Asociatia Medicilor Rezidenti

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Thu Jun 21, 2007 2:02 am

trident, iar vorbesti sa te afli in treaba si ma provoci. care ora? citeste mai atent. iti doresc noapte buna si vise placute!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Jun 21, 2007 2:06 am

hai nu supara pe mine. asa cum ai zis-o (o saptaman analizez pb, concep mail, urmarit un mail..)
cred ca ai putea face mai repede asta e tot
nu e nev sa te activezi. chiar te-am admirat ca iti acorzi o saptamana pt urmarit un mail, e un lux sa stii..
hai nu te supara :)

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Thu Jun 21, 2007 2:13 am

pt o replica imi ia 30 sec sau 5 min. pt o scrisoare la MS imi ia mai mult (atat cat trebuie) ca tre documentata, imi place sa stiu ce afirm.

pe de alta parte, upu nu-ti permite prea mult timp liber si de aia marea majoritate a colegilor mei nu sunt implicati desi ii intereseaza (in general se merge acasa si se zace sau se citeste medicina, iar eu inca sunt deficitar la acest capitol).

daca tu consideri ca ne putem misca mai repede trimite-mi un draft si daca e in regula maine dimin l-am trimis ok?

de data asta kiar iti spun noapte buna, stiu ca ma repet si ma contrazic.
Last edited by mickeygreen on Thu Jun 21, 2007 2:15 am, edited 1 time in total.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Jun 21, 2007 2:15 am

m-am obisn, nu-ti mai face atatea pb. mi-a palcut aia cu "urmarit mail-1 sapt", asta incercam sa-ti spun.
pai si cum, cand colegii tai ajung acasa si zac...
ma rog asta e treaba ta. eu unul iti admir energia si spiritu de sacrificiu
noapte buna, sa-mi spui ce efect are avatarul meu am si eu o curiozitate

(am vazut ca ai editat aia cu "pt un mail imi trebuie 30 sec sau 5 minute daca e scrisoare catre MS" :lol:. eu zic ca mergea si needitat)

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Mon Jun 25, 2007 2:39 am

pt moment exista 3 asociatii interesate de soarta rezidentilor:

1-AMREZ

2-AIM (Asociatia Internet pt Medicina) care sustine acest forum

3-Asociatia bisericeasca "Diaconia" din Cluj, care a solicitat MS dezbatere publica pe proiectul de OG de modificare a OUG 58/2001 (de organizare a Rezidentiatului), va fi anuntata pe site-ul MS in curand (asa trebuie cf Legii)

Ma intreb unde sunt: Colegiul Medicilor (central si locale), sindicatele, la care cotizam fortati sau nu, etc

O sa le trimit o invitatie sa participe la dezbatere desemnand pe cineva.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Mon Jun 25, 2007 2:46 am

aide brea, ca ne rade si gastele, ce treaba are rezidentiatu cu biserica?
Life's not fair, get used to it

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Mon Jun 25, 2007 2:58 am

pai are (sau n-are, gastele sa rada ca meritam) ca doar/numai de acolo am gasit sprijin pe acest proiect si le multumesc. solicitarea respecta toate cerintele legale deci e ca la carte. m-au desemnat pe mine sa-i reprezint la dezbatere. si am cate ceva de zis. va invit pe toti, AMREZ included.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jun 25, 2007 3:58 am

mickeygreen wrote:pt moment exista 3 asociatii interesate de soarta rezidentilor:

1-AMREZ

3-Asociatia bisericeasca "Diaconia" din Cluj

:lol: :lol:
pun si lumanari pt sufletelelel nstre?

btw, ai sa nu le mai aberam si amestecam,,
Diaconia a fost o solutie fortata ce sprijina un interes individual, si anume doritna ta de a te plimba pe la MS,
si daca toti s-au dezis de matale ai ajuns sa ai delegatie de la astia, care oricum habar n-au ce si cum
dar deh, pilelel e pile :lol:

sau hai, iar o dai ca interesul tau e interesul la toti rezidentii care este, ca demagogii din astea am mai vazut. ti-ai gasit cine sa te impinga-n fata, zi mersi nu maia buri op-acilea

ca ti-e lene sa facia mrinona aia, ca iar ma enervez, c-o lasi asa aiurea si uite ca o dai din penibil in MAI penibil.

