si creditele de unde le stiti? de la secretariat?
noua ne-a zis ca la toamna e ceva definitiv

l4z4r0s4 wrote:eu zic ca raman tot alea.
oricum, nu inteleg de ce se face top 400 cu media ponderata si media pt bursa cu media aritmeticasper sa fi inteles gresit..pana una ,alta..sa ne bucuram de vacanta

sweetzzinna wrote:aveam si eu o intrebare in legatura cu studentii straini....cum sunt tratati de profesori??

MumaPadurii wrote:sesiunea de mariri e dupa sesiunea de restante
normal, ai dat restanta si apoi te duci sa ti-o si maresti

MumaPadurii wrote:emilia_med wrote:Din pacate nu pot da mariri decat cei care sunt integralisti...
Cred ca se "integralist" se refera la a nu avea restante din anii trecuti, nu la a nu avea restante pe anul respectiv.
Am, asa, o senzatie de deja-vu cu discutia asta.

alice18 wrote:stie cineva cum sunt restantele cu Ciomu? am auzit ca la absente, in sesiunea de vara, i-a tinut numai la cadavru. nu a mai fost cu subiecte. trece mai usor decat in sesiune la restante sau are pica pe aia?
) . nu ne-a tinut numai la cadavru , a fost si proba orala . oricum , nota a fost cam cea pe care ai luat-o la cadavru .

alice18 wrote:ms pt raspuns. deci vestile nu sunt atat de incurajatoare, nu trece mai usor acum decat in sesiune. si la cadavru intreaba in amanunt sau lucruri de bun simt?

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests