed Sep 12, 2007 3:55 pm

la apendicita intreb 4,23,29,30,33,34 mi se par ok.In fine e aiurea sa aiba unele toate rasp corecte,dar dpv al continutului sunt ok....
In fond cu intreb problema ce se face?se scot sau se da rasp bun la profi,dar pe bune rasp bun,nu ameteala....ca asa se deruteaza lumea....

Cyph3r
elder
elder

Postby Cyph3r » Wed Sep 12, 2007 4:44 pm

mai vezi ca ti'am trimis un private message cu adresa mea de mail unde sa le trimiti sa nu poluam imedu cu prostii
Si'n plus..unde erai acu 1 sapt k sa zici care sunt gresite sa nu mai corectam noi...?
deci..ideea e ca se va merge la decanat vom spume dom'le astea's gresite si cu speranta ca se vor uita la ce vrem noi si le vor scoate
Ideal era sa fie azi dar cum nu am reusit sa le terminam in timp util 6 oameni vreo 2000 de intrebari iti dai seama ca am mai si scapat greseli ca oameni suntem si ti se si acreste la un moment dat
Noi am tot anuntat in serii si pe yahoo msg..dar nu s'au gasit decat putini amatori de a corecta
In concluzie..verifica private msg..fa un document cu toate care ti se par suspecte..pana deseara de preferinta si roaga'te sa le scoata...daca nu..sa vedem ce facem atunci...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Sep 12, 2007 5:09 pm

bine reaq ca am terminat facultatea, mi-e o scarba de kamikaze astia de n-am cuvinte.

Serby
newbie
newbie

Postby Serby » Wed Sep 12, 2007 5:18 pm

comisia 15, Bucuresti , Fundeni... stie careva cand sunt prezentarile si in ce format? multumesc
A priest, a pala and Varimathras were having a drink in a bar ...

Cyph3r
elder
elder

Postby Cyph3r » Wed Sep 12, 2007 5:43 pm

trident wrote:bine reaq ca am terminat facultatea, mi-e o scarba de kamikaze astia de n-am cuvinte.

bine ca nu tre sa mai dai licenta la vreun UMF
besides daca nu erau kamikaze ca astia sa aiba grija k tu sa copii..ce faceai?

Return to “Rezidentiat 2007”