REZIDENTIAT MF -info utile
- cristianlica
- senior

- matrix
- elder

nu chiar. la nivelul asp-ului sau al cndp (pentru bucuresti) trebuie sa existe o lista de spitale pentru fiecare stagiu din care poti sa alegi. dar acest lucru posibil se va lamuri la fata locului luni.
deja incepe sa semene cu o regula....la fiecare alegere de stagiu ....o noua taxa din ce in ce mai mare. a fost 20 lei acum e 45 lei, pana la finalul rezi o sa ajunga cat un salariu
PS:se pare ca doar mf-ul poate alege ceva.restul sunt obligati la urmatorul stagiu ceea ce mi se pare complet tembel. nu vad care e problema cnpds ce stagiu vrea lumea sa-si aleaga ? sau poate vor sa elimine "mica spaga" de la alegaerea stagiilor

deja incepe sa semene cu o regula....la fiecare alegere de stagiu ....o noua taxa din ce in ce mai mare. a fost 20 lei acum e 45 lei, pana la finalul rezi o sa ajunga cat un salariu
PS:se pare ca doar mf-ul poate alege ceva.restul sunt obligati la urmatorul stagiu ceea ce mi se pare complet tembel. nu vad care e problema cnpds ce stagiu vrea lumea sa-si aleaga ? sau poate vor sa elimine "mica spaga" de la alegaerea stagiilor
Viata lunga si prospera!
-
mgheorghiu
-
gargaritzzza
- newbie

PLS HEEEELP ! stie cineva ceva de detasare ?
Salutare !
Azi la CNPDS erau doar doua dudui care se ocupau de rezidenti si erau asa de sictirite ca pe jumatate au dat afara inainte chiar sa intre (printre care si eu )
De stiut nu se stia despre urmatorul stagiu mai multe decat e pe site-ul lor. Adica era afisata afara lista aia cu module, plus alte specialitati care trebuiau sa schimbe aveau stagiile lor.
Rog frumos, daca stie cineva ce acte mi-ar trebui pt detasare.. ca alea de la secretariatul CNPDS erau niste tute care in ciuda unei cafele/ bomboane tot nu stiau nimik.
Apartin de centrul Bucuresti, dar n-as vrea sa fac mi (sau ce alt stagiu o mai fi) la judetean. Am aprobarea de la aia sa plec, de la spit din buc sa vin, dar nush ce acte ar putea sa mai vrea CNPDS-ul de la mine ?
A reusit cineva sa se detaseze pana acuma ?
Azi la CNPDS erau doar doua dudui care se ocupau de rezidenti si erau asa de sictirite ca pe jumatate au dat afara inainte chiar sa intre (printre care si eu )
De stiut nu se stia despre urmatorul stagiu mai multe decat e pe site-ul lor. Adica era afisata afara lista aia cu module, plus alte specialitati care trebuiau sa schimbe aveau stagiile lor.
Rog frumos, daca stie cineva ce acte mi-ar trebui pt detasare.. ca alea de la secretariatul CNPDS erau niste tute care in ciuda unei cafele/ bomboane tot nu stiau nimik.
Apartin de centrul Bucuresti, dar n-as vrea sa fac mi (sau ce alt stagiu o mai fi) la judetean. Am aprobarea de la aia sa plec, de la spit din buc sa vin, dar nush ce acte ar putea sa mai vrea CNPDS-ul de la mine ?
Never, never, never, never, never give up !
-
codita
- senior

Re: PLS HEEEELP ! stie cineva ceva de detasare ?
gargaritzzza wrote:Salutare !
de la spit din buc sa vin,
Exista posibilitatea ca spitalul de la care ti-ai luat fituica sa nu fie trecut pe lista lor.Ce stagiu vrei sa faci?
-
gargaritzzza
- newbie

detasare
Multzam' mult
Totusi ma intreb daca luni o sa aiba cineva timp de dosarul meu.. tinand cont ca din ce zice pe site, in 16-17-18 sunt programati toti rezidentii pe Bucuresti sa-si ia hartiile pt noul stagiu.
Codita, stii cumva si ce hartoage tre sa contina dosarul ?

