grile pentru temele noi - propuneri
- tandarica_ndy
- senior

- crisalia
- senior

mda nici eu nu prea am mare chef....si ma sperie.........
m-am uitat azi pe lista de sb si mi-a venit rau........plus ca e prea frumos afara......plus ca .....am fost ceruta de sotie...si deja am alte preocupari decat inv pt rezid ...cel putin cateva sapt pana rezv cateva probl
....
chiar la Bucuresti se mai afce banchet de absolvire? ca la mine in serie nu se aude nimic
chiar la Bucuresti se mai afce banchet de absolvire? ca la mine in serie nu se aude nimic
all good things come to an end
- TibiGZU
- elder

- Calico
- addicted

crisalia wrote:........plus ca e prea frumos afara......plus ca .....am fost ceruta de sotie...si deja am alte preocupari decat inv pt rezid ...cel putin cateva sapt pana rezv cateva probl ....
Ahaha, tare, felicitarile mele, crisalia. Si eu ma preocup acuma cu nunta, asta am uitat s-o mentionez. M-am inscris si pe vreo 2 forumuri pentru mirese, it's madness I say, it's madness... Prietenul meu mi-a spus ca daca stia ca n-o sa iau rezidentiatul din cauza asta, nu ma mai cerea...
- crisalia
- senior

- adellyne_85
- elder

- tandarica_ndy
- senior

- crisalia
- senior

- 187.92a
- addicted

- esti_o_fraiera
- junior

- esti_o_fraiera
- junior

mah, nu'sh cum faceti voi de le cititi asa repede, eu la arsuri cred ca am stat o saptamana, daca nu 6 zile tot am stat, ce-i drept nici n-am citit macar 4 ore/zi, 4 ore in ziua cea mai prolifica, si pot spune numa ca le-am rasfoit, stiu in foarte mare despre ce e vba, sper sa ma apuc mai serios, dar nu stiu, mi se pare ca pana nu pun punct facultatii n-o sa intru intr-un ritm sustinut.
pai la asa ritm cred si io sa iti ia cel putin 6 zile...
cand o sa icepi cu peste 10ore pe zi se va schimba situatia..
..sa aveti spor!!
carmina
- crisalia
- senior

esti_o_fraiera wrote:mah, nu'sh cum faceti voi de le cititi asa repede, eu la arsuri cred ca am stat o saptamana, daca nu 6 zile tot am stat, ce-i drept nici n-am citit macar 4 ore/zi, 4 ore in ziua cea mai prolifica, si pot spune numa ca le-am rasfoit, stiu in foarte mare despre ce e vba, sper sa ma apuc mai serios, dar nu stiu, mi se pare ca pana nu pun punct facultatii n-o sa intru intr-un ritm sustinut.
pai la asa ritm cred si io sa iti ia cel putin 6 zile...
cand o sa icepi cu peste 10ore pe zi se va schimba situatia..
..sa aveti spor!!
si cam de cand citesti tu mai mult de 10 ore pe zi si cam cat crezi ca vei rezista asa?
all good things come to an end
- esti_o_fraiera
- junior

MULTUMESC PENTRU REPLAY GRILE!!!
de cand a aparut tematica am crescut numarul de ore....ma va tine pana in august ca doar iau Nutrilite si sunt plina de energie. atunci mi-am propus sa repet materia si sa accentuez un pic pe grile.
am avantajul ca nu lucrez si nici rezident nu sunt...asa ca imi pot organiza lejer oraru de somnic, iar sambata si duminica ma ocup de afacerea mea, ca doar imi trebe si bani sa traiesc.
super usor daca ai un scop bine stabilit, ignorand toate tentatiile care apar.
sa aveti spor !!
si cam de cand citesti tu mai mult de 10 ore pe zi si cam cat crezi ca vei rezista asa?
de cand a aparut tematica am crescut numarul de ore....ma va tine pana in august ca doar iau Nutrilite si sunt plina de energie. atunci mi-am propus sa repet materia si sa accentuez un pic pe grile.
am avantajul ca nu lucrez si nici rezident nu sunt...asa ca imi pot organiza lejer oraru de somnic, iar sambata si duminica ma ocup de afacerea mea, ca doar imi trebe si bani sa traiesc.
super usor daca ai un scop bine stabilit, ignorand toate tentatiile care apar.
sa aveti spor !!
carmina
- esti_o_fraiera
- junior