Cert este ca avem un rezident care solicita dezbatere publica din partea unei asociatii bisericesti. Eram sigur ca o vei da in extreme, uof.

Sfatul meu personal: fa Amrinona ca te faci brea de ras

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Mon Jun 25, 2007 5:50 am

trident wrote:
mickeygreen wrote:pt moment exista 3 asociatii interesate de soarta rezidentilor:

1-AMREZ

btw, ai sa nu le mai aberam si amestecam,,
Diaconia a fost o solutie fortata ce sprijina un interes individual, si anume doritna ta de a te plimba pe la MS,
si daca toti s-au dezis de matale ai ajuns sa ai delegatie de la astia, care oricum habar n-au ce si cum
dar deh, pilelel e pile :lol:

sau hai, iar o dai ca interesul tau e interesul la toti rezidentii care este, ca demagogii din astea am mai vazut. ti-ai gasit cine sa te impinga-n fata, zi mersi nu maia buri op-acilea

ca ti-e lene sa facia mrinona aia, ca iar ma enervez, c-o lasi asa aiurea si uite ca o dai din penibil in MAI penibil.

Cert este ca avem un rezident care solicita dezbatere publica din partea unei asociatii bisericesti. Eram sigur ca o vei da in extreme, uof.

Sfatul meu personal: fa Amrinona ca te faci brea de ras

am zis ca incetam jignirile. sunt penibil? da-mi voie sa-ti intorc complimentul prin cele afirmate de tine.

placerea de a ma plimba pe la MS? cred si sper ca glumesti, e un stress nu o placere si am multe altele de facut acum in plan personal. nci nu-mi doresc sa-mi fac "dusmani" dar vad ca-i inevitabil.

lumanari pt sufletele voastre sa aprindeti chiar voi, sincer cred ca aveti nevoie. nu mi-o luati in nume de rau.

interesul meu individual nu e sa ma cert cu tine, sub nici o forma, ci sa nu mai isi bata astia joc de mine (s-a intamplat in plan personal) si nici de altii cu legi stupide si alergat intre "ghisee". interesul meu individual e "dreptul la buna administrare" al cetateanului. va propun sa ne aliem pt realizarea acestui sa zicem deziderat, daca subscrieti.

"pilele" de care vorbesti sunt de la cineva cu care va tot laudati voi ca e membru amrez (si NU e, alles klar?) si care v-a facut mult din munca de marketing. eu il numesc ajutor si constiinta, nu pila.

solicitarea de dezbatere publica respecta TOATE cerintele/prevederile Legii, deci nu mai comentati, veniti acolo cu idei. n-ati vrut s-o faceti voi sa fie mai putin "penibil". caraghios e ca n-ati facut-o voi, fiindca n-ati VRUT.

"AMRINONA" e doar un nume funny si, ma repet, NU se va infiinta pana nu vor dori mai multi sa participe ACTIV. Nu-mi "trag" eu asociatie de dragu' de a o avea, n-am nevoie si nici timp sa ma ocup singur de ea.

vmc
elite
elite

Postby vmc » Mon Jun 25, 2007 6:53 am

iarasi va certati :(
1. Asociatia nu e bisericeasca, e filantropica, cu presedinte doctor, isi desfasoara actiunile in cadrul unei biserici, este o cale mai usoara de a identifica problemele oamenilor (zic unii).
2. Da, a fost o solutie de ultima ora, oricum asta nu conteaza.
3. Eu zic sa mergeti sa-l urmariti pe mickey pe teritoriul lui la acea dezbatere publica, sa vedeti cat e de capabil/incapabil, daca are rost sa-l sprijinim in continuare, etc. Filmarea va fi binevenita.
4. Aceasta actiune a fost sprijinita din dorinta de a avea o situatie clara a AMRINONEI (eu zic ca dupa aceasta dezbatere NU va mai fi nevoie de o a doua asociatie, dar poate ma insel).
5. Judecati lucrurile cu mintea limpede, eventual folositi gheata cand e canicula.
6. Se pot face inscrieri online la AMREZ.

