intrebari ANUL I
- Riley
- elder

mai, teoretic nu se prea pica, asta nu inseamna sa nu stii chiar NIMIC......... depinde de profii cu care dai, dar pana si Bausic a fost mai "iertatoare" in anul I. Oricum ceva ceva tot tb sa stii, si sa nu zici prea multe prostioare. De subiecte, acum 2 ani erau membrana si nucleul intr-o gramada si organitele in cealalta. spor si bafta
- Riley
- elder

iar danaaa, dc faci cu Ciontea nu dai cu Ciontea dar o sa fie si ea la examen..oricum la histo in anu 2 am dat cu Gherghisan ex, ea era langa, m-a intrebat Gherghisan ceva, eu am cam balbait, a sunat telefonul examinatoarei si am ramas doar eu cu Ciontea la masa si nu a suflat un cuvant...so la faze din astea nu prea e de gasca.... dar in schimb vb cu cel care asculta si va pune note mari..totul e sa ai o idee. Iar de vorbit, nu te asculta tot sub dc e mare si dc vede k stii...te poate intreba dar aditional. Eu am dat cu dr Leabu si a fost mai mult decat bine, punea intrebari de logioca nu de toceala...nu a picat nimeni si erau unii mai varza asa..so don't worry, biocel se trece, la histo e mai naspa.
- rox
- elder

Pauly wrote:iar danaaa, dc faci cu Ciontea nu dai cu Ciontea dar o sa fie si ea la examen..oricum la histo in anu 2 am dat cu Gherghisan ex, ea era langa, m-a intrebat Gherghisan ceva, eu am cam balbait, a sunat telefonul examinatoarei si am ramas doar eu cu Ciontea la masa si nu a suflat un cuvant...so la faze din astea nu prea e de gasca.... dar in schimb vb cu cel care asculta si va pune note mari..totul e sa ai o idee. Iar de vorbit, nu te asculta tot sub dc e mare si dc vede k stii...te poate intreba dar aditional. Eu am dat cu dr Leabu si a fost mai mult decat bine, punea intrebari de logioca nu de toceala...nu a picat nimeni si erau unii mai varza asa..so don't worry, biocel se trece, la histo e mai naspa.
o cheama Gheorghisan, totusi, si e o femeie super de treaba, chiar daca pare mai severa si mai "neprietenoasa", e cea mai tare profa pe care am vazut-o in doi ani in facultatea asta ( am facut histo cu ea). Si daca v-a dat note mari la sfirsit la toti nu e pt ca ar fi vb asistentul cu ea, ci pentru ca asa face....e o scumpa
Anyway, am aflat si eu azi ca o sa dam tot cu Macrofagu' , ca si-n anul I, ceea ce nu mi se pare tocmai amuzant....mai bine dadeam cu profa
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- sen
- junior

in anul intai am facut biocel cu o tipa roscata... Crenguta "cumva".. nu mai stiu cum o chema.. foarte ok pe tot timpul anului.. insa la examen am dat cu Hinescu si cu ea.. si a fost cel mai tampit examen din viata mea.. ca n-am vazut niciodata asistenta care sa se ia la cearta cu confu'(sau ce-o fi ala) ca nu merita un student sa treaca...
asa ca n-am luat atunci si am luat 9 in toamna cu Macrofagu' pentru ca m-a intrebat care e diferenta dintre arghirofilie si argentofilie...
in anul II histo am facut cu Bausic... care a fost a dracu pe tot parcursul anului... dar la examen a fost foarte de treaba... si cam plictisita...
in fine..
asa ca n-am luat atunci si am luat 9 in toamna cu Macrofagu' pentru ca m-a intrebat care e diferenta dintre arghirofilie si argentofilie...
in anul II histo am facut cu Bausic... care a fost a dracu pe tot parcursul anului... dar la examen a fost foarte de treaba... si cam plictisita...
in fine..
adanc scufundat in smarcul realitatii cotidiene
-
sussigkeit
- junior

- lazarosa
- senior

-
sussigkeit
- junior

- rox
- elder

aaaa, e proful care a tinut la noi cursurile de nervos , Radu Eugen ?
Mie mi-a placut de el, destept omu', explica bine, intelegi, nu-s chestii de toceala la cursurile lui, si le-a mai si zis alora de la grupele lui de lp ca el nu deosebeste roz-rosu-carmin sau mov-lila-indigo si ca nu le trebuie decit un creion rosu si unul albastru
La partial colegele mele au dat cu el si cica a fost super-tare....poate avea si el o zi mai proasta....sau poate nu invatasera oamenii....
Mie mi-a placut de el, destept omu', explica bine, intelegi, nu-s chestii de toceala la cursurile lui, si le-a mai si zis alora de la grupele lui de lp ca el nu deosebeste roz-rosu-carmin sau mov-lila-indigo si ca nu le trebuie decit un creion rosu si unul albastru
La partial colegele mele au dat cu el si cica a fost super-tare....poate avea si el o zi mai proasta....sau poate nu invatasera oamenii....
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- Irys
- newbie

