intrebari ANUL I
- kindredflow
- junior

- elddar
- senior

- kindredflow
- junior

-
durere de cap
- senior

examenul de la anato
au fost persoane care n-au stiut NIMIC,dar pt ca au avut nota mare pe primul semestru le-a dat 5 sau 6 ! Si mai zicea ca e obiectiv!
- lazarosa
- senior

- alice18
- senior

si eu am auzit ca e foarte de treaba. norocosi cei care fac cu ei. din pacate se fac diferente la medii, mai ales ca acum e topul ala, dar e nevoie si de astfel de profi cand toti sunt nebuni. toti trag pentru obiectul lor, fie ca trebuie fie ca nu toti se cred importanti. si-asa nu stiu cata materie din primii 2 ani o sa ne mai ramana in cap pt anii clinici. asa ca tot respectul meu pt Lupu.
- lazarosa
- senior

alice18 wrote:si eu am auzit ca e foarte de treaba. norocosi cei care fac cu ei. din pacate se fac diferente la medii, mai ales ca acum e topul ala, dar e nevoie si de astfel de profi cand toti sunt nebuni. toti trag pentru obiectul lor, fie ca trebuie fie ca nu toti se cred importanti. si-asa nu stiu cata materie din primii 2 ani o sa ne mai ramana in cap pt anii clinici. asa ca tot respectul meu pt Lupu.
mah...fiecare materie la medicina e importanta in felul ei,ca altfel nu ar mai fi in programa
ce ma irita e ca se fura atat de mult, se alearga dupa note...si mai sunt si nemultumiti atunci cand iau mai putin de 8 chiar daca nu au deschis cartea..tipic romanesc...si in plus...frate...facultatea ..e facultativa
si materia din anii 1-2 e importanta..f importanta...degeaba spui ca se uita..ok,se uita...ca in orice domeniu,,,dar asta nu inseamna ca daca tot se uita ce nne mai bateam capul cu ea....citim mult, sute,mii de pagini ca sa ramanem cu ceva dupa "uitam"
- alice18
- senior

da, ai dreptate, dar nu ai ce sa faci...e norocul fiecaruia. sunt de acord cu ce ai zis tu dar in conditii normale. atunci cand un prof te asculta din ce ti-a picat, noroc, ghinion, cum o fi. dar cand unul care vede ca te descurci pe subiect si te ia la misto cu intrebari din alte subiecte, care nu tin de ce trebuie sa invatam noi in anul I, de exemplu manevre chirurgicale, alte denumiri ale unor formatiuni care nu sunt in carti numai ca sa te incurce...asta cum o mai numesti? eu vorbeam de profii cu bun simt, care stiu care sunt limitele invatarii unei materii si care isi dau seama daca omul ala a invatat sau doar a picat pe un subiect tocit ca lumea. ceilalti, asa cum am mentionat mai sus, nu prea se incadreaza in aceasta categorie. de ce unii profi stiu sa spuna: "nu invatati asta ca nu se da la examen si nici nu va trebuie acum, o sa invatati mai tarziu sau invatati doar daca dati la specializarea x" si altii te incurca cu toate detaliile posibile doar pt ca el/ea au fost pasionati de partea respectiva din materie?
este mult prea multa informatie din primul an si ar trebui sa se puna accent pe obiectele importante daca tot sunt si celelalte in programa, nu sa-l vezi pe unu care are 2-3 credite la obiectul lui ca se da de ceasul mortii sa-i stii materia la perfectie.
este mult prea multa informatie din primul an si ar trebui sa se puna accent pe obiectele importante daca tot sunt si celelalte in programa, nu sa-l vezi pe unu care are 2-3 credite la obiectul lui ca se da de ceasul mortii sa-i stii materia la perfectie.
- lazarosa
- senior

-
golanulstelist
- senior

Laso moale cu partea aia cu ce tare e materia de pe primii 2 ani si ce importanta! Iti spun ca alta e cand intri in spital. Iar sa stii pe unde e o artera mare presupun ca nu se pune problema. Unicul obiect care mai ofera continuitate e fiziologia.
La voi e aiurea cu minunatia aia de top si e normal ca unuia care face cu Ciomu sa nu ii convina, mai ales cand la Lupu trebuie sa vrei sa nu treci, iar cu 2 sub ai 8.
La voi e aiurea cu minunatia aia de top si e normal ca unuia care face cu Ciomu sa nu ii convina, mai ales cand la Lupu trebuie sa vrei sa nu treci, iar cu 2 sub ai 8.
- kindredflow
- junior