s-a vb pe aici pe undeva ca putem discuta grilele si le putem corecta..asa ca am trecut la treaba.... ma gandesc ca poate le propunem lui Cocu..
si rog colegii ce grile sa verifice inaite de a trimite pentru ca sunt suficiente greseli de neatentie...
tema 50
CS50003.
B. ........ hormoni
C. ....... excelent
D. ....... persoane
CS50006.
E. ........celule
CS50007.
A.....iritate
CS50010. ............ genitale(in contextul intrebarii)
CS50011. Arrenoblastoamele:
C. ......celule
D. ......celule
CM50004.
B. la fetele prin precocitate....
C......doar dupa perioada postmenopauzala( mai complet)
CM50008. raspuns corect si B
CM50010. s-a cerut exact cuvantul din carte. consider ca raspunsul C nu este concludent deoarece in carte nu se face referire la tipul lichidului de ascita....voi ce ziceti??
CM50013.
B. ....lichefactie
CM50015.
D. tumorile cu celule ....
CM50016.
C. .....Sertoli
E. ....celule
CM50018.
E. Arrenoblastomul
CM50019. raspuns corect C, dar raspunsul D este eronat
CM50023.
B. ......mucinoase
CM50025. raspunsul C este eronat - se face referile la celule benigne nu maligne..
CM50028 s-a uitat pagina 1836
daca mai gasiti si voi ceva erori sa le postati cu grija...si astept la cele cateva nelamutiri, sugestiile voastre..daca ati trecut prin tema 50
si rog colegii ce grile sa verifice inaite de a trimite pentru ca sunt suficiente greseli de neatentie...
tema 50
CS50003.
B. ........ hormoni
C. ....... excelent
D. ....... persoane
CS50006.
E. ........celule
CS50007.
A.....iritate
CS50010. ............ genitale(in contextul intrebarii)
CS50011. Arrenoblastoamele:
C. ......celule
D. ......celule
CM50004.
B. la fetele prin precocitate....
C......doar dupa perioada postmenopauzala( mai complet)
CM50008. raspuns corect si B
CM50010. s-a cerut exact cuvantul din carte. consider ca raspunsul C nu este concludent deoarece in carte nu se face referire la tipul lichidului de ascita....voi ce ziceti??
CM50013.
B. ....lichefactie
CM50015.
D. tumorile cu celule ....
CM50016.
C. .....Sertoli
E. ....celule
CM50018.
E. Arrenoblastomul
CM50019. raspuns corect C, dar raspunsul D este eronat
CM50023.
B. ......mucinoase
CM50025. raspunsul C este eronat - se face referile la celule benigne nu maligne..
CM50028 s-a uitat pagina 1836
daca mai gasiti si voi ceva erori sa le postati cu grija...si astept la cele cateva nelamutiri, sugestiile voastre..daca ati trecut prin tema 50
carmina
- esti_o_fraiera
- junior

- 187.92a
- addicted

- kuky_nic
- junior

am primit si eu aseara grile,a meritat asteptarea.cine spunea mai sus ca nu a primit inca grilele,e posibil ca lumea sa nu fi facut inca grilele pt tema respectiva(nu stiu,zic si eu,nu sariti la gatul meu).si pt tibi am rugamintea ca la intrebarea CM37006 sa fie adaugat tipuri de cancer gastric "macroscopic".spor la treaba in continuare
- TibiGZU
- elder

- TibiGZU
- elder

- TibiGZU
- elder

- TibiGZU
- elder

- TibiGZU
- elder

kuky_nic wrote:am primit si eu aseara grile,a meritat asteptarea.cine spunea mai sus ca nu a primit inca grilele,e posibil ca lumea sa nu fi facut inca grilele pt tema respectiva(nu stiu,zic si eu,nu sariti la gatul meu).si pt tibi am rugamintea ca la intrebarea CM37006 sa fie adaugat tipuri de cancer gastric "macroscopic".spor la treaba in continuare
am modificat.
in legatura cu modificarile propuse de carmina la cateva intrebari: eu zic ca este bine sa isi dea acordul autorul grilelor discutate, adica sa am o indicatie finala, sa nu stau sa modific dupa preferintele fiecaruia, asta pana cand voi trece si eu prin subiectele respective ca sa pot reprezenta si eu un factor de decizie
discutarea celor ambigue aici, insa, e binevenita
contesting is a life style
- adellyne_85
- elder

ce grile misto! parca ar fi facute de oameni mari!
nu prea le vizualizai eu asa bine, dar ma impresiona una, in care, ca variante de transmitere a HIV, erau la alegere si caile orizontala si postprandiala...eu zic ca aia orizontala se poate sa fie
si da, se poate si postprandial, da nu scrie-n carte
in rest, la arsuri ma asteptam sa nu se acopere prea bine, nici nu s-a acoperit prea bine, e o tema vasta si inca nu au participat multi, dar, surprinzator, s-au atins puncte care credeam ca sperie compozitorii de grile (cel putin pe mine ma sperie grilele alea cu interleukine, cascazi de complement si ac arahidonic bla bla).
spor in continuare, sa aveti umor si imaginatie!
nu prea le vizualizai eu asa bine, dar ma impresiona una, in care, ca variante de transmitere a HIV, erau la alegere si caile orizontala si postprandiala...eu zic ca aia orizontala se poate sa fie
in rest, la arsuri ma asteptam sa nu se acopere prea bine, nici nu s-a acoperit prea bine, e o tema vasta si inca nu au participat multi, dar, surprinzator, s-au atins puncte care credeam ca sperie compozitorii de grile (cel putin pe mine ma sperie grilele alea cu interleukine, cascazi de complement si ac arahidonic bla bla).
spor in continuare, sa aveti umor si imaginatie!
- ciocalteu_PRM
- senior

steph86 wrote:poate sa imi spuna cineva cum pot fi accesate grilele facute de voi?
Simplu...faci grile si vei primi si tu. Ai vazut Filantropica? Era un pasaj acolo...memorabil "Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana"
" In spatele fiecarui barbat puternic exista o femeie... care ii cheltuie banii"
- esti_o_fraiera
- junior

- luc_med
- junior

Ok ,la tema 50,la grila CM19 ,raspunsul d este gresit iar raspunsul c e bun-mea culpa ,am compus corect grila dar la transcrierea pe calc am facut o greseala; tibi,poti sa pui la grila CM19 raspunsul final : A,B,C,E
Sunt de acord si eu ca la grila CM8 merge si raspunsul B iar la grila CM25 ,raspunsul C nu e bun( pe astea nu le-am facut eu)
Sunt de acord si eu ca la grila CM8 merge si raspunsul B iar la grila CM25 ,raspunsul C nu e bun( pe astea nu le-am facut eu)
- 187.92a
- addicted

- tandarica_ndy
- senior