Pai...cand am dat eu biocel lp, am dat cu Leabu si a fost chiar foarte bine. Pe el l-am avut si la lp. A spus ca vrea "logica" din noi. A fost de treaba, nu ne-a stresat prea mult si majoritatea au fost multumiti (din cate imi aduc aminte)
Examenul mare a fost scris (5 subiecte, din care doar unul a fost mai aiurea, restul au fost acceptabile). Acum, poate s-a mai schimbat metoda, asta nu stiu...
Examenul mare a fost scris (5 subiecte, din care doar unul a fost mai aiurea, restul au fost acceptabile). Acum, poate s-a mai schimbat metoda, asta nu stiu...
- monicutza
- elder

rox wrote:aaaa, e proful care a tinut la noi cursurile de nervos , Radu Eugen ?
Mie mi-a placut de el, destept omu', explica bine, intelegi, nu-s chestii de toceala la cursurile lui, si le-a mai si zis alora de la grupele lui de lp ca el nu deosebeste roz-rosu-carmin sau mov-lila-indigo si ca nu le trebuie decit un creion rosu si unul albastru![]()
a fost asistnetu meu la stoma la cito si histo si super de treaba si fara toceala si alte aberatii
tre sa stii un minim de chestii si e totul ok
super prof:)
-
sussigkeit
- junior

- lazarosa
- senior

- rox
- elder

http://groups.msn.com/AnatomyPhysiologyTests
faci cont acolo si-i trimiti mail lui nenea ala sa-ti trimita o chestie care se numueste Quizzer. Iti da el si instructiuni de folosire si tot, e un programel cu o baza de date gen ala de biofizica si tu selectezi capitolele din care vrei intrebari si purcezi.
Bafta
PS- Intrebarile sunt usurele si de bun simt dar merg pe post de antrenament
faci cont acolo si-i trimiti mail lui nenea ala sa-ti trimita o chestie care se numueste Quizzer. Iti da el si instructiuni de folosire si tot, e un programel cu o baza de date gen ala de biofizica si tu selectezi capitolele din care vrei intrebari si purcezi.
Bafta
PS- Intrebarile sunt usurele si de bun simt dar merg pe post de antrenament
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- lazarosa
- senior

- monicutza
- elder

nu stiu cum sunt la generala ca si dificultate dar stiu k si la stoma e acelasi sitem cu grile negative ( cine o fi inventat asa ceva)
problema e ca sunt si grele cel putin la noi si e foarte prost/aiurea/om mai putin dotat intelectual sistemu asta cu daca ai gresit iti scade un punct daca ai pus bine iti da un punct
problema e ca sunt si grele cel putin la noi si e foarte prost/aiurea/om mai putin dotat intelectual sistemu asta cu daca ai gresit iti scade un punct daca ai pus bine iti da un punct
- exe
- senior

nu's chiar asa de pacatoase grilele la fizio. cel putin in anul 1 au fost CATEVA intrebari destul de usoare de genul celor de la admitere. dak vrei sa iei ex la fizio tre sa raspunzi la min d intrebari chiar dak te simti in stare d mai mult :p
examenul cred ca poti sa-l pici daca n-ai habar de nimic sau daca raspunzi la prea multe intrebari.
examenul cred ca poti sa-l pici daca n-ai habar de nimic sau daca raspunzi la prea multe intrebari.
- lazarosa
- senior

-
durere de cap
- senior

intrebare
Stie cineva cand se dau bursele?
- lazarosa
- senior

-
durere de cap
- senior

pentru l4z4r0s4
multumesc frumos!
- lazarosa
- senior

-
Alinuzta17
- newbie

- rox
- elder

-
Alinuzta17
- newbie

- grasuX
- senior

- lazarosa
- senior

- b3
- elite

sWeetangel wrote:Buna , sunt si io noua pe forum si sunt de la asistenti .! Am si eu mici nelamuriri ... despre fizio .. am dat de curand examenu' si am dat cu artino .. stie cineva cum e ...? mi se pare , dupa 1 an de curs cu ea ca e nasoala rau , si cursurile ei sunt ff plictisitoare . va pupik !
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- rox
- elder

uhmm....nu stiu care e treaba la voi cu grila negativa, dar la noi grila negativa inseamna : ai dat raspunsul bun +1, nici un raspuns 0, raspuns gresit ( chiar daca e varianta buna dar incompleta sau e varianta gresita de-a binelea) :-1. La sfirsit se trage linie si se aduna. Adica nu exista raspuns bun incomplet la grile....
La voi e altfel?
La voi e altfel?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
-
danaaa
- junior

alice18 wrote:apropo de fizio. eu am facut si cu artino si cu badarau. la examen o sa faca amandoua subiectele? cine stie exact care e treaba cu grila aia negativa? se scad din rasp bune cele gresite sau si cele incomplete?
si eu am facut curs cu artino si lp cu badarau. la examen sunt sub facute de artino
cu grila neg e mai complicat, iti dau un exemplu, sper sa te ajute
ex: la o intrebare ai variantele a,b,c,d,e(1+1+1+1+1=5pct)
corect a,b,d
dc raspunzi a,d iei 1+1=2 pct
dc raspunzi a,b,c iei 1+1-1=1 pct(ai corect a,b(+2)i gresit c (-1))
dc raspunzi c,e iei -1-1=-2 din pacate
bafta la examen
- alice18
- senior

- lazarosa
- senior