- alice18
- senior

-
durere de cap
- senior

intrebare
Stie cineva cand trebuie restituite cartile de la biblioteca?
- Abisia
- junior

- X-White
- junior

- lazarosa
- senior

RESTANTE: -15-27 sept
( studentii straini cpv trebuie sa achite taxa in prealabil)
MARIRI: -15-30 sept
-pot da doar studentii integralisti (so no absente sau restante)
-se pot da la maximum 2 materii, la care s-au obtinut cele mai mici note
-trebuie facute cereri intre 10 si 13 sept
-cei de la taxa nu platesc maririle
daca imi spune cineva pls cam in jur de ce medie pot lua bursa...ca sa stiu daca imi mai bat capul sa dau vreo marire sau nu..
( studentii straini cpv trebuie sa achite taxa in prealabil)
MARIRI: -15-30 sept
-pot da doar studentii integralisti (so no absente sau restante)
-se pot da la maximum 2 materii, la care s-au obtinut cele mai mici note
-trebuie facute cereri intre 10 si 13 sept
-cei de la taxa nu platesc maririle
daca imi spune cineva pls cam in jur de ce medie pot lua bursa...ca sa stiu daca imi mai bat capul sa dau vreo marire sau nu..
- elddar
- senior

-
danaaa
- junior

biochimie - 11 credite
anatomie 1 - 7,5 credite
anatomie 2 - 7,5 credite
genetica - 5 credite
fiziologie - 5 credite
biofizik - 5 credite
biologie celulara - 5 credite
engleza - 4 credite
sport - 4 credite
practica de vara - 3 credite
psihologie medicala - 2 credite
informatica - 1 credite
la biochime stiu ca e afisata nota finala
anatomie 1 - 7,5 credite
anatomie 2 - 7,5 credite
genetica - 5 credite
fiziologie - 5 credite
biofizik - 5 credite
biologie celulara - 5 credite
engleza - 4 credite
sport - 4 credite
practica de vara - 3 credite
psihologie medicala - 2 credite
informatica - 1 credite
la biochime stiu ca e afisata nota finala
- lazarosa
- senior

- rox
- elder

alice18 wrote: profii spun sa intrebam la secretariat si tot asa.
exact asa aflam. Intrebam la secretariatul catedrei. Oricum, e bine de stiut perioada in care sunt maririle, pina atunci te cam pui la punct cu ce ai de dat si dupa aia ti-e cam indiferent ca e marti ca e joi...se va afisa, oricum, la fiecare catedra
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
-
jess
- junior

eu tot nu am inteles prea bine cum e cu rest astea...e o sg zi pt o materie sau e o perioada de 2-3 zile si tu poti sa te duci in una din zilele alea?
eu nu stiu cum de nu anunta si astia pe la avizier niste chestii, sau pe un site ceva....trebuie sa ne dam cu parerea pe forum...nu ca nu-mi place sa vad ce s-a mai scris pe aici , dar ar fi distractiv sa ne zica si noua ,astora de anul 1 niste treburi, nu sa ne luam unii dupa altii
eu nu stiu cum de nu anunta si astia pe la avizier niste chestii, sau pe un site ceva....trebuie sa ne dam cu parerea pe forum...nu ca nu-mi place sa vad ce s-a mai scris pe aici , dar ar fi distractiv sa ne zica si noua ,astora de anul 1 niste treburi, nu sa ne luam unii dupa altii
-
durere de cap
- senior

........
eu stiu ca prima restanta e gratuita si maririle se platesc(cam 50 de lei).dar nu introduc mana in foc decat pt restante.
- lazarosa
- senior

- alice18
- senior

- rox
- elder

alice18 wrote:pai si de la catedra pot afla si in vacanta? mai gasesc pe cineva acuma? problema e ca unii sunt din alte orase si nu au cum sa afle. pe pagina facultatii nimic, la avizier nimic etc. daca am o restanta -doua nu pot veni sa stau 2 saptamani degeaba cat tin toate restantele.
n-ai si tu colegi din bucuresti sau care ramin aici? La voi nu circula informatiile? geez
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
-
durere de cap
- senior

........
pentru practica de vara..ma duc de ex la spitalul municipal si spun ca vreau sa fac practica?