Totusi ma intreb daca luni o sa aiba cineva timp de dosarul meu.. tinand cont ca din ce zice pe site, in 16-17-18 sunt programati toti rezidentii pe Bucuresti sa-si ia hartiile pt noul stagiu.
Codita, stii cumva si ce hartoage tre sa contina dosarul ?

-
gargaritzzza
- newbie

detasare
MI la Colentina. Stiu ca se poate face MI acolo, ramane de vazut daca si pt mf-isti.
Nu stiu sigur daca e in lista CNPDS-ului, vazusem mai de mult o lista si erau niste spitale ciudate, dar sper sa se mai fi schimbat ceva.
Oricum, sunt sigura ca cu putina vointza o sa se poata.. eventual si ceva bani.. dar acuma si daca as avea bani de dat, n-as stii cui.. ca nici nu m-au lasat alea macar sa intru in birou.. so..

Nu stiu sigur daca e in lista CNPDS-ului, vazusem mai de mult o lista si erau niste spitale ciudate, dar sper sa se mai fi schimbat ceva.
Oricum, sunt sigura ca cu putina vointza o sa se poata.. eventual si ceva bani.. dar acuma si daca as avea bani de dat, n-as stii cui.. ca nici nu m-au lasat alea macar sa intru in birou.. so..

- casandra13
- senior

- Chingachgook
- addicted

Re: PLS HEEEELP ! stie cineva ceva de detasare ?
gargaritzzza wrote:Salutare !
Azi la CNPDS erau doar doua dudui care se ocupau de rezidenti si erau asa de sictirite ca pe jumatate au dat afara inainte chiar sa intre (printre care si eu )![]()
cu detasarile e asa:
iei trimitere de la centrul unde esti catre spitalul unde vrei sa te duci (nu conteaza in ce judet e).
scrii o cerere catre seful de sectei unde vrei sa mergi . daca vezi ca nu prea e orientat si nu intelege despre ce e vorba ii spui clar ca esti platit de altii (asta e problema lor in general), si ca acolo vii doar sa inveti medicina. de obicei nu se opun daca nu e vorba de dat bani. cu astea 2 te duci la cnpds si aia iti dau trimitere catre spitalul nou. fara cafea bomboane etc.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- matrix
- elder

regulamentul detasari 2007 e pe site-ul perfmed. n-are gura sa tipe :
http://www.perfmed.ro/download/rezidenti/2007/regulamentDetasari2007.pdf
http://www.perfmed.ro/download/rezidenti/2007/regulamentDetasari2007.pdf
Viata lunga si prospera!
-
gargaritzzza
- newbie

detasare
Multumiri tuturor..
Descopar cu bucurie ca se mai si ajuta rezidentii intre ei.
Regulamentul de pe site l-am vazut si eu, dar .... suntem in Romania, nu se potriveste totdeauna cu ce stie duduia de la birou. De-aia v-am intrebat de interactiunile vostre cu preamaritul CNPDS.
Spor la ce aveti si voi de rezolvat.. si sper sa scapati repede.
Descopar cu bucurie ca se mai si ajuta rezidentii intre ei.
Regulamentul de pe site l-am vazut si eu, dar .... suntem in Romania, nu se potriveste totdeauna cu ce stie duduia de la birou. De-aia v-am intrebat de interactiunile vostre cu preamaritul CNPDS.
Spor la ce aveti si voi de rezolvat.. si sper sa scapati repede.
- Chingachgook
- addicted

tana wrote:mie acum o sapt mi-au cerut si aprobare de la decanatul de unde plec
daca nu te superi, titlul topicului e mf info utile.
multumesc
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- 187.92a
- addicted

- 187.92a
- addicted

- casandra13
- senior

- 187.92a
- addicted

- 187.92a
- addicted

- 187.92a
- addicted

-
chrislove
- senior

- 187.92a
- addicted

- casandra13
- senior

la Arad cei care suntem pe MF am fost repartizati in ordinea mediilor de la rezi si am ales doar un stagiu dupa care urmeaza sa ne rotam
au insistat sa fie platita taxa de 45 ron urgent ca maine ne dau curiculele si caietele de urmarire a activitatazii rezidentului (naiba stie cum le zice exact)
au insistat sa fie platita taxa de 45 ron urgent ca maine ne dau curiculele si caietele de urmarire a activitatazii rezidentului (naiba stie cum le zice exact)
Primum non nocere