MyRy
elder
elder

Postby MyRy » Mon Jun 25, 2007 9:34 am

trident wrote:

1-AMREZ

Ce minte fixista avem, alea clone care vb in numele lu`Alina..
Ar trebuie sa fim multumiti ca Biserica ) e interesata direct de activitatile noastre. Sau va e teama sa vedeti ca merge bine la prezenta ei!?
In lipsa de respect a acelor persoane care au postat aberatii in tema, treaba merge si fara voi. Chiar si Biserica merge fara voi.
Sa va fie traiu`lejer si tzarana ushoara! :D

Cred ca cine face reclama despre activitatile care le are de gand fara sa trateze cu superioritate pe ceilalti face un lucru mare, chiar mai mare decat indeplinirea celor propuse. Mare lipsa de respect si amabilitate duce tara noastra. Iata de ce nu ne ridicam la standardele care le dorim!
medicale sau chirurgicale ??
mi-am "vandut" nick-ul!

dr_grumpy
junior
junior

Postby dr_grumpy » Mon Jun 25, 2007 1:11 pm

MyRy subscriu la ce ai spus
pt prima data dupa mult timp intru pe forum sa vad ce s-a mai facut!
pana acum doar info intre noi gen se dau bonurile, au crescut salariile
acum incepe sa miste ceva in front si asta pt ca o singura persoana (UNA!!!!) se zbate iar restul comenteaza la greu dupa bunul obicei de pe acest forum
pe mine chiar nu ma intereseaza cum se face, cu ce asociatie, daca ne facem de ras sau nu atata timp cat misca ceva
ca de rasul lumii suntem oricum si daca nu ati observat suntem pres pt superiori (atitudinea gen si eu am fost rezident si m-au calcat altii acum e randul meu sa calc pe altii) pres pt unii (multi) pacienti care considera ca suntem "randasii" ce servesc ministerul sanatatii, tinuti din mila pe langa asa omului
sa nu uitam de personalul mediu care se crede mult mai instruit si indreptatit sa dea ordine si indicatii si sa ne priveasca de sus

macar daca am putea ajuta si noi, asa de la distanta, iar daca nu e cu ce, cel putin sa nu comentam aiurea

eu urmaresc cu interesc activitatea lui mickey "procesomanul" si chiar daca maine se incheie (are si omul viata lui) totusi s-a facut! cat nu au facut toti rezidentii din tara, amrinona sau nu, cu sau fara chestii bisericesti

spor la treaba mickey, daca mireasa nu te lasa la altar ca te-ai ocupat prea mult de problemele rezidentilor atunci iti urez casa de piatra, luna de miere in insule si te asteptam sa te intorci sa ne rezolvi alte probleme
si nu te stresa.... cat lipsesti numeni nu va face nik, nici un pas inainte ....sa speram ca macar nu inapoi

mister
senior
senior

Postby mister » Mon Jun 25, 2007 2:15 pm

bine ca face mickey ceva, daca isi face asociatie - poate sa se cheme si garda de ziua a 7-a ong - si numai pentru faza ca a tinut sa dea in jdecata ms pt mf ma inscriu in ea.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jun 25, 2007 2:41 pm

:lol: si eu. numa ca n-o s-o faca ca e doar gura de el. acu o sapt o anunta cu surle si trambite.

am si eu o rugaminte, sa posteze si omul pe alte topicuri ca asta de asoc med rezidenti e un topic deschis de mine strict pt asociatia med rezidenti.

personal nu agreez cum mickey scrie pe site-ul MS ca e din aprtea AMREZ, asadar acum vaz ca se scrie p-aicea de-o sa ajung si eu sa vbesc despre mickey de la amrez:), ca o sa se confunde, si tare stiu ca -i palce domnului impostura.. :)

astept sa ma inscriu in amrinona

si musai dezbatere filmata

si anunt ca-l sustin pe mickey inabsolut toate demersurile sale, oricare ar fi ele, chair daca amrezul alege sa nu sprijine toate inititivele individuale haotice.

