bonuri de masa
- grasshopper
- elder
- 187.92a
- addicted
- harry
- senior
- 187.92a
- addicted
- 187.92a
- addicted
- TibiGZU
- elder
- ggsk
- newbie
- ggsk
- newbie
-
Am avut marea surpriza sa primesc 17 bonuri ptr luna februarie. Mentionez ca de la data de 1 februarie sint anul 3 si doamnele de la Floreasca s-au gindit sa-mi retina 3 bonuri ptr cele 20 de ore obligatorii de garda.
Nu am reusit sa aflu algoritmul de calcul ce a dus la cifra 3 chiar daca m-au plimbat de la serviciul organizarea muncii la cel juridic si inapoi. Vadit deranjate de insistentele mele o doamna de la serv org muncii mi-a aruncat un calcul magistral 20h (de garda):7h (programul nostru zilnic)~3 si mi-a sugerat sa fac o CERERE la manager daca am ceva nelamuriri.
Sint curios daca a mai patit cineva asa ceva
"Art. 25. — (1) Garda se instituie în unităţile cu paturi pentru continuitatea asistenţei medicale între ora de terminare a programului stabilit pentru activitatea curentă a medicilor din cursul dimineţii şi ora de începere a programului de dimineaţă din ziua următoare, în zilele de repaus săptămânal, zilele de sărbători legale şi în celelalte zile în care, potrivit reglementărilor legale, nu se lucrează, garda începe de dimineaţă şi durează 24 de ore."
Conform articolului din "Regulamentului privind timpul de muncă, organizarea şi efectuarea gărzilor în unităţile publice din sectorul sanitar" calculul este eronat. Ar tebui sa ne opreasca maxim 2 bonuri.
Ramine sa ma duc cu o cerere la registratura si sa vad ce pot obtine
Nu am reusit sa aflu algoritmul de calcul ce a dus la cifra 3 chiar daca m-au plimbat de la serviciul organizarea muncii la cel juridic si inapoi. Vadit deranjate de insistentele mele o doamna de la serv org muncii mi-a aruncat un calcul magistral 20h (de garda):7h (programul nostru zilnic)~3 si mi-a sugerat sa fac o CERERE la manager daca am ceva nelamuriri.
Sint curios daca a mai patit cineva asa ceva
"Art. 25. — (1) Garda se instituie în unităţile cu paturi pentru continuitatea asistenţei medicale între ora de terminare a programului stabilit pentru activitatea curentă a medicilor din cursul dimineţii şi ora de începere a programului de dimineaţă din ziua următoare, în zilele de repaus săptămânal, zilele de sărbători legale şi în celelalte zile în care, potrivit reglementărilor legale, nu se lucrează, garda începe de dimineaţă şi durează 24 de ore."
Conform articolului din "Regulamentului privind timpul de muncă, organizarea şi efectuarea gărzilor în unităţile publice din sectorul sanitar" calculul este eronat. Ar tebui sa ne opreasca maxim 2 bonuri.
Ramine sa ma duc cu o cerere la registratura si sa vad ce pot obtine
- ALBA IULIAN
- senior
- dr_grumpy
- junior
tzeapa.........nu trebuie sa se retina nik pt garda
adik nu ne platesc da mai ducem bani si de acasa???????
hai mai, asta chiar e culmea
nu punem la socoteala ca in garda iti mai iei si tu un corn sau o apa minerala....deci oricum duci bani de acasa.... sa mai ia si din bonuri
da din salar sa ne traga 10% pt fiecare garda nu s-au gandit? ca asta urmeaza.....penalizare ca faci garda si ocupi un pat in spital, basca ca nu apuci sa dormi in el (plata hotelului si a room service-ului)
du-te fa scandal ca in alte locuri nu se face asa
adik nu ne platesc da mai ducem bani si de acasa???????
hai mai, asta chiar e culmea
nu punem la socoteala ca in garda iti mai iei si tu un corn sau o apa minerala....deci oricum duci bani de acasa.... sa mai ia si din bonuri
da din salar sa ne traga 10% pt fiecare garda nu s-au gandit? ca asta urmeaza.....penalizare ca faci garda si ocupi un pat in spital, basca ca nu apuci sa dormi in el (plata hotelului si a room service-ului)
du-te fa scandal ca in alte locuri nu se face asa
-
- senior
bonuri de masa
Nici in craiova nu s-a dat nici un bon pt martie, ne-au pus afis dupa data de 15 aprilie!!!!!!!!!! asta asa sa nu le mai obosim cu intrebarile!!!

-
- senior
In Bihor(oradea) s-au dat bonurile pe lunile Ianuarie si Februarie la inceputul lui Aprilie asa ca bonurile pe Martie facind un calcul simplu se pare ca le vom primi odata cu cele din Aprilie undeva pe la mijlocul lui Iunie. Nu disperati domnilor de la conducerea spitalelor parintii nostrii inca mai lucreaza asa ca nu murim noi de foame pina in Iunie.
...spre norocul meu nu sunt in situatia sa depind de acele bonuri dar ma gindesc la colegii care au copii mici si sunt obligati sa traiasca din alocatia de rezident
...spre norocul meu nu sunt in situatia sa depind de acele bonuri dar ma gindesc la colegii care au copii mici si sunt obligati sa traiasca din alocatia de rezident
- 187.92a
- addicted
- adrian branisteanu
- junior
sal
pt. trident. AI IDEE CAT E ALOCATIA COPIILOR..............ITI ZIC EU DACA NU STII 25 RON. MANANCA TU CEVA DE BANI ASTEA SI DAI CEVA SI COPILULUI TAU. fara suparare
- 187.92a
- addicted
- grasshopper
- elder
- grasshopper
- elder