pret FIX: 180 RON
VAND MONITOR CRT SAMSUNG 793DF
-
Tim
- senior

VAND MONITOR CRT SAMSUNG 793DF
monitor de 17 inch, ecran plat, s-ar putea sa mai aiba vreo luna-doua de garantie, nu sunt sigur, imagine clara, design spectaculos
, se face proba, se sterge de praf, tot tacamul.
- Chingachgook
- addicted

-
medicinista
- elder

- Chingachgook
- addicted

nu, dar ma gandeam sa incep.
am tot auzit de ele si eram curios ce am pierdut.
si daca tot e ocazia cu monitoru lu baiatu asta...
am tot auzit de ele si eram curios ce am pierdut.
si daca tot e ocazia cu monitoru lu baiatu asta...
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
medicinista
- elder

- Chingachgook
- addicted

nuam daca imortalizam momentul
nu stiu daca ti-am spus, am un trepied belea
nu stiu daca ti-am spus, am un trepied belea
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
medicinista
- elder

-
Tim
- senior

hai sa vedem....
cum promiteam, am comandat un lcd de 860RON. 19 inch, 2ms, etc, sa fie intr-un ceas bun si fara pixeli morti.
daca io-l dau pe asta cu un milion (sa zicem) asta este fix frectie fata de cat dau pe celalalt. 1.5 mil e cam tot aia, dar e vb de principiu. daca nu se da il pun in cutia lui, sus pe dulap unde-i cald si bine si-l tin de rezerva pt cand o crapa lcd-ul...
cum promiteam, am comandat un lcd de 860RON. 19 inch, 2ms, etc, sa fie intr-un ceas bun si fara pixeli morti.
daca io-l dau pe asta cu un milion (sa zicem) asta este fix frectie fata de cat dau pe celalalt. 1.5 mil e cam tot aia, dar e vb de principiu. daca nu se da il pun in cutia lui, sus pe dulap unde-i cald si bine si-l tin de rezerva pt cand o crapa lcd-ul...
- andy
- elder

nu exista lcd cu timp de raspuns 2ms
alea doua ms reprezinta altceva, nu timpul de raspuns... asa ca ai cam luat teapa. iar asta daca il pui pe dulap o sa iti ocupe locul de pomana si o sa iti aduca numai ghinion in casa si afacerile o sa iti mearga prost si nu o sa mai ai nici erectii pana la urma. hai ca stiu eu pe cineva care iti da 90 de lei pe el, daca vrei, daca nu nu.
alea doua ms reprezinta altceva, nu timpul de raspuns... asa ca ai cam luat teapa. iar asta daca il pui pe dulap o sa iti ocupe locul de pomana si o sa iti aduca numai ghinion in casa si afacerile o sa iti mearga prost si nu o sa mai ai nici erectii pana la urma. hai ca stiu eu pe cineva care iti da 90 de lei pe el, daca vrei, daca nu nu.
Not kennt kein Gebot.
-
Tim
- senior

andy wrote:alea doua ms reprezinta altceva, nu timpul de raspuns... asa ca ai cam luat teapa.
poate sa fie 2ms gtg, nu conteaza atat de mult.
andy wrote: iar asta daca il pui pe dulap o sa iti ocupe locul de pomana si o sa iti aduca numai ghinion in casa si afacerile o sa iti mearga prost si nu o sa mai ai nici erectii pana la urma.
pi buni? ai vreun crt pe care te chinui sa-l vinzi de mult?
putin probabil sa fie de-acolo totusi...
andy wrote:hai ca stiu eu pe cineva care iti da 90 de lei pe el, daca vrei, daca nu nu.
pentru tine, ca tot esti asa de competent, pretul revine la 180 RON. daca vrei, daca nu, nu.
- 187.92a
- addicted

-
pasarilatilungila
- elder

andy wrote:nu exista lcd cu timp de raspuns 2ms![]()
alea doua ms reprezinta altceva, nu timpul de raspuns... asa ca ai cam luat teapa.
nu zau...
atunci asta ce este ?
http://www.samsung.com/Products/Monitor ... ifications
sau asta
http://www.samsung.com/Products/Monitor ... ifications
intr-adevar, nu EXISTAU
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS
- 187.92a
- addicted

-
pasarilatilungila
- elder

- 187.92a
- addicted

- andy
- elder

mai baiatule, daca nu te pricepi nu te mai contrazice ca pici de fraier. dupa cum a spus si asta care cere o avere pe monitor, timpul de raspuns nu este de 2 ms din simplul motiv ca este masurat ca sa ia fata la agarici, care pica pe spate cand vad o cifra mica acolo. respectiv e 2 ms gtg adica tot 12. gtg-ul ala inseamna gray to gray... adica pe intelesul lui matale, au inventat ei un standard de masurare care sa dea cifre mici si care sa se numeasca tot "timp de raspuns".
agariciule.
agariciule.
Not kennt kein Gebot.
- Chingachgook
- addicted

- 187.92a
- addicted

- Chingachgook
- addicted

am vazut unu gras cu un clio carand o antichitate din aia de samsung.
era o coincidenta?
era o coincidenta?
- 187.92a
- addicted