deci il sprijin neconditionat pe michi

loreleiii
junior
junior

Postby loreleiii » Mon Jun 25, 2007 3:09 pm

Dau 3 litmanne celor care pot spune frumos ce vrea miki sa dezbata la dezbatere. Mai precis pun pariu pe cele 3 stetoscoape (M, 2 M si 3 M) ca nu stie nimeni limpede (exceptie cei 2 sau3 implicati indeaproape cu Diaconia si Amrezul).
Ia sa vedem

MyRy
elder
elder

Postby MyRy » Mon Jun 25, 2007 6:17 pm

trident wrote::lol: si eu. numa ca n-o s-o faca ca e doar gura de el. acu o sapt o anunta cu surle si trambite.

am si eu o rugaminte, sa posteze si omul pe alte topicuri ca asta de asoc med rezidenti e un topic deschis de mine strict pt asociatia med rezidenti.

personal nu agreez cum mickey scrie pe site-ul MS ca e din aprtea AMREZ, asadar acum vaz ca se scrie p-aicea de-o sa ajung si eu sa vbesc despre mickey de la amrez:), ca o sa se confunde, si tare stiu ca -i palce domnului impostura.. :)

si anunt ca-l sustin pe mickey inabsolut toate demersurile sale, oricare ar fi ele, chair daca amrezul alege sa nu sprijine toate inititivele individuale haotice.

cam ambiguiala :lol:

ps.de cand ti-ai pus avataru asta, ma ia o pofta de dans african...
v-as invita, poate gasiti un descantec spre pipa pacii :lol:
medicale sau chirurgicale ??

mi-am "vandut" nick-ul!

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Tue Jun 26, 2007 6:39 am

trident wrote::lol: si eu. numa ca n-o s-o faca ca e doar gura de el. acu o sapt o anunta cu surle si trambite.

Multumesc de sprijinul neconditionat in actiunile mele haotice :D As prefera sa fie mai conditonat si mai concret, dac-ar fi sa ma-ntrebati.

Topicul este Asociatia Medicilor Rezidenti si aici inteleg ca discutam despre asa ceva si nu despre AMREZ-private. Sau am inteles gresit? [Am deschis si eu topicuri pe care eu le numesc serioase si pe unde diversi tridenti isi fac de cap cu replici care de care mai inteligente si mai la obiect :D Eu am mai propus sa ne mutam la topicul 'TRUNCHI COMUN...] sa urmarim mai usor discutiile (nu-mi place sa deschid 1000 de topicuri daca abordeaza aceleasi pb) insa tot trident a avut obiectii.

inteleg ca nu e decat gura de mine (asta ramane de vazut) insa n-am inteles ce nu o sa fac?

asta cu "impostura" si "dat drept AMREZ" am crezut c-am lamurit-o in vreo 10 post-uri anterioare, pt edificare va trimit la sursa: site-ul MS.

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Tue Jun 26, 2007 6:52 am

loreleiii wrote:Dau 3 litmanne celor care pot spune frumos ce vrea miki sa dezbata la dezbatere. Mai precis pun pariu pe cele 3 stetoscoape (M, 2 M si 3 M) ca nu stie nimeni limpede (exceptie cei 2 sau3 implicati indeaproape cu Diaconia si Amrezul).
Ia sa vedem

wow chiar aveam nevoie de un stetoscop mai profesionist :D multam mult

un preview (nu te-ai gandit) la http://www.ms.ro/ps_pr_act/disc_afis.asp?idd=0&nrp=488 DAR VEZI CA MAINE 27.06 E ULTIMA ZI (desi scrie 28, din experienta iti zic ca e exclusiv).

dar eu iti propun sa aduci litmann-ul la dezbatere la ms :D

pe de alta parte, ii datorez inca lui trident geanta cu "imbunatatirea sistemului de asistenta judiciara" si il astept sa ma caute sa intre in posesia ei (lucky winner)

gata pt acum, mai mergem si la munci.

danhia
elite
elite

Postby danhia » Tue Jun 26, 2007 12:28 pm

noile curricule pana la urma au fost aprobate? si dc da, se aplica doar pt cei intrati in rezi din 2006?
Red Apple

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Tue Jun 26, 2007 4:09 pm

nu, n-au fost, iar bulversarea e totala nici ei nu stiu ce si cum.
doar deh, n-am vrut dezbatere publica pe proiect... ce sa mai zic

DAR daca ne implicam printr-o ASOCIATIE, ete...

MINISTERUL SĂNĂTĂŢII PUBLICE .
.
Str. Cristian Popişteanu, nr.1-3, sector 1, cod 010024, Bucureşti
Relatii cu publicul: tel: (+4) 021 307 2675; Fax: 307 2675
.
.
Bucureşti, 26.06.2007 .
.
Anunţ .
.

ÃŽn baza prevederilor Legii nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Sanatatii Publice organizeza, în data de 29.06.2007, ora 10:00, la Sala de consiliu, o dezbatere publica având ca temă proiectul de Ordonanţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.58/2001, privind organizarea şi finanţarea rezidenţiatului, stagiaturii si activităţii de cercetare medicală în sectorul sanitar cu modificările şi completările ulterioare.

Persoana de contact: dr.Mihaela Oancea – telefon: 021 3072 634

Obs: NU e proiectul de curricule ci de rezidentiat (examen) dar are si prevederi pt medicii rezidenti.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jun 26, 2007 5:53 pm

doar 2006

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Tue Jun 26, 2007 6:28 pm

Te contrazic trident fiindca nu-i chiar asa, se aplica TUTUROR de la data intrarii in vigoare (care cine stie cand o fi) insa in masuri diferite, pe ani, ducand la o "adaptare" a vechilor la noile curricule. Trebuie nuantat dar de fapt asta trebuia discutat cand am cerut dezbatere publica (si am fost refuzat) pe proiect. Acum asteptam sa vedem cum altii (cei de pana acum) ne decid soarta si ne vom conforma.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jun 26, 2007 10:36 pm

sanchim,esti varza. pe cat pariu ca nu :lol:

din nou, de ce simti sa-ti postezi aberatiile pe topicul Asociatia Medicilor Rezidenti?

in afara de faptul ca nu sprijina scintilatiile matale, n-are nicio treaba cu aceste aberatii

te rog daca poti sa te limitezi in alte topice? ce zici?

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Wed Jun 27, 2007 1:14 am

trident, apasa te rog pe "start - shut down - turn off" :lol:

te rog sa comentezi la obiect ideile daca ai probleme cu ele si sa nu mai proferezi afirmatii jignitoare la adresa mea.

v-ati obisnuit prea tare cu atmosfera de la tv, de "dat la picioare" si "sarit la beregata". eu va propun DEBATE, pe idei, iar voi...

scintilatii? ia da tu din tine una bucata idee valabila, la obiect, pe vreun proiect, asa exemplificativ. te rog.

ale mele pot fi consultate (inca, pana maine) la http://www.ms.ro/ps_pr_act/disc_afis.asp?idd=0&nrp=488

noapte buna!

mister
senior
senior

Postby mister » Wed Jun 27, 2007 1:42 am

eu va propun DEBATE, pe idei, iar voi...

de cand? de cand ne chemai la perdeluta albastra daca aveam ceva de vorbit cu tine si de cand nu aveai timp sa citesti raspunsurile la intrebarile pe care tu le puneai pe forum? de cand dadeai print la forum si te duceai in audiente cu posturi necitite macar, "sa le citim impreuna" cu mai marii zilei?

tu ai invatat vreodata sa ai rabdare sa asculti raspunsul la o intrebare pe care o pui?? asta intelegi prin debate? noapte buna

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Wed Jun 27, 2007 8:27 am

din 3 vorbe 2.5 sunt false.

iar iar iar... eu nu mai discut asa. vad ca nu aveti nici cea mai mica preocupare pt ce se intampla ci doar pt persoana mea.

va reamintesc, topicul e "Asociatia Medicilor Rezidenti" si nu AMREZ-private si e PUBLIC, deci POT posta orice "aberatie" ceea ce voi deja faceti.

mister
senior
senior

Postby mister » Wed Jun 27, 2007 10:34 am

pai cine te pune sa incepi sa aberezi cu perdeluta albastra si sunt mort am garda - daca spui ceva, ramane sa discuti serios. pe idei e foarte fain sa discuti, numai ca atunci cand se discuta pe idei tu spui ca nu ai timp sa discuti, iar cand ai timp le amesteci cu "de'ale tale" de se intreaba lumea daca esti lucid sau nu.

pt data urmatoare, ideile sunt multe si bune, sa vedem ce-o sa iasa.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Jun 27, 2007 1:14 pm

bine mickey, abereaza-te in continuare dar ce zici tu n are nico leg cu amrezul, decat ca ne crucim cu totii daca matale esti intreg sau nu.
personal nu ma interesezi nici matale nici amrezul, dar vad ca dai iama in toate topicele si le tot linkuiesti de nu mai se-ntelege nimic.

ca user te rog sa nu mai postezi aiureli fara legatura cu un topic. ce mai e si prostia asta? hop tzop ai si tu de zis pe topicul asta, matale ai auzit de offtopic?

dr_grumpy
junior
junior

Postby dr_grumpy » Wed Jun 27, 2007 2:40 pm

pai daca spune multe da face putine tot e bine (sa se cosemneze ca nu eu spun ca face putine dimpotriva)
face mai mult ca mine (adica mai mult ca zero barat)
asa ca nu mi-as permite sa comentez

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Jun 27, 2007 2:57 pm

pai da, ce atatea intrebari:
oare ce face
oare e bine ce face
oare e in interesul meu ce face :lol:

auzi da sa stii ca nu merge sa ceara mai multe bonuri de masa ;) ce te faci?:)

oricum, ideea era ca ce posteaza el aici n-are leg cu amrezu, despre asta era vba

dr_grumpy
junior
junior

Postby dr_grumpy » Fri Jun 29, 2007 12:05 pm

tie bonurile nu iti folosesc, sa inteleg
pai asta inseamna ca nu te intretii chiar singur, altfel ai aprecia si bonurile
in fine chiar dak e vb doar de bonuri e mai mult decat au obtinut altii sau eu pt mine
am inteles problema ta cu amrez-ul de asta mi-am zis ca subiectul e incheiat, nu mai intreb de ca nu puteti "convietui"
e jucaria ta si gata! trebuie sa respectam proprietatea altuia, tu ai facut-o e a ta, nu se discuta
da poate era bine sa nu se numeasca asoc medicilor rezidenti!
si daca mickey merge si face (si) in numele meu ceva ce nu imi va conveni mai tarziu asta e, imi asum riscul mai bine decat pasivitatea cand primesc un sut undeva de la cei "mari si tari"

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jun 29, 2007 12:46 pm

am zis doar ca nu era vorba despre bonuri, distroshenie :lol: ai auzit bonuri si ai sarit de zece metri, dupa cum ai auzit dezbatere si ai zis mama ce tare.
ce jumpy esti :)

sunt oare multe lucruri pe care le intelegi la fel de bine?
in alta ordine ma intretin singur ba chiar si p-ai mei ca-s pensionari :) can u beat that?

dar paote ca miki face ..... praf? did it cross ur mind? ce te faci?
hai sfat de la mine: decat sa astepti para malaiata si sa speri ca te ajuta ala sau ala mai bine pune mana si fa si tu ceva, pe mine m-ai inteles cu amrezu, poate era bine sa se numeasca paote nu era bine, cand eu faceam asta tu unde erai? pe miki l-ai inteles cu dezbaterea , da tu ce faci? te joci de-a doctoru la spital? miki se chinuie cu garzile si cu proj de lege, dar tu? stai al tastatura?

hai sa m-ajute ala, sau ala, dar de ce se ciondanesc aia cand mai bine m-ajuta amandoi? tu cum i-ai ajutat pe ei?

ce faci? ai fost macar azi la dezbatere?

uff.

dr_grumpy
junior
junior

Postby dr_grumpy » Fri Jun 29, 2007 7:14 pm

da, zilele astea cam stau la tastatura din motive bine intemeiate pana luni cand voi fi eu la ATI pe pat ca pacient

tu esti cel care vb de bonuri nu eu, nu stiu de unde ti-a venit chestia cu bonurile si nu am sarit eu ci tu cand am spus ca nu vreau sa critic pe ala care face chiar si...praf
si da I CAN BEAT THAT...ORICAND VREI
si de departe chiar
si daca nu am putut sa ajut....chestie specificata de "n" ori macar nu am comentat orice se face
asa ca nu ma trimite pe mine sa muncesc ca in afara de ultima perioada in care sunt mai libera putin eu stau pana sting luminile la sala si incui dupa mine, si fac si munca mea si a personalului mai putin calificat...tu faci garzi, ei si eu fac, si in garda sunt singura cu asistenta....pun pariu ca tu dak da sa moara cineva noaptea are cine sa te ajute, ai pe cine trezi, eu nu
ca asta ma deranjeaza cel mai tare
nu neaparat ca fac si munca de jos...asta e, dar nu e apreciat si nu mai vb de platit
si nu am nevoie sa faca nimeni nik pt mine cu atat mai putin tu dar nici nu impiedic pe altii sa se zbata sa isi faca viata mai buna
chiar am zis ca ma ofer cu tot ce pot ajuta de la distanta
tu ai facut-o? si nu esti la distanta esti in bucuresti!

si te rog, hai sa lasam discutiile si bataia in piept ca nu ajungem nicaieri!

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Fri Jun 29, 2007 9:11 pm

dr_grumpy, scuze da esti fraer dc speli instrumentele, asta nu e treaba ta si nu are nimeni ce sa-ti faca daca de maine nu le mai speli
Life's not fair, get used to it

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Sat Jun 30, 2007 5:01 pm

trident wrote:pai da, ce atatea intrebari:
oare ce face
oare e bine ce face
oare e in interesul meu ce face :lol:

auzi da sa stii ca nu merge sa ceara mai multe bonuri de masa ;) ce te faci?:)

oricum, ideea era ca ce posteaza el aici n-are leg cu amrezu, despre asta era vba

fara emfatuare tre sa recunosc cinstit ca de la o vreme nu mai citesc decat en passant ce scrieti voi p-aicea (cel putin unii), nu din alt motiv dar sunt mari aberatii si pe deasupra si jigniri nedemne de presupusul nostru nivel intelectual :evil:

raspunsurile la cele 5 chestiuni de mai sus sunt:
-fac aprox ceea ce v-am declarat si explicat ca urma sa fac incercand sa va co-interesez (nu e vina mea ca nu ati si citit si ca acum sunteti nedumeriti - dreptu' vostru ambele :arrow: )
-daca e bine ce fac ramane de vazut; eu exprim o opinie A MEA si voi, ca alti cetateni cu aceleasi drepturi ca si mine, puteati (si unii ati si facut-o) exprima o ALTA opinie. putem dialoga la obiect si civilizat, pe idei, punct cu punct, problema fiind ca... nu puteti decat sa atacati persoana in loc sa discutam ideile (ca sa stiti si ce am eu impotriva voastra: stilul asta de taraba de ferentari, fara sa vreau sa jignesc ferentariul :lol: )
-asta cu interesul tau ma depaseste; depinde care e interesul tau (asta e o mare dilema si pt mine)
-nu, n-am mers sa cer mai multe bonuri de masa fiindca ni se dau deja cate zice legea :D
-la ultimul punct subscriu, N-AM LEG CU AMREZU, e corect.

o alta idee (fara sa va tin socoteala) e ca va pierdeti mult prea mult timp pe net ceea ce eu n-am de gand pe viitor, existand si alte activitati mai interesante si educative :)

si, daca tot aberati voi aicea fara nici o noima, dati-mi voie si mie sa va invit sa urmariti o emisiune tv fooarte tare (sau fara foarte si fara tare, sa zicem entertaining si poate si educativ-obraznica, numai pt cine gusta):

Mie baiatu' asta imi place mult ca show si idei iar emisiunea asta (si aia dinaintea ei dealtfel, si dinaintea dezbaterii publice, iata si legatura cu subiectu' :lol: ) e deosebita; facem asa: atasat e linku, se deschide cu realplayer, sorry ca nu mere si cu altceva.

http://www.antena3.ro/ramuri/gura_presei_29_06_2006.ram (ca sa mearga tre mai intai sa dati click dreapta si "save target as" apoi deschideti fisieru cu realplayer-u pe care intai il instalati)

merita vazuta, parerea mea, funny rrau
Last edited by mickeygreen on Sat Jun 30, 2007 5:11 pm, edited 3 times in total.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Jun 30, 2007 5:07 pm

n-ai intels o iota dintr-un post de 5 randuri
uff.

ai vazut asta, stiu :lol:
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=5481
m-am intristat, chiar ne uitam la aceeasi emisiune..

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Sat Jun 30, 2007 7:55 pm

nu o sa citesc impresiile de pe pagina propusa despre mircea badea, prefer sa-mi fac o impresie directa (de la tv-u cand am timp si chef) si doar asupra ideilor exprimate, care imi plac de obicei, iar cateodata imi merg la inima, pe langa faptul ca e un divertisment de cea mai buna calitate.

nu subscriu la TOATE ideile lui, cred ca are si el un sef, dar in general imi e pe plac, si ca om imi pare bine intentionat (dar si cu un umor de mare efect). stiu ca unii il considera "dobitoc" si chiar il injura, insa personal mie imi pare "inspirat" in analizele lui, incomparabil mai bune fata de ceea ce gasim in prezent "pe piata".

de la el putem invata cum sa fim pertinenti si im-pertinenti in acelasi timp :D

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Sat Jun 30, 2007 7:59 pm

trident wrote:n-ai intels o iota dintr-un post de 5 randuri
uff.

ai vazut asta, stiu :lol:
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=5481
m-am intristat, chiar ne uitam la aceeasi emisiune..

nu, n-am inteles se pare, sorry :D insa nici nu cred c-ar trebui sa insistam inutil. 5 randuri "grele" pt mine :lol: despre care m-am exprimat deja, aparent gresit. din pacate, acum inchid pagina de net. ciao si o sambata seara placuta tuturor!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Jun 30, 2007 8:08 pm

mickeygreen wrote:de la el putem invata cum sa fim pertinenti si im-pertinenti in acelasi timp :D

ce-ai zis de mine?
mi-a placut aia cu n-o sa citesc pagina prefer.. :lol: bravo, esti un integru

dr_grumpy
junior
junior

Postby dr_grumpy » Sat Jun 30, 2007 11:21 pm

[dr_grumpy, scuze da esti fraer dc speli instrumentele, asta nu e treaba ta si nu are nimeni ce sa-ti faca daca de maine nu le mai speli]

e cam adevarat, dar la fel e si ca daca nu le spalam (chiar in timpul programului) pur si simplu nu avem cu ce opera
greu de crezut, nu?
si proful nu tine sa le spalam pur si simplu nu il intere decat sa fie masa pregatita cand intra in sala
cu ce? nu prea conteaza, sterile? iar nu conteaza, asta ne priveste el doar opereaza
altfel spus se complace si nu au trecut multi ani de cand a spalat pe jos in sala personal ca sa nu ramana sange pana a doua zi cand se curata mai greu daca era cine sa faca treaba....asta e ceea ce am refuzat eu cu toate ca eram rezident nu doar de anul I ci aveam chiar mai putin de 2 saptamani in clinica atunci cand asta era parte din treaba mea (dupa spalat instrumente si pus la sterilizat urma spalatul pe jos+strans comprese)
asta e.....suntem fraieri si ne meritam soarta
e galeata cu apa rece de dupa bucuria prinderii locului dorit la rezi

insa e f usor sa spui "gata, m-am saturat, nu mai fac" adevarul e ca nu ne opreste nimeni sa plecam, nu plange nimeni atata timp cat dupa colt asteapta inca 100
totul e de sus de cum ne trateaza altii cu dispret cei care ar trebuie sa ne invete
am intalnit anul asta si asemenea oameni, toata stima, ma simteam nu doar om ci medic cu adevarat desi puteau fi superiori si aroganti ca deh! aveau diplome si ani in plus

Return to “Viata in spital”